• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

itphone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دبيلو 810 بخر تمام حرف و حديث هايي كه در مورد دبيلو 810 ميزنند از روي حسوديه كيفيت عكسش مثل دبيلو 800 با اتوفوكاس تميز و بعنوان اسكنر هم ميتوني باهاش كار كني در ضمن كيفيت مكالمه با اون بسيار عاليه 5 ژله رو هميشه براي آنتن دهي دارم
توي پخش موزيك هم خوبه در ضمن صداي بلند براي گوش ضرر داره اگر روي اكولايزر مگا باس تنظيمش كني مغزتو مي تركونه
حالا خود داني من گوشي مو بدون گارانتي 280000 تومن اصل مالزي و دو كابله بود خريدم در ضمن گارانتي ها توي ايران الكي هستند ژس اگر فروشنده اي گفت با گارانتي بگير قبول نكن چون گوشي تو اگر ضمانت سيتادل باشه مي فرستند دوبي و ژول ژستشو كه 10000 تومن ميشه ازت ميگريند كلا گرانتي چيز الكيه توي ايران

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اين 810 استيك نداره نه؟ ولي 800 انگار داره. حالا من موندم بين اين دو تا كدومشو بگيرم.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
یعنی کسی بلد نیست گوشی رو فلاش کنه پس بیرون چه جوری فلش میکنن

اگه منظورت آپديته كه كار زياد سختي نيس ولي اگه منظورتون فلش باشه احتياج به باكس هست و بايد بديد بيرون براتون فلش كنن

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آره همون. جوي استيك نداره.

بله جوي استيك نداره و مثل اينكه سوني اريكسون ميخواد كلا" جوي استيك رو از محصولاتش حذف كنه و بهمين خاطر هيچ يك از گوشيهاي جديدش جوي استيك نداره

بهتره شما قبل از اينكه گوشي رو ميگيريد هردوتا W800 و ٌW810 رو امتحان كنيد و ببينيد با دكمه هاي كدوم يكي بهتر ميتونيد كار كنيد

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
این رنگ سفیدش پیدا نمیشه؟ به نظرم سفید از مشکی قشنگ تره.
نمیدونم چرا اصلا با قیافه و مخصوصا دکمه های این 810 حال نمیکنم. عوضش قیافه 800 خیلی بهتره ولی رنگش افتضاحه. این SE هر کدوم از محصولاتش یه عیبی داره ولی خوب با این حال از نوکیا بهتره.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این رنگ سفیدش پیدا نمیشه؟ به نظرم سفید از مشکی قشنگ تره.
نمیدونم چرا اصلا با قیافه و مخصوصا دکمه های این 810 حال نمیکنم. عوضش قیافه 800 خیلی بهتره ولی رنگش افتضاحه. این SE هر کدوم از محصولاتش یه عیبی داره ولی خوب با این حال از نوکیا بهتره.

يكي از دوستانم رنگ سفيدش رو تو اصفهان ديده ميگه اصلا" خوشش نيومده و به نظرش زشت اومده

من كه هنوز نديدمش:(

sonyericsson-w810-02.jpg

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
يكي از دوستانم رنگ سفيدش رو تو اصفهان ديده ميگه اصلا" خوشش نيومده و به نظرش زشت اومده

من كه هنوز نديدمش:(

sonyericsson-w810-02.jpg
تو عکس که خیلی زیباست.:wub:
البته W800 هم عکسش بسیار زیبا نشون میداد.:wacko:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تو عکس که خیلی زیباست.:wub:
البته W800 هم عکسش بسیار زیبا نشون میداد.:wacko:

اصلا" همه موبايلها اينجوري هستن

تو عكس بسيار زيباتر و چشمگير تر نشون ميده

همين W810 مشكي رنگ هم تو عكس بسيار چشم گيرتر و حتي بزرگتر ديده ميشه

metallurg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر دوستان قيمت اين گوشي به اين زودي ها به 250 ميرسه!
خودم فكر مي كنم هنوز قيمتش يه خورده كاذبه!؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نظرم قیمتش مناسبه با توجه به امکانات پلیری که داره و مموری همراهش، ولی حتما یه چند ماه دیگه قیمتش پایین میاد، شاید 3-4 ماه دیگه. عین همون بلایی که سر K750 اومد.

Amir Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما یه هفته هم نبود گوشیو گرفته بودیم گوشی یه دفعه خاموش شد دیگه هم روشن نشد.گارانتیشم که الکی بود:(

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
گارانتی کجا بود؟ از کجا خریده بودی؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

به نظر من باز هم افت ميكنه ولي وقتي به يك قيمتي رسيد ديگه بيشتر از اون قيمتش كاهش پيدا نميكنه چون

سوني اريكسون به فكر فروش محصولات ارزونتر از اين گوشي هم هست

metallurg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز حق باشماست. به لحاظ امكانات و استيلش و باتوجه به گوشي هاي هم تراز ديگه واقعا كيس مناسبيه!
البته همون طور كه گفتم فكر ميكنم با توجه به قيمت K750 تا حدود 250 تنزل كنه اما تاريخشو نميدونم!؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نظر من باز هم افت ميكنه ولي وقتي به يك قيمتي رسيد ديگه بيشتر از اون قيمتش كاهش پيدا نميكنه چون

سوني اريكسون به فكر فروش محصولات ارزونتر از اين گوشي هم هست

پویا جان فکر می کنم تا 260 جا داشته باشه... الان توی plemix بود به نظرم دیدم.. w800 حدود 240 دلاره درسته؟ w810 هم تا 7-8 ماه دیگه فکر می کنم برسه به همون قیمت... البته توی ایران هیچ بعید نیست آقایون قیمت رو واسه خودشون همون حوالی 300 نگه دارن... عین قیمت الان w800 :wacko:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پویا جان فکر می کنم تا 260 جا داشته باشه... الان توی plemix بود به نظرم دیدم.. w800 حدود 240 دلاره درسته؟ w810 هم تا 7-8 ماه دیگه فکر می کنم برسه به همون قیمت... البته توی ایران هیچ بعید نیست آقایون قیمت رو واسه خودشون همون حوالی 300 نگه دارن... عین قیمت الان w800 :wacko:

اگه كلا بخوام بگم امكان داره پايين تر بياد ولي در مورد بازار ايران هيچي نميشه گفت!!

ممكنه فردا وارد كننده هارو مجبور كنن كه گمرگ بدن و كلا قاچاق رو ريشه كن كنن ، اونموقع با اين وضع تعرفه ها به 400 تومن هم برسه

امكان هم داره تعرفه رو به حال اول برگردونن كه زير 250 تومن هم ميرسه

itphone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یک گوشی دبیلو 900 سوئدی اصل با رنگ مشکی برادرم از سوئد خریده پشت باطریش لیزری هک شده:

Made in Sweden

از همه لحاظ در کیفیت عالی از جنس ژاپنی بهتره کلا کشور سوئد توی الکترونیک و موبایل یک غول برای خودش حساب میشه

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
بگم كه سوني اريكسون اصلش براي سوئد هست
227.gif

بالا