• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
گوشي جديدت مباركت باشه ، ازش راضي هستي؟

810 رو چند فروختي؟ مسئله شماره سريال مشكل ساز كه نشد؟

راستش منم ميخوام تابستون آينده يا پاييز گوشيمو عوض كنم ، درسته كه خيلي دوسش دارم و ازش راضيم ولي

كمي تنوع طلبم و يه چيزي رو زياد نميتونم نگه دارم

از بين اين سه تا هم ميخوام يكي رو بگيرم ، كه بستگي به قيمت و به قول معروف Mood ام داره كه نهايتا" كدومو

بگيرم:

W850,W950,N73

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
w850 رو بگير يكي از دوستام گرفته ميگه خيلي با حاله داره باهاش ور ميره

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون حالا كه نميخوام بگيرم

وقتي خواستم بگيرم ، اونموقع با مقايسه قيمت و امكانات و كيفيت پخش موزيك يكي روانتخاب ميكنم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
منم شماره گوشس رو تو اون لینک زدم شماره بدنه رو درست نشون داد ولی وقتی شماره گوشی رو زدم اونو w700iمعرفی کرد:( به پست شماره311 هم توجه کنین/?

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
خب جواب پست شمارو دادم ، در مورد تكرار آهنگ هم اگه حالت loop رو فعال كنيد ، آهنگهاي آلبوم بعد از تموم شدن

تكرار ميشه ولي در مورد يه آهنگ خاص مثل اين كه همچين گزينه اي نيس

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پويا جون ببخشيد تو اين تايپيك همش مزاحم شما ميشيم
ميشه هندزفري w900 رو w810استفاده كرد؟;)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
چه مزاحمتي!

فروم واسه همين چيزهاس ديگه

متاسفانه نميشه از هندزفري W900 رو 810 استفاده كرد چون W810 هندزفري W900 رو نميشناسه

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
گوشي جديدت مباركت باشه ، ازش راضي هستي؟

810 رو چند فروختي؟ مسئله شماره سريال مشكل ساز كه نشد؟

راستش منم ميخوام تابستون آينده يا پاييز گوشيمو عوض كنم ، درسته كه خيلي دوسش دارم و ازش راضيم ولي

كمي تنوع طلبم و يه چيزي رو زياد نميتونم نگه دارم

از بين اين سه تا هم ميخوام يكي رو بگيرم ، كه بستگي به قيمت و به قول معروف Mood ام داره كه نهايتا" كدومو

بگيرم:

W850,W950,N73

بازم ممنون . بد نیست فعلاً دارم باهاش حال میکنم . بالاخره بعد از یک سال و اندی گوشیه جاوا با صفحه نمایش کوچیک داشتن ، کارکردن با یه گوشیه سیمبین با صفحه نمایش بزرگتر میتونه جالب باشه و همینطور هم شده .
میشه گفت خوب فروختم : 265000 .
W850 رو از نزدیک دیدم... راستش اصلاً خوشم نیومد وگرنه شاید به جای گوشیه فعلیم الان اونو داشتم . مخصوصاً اون LED بالای صفحه کلید که مثل یه تیکه پلاستیکه . در کل به نظر شخصی من و یکی از دوستام که باهام بود اصلاً جالب نبود .

در مورد W950 ... بستگی به خودت داره که می تونی با گوشیه بدون دوربین کنار بیای یا نه که بعید میدونم . چون وقتی گوشیمو فروختم رفتم یه Z600 گرفتم و میخواستم صبر کنم تا گوشی های جدید برسه اما چون به موسیقی اعتیاد شدید دارم بیشتر از چند ساعت طول نکشید که رفتم گوشی خریدم ! واقعاً دپرس شده بودم :blush:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بازم ممنون . بد نیست فعلاً دارم باهاش حال میکنم . بالاخره بعد از یک سال و اندی گوشیه جاوا با صفحه نمایش کوچیک داشتن ، کارکردن با یه گوشیه سیمبین با صفحه نمایش بزرگتر میتونه جالب باشه و همینطور هم شده .
میشه گفت خوب فروختم : 265000 .
W850 رو از نزدیک دیدم... راستش اصلاً خوشم نیومد وگرنه شاید به جای گوشیه فعلیم الان اونو داشتم . مخصوصاً اون LED بالای صفحه کلید که مثل یه تیکه پلاستیکه . در کل به نظر شخصی من و یکی از دوستام که باهام بود اصلاً جالب نبود .

در مورد W950 ... بستگی به خودت داره که می تونی با گوشیه بدون دوربین کنار بیای یا نه که بعید میدونم . چون وقتی گوشیمو فروختم رفتم یه Z600 گرفتم و میخواستم صبر کنم تا گوشی های جدید برسه اما چون به موسیقی اعتیاد شدید دارم بیشتر از چند ساعت طول نکشید که رفتم گوشی خریدم ! واقعاً دپرس شده بودم :blush:
نميدونم هنوز چون جديدا" هم يه مموري 2 گيگ انداختم روش دارم حالشو ميبرم

شايدهم تا اونموقع گوشي هاي جديدتر بيان چشمو بگيرن ولي از اين بين بيشتر در مورد W950 و N73 فكر ميكنم

ايرادي كه W950 داره نداشتن دوربينه ، بقيه امكاناتش فوق العادس ، N73 هم به نظرم ظريف و جمع و جوره ولي چنتا

ايراد داره به نظرم يكي داشتن جوي استيك كه من زياد با جوي استيك راحت نيستم مخصوصا" تو Gsm arena داشتن

يه جوي استيك ليز رو از ايرادات گوشي دونسته ، ايراد ديگه هم زشت بودن گوشي تو نماي پشته و كاور دوربين

اصلا" خوب طراحي نشده كه همون سايت شل بودن كاور رو هم از ايرادات اين گوشي دونسته ، ايراد ديگرهم كه تو

Gsm arena اشاره شده ، كيپدش هس كه غير ارگونوميك و چيپ دونسته، به هرحال بازم ازش خوشم اومده!

راستي 3250 اي كه گرفتين، Flight mode داره؟

كسي ميدونه N73 فلايت مد داره يا نه؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
نميدونم هنوز چون جديدا" هم يه مموري 2 گيگ انداختم روش دارم حالشو ميبرم

شايدهم تا اونموقع گوشي هاي جديدتر بيان چشمو بگيرن ولي از اين بين بيشتر در مورد W950 و N73 فكر ميكنم

ايرادي كه W950 داره نداشتن دوربينه ، بقيه امكاناتش فوق العادس ، N73 هم به نظرم ظريف و جمع و جوره ولي چنتا

ايراد داره به نظرم يكي داشتن جوي استيك كه من زياد با جوي استيك راحت نيستم مخصوصا" تو Gsm arena داشتن

يه جوي استيك ليز رو از ايرادات گوشي دونسته ، ايراد ديگه هم زشت بودن گوشي تو نماي پشته و كاور دوربين

اصلا" خوب طراحي نشده كه همون سايت شل بودن كاور رو هم از ايرادات اين گوشي دونسته ، ايراد ديگرهم كه تو

Gsm arena اشاره شده ، كيپدش هس كه غير ارگونوميك و چيپ دونسته، به هرحال بازم ازش خوشم اومده!

راستي 3250 اي كه گرفتين، Flight mode داره؟

كسي ميدونه N73 فلايت مد داره يا نه؟

آخه کیفیت موزیک خیلی پایینتر از k800 هست. دیگه فلایت مود به چه دردی میخوره.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
ببخشید یک سوال داشتم ! من چند روز پیش یک Handsfree Jabra BT250v خریدم . الان که تستش کردم مکالمه هیچ مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا نمیشه باهاش آهنگ گوش کرد ؟
میشه کاریش کرد یا نه کلا W810 ( یا سونی اریکسون ها ) این مشکل رو دارن ؟
آخه من دیدم رو N70 میشه باهاش آهنگ گوش داد !
منتظرم کمک کنید . حالم گرفته شده !!!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من 810 رو فروختم آقا پویا شما هم بفروش بره خز شد بسه دیگه منم زیاد باهاش حال کردم میخوام برم سراغ 73 که هم صداش خوبه هم دوربین منم تعریف صداشو شنیدم کسی نمیدونه صدای اسپیکرش موقع پخش موزیک زیاده یا نه در برابر 3250

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 810 رو فروختم آقا پویا شما هم بفروش بره خز شد بسه دیگه منم زیاد باهاش حال کردم میخوام برم سراغ 73 که هم صداش خوبه هم دوربین منم تعریف صداشو شنیدم کسی نمیدونه صدای اسپیکرش موقع پخش موزیک زیاده یا نه در برابر 3250

مبارك باشه اين گوشيه خزتو چند فروختي؟:wacko:

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اون دگمه ها ی فلزی که روی هندز فری w810i که با گوشی می دن چیکار می کنن؟واسه رادیو هستن؟صدا رو که کم و زیاد نمی کنن

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
یکی هم جواب منو بده !
چند فروختی ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
کسی نمیدونه صدای اسپیکرش موقع پخش موزیک زیاده یا نه در برابر 3250

ظاهراً از نظر بلندی صدای اسپیکر ، همچنان 3250 حرف اول رو میزنه . 3250 دوتا اسپیکر تو دو طرفش داره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خب اگه احساس میکنید خز شده برید تو همون تاپیک 73 بحث کنید! ( که هنوز نیومده همه میخوان بخرن!!)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
شرمنده.. بی زحمت در مورد این گزینه توضیح بده چون اولین باره اسمشو شنیدم !
گوشي كه flight mode داشته باشه رو ميشه تو هواپيما روشن كرد و باهاش كار كرد چون اين حالت همه قسمتهاي گوشي كه روي سيستم هواپيما تاثير منفي داره رو خاموش ميكنه و بنابراين موقع پرواز ميشه ازش استفاده كرد البته فقط براي كارهايي غير از برقراري تماس و sms.
غير از flight mode از اصطلاحات ديگه اي مثل offline mode يا airplane mode هم استفاده ميشه.

بالا