بازم ممنون . بد نیست فعلاً دارم باهاش حال میکنم . بالاخره بعد از یک سال و اندی گوشیه جاوا با صفحه نمایش کوچیک داشتن ، کارکردن با یه گوشیه سیمبین با صفحه نمایش بزرگتر میتونه جالب باشه و همینطور هم شده .
میشه گفت خوب فروختم : 265000 .
W850 رو از نزدیک دیدم... راستش اصلاً خوشم نیومد وگرنه شاید به جای گوشیه فعلیم الان اونو داشتم . مخصوصاً اون LED بالای صفحه کلید که مثل یه تیکه پلاستیکه . در کل به نظر شخصی من و یکی از دوستام که باهام بود اصلاً جالب نبود .
در مورد W950 ... بستگی به خودت داره که می تونی با گوشیه بدون دوربین کنار بیای یا نه که بعید میدونم . چون وقتی گوشیمو فروختم رفتم یه Z600 گرفتم و میخواستم صبر کنم تا گوشی های جدید برسه اما چون به موسیقی اعتیاد شدید دارم بیشتر از چند ساعت طول نکشید که رفتم گوشی خریدم ! واقعاً دپرس شده بودم :blush:
نميدونم هنوز چون جديدا" هم يه مموري 2 گيگ انداختم روش دارم حالشو ميبرم
شايدهم تا اونموقع گوشي هاي جديدتر بيان چشمو بگيرن ولي از اين بين بيشتر در مورد W950 و N73 فكر ميكنم
ايرادي كه W950 داره نداشتن دوربينه ، بقيه امكاناتش فوق العادس ، N73 هم به نظرم ظريف و جمع و جوره ولي چنتا
ايراد داره به نظرم يكي داشتن جوي استيك كه من زياد با جوي استيك راحت نيستم مخصوصا" تو Gsm arena داشتن
يه جوي استيك ليز رو از ايرادات گوشي دونسته ، ايراد ديگه هم زشت بودن گوشي تو نماي پشته و كاور دوربين
اصلا" خوب طراحي نشده كه همون سايت شل بودن كاور رو هم از ايرادات اين گوشي دونسته ، ايراد ديگرهم كه تو
Gsm arena اشاره شده ، كيپدش هس كه غير ارگونوميك و چيپ دونسته، به هرحال بازم ازش خوشم اومده!
راستي 3250 اي كه گرفتين، Flight mode داره؟
كسي ميدونه N73 فلايت مد داره يا نه؟