Sir Pendar
Registered User
خسته نباشیمشکل اینجاست که اصلا آشنایی چندانی با فتوشاپ ندارم.
این ویدئو رو دانلود کن به صورت بصری آموزش میده. البته مبحث ویدئو hdr هست اما اگر درست بگم اواسطش این مسئله رو هم آموزش میده
خسته نباشیمشکل اینجاست که اصلا آشنایی چندانی با فتوشاپ ندارم.
خواهش میکنم قابلی نداشت :general106:خسته نباشی
این ویدئو رو دانلود کن به صورت بصری آموزش میده. البته مبحث ویدئو hdr هست اما اگر درست بگم اواسطش این مسئله رو هم آموزش میده
خواهش میکنم قابلی نداشت :general106:
اینو ببین من اینطوری میخوام این کار رو هم کردم ولی اونجایی که من میخوام تصویر نمیافته
http://www.parsiland.com/3857-ادغام-دو-تصویر-در-فتوشاپ.html
برای این مورد اطلاعی ندارم ولی با همون ویدئو که خدمتت دادم یه بخش داره که از طریق opasity انجام میده. بنظرم دو تصویر رو هم drag - drop کن و محلی رو که قصد داری حرکت بده و از opasity روی هم قرار بده.مشکل اینجاست که من میخوام عکس دوم رو جای خاصی قرار بدرم و بتونم حرکتش بدم تا فیکس بشه نه اینکه خوده برنامه به صورت پیش فرض بذاره یه جایی
چطوری میشه عکس رو حرکت داد تا جای دلخواه قرار بگیره؟
برای این مورد اطلاعی ندارم ولی با همون ویدئو که خدمتت دادم یه بخش داره که از طریق opasity انجام میده. بنظرم دو تصویر رو هم drag - drop کن و محلی رو که قصد داری حرکت بده و از opasity روی هم قرار بده.
در کل همه ی nd ها کمی ته رنگ و وینیت داره.اگر شدید نباشه شما تو همون کمرا راو (اگه با فرمت خام عکاسی میکنید) میتونید به عمد وینیت رو کمی به سمت سفید بکشید تا برطرف بشه.یا از طریق بالانس رنگ تو خود فوتوشاپ برعکس ته رنگی که داره یک ماسک ایجاد کنید و دور کادر رو داخل ماسک بذارید باشه.من داخل فروم عکاسی یک بار درباره فیلتر مربعی خوندم وینیت ایجاد می کنه.
البته در ادامه بحث مشخص شد که قابل بر طرف کردن هست.
می تونی درباره وینیت و نحوه برطرف کردن اش (در صورت امکان) زکات علم بدی؟![]()
تشکر.در کل همه ی nd ها کمی ته رنگ و وینیت داره.اگر شدید نباشه شما تو همون کمرا راو (اگه با فرمت خام عکاسی میکنید) میتونید به عمد وینیت رو کمی به سمت سفید بکشید تا برطرف بشه.یا از طریق بالانس رنگ تو خود فوتوشاپ برعکس ته رنگی که داره یک ماسک ایجاد کنید و دور کادر رو داخل ماسک بذارید باشه.
توی acr یه تب هست به نام fxتشکر.
بله با راو میگیرم اما این محور وینیت رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
تا صحبت فیلتر مربعی هست این هم بپرسم خیلی دنبال فیلتر پلاریزه مربعی گشتم اما پیدا نکردم شما که استادی در این زمینه برای پلاریزه هم مربعی دیدی؟
سلام دوستان عزیز
دو سوال:
1) الان توی یک review خوندم که مدت رکورد هر فیلم در D7000 حداکثر 5 دقیقه است. یعنی هیچ راهی وجود نداره که افزایشش داد؟
2) برای این دوربین های DSLR (نیکون D7000 و D5300 و D5200 و کنون 60D و 700D و...) آپدیت نرم افزاری وجود داره؟ یعنی مثل موبایل، فایل آپدیت رو بریزیم توی مموری و دوربین آپدیت بشه. اگر هست، چه امکاناتی رو اضافه میکنه؟
مطمئنا تبدیل با چیپ کارایی بیشتری داره.دوستان کسی اطلاع داره برای خرید تبدیل M42 به EOS چیپ دار مناسب تره یا بدون چیپ ؟
لنز های قدیمی M42 مگه کنترل الکتریکی دیافراگم دارند ؟ اگه دارند چه لنزایی دارن ؟ همشون دارن یا فقط بعضیا ؟
اتوفوکوس که مطمئنا ندارن .
سلام، کار اصلی اون چیپ اینه که موقعی که دستی رینگ فوکوس رو میچرخونید و به نقطه فوکوس میرسید علامت میده. شبیه همون علامتی که با لنزهای خود کانن زمان رسیدن به فوکوس اتفاق میفته. البته بعضی از چیپها قابلیت برنامه ریزی هم دارند و میتونن EXIF عکس رو هم براتون ثبت کنن. در غیر این صورت این موارد را هنگام استفاده از لنزهای قدیمی نخواهید داشت.والا لنز خاصی مد نظرم نیست فعلا میخوام تبدیل بخرم تا بعد که یه لنز پیدا کنم.
چون برای خرید لنز حتما باید آدم امتحان و تست کنه لنزو که مشکل نداشته باشه برا همین اول میخوام تبدیل بخرم .
پس با این اوصاف بیخیال چیپ . چون من همینجوریشم همیشه تو حالت M عکس میگیرم . البته حالت های دیگه فایده های زیادی دارن ولی االکی شیره بمالیم سر دوربین که چی بشه وقتی دیافراگمو خودمون باید تنظیم کنیم . ایزو هم که همیشه حالت Auto داره تو همه ی مود ها .
fujifilm s4000تو چه دوربینی؟
حسین جان گفتم فوکوس اتوماتیک غیرفعال کنمدوست من دوربینت فوکوس دستی نداره کلا"
http://www.dpreview.com/products/fujifilm/compacts/fujifilm_s4000/specifications