راستی یک گوشی دبیلو 900 سوئدی اصل با رنگ مشکی برادرم از سوئد خریده پشت باطریش لیزری هک شده:
Made in Sweden
از همه لحاظ در کیفیت عالی از جنس ژاپنی بهتره کلا کشور سوئد توی الکترونیک و موبایل یک غول برای خودش حساب میشه
اقا من W810 دارم .گوشیم ویروس گرفت مجبور شدم Reset کنمش....حالا همه برنامه هاش پاک شده ....میخواستم اگه کسی این برنامه Music Mate رو داره بیزحمت اینجا بزاره تا من DL کنمش....لطف میکنید
بله من هم اين موضوع رو شنيدماین w810 ها همشون یکی از اسپیکر هاش صدا نداره!؟
دو تا از دوستای من خریدن و مال هر دوشون اسپیکری که سمت لنز هست صدا نداره!(یکی یکی با گرفتن دست روی اسپیکر ها امتحانشون کردم)
آخه قبلا شنیده بودم که اینا خرابی هم دارن! فکر میکنم روی حجم صدا هم تاثیر داشت!
این w810 ها همشون یکی از اسپیکر هاش صدا نداره!؟
دو تا از دوستای من خریدن و مال هر دوشون اسپیکری که سمت لنز هست صدا نداره!(یکی یکی با گرفتن دست روی اسپیکر ها امتحانشون کردم)
آخه قبلا شنیده بودم که اینا خرابی هم دارن! فکر میکنم روی حجم صدا هم تاثیر داشت!
آخه صدا از هر کدوم از خروجی ها جدا میاد گویا! چون من اون دو تای اولی رو که با دست میگرفتم از سومی صدایی در نمیومد!مگه میشه ؟! W810 فقط یه اسپیکر داره نه 3تا
حدود 15 تومن خرجته !من فريم ور دستگاه رو آپديت كردم ولي دستگاه ديگه بالا نمياد
تمام مراحل نصبش بدون اشكال انجام شد
تو رو خدا بگيد چي كار كنم
بدجور گيرم
ممنون به خاطر تذکرات! من که همه جای اصفهان رو زیر و رو کردم یه دونه گوشی که imei اش عوض نشده باشه پیدا نکردم!حدود 15 تومن خرجته !
ميدي فلش ميكنن ،از اين به بعد قبل از اينكه كاري بكني همه صفحات اين تاپيك رو ميخوني!
چون چند صفحه قبل در مورد اينكه W810 رو آپديت نكنين، اونقدر گفتيم تا گلومون پاره شد!
آره همینطور بودن! از خودم هم بالاخره نفهمیدم صدا ازش در میاد یا نه!جالبه! یک بار برای فایل صوتی امتحان کن و یک بار هم برای صدای زنگ جدا ببین باز هم از اونی که میگی صدا نمیاد؟
آره همینطور بودن! از خودم هم بالاخره نفهمیدم صدا ازش در میاد یا نه!
مث اینکه من زیاد از حد حساسم!
ولی در مقابل w800 شاید صداش یکمی کمتر بود ولی کیفیت صداش خیلی بهتر بود!
به اضافه lcd فوق العاده بهتر!
ممنون به خاطر تذکرات! من که همه جای اصفهان رو زیر و رو کردم یه دونه گوشی که imei اش عوض نشده باشه پیدا نکردم!
آخرش k750 ام رو سپردم به دست سرنوشت و رفتم یه w810 خریدم!
یعنی تا ابد ملت نباید گوشیاشونو آپدیت کنن!؟
اگه imei به حالت اولش برگرده ، ببریم مخابرات رجیستر نمیکنن!؟
راستی الان آخرین firmware چی هستش!؟
آخه صدا از هر کدوم از خروجی ها جدا میاد گویا! چون من اون دو تای اولی رو که با دست میگرفتم از سومی صدایی در نمیومد!