• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که بعید میدونم روی کیفیت تاثیر بذاره

شما خودتون بهتر میدونید که روی مموری که عکس کپی نمیشه بلکه همش کد و 0 و یکه

ممکنه تنظیمات دور بین یا مانیتور کامپیتر بهم ریخته

بهر حال میتونید دوباره با کارت 32 عکس بگیرید و امتحان کنید

رامین جان ممنونم از راهنماییتان
بنده هم فکر نکنم از مموری باشه ولی چون اماتور هستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه تغییراتی میتونه در تنظیمات اتفاق افتاده باشه

سوال دومم اینه که لنزهایی که باعث افزایش زوم اپتیکال میشن که اگه اشتباه نکنم کانورتور میگن میشه روی a620 هم نصب کرد و حدود قیمتش هم اگه اطلاع دارید لطفا بفرمایید.

سپاسگزارم.

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
رامین جان ممنونم از راهنماییتان
بنده هم فکر نکنم از مموری باشه ولی چون اماتور هستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه تغییراتی میتونه در تنظیمات اتفاق افتاده باشه

سوال دومم اینه که لنزهایی که باعث افزایش زوم اپتیکال میشن که اگه اشتباه نکنم کانورتور میگن میشه روی a620 هم نصب کرد و حدود قیمتش هم اگه اطلاع دارید لطفا بفرمایید.

سپاسگزارم.

1 - از حالت اتومات خارج شده باشید
2 - در قسمت سایزو کیفیت دستکاری کرده باشید البته خیلی این مورد تاثیر نداره

3 - ممکنه نور ورنگ کامپیوتر رو تغییر دادید

4- نورسنجی رو مثلا ممکنه روی حالت مرکزی گذاشته باشید . دراین صورت یک کادر سفید در مرکز

ال سی دی ظاهر میشه

5- فکوس مرکزی هم همین طور

واما لنز تا جایی که من میدونم در ایران وجود نداره و ارزش خرید هم نداره

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
میدونم که برای هر کدام یه سوال داری و میخوای بدونی این تنظیمات کجاست

ولی بنظر من اول یک نمونه از عکسهات رو بزار تا ببینیم

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میدونم که برای هر کدام یه سوال داری و میخوای بدونی این تنظیمات کجاست

ولی بنظر من اول یک نمونه از عکسهات رو بزار تا ببینیم

با سلام

رامین جان عکس روبا دوربین a620 گرفتم . ممنون میشم علاوه بر ایراداتی که احتمالا در تنظیمات دوربین وجود داره ایرادات بنده رو هم بفرمایید.

از راهنماییتان سپاسگزارم

موفق و موید باشید.

2yoreas.jpg
[/IMG]

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
این عکس فقط فوکوس نیست.ایراد بزرگی به چشم نمیخوره.بعنی قبلا کیفیتش خیلی با الان فرق میکرد؟

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این عکس فقط فوکوس نیست.ایراد بزرگی به چشم نمیخوره.بعنی قبلا کیفیتش خیلی با الان فرق میکرد؟

با سلام

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتان. چون بنده اماتورم میشه بفرمایید فوکوس نیست یعنی چی ؟

با تشکر

شاد و سلامت باشید.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان عزیز،

نمیدونم شاید سوال من یه کم ابتدایی باشه ولی توی دفترچه راهنما پیدا نکردم.

من 350D دارم، توی مدهای اتوماتیک اتوفوکوسش روی تمام نقاط کار میکنه، اما در مدهای دستی، از بین تمام نقاط اتوفوکوس فقط نقطه مرکزی چشمک میزنه نه هیچکدام از بقیه. چرا؟ آیا مشکلی وجود داره یا سیستمش کلا همینه؟
اتوفوکوس چه ربطی به تنظیمات دستی و اتوماتیک داره؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتان. چون بنده اماتورم میشه بفرمایید فوکوس نیست یعنی چی ؟

با تشکر

شاد و سلامت باشید.

فوکوس خیلی سادش یعنی اینکه شما وقتی سوژه تون رو انتخاب میکنید ،دوربین (لنز) رو طوری تنظیم میکنید که اون سوژه واضحترین نقطه عکس باشه. حالا اگر مثلا شما سوژه تون یک گل بوده ولی واضحترین قسمت عکس یک برگ باشد، میگویند که سوژه فوکوس نیست.

امیدوارم منظورم را درست رسانده باشم.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان عزیز،

من 350D دارم، توی مدهای اتوماتیک اتوفوکوسش روی تمام نقاط کار میکنه، اما در مدهای دستی، از بین تمام نقاط اتوفوکوس فقط نقطه مرکزی چشمک میزنه نه هیچکدام از بقیه. چرا؟ آیا مشکلی وجود داره یا سیستمش کلا همینه؟

کمک کنید!!!!

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان عزیز،

کمک کنید لطفا!!!!

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
با تشکر
شاد و سلامت باشید.
اگر مطالب فیزیک دوران دبیرستان را بیاد بیاریم، تصویر یک نقطه فقط در یک فاصله مشخصی از لنز بصورت یک نقطع دیده میشه و در محدوده مشخصی قبل و بعد از این فاصله به جای یک نقطه، در واقع بصورت یک سطح دایره در میاد. حالا اگر در نظر بگیریم که یک جسم از بینهایت نقطه تشکیل شده، اگر قرار باشد که تصویر هریک از این نقاط بجای نقطه، سطح بشوند، آن وقت تصویر نهایی جسم ما در واقع بصورت محو (Blur) خواهد بود که عکس زشت و با جزیات کم میشه. با توجه به اینکه ما میخواهیم از اجسامی با فاصله های بسیار متفاوت عکس بگیریم، و این اجسام تصاویرشان با فواصل مختلفی از لنز ایجاد خواهد شد، در دوربین عکاسی با جلو و عقب رفتن لنز سعی میشه تا کاری کنند که تصویر نقطه درست بر روی سنسور (یا فیلم) بصورت یک نقطه در بیاد. این کار فکوس کردن هست.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها در مورد لرزه گیر دوربین s3 is میخواستم ببینم لرزه گیر این دوربین در حالت عادی فعاله یا اینکه باید خودمون فعالش کنیم؟ چون من وقتی با این دوربین روی سه پایه هم عکس میگیرم کوچکترین لرزش هم که شاید اصلا لرزش به حساب نیاد روی عکس تاثیر میذاره و یکمی تار میکنه. میخواستم ببینم باید فعالش کنم یا خودش فعاله؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها در مورد لرزه گیر دوربین s3 is میخواستم ببینم لرزه گیر این دوربین در حالت عادی فعاله یا اینکه باید خودمون فعالش کنیم؟ چون من وقتی با این دوربین روی سه پایه هم عکس میگیرم کوچکترین لرزش هم که شاید اصلا لرزش به حساب نیاد روی عکس تاثیر میذاره و یکمی تار میکنه. میخواستم ببینم باید فعالش کنم یا خودش فعاله؟

نبود؟!!؟ چقدر فعالیت چشمگیر!!
photosmile.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ...انگار همه رفتن مسافرت ! منم با اس تري دقيقا همين مشكل رو دارم . آيكون دست كه منظورش لرزش گيره هميشه روشنه ولي با يه تكون جزئي هم عكس تار ميشه وقتي زوم ميكنيم كه ديگه بدتر . بعد روي فوكس كردن هم خيلي مشكل دارم ! وقتي روي سوژه زوم ميكنم و ميزنم كه پس زمينه مات باشه ، خود سوژه رو هم شفاف نشون نميده ...چكار بايد بكنم ؟!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد مشکل دومت اگر بتونی جسم رو درست در فاصله کانونی قرار بدی درست درمیاد. یعنی بتونی فاصله ای رو که در اون جسم شفاف و صحنه پشت تار میشه رو بدست بیاری راحت میتونی عکس بگیری. کار سختی هم نیست با یکمی عقب و جلو بردن دوربین پیداش میکنی. ولی این مشکل لرزش دست خیلی فجیهه! فقط روی سه پایه میشه عکس سالم گرفت. روی دست حتی اگر کوچکترین لرزشی هم نداشته باشه بازم تار میفته.

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
ولی این مشکل لرزش دست خیلی فجیهه! فقط روی سه پایه میشه عکس سالم گرفت. روی دست حتی اگر کوچکترین لرزشی هم نداشته باشه بازم تار میفته.

با فلاش هم همینطوره ؟ شاید نور کافی نیست.چون من با A710 IS تو ماشین در حال حرکت عکس گرفتم تار نشد.لرزشگیر S3 باید خوب باشه.

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه‌ی دوستان
یه سوال در باره‌ی عکس‌های پانوراما داشتم. من عکس‌های پانورامای زیادی گرفتم. البته به فوتوشاپ پانوراما می‌کنم. ولی یه موضوعی که ذهن من رو به خودش مشغول کرده اینه که از چیز‌هایی که متحرک هستند مثل ساحل دریا، دود و از این جور چیزها چه چه طور عکس پانتوراما می‌گیرند.:blink:

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه‌ی دوستان
یه سوال در باره‌ی عکس‌های پانوراما داشتم. من عکس‌های پانورامای زیادی گرفتم. البته به فوتوشاپ پانوراما می‌کنم. ولی یه موضوعی که ذهن من رو به خودش مشغول کرده اینه که از چیز‌هایی که متحرک هستند مثل ساحل دریا، دود و از این جور چیزها چه چه طور عکس پانتوراما می‌گیرند.:blink:

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

برای اینجور عکسها که تصویر متحرکه فکر میکنم از بیش از یه دوربین استفاده میکنن و بطور همزمان عکس میگیرن. یعنی مثلا 2 یا 3 دوربین رو در کنار هم قرار میدن و هر کدوم یه قسمت رو پوشش میده و همزمان باهم عکس میگیرن. البته تو فتوشاپ هم میشه نقسهای مربوط به حرکت رو ترمیم کرد. مثلا موجها رو میشه جوری ویرایش کرد که به نظر همتراز با هم بیان.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام ...انگار همه رفتن مسافرت ! منم با اس تري دقيقا همين مشكل رو دارم . آيكون دست كه منظورش لرزش گيره هميشه روشنه ولي با يه تكون جزئي هم عكس تار ميشه وقتي زوم ميكنيم كه ديگه بدتر . بعد روي فوكس كردن هم خيلي مشكل دارم ! وقتي روي سوژه زوم ميكنم و ميزنم كه پس زمينه مات باشه ، خود سوژه رو هم شفاف نشون نميده ...چكار بايد بكنم ؟!

در مورد مشکل دومت اگر بتونی جسم رو درست در فاصله کانونی قرار بدی درست درمیاد. یعنی بتونی فاصله ای رو که در اون جسم شفاف و صحنه پشت تار میشه رو بدست بیاری راحت میتونی عکس بگیری. کار سختی هم نیست با یکمی عقب و جلو بردن دوربین پیداش میکنی. ولی این مشکل لرزش دست خیلی فجیهه! فقط روی سه پایه میشه عکس سالم گرفت. روی دست حتی اگر کوچکترین لرزشی هم نداشته باشه بازم تار میفته.

توی چه سرعت شاتری مشکل لرزش دست دارید و عکسهاتون تار میفته؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توی چه سرعت شاتری مشکل لرزش دست دارید و عکسهاتون تار میفته؟

خیلی فرق نمیکنه دربا جان! هم تو سرعتای پایین بوجود میاد هم سرعتای بالا! حالا اگر فقط تو سرعتای پایین بود میشد یجوری توجیهش کرد هر چند که نباید تو هیچ سرعتی مشکل پیش بیاد چون با داشتن لرزه گیر اصولا نباید چنین چیزی پیش بیاد. سوال من در اصل اینه که برای فعال کردن لرزه گیر تو اینجور دوربین باید کار خاصی انجام داد یا اینکه خودبخود فعاله؟!

بالا