قربانتمن يادم نمياد كه برات زحمتي كشيده باشم!
به پي تي هم خوش اومدي
خوشحال شدم كه بالاخره تصميمت رو گرفتي ، گوشيت مشكيه يا سفيد؟
شماره سريال هاش رو چك كردي؟
با قيمت امروز بازار كمي زياد نگرفتي؟ از كجا گرفتي؟
دو كابله يا تك كابل؟
ساخت كجا بودنش رو هم اصولا" بايستي رو جعبه و زير جاي باطري نوشته باشه؟
منو فارسي داره؟
اگه قاب سفيدش رو هم پيدا كني و رو گوشي استفاده كني ، بازهم دكمه ها سياه باقي ميمونن چون اين قابها بااین فریم سفیدش رو جدا میشه پیدا کرد چون من 810 با فریم سیاه خریدم اما می دونم فریم فابریک سفید باز میشه جدا خرید و بهش وصل کرد!!
من تو اردبیلم و اینجا هم فقط سیاهش هست
کسی می تونه برام حل کنه!!
چطور ميشه يه كابله باشه؟
W810 ها كلا" با دوتا كابل عرضه ميشن!
حتما" بازهم كار فروشنده هاي محترم هس كه كابل رو برميدارن و جدا ميفروشن!
اشكال كه بوجود مياره اينه كه شما نميتوني گوشيتو آپديت كني!
ورژن فيرمور شما چيه؟
اوني كه رو باطري نوشته ساخت مالزي مربوط به كشور سازنده باطري ميشه نه گوشي ، مثلا" گوشي من
ساخت مالزيه ولي باطريش ساخت چين ، مموري كارت شما چه رنگيه؟ سانديسكه يه سوني؟
اشكال كه بوجود مياره اينه كه شما نميتوني گوشيتو آپديت كني!
ورژن فيرمور شما چيه؟
اوني كه رو باطري نوشته ساخت مالزي مربوط به كشور سازنده باطري ميشه نه گوشي ، مثلا" گوشي من
ساخت مالزيه ولي باطريش ساخت چين ، مموري كارت شما چه رنگيه؟ سانديسكه يه سوني؟
مقايسه هاي اين سايت چه جالب بود!از دوستان کسی میتونه این جدول مقایسه ی k750 & w810 mobile-review رو کمی توضیح بده ؟
ضمنا کسانی که گوشی رو دارن یا کار کردن ؛ این ضعف فعالیت های 3D گوشی (در سایت ها ی مختلف به دلیل کمتر بودن share memory اشاره شده) محسوسه؟ اوضاع هنگ کردنش خوبه ؟
قیمت گوشی به 300 نرسید ؟
قطعا" بعد از اين هم فيرمور هس چون فيرمورتون با فيرمور گوشي من كه 4 ماه پيش خريدم ، يكيه!پوياجون ممنون از كمكت در مورد فيرمور اين آخرين فيرمور يا بعد از اينم هست ؟
مموري سانديسك خوبه؟
چطوري ميتونم بفهمم كجايي؟
پس مخابرات كدوم گوشيرو اشكال مي گيره؟
ببخشيد سئوالام زياد شد:wacko:
قطعا" بعد از اين هم فيرمور هس چون فيرمورتون با فيرمور گوشي من كه 4 ماه پيش خريدم ، يكيه!
سانديسك مموري هس كه رو اكثر گوشيهاي سوني اريكسون توسط خود شركت ارايه ميشه و مشكلي ندارن
مخابرات در مورد گوشيهايي اشكال ميگيره كه وقتي سيم كارتتون رو انداختين روش كار نكنه ، ولي اگه انداختين و كار كرد مشكلي نداره
در مورد كشور سازنده هم چيزي نميدونم ولي اگه به اين سايت بريد و شماره سريال روي جعبه رو وارد كنيد ، تمام اطلاعات در مورد گوشيتون رو بهتون ميده:
http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
يعني چي؟
شما وقتي شماره سريال روي جعبه و زير باطري رو وارد ميكنيد مينويسه K300؟!