• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خسته نباشی:D
این ویدئو رو دانلود کن به صورت بصری آموزش میده. البته مبحث ویدئو hdr هست اما اگر درست بگم اواسطش این مسئله رو هم آموزش میده
خواهش میکنم قابلی نداشت :general106:
اینو ببین من اینطوری میخوام این کار رو هم کردم ولی اونجایی که من میخوام تصویر نمیافته
http://www.parsiland.com/3857-ادغام-دو-تصویر-در-فتوشاپ.html

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خواهش میکنم قابلی نداشت :general106:
اینو ببین من اینطوری میخوام این کار رو هم کردم ولی اونجایی که من میخوام تصویر نمیافته
http://www.parsiland.com/3857-ادغام-دو-تصویر-در-فتوشاپ.html
:) خب عزیز دل این که کاری نداره . بیا من الان یکی ساختم از دو تا عکسی که داشتم:D
انصافا پسند کردم خودم فقط کنتراست رو دست کاری کنم خوب می شه:)
الان کجاش مشکل داری تو درست کردن؟
3a1paoq83i1ri9o6bzw5.jpg

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
مشکل اینجاست که من میخوام عکس دوم رو جای خاصی قرار بدرم و بتونم حرکتش بدم تا فیکس بشه نه اینکه خوده برنامه به صورت پیش فرض بذاره یه جایی
چطوری میشه عکس رو حرکت داد تا جای دلخواه قرار بگیره؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مشکل اینجاست که من میخوام عکس دوم رو جای خاصی قرار بدرم و بتونم حرکتش بدم تا فیکس بشه نه اینکه خوده برنامه به صورت پیش فرض بذاره یه جایی
چطوری میشه عکس رو حرکت داد تا جای دلخواه قرار بگیره؟
برای این مورد اطلاعی ندارم ولی با همون ویدئو که خدمتت دادم یه بخش داره که از طریق opasity انجام میده. بنظرم دو تصویر رو هم drag - drop کن و محلی رو که قصد داری حرکت بده و از opasity روی هم قرار بده.

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
برای این مورد اطلاعی ندارم ولی با همون ویدئو که خدمتت دادم یه بخش داره که از طریق opasity انجام میده. بنظرم دو تصویر رو هم drag - drop کن و محلی رو که قصد داری حرکت بده و از opasity روی هم قرار بده.

یافتم یافتم :D:general601:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من داخل فروم عکاسی یک بار درباره فیلتر مربعی خوندم وینیت ایجاد می کنه.
البته در ادامه بحث مشخص شد که قابل بر طرف کردن هست.
می تونی درباره وینیت و نحوه برطرف کردن اش (در صورت امکان) زکات علم بدی؟:)
در کل همه ی nd ها کمی ته رنگ و وینیت داره.اگر شدید نباشه شما تو همون کمرا راو (اگه با فرمت خام عکاسی میکنید) میتونید به عمد وینیت رو کمی به سمت سفید بکشید تا برطرف بشه.یا از طریق بالانس رنگ تو خود فوتوشاپ برعکس ته رنگی که داره یک ماسک ایجاد کنید و دور کادر رو داخل ماسک بذارید باشه.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
در کل همه ی nd ها کمی ته رنگ و وینیت داره.اگر شدید نباشه شما تو همون کمرا راو (اگه با فرمت خام عکاسی میکنید) میتونید به عمد وینیت رو کمی به سمت سفید بکشید تا برطرف بشه.یا از طریق بالانس رنگ تو خود فوتوشاپ برعکس ته رنگی که داره یک ماسک ایجاد کنید و دور کادر رو داخل ماسک بذارید باشه.
تشکر.
بله با راو میگیرم اما این محور وینیت رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
تا صحبت فیلتر مربعی هست این هم بپرسم خیلی دنبال فیلتر پلاریزه مربعی گشتم اما پیدا نکردم شما که استادی در این زمینه برای پلاریزه هم مربعی دیدی؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
تشکر.
بله با راو میگیرم اما این محور وینیت رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
تا صحبت فیلتر مربعی هست این هم بپرسم خیلی دنبال فیلتر پلاریزه مربعی گشتم اما پیدا نکردم شما که استادی در این زمینه برای پلاریزه هم مربعی دیدی؟
توی acr یه تب هست به نام fx
تو قسمت دومش نوشته post crop vignetting که میتونید بر اساس استایل چند تا ویگنت بدید.گزینه ی اول amount هست که قسمت منفی اش لبه ها رو سیاه میکنه و قسمت مثبتش لبه ها رو سفید
در مورد پلاریزه هم من هم ندیدم.اگر خیلی خواهانش هستید باید از سایت های خارجی خرید کنید (تا حالا سرچی در موردش نداشتم و نمیدونم وجود خارجی داره یا نه ولی احتمال وجود داشتنش خیلی زیاده)

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان عزیز
دو سوال:

1) الان توی یک review خوندم که مدت رکورد هر فیلم در D7000 حداکثر 5 دقیقه است. یعنی هیچ راهی وجود نداره که افزایشش داد؟
2) برای این دوربین های DSLR (نیکون D7000 و D5300 و D5200 و کنون 60D و 700D و...) آپدیت نرم افزاری وجود داره؟ یعنی مثل موبایل، فایل آپدیت رو بریزیم توی مموری و دوربین آپدیت بشه. اگر هست، چه امکاناتی رو اضافه میکنه؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان عزیز
دو سوال:

1) الان توی یک review خوندم که مدت رکورد هر فیلم در D7000 حداکثر 5 دقیقه است. یعنی هیچ راهی وجود نداره که افزایشش داد؟
2) برای این دوربین های DSLR (نیکون D7000 و D5300 و D5200 و کنون 60D و 700D و...) آپدیت نرم افزاری وجود داره؟ یعنی مثل موبایل، فایل آپدیت رو بریزیم توی مموری و دوربین آپدیت بشه. اگر هست، چه امکاناتی رو اضافه میکنه؟

کم بودن تایم رکورد فیلم اکثر مواقع مال ساپورت مموری هست به خاطر سیستم fat32
اگر دوربین فرمت ntfs ساپورت کنه که میتونید با یه مموری با این فرمت رکورد کنید بدون محدودیت.یا این که کیفیت فیلم رو پایین بیارید تا حجمش کمتر بشه.یا این که از طریق usb یا یه درگاهی نظیر اون مموری رو به سیستم یا یه جایی که فایل ها رو ذخیره کنه وصل کنید (شاید هم مموری های وای فای دار)
برای اکثر دوربین ها فریمور جدید میاد اکثرا" بعضی مواقع یه مشکلات کوچیک هست که از بین میبره و بعضی مواقع به صورت هک هست مثل مجیک لنترن که مال فیلم برداریه.بر فرض مثال یادم هست انگار یه هک مجیک لنترن برای 5d mark2 اومده بود که قابلیت فیلم برداری 2K رو بهش اضافه میکرد

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
دوستان کسی اطلاع داره برای خرید تبدیل M42 به EOS چیپ دار مناسب تره یا بدون چیپ ؟
لنز های قدیمی M42 مگه کنترل الکتریکی دیافراگم دارند ؟ اگه دارند چه لنزایی دارن ؟ همشون دارن یا فقط بعضیا ؟
اتوفوکوس که مطمئنا ندارن .

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
دوستان کسی اطلاع داره برای خرید تبدیل M42 به EOS چیپ دار مناسب تره یا بدون چیپ ؟
لنز های قدیمی M42 مگه کنترل الکتریکی دیافراگم دارند ؟ اگه دارند چه لنزایی دارن ؟ همشون دارن یا فقط بعضیا ؟
اتوفوکوس که مطمئنا ندارن .
مطمئنا تبدیل با چیپ کارایی بیشتری داره.
خیر کنترل الکترونیکی ندارن. کلا شما وقتی که این تبدیل ها های آنالوگ رو به دوربینتون وصل میکنید دوربین در حالت بدون لنز قرار میگیره و یه قسمت از قابلیت های دوربین رو غیر فعال میکنه و فکر میکنم فقط در حالت M میتونید عکس بگیرید. ولی کاری که اون چیپست میکنه اینه که سر دوربین شیره میماله و دوربین شما که فکر میکنه که یه لنز EF واقعی بهش متصل شده. در این حالت فکر میکنم میتونید در مود AV هم عکاسی کنید.
البته خودم هنوز تجربه این کارو نداشتم اینو از روی شنیده هام دارم میگم. حالا لنزی که میخواید باهاش عکاسی کنید چی هست؟

Last edited:

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
والا لنز خاصی مد نظرم نیست فعلا میخوام تبدیل بخرم تا بعد که یه لنز پیدا کنم.
چون برای خرید لنز حتما باید آدم امتحان و تست کنه لنزو که مشکل نداشته باشه برا همین اول میخوام تبدیل بخرم .
پس با این اوصاف بیخیال چیپ . چون من همینجوریشم همیشه تو حالت M عکس میگیرم . البته حالت های دیگه فایده های زیادی دارن ولی االکی شیره بمالیم سر دوربین که چی بشه وقتی دیافراگمو خودمون باید تنظیم کنیم . ایزو هم که همیشه حالت Auto داره تو همه ی مود ها .

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
والا لنز خاصی مد نظرم نیست فعلا میخوام تبدیل بخرم تا بعد که یه لنز پیدا کنم.
چون برای خرید لنز حتما باید آدم امتحان و تست کنه لنزو که مشکل نداشته باشه برا همین اول میخوام تبدیل بخرم .
پس با این اوصاف بیخیال چیپ . چون من همینجوریشم همیشه تو حالت M عکس میگیرم . البته حالت های دیگه فایده های زیادی دارن ولی االکی شیره بمالیم سر دوربین که چی بشه وقتی دیافراگمو خودمون باید تنظیم کنیم . ایزو هم که همیشه حالت Auto داره تو همه ی مود ها .
سلام، کار اصلی اون چیپ اینه که موقعی که دستی رینگ فوکوس رو میچرخونید و به نقطه فوکوس میرسید علامت میده. شبیه همون علامتی که با لنزهای خود کانن زمان رسیدن به فوکوس اتفاق میفته. البته بعضی از چیپها قابلیت برنامه ریزی هم دارند و میتونن EXIF عکس رو هم براتون ثبت کنن. در غیر این صورت این موارد را هنگام استفاده از لنزهای قدیمی نخواهید داشت.
ضمنا با استفاده از لنزهای قدیمی بر روی دوربین های دیجیتال میتوانید از هر دو مود AV و M استفاده کنید. چون دوربین کنترلی بر دیافراگم ندارد و فقط در این مودها کنترل دیاف دستی می باشد.

rez7

Registered User
لایک‌ها
597
چطوری فوکوس اتوماتیک دوربین رو غیرفعال کنم.

rez7

Registered User
لایک‌ها
597
بالا