• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
دوستان تو این بخش مقاله ای در مورد عکاسی ورزشی هم داریم؟
اگه دوستان بتونن یه مقاله خوب در این مورد بهم معرفی کنن ممنون میشم
بیشتر عکاسی از فوتبال زمین چمن منظورم هست

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
برای پخش کننده فلش اینجوری چی پیشنهاد می کنید ؟ ( پول فلش خریدن ندارم ولی خیلی لازم دارم )
آماده چیزی هستش ؟

part-17-%282%29.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین جان فکر کنم اگه تو فروم عکاسی مطرح کنید بهتر باشه.چون اون جا بحث ها تخصصی تر هست.و فکر کنم زودتر به جواب برسید

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز من دوربین canon G12 دارم آیا میتوانم عکسهایی بگیرم که بکگراندش بلار بشه؟یعنی سوژه کاملا واضح و بکگراند حالت تار بیفته .البته برای عکسهای پرتره نه ماکرو. اگر آموزشی هست لطفا آدرس بدین یاد بگیرم.

P3Drama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان عزیز من دوربین canon G12 دارم آیا میتوانم عکسهایی بگیرم که بکگراندش بلار بشه؟یعنی سوژه کاملا واضح و بکگراند حالت تار بیفته .البته برای عکسهای پرتره نه ماکرو. اگر آموزشی هست لطفا آدرس بدین یاد بگیرم.

بکگراند بلار رو توی عکاسی با بوکه میشناسن

برای ایجاد بوکه شما باید سعی کنید عدد f رو روی کمترین مقدار ممکن تنظیم کنید. به عبارتی باید از حداکثر دهانه دیافراگم استفاده کنید. همچنین بهتره از حداقل سرعت شاتر استفاده کنید. همین :)

پس بهتره از حالت اولویت دیافراگم دوربین استفاده کنید، فاصله کانونی مناسب معمولآ بین 35 تا 55 میلیمتر (تحت تاثیر شرایط) برای عکاسی پرتره هست.

تنظیمات دیگه هم هست ولی تا همین حد کار شما رو راه میندازه.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
بکگراند بلار رو توی عکاسی با بوکه میشناسن

برای ایجاد بوکه شما باید سعی کنید عدد f رو روی کمترین مقدار ممکن تنظیم کنید. به عبارتی باید از حداکثر دهانه دیافراگم استفاده کنید. همچنین بهتره از حداقل سرعت شاتر استفاده کنید. همین :)

پس بهتره از حالت اولویت دیافراگم دوربین استفاده کنید، فاصله کانونی مناسب معمولآ بین 35 تا 55 میلیمتر (تحت تاثیر شرایط) برای عکاسی پرتره هست.

تنظیمات دیگه هم هست ولی تا همین حد کار شما رو راه میندازه.

البته جسارتا فاصله كانوني مناسب براي عكاسي پرتره بالاتز از 70 تا 150 هست كه كمترين مقدار تاثير لنز در عكس چهره با بدن نمايان باشه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
آقا من میخوام یه جوری پول جور کنم و اخرش یه والک اروند بخرم.که خوب به این نتیجه رسیدم 15-85 خوبه برام.
منتها این لنزم رو میخوام به صورت معکوس کنم.تو یکی از فروم ها دیده بودم که با گذاشتن کانکتورهایی که بین لنز و بدنه قرار میگیره میشه دیافراگم رو تنظیم کرد.که خوب این مورد خیلی به کارم میاد.
حالا میخوام ببینم این کانکتورها رو کسی داره؟ نویسنده ی اون مطلب ادعا داشت که میشه با صرف هزینه ی 15-20 تومن هر دو رو خرید (البته مطالب مال 4 سال پیش بود) منتها نسبت به تورم فکر کنم نهایت 50 بشه با اون قیمت ها.میخوام ببینم کسی رو سراغ دارید که داشته باشه؟ (یک کانکتور لنز و یکی مال بدنه.که کانکتور بدنه به ته لنز بخوره(که تو حالت معکوس میشه سر لنز) و کانکتور لنز به بدنه بخوره و هر دو با سیم به هم وصل بشه برای اعمال تغییرات)

تو این صفحه در مورد این روش یه چیزایی گفته شده.میخوام ببینم عملی هست؟

آموزش عکاسی ماکرو - قسمت سوم

P3Drama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
البته جسارتا فاصله كانوني مناسب براي عكاسي پرتره بالاتز از 70 تا 150 هست كه كمترين مقدار تاثير لنز در عكس چهره با بدن نمايان باشه

نه همیشه ولی آره بسته به شرایط و تجهیزات

مثلآ در شرایط نور کم وقتی دستی عکاسی میکنیم بعضی لنزها در فاصله های کانونی بلند دیافراگم رو میبندند که باعث افزایش زمان سرعت شاتر میشه... برای یک عکاسی در سطوح مبتدی و متوسط من پیشنهاد نمی‌کنم.
تاثیر اعوجاج لنز در فاصله کانونی 50 میلیمتری اکثر لنزها برای عکاسی حرفه‌ای هم به راحتی قابل چشم پوشی هست.

70 تا 150 مشکلات زیادی برای یک عکاس مبتدی یا سطح متوسط ایجاد خواهد کرد و در واقع باعث میشه اکثر عکاسان در این رده نا امید بشن :‌)

اینا نظر و تجربه خودمه

P3Drama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
آقا من میخوام یه جوری پول جور کنم و اخرش یه والک اروند بخرم.که خوب به این نتیجه رسیدم 15-85 خوبه برام.
منتها این لنزم رو میخوام به صورت معکوس کنم.تو یکی از فروم ها دیده بودم که با گذاشتن کانکتورهایی که بین لنز و بدنه قرار میگیره میشه دیافراگم رو تنظیم کرد.که خوب این مورد خیلی به کارم میاد.
حالا میخوام ببینم این کانکتورها رو کسی داره؟ نویسنده ی اون مطلب ادعا داشت که میشه با صرف هزینه ی 15-20 تومن هر دو رو خرید (البته مطالب مال 4 سال پیش بود) منتها نسبت به تورم فکر کنم نهایت 50 بشه با اون قیمت ها.میخوام ببینم کسی رو سراغ دارید که داشته باشه؟ (یک کانکتور لنز و یکی مال بدنه.که کانکتور بدنه به ته لنز بخوره(که تو حالت معکوس میشه سر لنز) و کانکتور لنز به بدنه بخوره و هر دو با سیم به هم وصل بشه برای اعمال تغییرات)

برای تهیه لنز معکوس میتونید به ناصر خسرو مراجعه کنید.

من پیشنهاد میدم این تاپیک رو از دست ندید. میتونید همونجا آدرس و قیمت بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید.

[h=1]تبدیل لنز معکوس یا Reverse Adapter Ring[/h]http://forum.akkasee.com/f30/t13889.html

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
برای تهیه لنز معکوس میتونید به ناصر خسرو مراجعه کنید.

من پیشنهاد میدم این تاپیک رو از دست ندید. میتونید همونجا آدرس و قیمت بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید.

[h=1]تبدیل لنز معکوس یا Reverse Adapter Ring[/h]تبدیل لنز معکوس یا Reverse Adapter Ring

ممنون.
والا من اصفهانم.حالا تو همون تاپیک مطرح میکنم ببینم به کجا میرسه

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
سلام

سلام
حسین من هم می خواستم همچین چیزی رو درست کنم ، با یک اکستنشن می خواستم اینکاررو بکنم ، اما نشد ، من یک اکستنشن خریدم 80 تومن بعد از خریدم فهمیدم این اصلا کانکتور نداره ، مدل کانکتور دارش بالای 200 تومن بود گویا ...
در ضمن رسما یه فلاش هم لازمه ، البته من نور پخش کن رو روش امتحان نکردم ، چند روز دیگه ظرف شیر رو می برم و پخش کننده نور واسش درست می کنم
در ضمن من حلفه معکوس هم خریدم 25 تومن

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
حسین من هم می خواستم همچین چیزی رو درست کنم ، با یک اکستنشن می خواستم اینکاررو بکنم ، اما نشد ، من یک اکستنشن خریدم 80 تومن بعد از خریدم فهمیدم این اصلا کانکتور نداره ، مدل کانکتور دارش بالای 200 تومن بود گویا ...
در ضمن رسما یه فلاش هم لازمه ، البته من نور پخش کن رو روش امتحان نکردم ، چند روز دیگه ظرف شیر رو می برم و پخش کننده نور واسش درست می کنم
در ضمن من حلفه معکوس هم خریدم 25 تومن

اگر از سه پایه استفاده کنی میشه گفت که حتما" همیشه فلاش احتیاج نیست.با این حال من تو فکر خرید فلاش هم هستم.
ببینم اکستنشنی که میگی همون دو تا حلقه ای هست که بین بدنه و سر لنز قرار میگیره؟ که بتونی دیافراگم رو هم نتظیم کنی؟
پخش کننده زیاد دردسر نداره.منتها باید مدام تست کنی.من دیشب با یه برگه ی a4 معمولی و رنج فلاش روی 0 تست کردم.البته زیاد به سوزه نزدیک نبودم ولی کار داد حدودا"
این حلقه ی معکوس فقط مال یه طرفه دیگه؟ درسته؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
اگر از سه پایه استفاده کنی میشه گفت که حتما" همیشه فلاش احتیاج نیست.با این حال من تو فکر خرید فلاش هم هستم.
ببینم اکستنشنی که میگی همون دو تا حلقه ای هست که بین بدنه و سر لنز قرار میگیره؟ که بتونی دیافراگم رو هم نتظیم کنی؟
پخش کننده زیاد دردسر نداره.منتها باید مدام تست کنی.من دیشب با یه برگه ی a4 معمولی و رنج فلاش روی 0 تست کردم.البته زیاد به سوزه نزدیک نبودم ولی کار داد حدودا"
این حلقه ی معکوس فقط مال یه طرفه دیگه؟ درسته؟

بله خوب 3 پایه میشه شاتر رو باز گداشت ، ولی معکوس کننده اینقدر بزرگنماییش زیاده که فقط بدرد عکاسی از حشره می خوره ، حشره هم نمی شه شاتر رو طولانی باز گذاشت

اون اکستنشن که گفتم رو اصلا ندیدم ، ولی اینی که من دارم عکسش رو پایین گذاشتم 3 تا حلقه داره که رو هم سوار میشند و فاصله قابله تنظیمه ولی ارتباط لنز با بدنه قطع میشه برای همین کنترل دیافراگم نداریم

اگر می خوای همچین چیزی درست کنی فکر کنم باید همون گرونه رو بخری
part-16%20%284%29.jpg

اینی که من تو این عکس می بینم ، به نظر یه حلقه معکوس با یک extension هستش ، اما مشکل اینه که حلقه ها هم اون رابط رو ندارند ، برای همین باید دنبال یه حلقه مخصوص بگردی
اگر هم می خوای بخری ، زودتر بخر تا دلار نشده 3 تومن

حلقه معکوس هم بله ، فقط برای یک طرف هست و هر حلقه برای یک لنز یعنی ربط به اندازه دهانه لنز داره ، ولی این اکستنشن ها به همه لنز ها می خوره ، برای همین شاید بصرفه اون گرونه رو بخری

مشکل اینه که خیلی ها ندارند ، من رفتم ناصر خسرو پرسون پرسون یه پاساژ پیدا کردم و یه مغازه توش بود که اون رو بهم معرفی کرده بودند ، وکارش همین چیزهای فرعی عکاسی برای دانشجویان رشته عکاسی بود ، اسم پاساژ و اون مغازه یادم نیست ولی خواستی آدرس دقیق می تونم بدم

Last edited:

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69

سلام؛
شما با در دست گرفتن دو عامل می تونید پشت زمینه عکستون رو بلر کنید :

اول که دوستان اشاره کردن که استفاده از بازترین حالت دیاف هست .

مورد دوم رعایت فاصله هست . ضمن اینکه اف رو روی باز ترین حالت ممکن میزارید ، نسبت فاصله لنز با سوژه رو چند برابر فاصله با بک بگیرید . یعنی اگر فاصله شما و سوژه ای که دارید ازش عکس می گیرید ( فوکوس می کنید ) یک متر هست فاصله دوربین تا بک رو مثلا بیست متر بگیرید . البته همه جا شدنی نیست و فقط در فضا های باز و جنگل و دریا کاربرد داره .دوربین شما دیاف رو بین 2.8 تا 4.5 در حداقل و حداکثر زوم در اختیارتون میزاره . ولی در حالت واید به علت دفرمه شدن سوژه شاید نتیجه دلچسب نباشه. پس بهتون پیشنهاد میدم ( بر اساس توانایی لنزتون ) حداکثر زوم لنزتون رو بگیرید و از فاصله 30 سانتی از سوژه و در حالتیکه بک تون فاصله حدود سه متری داره این حالت رو تجربه کنید .

البته زیبا ترین کار اینه که یه دوربین اس ال آر بخرید و روش یه لنز 50 م م اف - یک و چهار - یا اف - یک و هشت - ببندید تا از زندگی لذت ببرید .

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام

سلام ؛
من مدت طولانی درگیر داستان لنز معکوس بودم و تجربیات خودم رو عرض می کنم .

1 - این کار برای اغلب دوستان صرفا یک تفریح هست . پس اگر کار روزمره ندارید هزینه اضافی نکنید و بعد از چند تا تجربه همه چی رو بزارید گوشه کیفتون . یعنی بر ندارید یه لنز خدات تومنی رو با چسب و کارهای دیگه نابود کنید .
2 - من نیاز به عکاسی از ریز نویسی در حد سوره حمد روی یک دانه برنج داشتم . بهترین نتیجه رو از لنز 18 - 55 که ارزون ( بود ) گرفتم .
3 - فوکوس رو کامل و بصورت دستی می تونید انجام بدید . میمونه تنظیم دیاف که وقتی لنز و دوربین با هم متصل نیستند به ظاهر شدنی نیست . برای اینکار دور بین ( کانن ) رو در حالت منوال بزارید . اف مورد نظر رو تنظیم کنید . دکمه سمت راست دوربین و کنار لنز ( برای دیدن اف در حالت بسته ) رو فشار بدید تا دیاف به اندازه ای که تعریف کردید بسته بشه . کافیه در همون حالتیکه دکمه رو نگه داشتید لنز رو جدا کنید . لنزتون روی دیافی که تعیین کردید قفل می مونه .
4 - حتما از سه پایه و دکلانشور استفاده کنید .
5 - چند عکس با فوکوس های مختلف بگیرید و با نرم افزار اونها رو تلفیق کنید تا همه جای سوژه رو در فوکوس داشته باشید .
6 - از فیلتر کلوزآپ استفاده کنید . قیمت ارزونی دارن و تمام کنترل های لنز رو در اختیارتون میزارن .
7 - اکتنشین تیوب ها هم کارکرد جالبی دارن . من مدلی دارم که تا 10 سانت و در پنج قسمت امکان اضافه کردن تیوب رو میده . ولی در حالت 10 سانتی اگر کسی کف خونه قدم بزاره لرزش اش رو روی تصوی ثبت شده می بینم .

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
این لرزشگیر که روی لنز هست ،حالت خاموشش چه کاربردی داره ؟

سلام حسين جان
استفاده از 3 پايه
زماني كه شما دوربين رو روي 3 پايه قرار ميديد چون ديگه لرزشي ايجاد نميشه سيستم لرزشگير به اشتباه مي افته و خود به خود اندكي لنز رو جابهجا ميكنه اشتباها و در صورتي كه خاموشش كنيد تغير اندكي در كيفيت خواهيد داشت بهتر ميشه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام, من این 2 تا عکسو با canon sx220 گرفتم:

Download IMG_0300.JPG
Download IMG_0381.JPG

این عکسا تو سایز واقعیشون کیفیتشون در اون حد که کوچیکتر از سایز واقعیشون هستن نیست (فکر کنم حرفه ای ها میگن نویز داره عکس), و البته بهترین کیفیتی هست که من تونستم از این دوربین بگیرم, و البته تو سایتهایی که review از این دوربین گذاشتن هم عکسی ندیدم که کیفیتش در اندازه واقعی بمقدار وقتی که عکس کوچیکتر هست باشه.
حالا سوال من اینه:
آیا با این دوربین میشه عکسی با کیفیتتر از این 2 عکس گرفت؟ ( وقتی عکس باندازه واقعی بره )
اگر نمیشه پس چرا اصلا این دوربین عکس باین اندازه میگیره؟ 3000*4000 ؟
ممنون از شما

بالا