• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
آقا م هم یه دونه w810i خریدیدم. این شماره IMEI که میگین در چه صورت میگین فرق میکنه؟ اخه اون چیزی که توی گوشی میزنه با اون چیزی که روی جعبه زده فرمتش فرق میکنه!

توی گوشی : IMEI 35744500-038519-1-06
روی جعبه : 35906300-385192- 5

یه قسمتش فرق میکنه یه قسمتش شبیهه. :[

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
من شماره IMEI رو چک کردم فرق میکرد:hmm: :hmm:
ورژن فرم ور هم همون مشابه بقیه بود. یعنی مال 4-5 ماه پیش.:(

ولی مهم نیست. گوشی خیلی چیزهای خوب برای دل بستن داره:) :)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آقا م هم یه دونه w810i خریدیدم. این شماره IMEI که میگین در چه صورت میگین فرق میکنه؟ اخه اون چیزی که توی گوشی میزنه با اون چیزی که روی جعبه زده فرمتش فرق میکنه!

توی گوشی : IMEI 35744500-038519-1-06
روی جعبه : 35906300-385192- 5

یه قسمتش فرق میکنه یه قسمتش شبیهه. :[

اين صفحه پست 178 منو ببينيد:

http://forum.persiantools.com/t34451-page12.html

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
روی حساب همون پست شما این سوالو پرسیدم. من شماره IMEI گوشیمو چک کردم مال w600 بود! :(
یه سوال دیگه : اگه همونا نرم افزاری هک کردن و شماره IMEI رو عوض کردن, نمیشه حالا که گوشی از گمرک رد شده همونا یا حتی خودمون شماره رو برگردونیم سر جاش؟

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
یه با مرام چند تا گیم مشت معرفی کنه:ی

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
روی حساب همون پست شما این سوالو پرسیدم. من شماره IMEI گوشیمو چک کردم مال w600 بود! :(
یه سوال دیگه : اگه همونا نرم افزاری هک کردن و شماره IMEI رو عوض کردن, نمیشه حالا که گوشی از گمرک رد شده همونا یا حتی خودمون شماره رو برگردونیم سر جاش؟

اونا منيا شماره سريال گوشي رو با شماره سريال گوشي اي كه از قبل تو مخابرات ايران رجيستر شده عوض ميكنن يعني به مخابرات كلك ميزنن

بعدا" اگه شما بخواين سريال گوشيتونو به حالت اصلي برگردونيد ئيگه تو مخابرات ايرن رجيستر نميشه و كار نميكنه

حتي شنا نبايد گوشيتونو آپديت كنيد چون بعد از تموم شدن آپديت مينويسه Insert correct simcard و شما بايد گوشيتونو بديد براتون فلش كنن:(

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
آقا پویا ممنون. آره خوندم که یکی از دوستان هم براش مشکلی پیش اومده بود. این سایت سونیک و زدج(!) رو هم رفتم ولی اگه درست بگم کلا گیم های جاوا تا گیمهای سیمبین خیلی پایینتر هستند درست میگم؟

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
یه سوال دیگه؟ کسی میدونه چطوری میشه phonebook گوشی قبلیم Siemens SL45i رو Export کنم روی w810i?

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها یه خبر خوب من رفتم تو اون سایته که IMEI گوشی رو وارد میکنی من وارد کردم زد 810ه خوب این یعنی چی میتونم آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آقا پویا ممنون. آره خوندم که یکی از دوستان هم براش مشکلی پیش اومده بود. این سایت سونیک و زدج(!) رو هم رفتم ولی اگه درست بگم کلا گیم های جاوا تا گیمهای سیمبین خیلی پایینتر هستند درست میگم؟

اتفاقا همين سايت سونيك حدود 10 هزار تا بازي براي گوشيهاي جاواي سوني اريكسون داشت كه خيلي زيبا بودن ولي

منم همين الان رفتم ديدم اين سايت قيافشو عوض كرده ونفهميدم چطور ميشه همه گيمهاي قديمي رو دوباره ديد.

كلا" سايت Zedge رو در مورد گيم بيخيال شين چون به غير از چنتا گيم بدرنخور بازي ديگه اي نميتونيد پيدا كنيد
اين سايت فقط براي دانلود تم و پس زمينه خوبه:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بچه ها یه خبر خوب من رفتم تو اون سایته که IMEI گوشی رو وارد میکنی من وارد کردم زد 810ه خوب این یعنی چی میتونم آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟

شماره سريال گوشيتون وقتي كه #06#* رو ميزنيد با شماره سريالي كه رو جعبش نوشته يكيه يا فرق ميكنه؟

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
اتفاقا همين سايت سونيك حدود 10 هزار تا بازي براي گوشيهاي جاواي سوني اريكسون داشت كه خيلي زيبا بودن ولي

منم همين الان رفتم ديدم اين سايت قيافشو عوض كرده ونفهميدم چطور ميشه همه گيمهاي قديمي رو دوباره ديد.

كلا" سايت Zedge رو در مورد گيم بيخيال شين چون به غير از چنتا گيم بدرنخور بازي ديگه اي نميتونيد پيدا كنيد
اين سايت فقط براي دانلود تم و پس زمينه خوبه:)

اتفاقا همین الان سونیک رو از سایت اولی وانلود کردم.
پویا جان شما راهی به ذهنت نمیرسه که من چه جوری Phonebook م رو Import کنم؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اتفاقا همین الان سونیک رو از سایت اولی وانلود کردم.
پویا جان شما راهی به ذهنت نمیرسه که من چه جوری Phonebook م رو Import کنم؟

منظورت اينه كه بازي سونيك رو دانلود كردي؟

همين راهي كه نويزي مايند گفت رو چرا امتحان نميكني؟ ميتوني با اينفرارد اين كارو بكني:)

در زمينه گيم وبازي به اين سايت هم ميتوني سر بزني كه ميشه گفت معدن بازيهاي سوني اريكسونه:happy: :

http://www.maestro.intramail.ru/files/java

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
اونا منيا شماره سريال گوشي رو با شماره سريال گوشي اي كه از قبل تو مخابرات ايران رجيستر شده عوض ميكنن يعني به مخابرات كلك ميزنن

بعدا" اگه شما بخواين سريال گوشيتونو به حالت اصلي برگردونيد ئيگه تو مخابرات ايرن رجيستر نميشه و كار نميكنه

از مخابرات مرکزی سوال کردم ، گفتن می تونم بدون هزینه IMEI رو بدم و رجیسترش کنم . واسه همین در به در دنبال جایی هستم که IMEI رو به حالت اصلیش برگردونم .

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فكر مي كردم بعدر از فلش شدن گوشيم رعتش پايين اومده ولي شكر خدا مثل اينكه توهم بوده. الان همه چيز خوبه. مشكل صداي شاتر دئربين هم حل شده و در حالت ايلنت ديگه صدا نمي ده.

فقط حيف كه نميشه آپديتش كرد دوباره.

يك نكته ديگه. گوشيه من يك و نيم روزه باطري خالي مي كنه. بدون اتفاده از واكمن !!! اين يكم غير طبيعي ني. عمر شارز گوشي شما چقدره؟ :wacko:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
شماره سريال گوشيتون وقتي كه #06#* رو ميزنيد با شماره سريالي كه رو جعبش نوشته يكيه يا فرق ميكنه؟

آقا پویا فقط اون رقم آخر یعنی رو جعبه 9 هست ولی رو گوشی 3:(
goshi:35906100 797616 9 03
jabe:35906100 797616 9 09

بالا