کدوم فروم؟.........حسین جان فکر کنم اگه تو فروم عکاسی مطرح کنید بهتر باشه.چون اون جا بحث ها تخصصی تر هست.و فکر کنم زودتر به جواب برسید
کدوم فروم؟.........
دوستان عزیز من دوربین canon G12 دارم آیا میتوانم عکسهایی بگیرم که بکگراندش بلار بشه؟یعنی سوژه کاملا واضح و بکگراند حالت تار بیفته .البته برای عکسهای پرتره نه ماکرو. اگر آموزشی هست لطفا آدرس بدین یاد بگیرم.
بکگراند بلار رو توی عکاسی با بوکه میشناسن
برای ایجاد بوکه شما باید سعی کنید عدد f رو روی کمترین مقدار ممکن تنظیم کنید. به عبارتی باید از حداکثر دهانه دیافراگم استفاده کنید. همچنین بهتره از حداقل سرعت شاتر استفاده کنید. همین
پس بهتره از حالت اولویت دیافراگم دوربین استفاده کنید، فاصله کانونی مناسب معمولآ بین 35 تا 55 میلیمتر (تحت تاثیر شرایط) برای عکاسی پرتره هست.
تنظیمات دیگه هم هست ولی تا همین حد کار شما رو راه میندازه.
البته جسارتا فاصله كانوني مناسب براي عكاسي پرتره بالاتز از 70 تا 150 هست كه كمترين مقدار تاثير لنز در عكس چهره با بدن نمايان باشه
سلام
آقا من میخوام یه جوری پول جور کنم و اخرش یه والک اروند بخرم.که خوب به این نتیجه رسیدم 15-85 خوبه برام.
منتها این لنزم رو میخوام به صورت معکوس کنم.تو یکی از فروم ها دیده بودم که با گذاشتن کانکتورهایی که بین لنز و بدنه قرار میگیره میشه دیافراگم رو تنظیم کرد.که خوب این مورد خیلی به کارم میاد.
حالا میخوام ببینم این کانکتورها رو کسی داره؟ نویسنده ی اون مطلب ادعا داشت که میشه با صرف هزینه ی 15-20 تومن هر دو رو خرید (البته مطالب مال 4 سال پیش بود) منتها نسبت به تورم فکر کنم نهایت 50 بشه با اون قیمت ها.میخوام ببینم کسی رو سراغ دارید که داشته باشه؟ (یک کانکتور لنز و یکی مال بدنه.که کانکتور بدنه به ته لنز بخوره(که تو حالت معکوس میشه سر لنز) و کانکتور لنز به بدنه بخوره و هر دو با سیم به هم وصل بشه برای اعمال تغییرات)
تو این صفحه در مورد این روش یه چیزایی گفته شده.میخوام ببینم عملی هست؟
آموزش عکاسی ماکرو - قسمت سوم
برای تهیه لنز معکوس میتونید به ناصر خسرو مراجعه کنید.
من پیشنهاد میدم این تاپیک رو از دست ندید. میتونید همونجا آدرس و قیمت بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید.
[h=1]تبدیل لنز معکوس یا Reverse Adapter Ring[/h]تبدیل لنز معکوس یا Reverse Adapter Ring
سلام
آقا من میخوام یه جوری پول جور کنم و اخرش یه والک اروند بخرم.که خوب به این نتیجه رسیدم 15-85 خوبه برام.
منتها این لنزم رو میخوام به صورت معکوس کنم.تو یکی از فروم ها دیده بودم که با گذاشتن کانکتورهایی که بین لنز و بدنه قرار میگیره میشه دیافراگم رو تنظیم کرد.که خوب این مورد خیلی به کارم میاد.
حالا میخوام ببینم این کانکتورها رو کسی داره؟ نویسنده ی اون مطلب ادعا داشت که میشه با صرف هزینه ی 15-20 تومن هر دو رو خرید (البته مطالب مال 4 سال پیش بود) منتها نسبت به تورم فکر کنم نهایت 50 بشه با اون قیمت ها.میخوام ببینم کسی رو سراغ دارید که داشته باشه؟ (یک کانکتور لنز و یکی مال بدنه.که کانکتور بدنه به ته لنز بخوره(که تو حالت معکوس میشه سر لنز) و کانکتور لنز به بدنه بخوره و هر دو با سیم به هم وصل بشه برای اعمال تغییرات)
سلام
حسین من هم می خواستم همچین چیزی رو درست کنم ، با یک اکستنشن می خواستم اینکاررو بکنم ، اما نشد ، من یک اکستنشن خریدم 80 تومن بعد از خریدم فهمیدم این اصلا کانکتور نداره ، مدل کانکتور دارش بالای 200 تومن بود گویا ...
در ضمن رسما یه فلاش هم لازمه ، البته من نور پخش کن رو روش امتحان نکردم ، چند روز دیگه ظرف شیر رو می برم و پخش کننده نور واسش درست می کنم
در ضمن من حلفه معکوس هم خریدم 25 تومن
اگر از سه پایه استفاده کنی میشه گفت که حتما" همیشه فلاش احتیاج نیست.با این حال من تو فکر خرید فلاش هم هستم.
ببینم اکستنشنی که میگی همون دو تا حلقه ای هست که بین بدنه و سر لنز قرار میگیره؟ که بتونی دیافراگم رو هم نتظیم کنی؟
پخش کننده زیاد دردسر نداره.منتها باید مدام تست کنی.من دیشب با یه برگه ی a4 معمولی و رنج فلاش روی 0 تست کردم.البته زیاد به سوزه نزدیک نبودم ولی کار داد حدودا"
این حلقه ی معکوس فقط مال یه طرفه دیگه؟ درسته؟
دوستان عزیز من دوربین canon G12 دارم آیا میتوانم عکسهایی بگیرم که بکگراندش بلار بشه؟یعنی سوژه کاملا واضح و بکگراند حالت تار بیفته .البته برای عکسهای پرتره نه ماکرو. اگر آموزشی هست لطفا آدرس بدین یاد بگیرم.
سلام
این لرزشگیر که روی لنز هست ،حالت خاموشش چه کاربردی داره ؟