1- علت قرار دادن ایزوهای بالاتر علیرغم داشتن نویزقابل توجه: اولا خیلی از خریداران این دوربینها هدفشون عکاسی تفننی نیست. مثلا یک پلیس میخواهد از صحنه تصادف عکس بگیرد (یا مامور بیمه)، یا مثلا یک مهندس میخواهد از یک قطعه عکس بگیرد و یا . . .. خوب در این موارد اگر نور محیط باندازه کافی نباشد و دوربین هم ایزو بالا نداشته باشد، یا باید زمان باز بودن شاتر خیلی بالا رود که در این صورت به علت تکان دست یا سوژه عکس خراب میشود و یا باید یک عکس تاریک انداخت که قابل استفاده نخواهد بود. ثانیا با روشهای نرم افزاری میشود نویز را تاحدی کمتر کرد (البته بقیمت کاهش Sharpness) و یا اگر عکس نهایی در قطع کوچکتری چاپ شود نویز آن کمتر نمود خواهد داشت.من مشکلم همین جاس! خوب اگه تو این محدوده قیمت اینطوریه ، بابا این سازنده ها برای چی ایزو مثلا 800 هم براش میگذارند؟؟؟؟؟ من با سه پایه هم تست کردم همون جوره!!!! خوب تو این رنج قیمت بگن فقط ایزو 80 یا 50 داری و خلاص!!!!!! من نمیفهمم چطور ممکنه با این نویز بالا کسی عکسی با مثلا ایزو 400 یا حتی همون 200 بگیره و راضی هم باشه ؟؟؟
خب!اینا همه مربوط به حالت های فوکوس میشه... اون af frame رو بذار روی AiAF , تا خود دوربین اشیا یی که روشون فوکوس میشه انتخاب کنه..اگه میخوای خودت انتخاب کنی که رو چی فوکوس بشه flexizone رو بزن برای استفاده از حالت flexizone هم اینکارو بکن که قبلا توضیح دادم:با سلام به دوستان و اساتید عزیز
در مد p دوربین و در قسمت menu ، af frame حالات flexizone & AiAF & center و همچنین spot AE point که با برخی حالات AF Frame فعال و غیر فعال میشود به چه کاری میاد ؟ از کمکتان متشکرم
شاد و سلامت باشید.
از مد P دوربین استفاده کنید.و در این حالت در rec .mnu در ردیف اول Flexyzone رو انتخاب کنید.قبل از فوکوس دکمه set رو بزنید و مربع فوکوس رو با 4دکمه ی جهت جابجا کنید. وتا مربع سبز نشده عکس نگیرید.
سلام دوستان
من یک کنون جی 7 خریدم و حالا چند تا سوال داشتم.
1-توی جعبه ش کاتالوگ انگلیسی نداره وتمام دفترچه هاش ژاپنی نوشته.آیا توی بازار میشه انگلیسی ش رو پیدا کرد؟من که الان نمی دونم چی به چیه ودر حد اطلاعات محدود خودم می تونم باهاش کار کنم
2- این دوربین من پانوراما داره؟ و آیا خودش نرم افزار چسبوندن عکسها رو داره واگه داره چطوری میشه اینکارو کرد.؟
3-میشه یک کتاب خوب بهم معرفی کنید که راحت باشه و بشه همه این اصطلاحات وهنر عکاسی رو یاد گرفت؟(حیفم میاد با دوربینم فقط عکسای خیلی معمولی بندازم )
4-دیگه اینکه تا حالا دوبار پیش اومد که وقتی دوربین روشن بود یک صداهای بریده بریده می داد .اما خاموش روشنش که کردم خوب شد.می خواستم بدونم این صدا طبیعیه آیا؟
5-وقتی می خوای از یک سوژه در حال حرکت عکس بندازی از چه مودی استفاده می کنیم؟یک نمونه از عکس جی 7 دیدم که سوژه در حال حرکت بود وپشتش یک حالت مخلوط شدن رنگ وجود داشت وچیز واضحی دیده نمی شد.
ممنون از همتون![]()
4_ نمیدونم چه صدایی و چه موقع؟ به یه اشنا به این کار نشون بدین!
ولی اصلا نه با اون دوربین و نه با دوربین خودم تا به حال نتونستم عکسی با کیفیت انچه شما گرفتید و در فروم اپلود کردید بگیرم .
این راهها به ذهنم میرسه:
1_در این رده دوربینها انتخاب کادر مناسب و رعایت اصول اولیه عکاسی از هر چیز مهمتره. چون اکثر تنظیمات رو خود دوربین انجام میده.
سوژه در عکس مشخص باشه و عکس شلوغ نباشه. سوژه رو در مرکز قرار ندین . کادر رو به 9 مستطیل مساوی تقسیم کنید. سعی کنین سوژه روی رئوس مستطیل ها قرار بگیره.
2_حتما مقالات موجود در این لینک ها رو بخونید:
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/basic_principles_of_photography/
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/macro_photography/
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/tips_tricks_of_photography/
3_ در مسافرتها(حتی الامکان همه جا) همیشه دوربین همراهتون باشه و از همه چیز عکس بگیرید!
4_همیشه لا اقل یه سه پایه کوچیک همراه داشته باشید.در شب و نور کم و حالت ماکرو حتما از سه پایه استفاده کنید.
5_مد ماکروی(دکمه ای که عکس گل روشه!) رو یادتون نره! اینجا و تاپیک ماکروگرافی رو ببینید.
6_از مد P دوربین استفاده کنید.و در این حالت در rec .mnu در ردیف اول Flexyzone رو انتخاب کنید.قبل از فوکوس دکمه set رو بزنید و مربع فوکوس رو با 4دکمه ی جهت جابجا کنید. وتا مربع سبز نشده عکس نگیرید.
7_هر موقعی که وقت میکنین در یک کادر ثابت تمام حالتها رو در منوی دکمه Funk امتحان کنید . نتایج این کار برای شما تجربه میشه. همین طور مد AV و TV
8_در اخر_بعد از اینکه ای کارا رو کردین عکساتون رو آپلود کنید ببینیم نتیجه چی شده.و بقیه هم در موردش پیشنهاد بدن.![]()
بستگی به شارژر داره.ولی معمولا 2 تا باطری را در 2 الی 3 ساعت و 4 تا را حدود 5 ساعت شارژ میکند.(سونی 34HRE4 اینطوره)آقا یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که این شارژر باطریای دوربین چقدر طول میکشه که 4 تا باطری رو شارژ کنه؟! من باطریای دوربینم تموم شد بعد گذاشتم تو شارژرش حدود 2 ساعتی موند بعد که گذاشتم تو دوربین بعد از حدودا 2 دقیقه دوباره اون عکس ارور کم بودن شارژ اومد و دوربین خاموش شد!
بستگی به شارژر داره.ولی معمولا 2 تا باطری را در 2 الی 3 ساعت و 4 تا را حدود 5 ساعت شارژ میکند.(سونی 34HRE4 اینطوره)
البته بعضی شارژرها شاید 10 ساعت هم طول بدهند!
10 ساعت؟! اینطوری که خیلی ستمه! البته هر بار که شارژ بشه کلی میشه باهاش کار کرد ولی بازم زمان زیادی طول میکشه که بخواد دوباره شارژ بشه. بهر حال ممنون بابت جوابت.
10 ساعت شارژ؟!!من 4 باطری شارژی خوب (Energizer 2500 mAh) دارم. اما شارژری معمولی که حدود 6 یا 7 هزار تومان خریدم و زمان شارژ شاید 10 ساعت یا بیشتر هم طول بکشد. با این که دوربین پر مصرفی هم دارم حتی اگر باطری ها را داخل وسیله هم نگذارم بعد از 24 ساعت تمام باطری ها کاملاً دشارژ می شوند. می خواستم بدانم رسم باطری های شارژی همین جور است یا شارژر یا باطری های من خراب است؟
با تشکر
سلام
من یه آماتور در زمینه عکاسی هستم و تازه شروع کردم
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین اول اینکه یه منبع خوب مثل یک کتاب معرفی کنید که من از اون شروع کنم دوم اینکه من یه دوربین میخوام که در سطح متوسط به بالا باشه و حدود 500.000 تومان هم بودجه دارم میشه چند تا دوربین به من معرفی کنید
بازم از لطفتون ممنون
:blush:
Photo Stitchاسم نرم افزاری که باهاش عکسهای پانوراما رو به هم میچسبونن چیه ؟
والا این چیز عمومی نیست! و در مشخصات باطری هم جایی قید نمیشه! باید روی هر باطری تست بشه..با تشكر از جناب LEnIn+$ به خاطر جواب و اما يك سوال ديگر:
يك باطري خوب كه با شارژري خوب هم شارژ شود تا چه مدت اگر از آن استفاده نشود توانش را نگه مي دارد؟
Photo Stitch
PhotoShop
البته کار با Photo Stitch برای پانوراما نسبتا اسونتره!