• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
باتشكر از جناب
noisy mind

منظور من از رجيستر كردن بعد از اپديته
مگه غير از اينه كه اي ام اي بعد از رجيستر به حالت اوليه برميگرده و با شماره روي جعبه يكي ميشه؟
هزينه رجيستر كردن چنده؟
لطفن هر جاش اشتباس بگيد

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=843061&postcount=178

فکر نمیکنم با شماره جعبه یکی بشه چون بعدش مینویسه " سیم کارت اشتباه هست!" ولی اگه شماره درست میشد باید فقط IRTCI رو نشون نمیداد.
ضمنا مخابرات گفته که فقط تا بیستم این ماه گوشیها رو ریجستر میکنه.

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
من كه يك گوشي برام تازه فرستادن و تاريخ رجيستر كردن هم گذشته! چه كار ميتونم بكنم؟
يعني گوشي رو بندازم دور؟

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
سلام:
من كه يك گوشي برام تازه فرستادن و تاريخ رجيستر كردن هم گذشته! چه كار ميتونم بكنم؟
يعني گوشي رو بندازم دور؟
نخیر! بدین گوشی رو براتون فلش میکنن و یه سریال دیگه روش میذارن و گوشی فعال میشه! فقط نمیتونین گوشی رو آپدیت کنین!
wht.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
http://www.hamshahri.org/News/?id=8788
برای کسی تا حالا اس ام اس اخطار نیومده!؟
905.gif

جالبه! :blink:

ببينين چي نوشته!! :blink: :blink:

گوشي‌هايي كه قرار است فعال شدن آنها منتفي شود با ارسال پيام كوتاه به آنها هشدار داده مي‌شود تا خريداران و فروشندگان مشكل را حل كنند.

چطور حل كنن؟

بايستي جلوي اينها از اول گرفته بشه، وقتي فروشنده فروخت و خريدار خريد ، مگه فروشنده هه راضي ميشه گوشي رو پس بگيره

اصلا" اين مشكل بايد چطور بايد حل بشه؟

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي آدرسي يا آشنائي نداره به من آدرس بده برم بدم سريال گوشي رو عوض كنم؟

ممنون ميشم كمك كنيد.

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
آخرين قيمت 2 كابل 288 تومان. چطور شده كه رفته بالا دوباره :eek:

جالبه! :blink:

ببينين چي نوشته!! :blink: :blink:

گوشي‌هايي كه قرار است فعال شدن آنها منتفي شود با ارسال پيام كوتاه به آنها هشدار داده مي‌شود تا خريداران و فروشندگان مشكل را حل كنند.

چطور حل كنن؟

بايستي جلوي اينها از اول گرفته بشه، وقتي فروشنده فروخت و خريدار خريد ، مگه فروشنده هه راضي ميشه گوشي رو پس بگيره

اصلا" اين مشكل بايد چطور بايد حل بشه؟

اگه شماره هاي رجيستري هايي رو كه بين چند گوشي مشترك شده رو حذف كنن خيلي جالب ميشه:( باز از اين طرح هاي دو روزه دادن:hmm:

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پويا جون من تو phalls هم بهت خيلي زحمت ميدم من بالاخره يه w810 خريدم 295000 ولي هيچ جاي گوشي و كارتن گوشي ننوشته ساخت كجاست از كجا ميتونم بفهمم گوشي ساخت كجاست؟ ممنون ميشم دوستان كمك كنن در ضمن از كار كردن با w810 تا الان حال كردم:rolleyes:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پويا جون من تو phalls هم بهت خيلي زحمت ميدم من بالاخره يه w810 خريدم 295000 ولي هيچ جاي گوشي و كارتن گوشي ننوشته ساخت كجاست از كجا ميتونم بفهمم گوشي ساخت كجاست؟ ممنون ميشم دوستان كمك كنن در ضمن از كار كردن با w810 تا الان حال كردم:rolleyes:

قربانت
20.gif
من يادم نمياد كه برات زحمتي كشيده باشم!

به پي تي هم خوش اومدي
83.gif

خوشحال شدم كه بالاخره تصميمت رو گرفتي ، گوشيت مشكيه يا سفيد؟

شماره سريال هاش رو چك كردي؟

با قيمت امروز بازار كمي زياد نگرفتي؟ از كجا گرفتي؟

دو كابله يا تك كابل؟

ساخت كجا بودنش رو هم اصولا" بايستي رو جعبه و زير جاي باطري نوشته باشه؟

منو فارسي داره؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ميگم حالا كه گوشي هارو رجيستر ميكنن ، ما ميتونيم گوشي خودمون رو بديم شماره سريالش رو به شماره سريال اصلي تغيير بدن؟

آخه لازمه كه گوشيمونو آپديت كنيم

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
گوشی من w810i ساخت مالزی دو کابله و همه ی اعداد جعبه با بدنه ی گوشی می خونه . اما شماره داخل گوشی که با *#06# بدس می اد با شماره گوشی بدنه و جعبه نمی خونه(البته کمی):D
-1قصد اپدیت یا ... ندارم و قضیه رجیستر که از مخابرات پرسیدم گفتن اگه گوشی کار می کنه موردی نیست می خواستم محدودیت های این موردو بدونم و اینکه ایا دلیل می شه یقه فروشنده رو گرفت؟
2در ضمن اخرین ورزن frimware این مدل چیه؟:eek:
3چجوری می شه که تنظیم بکنیم فقط یه اهنگ هی تکرار بشه ؟ اخه مثل W800i دگمه تکرار نداره!
4علت نخوندن شماره نرم افزاری با شماره بدنه چیه این ایراد از کجا ناشی میشه؟یعنی کجای کار ایراد داره؟کجا کر شکنی می شه؟یکی می تونه ابن موردو ریشه ای تو ضیح بده؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
:blink:
ميگم حالا كه گوشي هارو رجيستر ميكنن ، ما ميتونيم گوشي خودمون رو بديم شماره سريالش رو به شماره سريال اصلي تغيير بدن؟

آخه لازمه كه گوشيمونو آپديت كنيم

بله میشه

من شنیدم تو علاءالدین IMEI رو با 1000 تومن عوض میکنن :blink: وقتی عوض کردی میتونی ببری رجیستر کنی (خودم شخصاً این اطلاعات رو از امور مشترکین مخابرات گرفتم)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اخه ما که از شهرستان نمی تونیم به علا عدین دسترسی داشنه باشیم.این شماره چجوری می شه که با شماره بدنه نمی خونه ؟یعنی دسکاری شدن؟
به نظر شما وقتی از مخابرات می کن لازم نیست دلیلی برای رجیستر کردن گوشی وجود داره؟
از دوستان اگه کسی اگاهی داره به سوالات پست311 جواب بده

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اخه ما که از شهرستان نمی تونیم به علا عدین دسترسی داشنه باشیم.این شماره چجوری می شه که با شماره بدنه نمی خونه ؟یعنی دسکاری شدن؟
به نظر شما وقتی از مخابرات می کن لازم نیست دلیلی برای رجیستر کردن گوشی وجود داره؟
از دوستان اگه کسی اگاهی داره به سوالات پست311 جواب بده
بله براي اينكه تو مخابرات ايران گوشي هاي قاچاق رجيستر بشن ، ميان با نرم افزارهاي خاصي شماره سريال گوشي رو

به شماره سريال يك گوشي كه قبلا" تو مخابرات رجيستر شده تغيير ميدن

براي آپديت كردن گوشيتون لازمه كه شماره سريالش با شماره سريالي كه تو كارخونه ساخته شده يكي بشاه وگرنه بايد گوشيتون فلش بشه

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
:blink:

بله میشه

من شنیدم تو علاءالدین IMEI رو با 1000 تومن عوض میکنن :blink: وقتی عوض کردی میتونی ببری رجیستر کنی (خودم شخصاً این اطلاعات رو از امور مشترکین مخابرات گرفتم)
از شهرستانها چه خبر؟

تو تبريز هم ميشه اين كار رو كرد؟ مگه مهلت رجيستر گوشي تو مخابرات تموم نشده؟

راستي شما چرا خودت نميبري؟

اينهمه از آپديت نشدن گوشيت شكايت داشتي!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اوكي الان متوجه شدم!

تو پي هالز خوندم گوشيتو عوض كردي
مباركت باشه

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
آیا تو ایران سفیدش هست؟

منظورم 810 هست!!

:happy:
آره تازگي تو جمهوري آوردن. چقدر هم قشنگه. خيلي از مشكي قشنگتره طوري كه من تا ديدم هوس كردم بخرم.

يه سوال از دوستاني كه W810 دارن. اين گوشي فلاشش مثل K750 ميتونه تو حالتهايي غير از عكاسي هم روشن بمونه يعني بشه ازش مثل لامپ استفاده كرد يا فقط موقع عكس گرفتن اتوماتيك روشن ميشه؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
آره تازگي تو جمهوري آوردن. چقدر هم قشنگه. خيلي از مشكي قشنگتره طوري كه من تا ديدم هوس كردم بخرم.

يه سوال از دوستاني كه W810 دارن. اين گوشي فلاشش مثل K750 ميتونه تو حالتهايي غير از عكاسي هم روشن بمونه يعني بشه ازش مثل لامپ استفاده كرد يا فقط موقع عكس گرفتن اتوماتيك روشن ميشه؟

بله فلاش گوشی به عنوان یه چراق هم می شه استفاده بشه واسه این کار هم خیلی پر نوره;)

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0

این فریم سفیدش رو جدا میشه پیدا کرد چون من 810 با فریم سیاه خریدم اما می دونم فریم فابریک سفید باز میشه جدا خرید و بهش وصل کرد!!

من تو اردبیلم و اینجا هم فقط سیاهش هست

کسی می تونه برام حل کنه!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
این فریم سفیدش رو جدا میشه پیدا کرد چون من 810 با فریم سیاه خریدم اما می دونم فریم فابریک سفید باز میشه جدا خرید و بهش وصل کرد!!

من تو اردبیلم و اینجا هم فقط سیاهش هست

کسی می تونه برام حل کنه!!
مطمئني كه قاب فابريكه؟ چون من خودم اصلا اين قابهايي كه واسه گوشيها مياد رو قبول ندارم. عمرا مثل قاب اصلي نميشه! ولي قاب سفيد واسه 810 تا حالا نديدم.

بالا