@hossein137
حسین جان این لنز فول فریم رو روی nex5r ببندم با تبدیل،فوکال چه تغییری خواهد کرد؟
کلا نسبت و نحوه محاسبه رو توضیح میدید؟
شرمنده من در کل برای روتوش از پلاگین استفاده نمیکنم
برای گرفتن یک پرتره خوب، چه لوازمی لازمه و چه نکاتی رو باید مد نظر داشته باشم؟
می خوام توی اتاقم یک عکاس خونه کوچولو شخصی راه بندازم و یک آلبوم کوچک از دوستام و فامیلام درست کنم.
نمی خوام هزینه زیادی کنم چون خونگی هست و فقط قصد تهیه یک آلبوم دارم برای دل خودم و شاید بعدا بردم آتلیه ی نشون دادم شدم عکاسشون خخخخبستگی به نوع پرتره ات داره
بهترین کار استفاده از لنزهای فوکال بالا (بالاتر از 100 میلی متر) با f پایین هست.مخصوصا" برای کادر بسته خیلی به زیبا شدن عکس کمک میکنه
در مورد وسایل هم نمیشه دقیق گفت منتها به جز لنز و دوربین شما به یک یا چند تا منبع نور/رفلکتور/فون و .... احتیاج دارید
اگر پرتره ی محیطی بخواید بگیرید یک یا دو شاخه فلاش اکسترنال و سافت باکس یا چتر برای هر کدوم خیلی به زیباتر شدن عکستون کمک میکنه
اگر بخواید داخل خونه بگیرید بهترین کار خرید دو یا سه شاخه فلاش ژول پایین مثلا" 160 یا 170 ژول هست به اضافه ی سافت باکس
در کل کیفیت نور و کم کنتراست بودنش خیلی به بهتر شدن یه پرتره کمک میکنه.
شما هزینه ای که میخواید برای این کار بدید رو اگر بگید بهتر میشه راهنمایی کرد
پنجره که دارم! اتاق هم سایزش خوبه و بزرگه.اگه اتاق مورد نظر پنجره داره میتونید بدون فلاش هم عکاسی کنید.ولی حداقل به یک رفلکتور احتیاج دارید که قیمت زیادی نداره (مدل های 5 کاره با سایز 80 در 120 اش فکر کنم زیر 100 باشه و بهتره سایز بزرگ بگیرید)
اگر پنجره نداره حداقل یه شاخه فلاش اکسترنال میخواید.مثلا" مدل های ارزون قیمتی مثل 622 نیسان با یه پایه و یه گیره برای وصل کردن چتر و یک چتر.که قیمتی از 400 به بالا میتونه داشته باشه
البته ممکنه به هیچ کدوم از این ها هم احتیاج نداشته باشید.یادمه چند سال پیش با یه لامپ کم مصرف 40 وات و یه پلاستیک به دورش چند تا عکس پرتره گرفتم که بد هم نبود
سلام
دوستان برای اصلاح پس زمینه ی شلوغ چیکار میتونم بکنم؟
مثلا این عکس رو ببنید، تو فوتوشاپ با Smart Blur درست نشد! Gussision Blur (اگه درست گفته باشم :دی ) هم کار کردن باهاش خیلی سخته من 4 لایه ساختم بازم یه جا دستم در میره گند میزنه به همش!
چکار دیگه میتونم بکنم؟ با چه ابزاری میتونم پس زمینه رو خلوت کنم که نه رنگش رو از بین ببره نه اینقدر شلوغ باشه و سوژه اصلی گم شه!
پنجره که دارم! اتاق هم سایزش خوبه و بزرگه.
یادمه یکی از بچه ها اینجا پروژه ساخت سافت باکس داشت! ولی خبری نشد!
سایت عکاسی هم که شانس ما عضو نمی گیره!
راستی پرده چه رنگی بگیرم؟
پارچه مخمل خوبه یا همون پرده بگیرم مشکی؟ خاکستری؟ سفید؟!!!
بهترین راه جدا کردن سوژه از پس زمینه توسط پلاگین هاست (مثل topaz)
تو همون سایت دلباز که برای یکی از بچه ها نوشتم یه ویدئو مربوط به همین کار هست.خیلی کمکتون میکنه و دردسرش هم کمتره
تو این صفحه آموزش محو کردن پس زمینه رو دانلود کنید.اسم پلاگین یادم نیست ولی در کل توپاز شرکت معتبریه که پلاگین های زیادی تولید کرده.و اون مورد نام برده شما نیست
http://delbaz.awardspace.com/mymovies/movies.html
بهترین کار به نظرم یه فلاش اکسترنال با سافت باکس دست ساز یا بازاری هست.فلاش های حلقوی یه مشکلی که دارند اینه که کنتراست کلی عکس رو کم میکنند و عمق از بین میره
http://photorumors.com/2011/05/27/n...-with-5x-magnification-for-micro-four-thirds/دوستان سلام
ممنون میشم لنز خوب برای عکاسی ماکرو برای دوربین پاناسونیک جی 10 بهم معرفی کنید .
آره دوربین خوبیه ولی میگن امسال ساله نیکونه . یه سری به دوربینای نیکون هم بزن در مورد اونا هم پرس و جو کن .سلام دوستان.
یه سوال درباره خرید دوربین DSLR دارم.
الان بهترین دوربین dslr تو محدوده قیمت 1.5 تا 1.7 چی هست؟ به مارک خاصی تعصب ندارم. هرچی که بهترین جواب رو داده باشه.
با چند نفر صحبت کردم گفتن 600d کنن بهترینه تو این قیمت. درسته؟
بسیار ممنون از پاسختون.