گوشي كه flight mode داشته باشه رو ميشه تو هواپيما روشن كرد و باهاش كار كرد چون اين حالت همه قسمتهاي گوشي كه روي سيستم هواپيما تاثير منفي داره رو خاموش ميكنه و بنابراين موقع پرواز ميشه ازش استفاده كرد البته فقط براي كارهايي غير از برقراري تماس و sms.
غير از flight mode از اصطلاحات ديگه اي مثل offline mode يا airplane mode هم استفاده ميشه.
يه خبر بسيار بد براي كساني كه شماره سريالهاي گوشيشون با هم فرق ميكنه!
پست شماره 2394 رو تو تاپيك http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=905438#post905438 بخونيد!
بايد بگم كه حرف شما درست ولي اينم هس كه تو اين مملكت هيچي معلوم نيس ، گدا شب رو ميخوابه صبح پاميشهفردا هم یه مسول دیگه می اد و اون خبر رو تکذیب می کنه .اگه همچین چیزی اتفاق بی افته نصف موبایل دارا شاکی می شن انگار می خوان مردم به جون هم بندازن(فروشنده و خریدار).فکر می کنید شرکت مخابرات با گوشی های رجیستر نشده مشکل داره؟من فکر نمی کنم چون این گوشی ها مشتری مخابرات محسوب می شن .اگه در اینده این گوشی ها از کار بی افتن بازم مردم واسه رسیدگی به مشکلشون یا تهیه گوشی جدید زمان صرف می کنن یعنی مکالمه موبایل کاهش پیدا می کنه که اینم به زیان مخابرات هست. یکی از کارکنان مخابرات می گفت که در طول ماه گذشته همچین گوشی هایی بوده که کار نمی کرده وبا پر کردن یه فرم توسط مشتری از مرکز مشکل حل شده بدون در یافت هزینه !رفتار این ادارات قابل پیش بینی نیست یهو دیدی گفتن همه گوشی های رجیستر شده مشکل دارن!!؟
به نظر شما چند در صد گوشی های داخل کشور قاچاقی وارد شده؟ می شه جوابگوی اون تعداد باشن؟؟
يه خبر بسيار بد براي كساني كه شماره سريالهاي گوشيشون با هم فرق ميكنه!
پست شماره 2394 رو تو تاپيك http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=905438#post905438 بخونيد!
یکی هم جواب منو بده !
چند فروختی ؟
گوشی من w810i چرا برنامه my phone explorer نمی تونه گوشی رو بشناسه تا ازش استفاده بکنم؟
این سوال رو تو تاپیک این نرم افزار هم مطرح کردم لطفا کمک کنید
وحید جان چرا عصبانی میشی برادر آخه تو این اوضاع قمر در عقرب کی به فکر فایل ترنسفر کردنه ؟!:lol:
و اما جواب سوال شما : شما اگه بخواید در حالت معمولی فایل ترنسفر کنید ، کابل رو به گوشی وصل میکردید و دوتا گزینه تو گوشی ظاهر میشد که اگه اشتباه نکنم گزینه اول که ترنسفر مود بود رو انتخاب میکردی و گوشی خاموش میشد و ... در نتیجه ، برای اینکه My Phone... گوشیتو بشناسه دقیقاً باید کاری که گفتم رو انجام بدی ، یعنی به محض اتصال کابل به گوشی ، گزینه Transfer Mode رو انتخاب کنی تا گوشیت خاموش بشه و در حالت ترنسفر قرار بگیره بعد گزینه Synchronize رو تو برنامه My Phone Explorer بزن .
دوست عزیز من همون مراحل رو طی می کنم یعنی file transfer و انتخاب Synchronize ولی بعد از جستجو دباره می گه گوشی پیدا نشد؟البته من با xp به راحتی فایل ها رو ترنسفر می کنم هدفم از استفاده از این برنامه استفاده از امکاناتش مثل گرفتن پشتیبان از smsو....... بود
متن error
باتري را به مدت دو دقيقه از گوشي خارج کنيد
• رايانه را دوباره راه اندازي کنيد
• اگر از بلوتوث استفاده مي کنيد، مطمئن شويد هم در گوشي و هم در رايانه فعال باشد
• If you use the USB-cable: If a new menu appears when you connect your phone, then select "Phonemode" and NOT "Filetransfer"!
با این پیغامی که گفتید آشنا هستم چون قبلاً می خواستم بدون قرار دادن گوشی در حالت ترنسفر مود ، Synchronize کنم که این پیغام رو داد . مشکل شما هم یه کم عجیبه ! نباید این پیغام رو بده . مطمئنید که درایور گوشی رو درست نصب کردید ؟
درایور گوشی رو نصب نکردم: یعنی می تونه تاثیر داشته باشه؟
اخه سی دی رام من خیلی کهنه اس نتونس بازش کنه مال5-6 سال پیشteac40writer
درایور گوشی رو نصب نکردم: یعنی می تونه تاثیر داشته باشه؟
اخه سی دی رام من خیلی کهنه اس نتونس بازش کنه مال5-6 سال پیشteac40writer
میشه یه مقایسه بینه z610 و W810 برام بکنید بگید کدومشون بهتره؟
منم با شما موافقم فکر نمی کنم سی دی نساز باشه چون xp دوربین رو با usb می تونه بشناسهدوست عزیز من w810i دارم. هیچوقت یادم نمیاد سی دی این گوشی را توی CDROM گذاشته باشم.
همین که گوشی بتونه از طریق USB به سیستم شما وصل بشه کفایت میکنه.
همیشه هم وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنم، سیستم سریع گوشی را میشناسه.
وقتی گوشی شناخته میشه 2 تا گزینه برای انتخاب روی گوشی وجود داره
1- Phonemode
Filetransfer -2
برای استفاده از برنامه شما باید Phonemode را انتخاب کنی.
راستش من زیاد دقیق مطالب قبل را نخوندم. اگر بی مربوط نوشتن معذرت میخوام. اگر هم فکر میکنی نیاز به توضیحات بیشتر داری من در خدمتم.
در حاضر من به راحتی با این نرم افزار کار میکنم ( بدون مشکل )
منم با شما موافقم فکر نمی کنم سی دی نساز باشه چون xp دوربین رو با usb می تونه بشناسه