• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
انشاالله که منظور شما از دوربین همان گوشی باشد :D

اره منظورم از دوربین گوشی بود :blush: (اونقدر تو فروم دوربین دیجیتال گشتم هی اشتباهی تایپ می کنم بد درستشو می نویسم)
راستی من در حالت phone mode هم زدم یعنی امتحان کرده بودم بعد از جستجو همون ارور رو می ده می گه وصل نیست!! تو حالت دستی هم می ام از options جستجو می کنم com1 و com2 ,در گاه مودم هس واسه جستجو که تو هیچ کدوم نمی تونه usb رو پیدا کنه (من فکر می کنم بجای جستجوی درگا ه های usb درگاه های pci رو جستجو می کنه .حد اقل تو کامپیوتر من)!! پس من چی کار کنم حیفم می اد از اون نرم افزار استفاده نکنم:(

راستی در مورد گوشی های رجیستر نشده قانون تازه ای فعلا نه اومده؟به نظر شما جند در صد گوشی های ایران گاچاقی وارد شدن؟؟:eek:

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا اگر نخوای از این نرم افزار استفاده کنی، به نظر من گوشیت 50000 تومان ارزونتر هست :p

نگاه کن رفیق. وقتی پوشی را وصل کردی و گذاشتیش روی مود گوشی، باید بری و از منوی File نرم افزار گزینه Connect را انتخاب کنی ( اگر درست گفته باشم ) اگر نبود، بگو تا خودم گوشیمو DC کنم و مجددا نصبش کنم.

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا اگر نخوای از این نرم افزار استفاده کنی، به نظر من گوشیت 50000 تومان ارزونتر هست :p

نگاه کن رفیق. وقتی پوشی را وصل کردی و گذاشتیش روی مود گوشی، باید بری و از منوی File نرم افزار گزینه Connect را انتخاب کنی ( اگر درست گفته باشم ) اگر نبود، بگو تا خودم گوشیمو DC کنم و مجددا نصبش کنم.
من الا ن روشی رو که گفتین دو باره انجام دادم متوجه شدم که بعد از زدنconnect اون تبدیل به disconnect می شه یعنی یه جورایی کار می کنه چون حتما وصل شده که می خواد واسه قطع ارتباط اماده بشه .اما در این حالت هم مثلا inbox رو خالی نشون می ده یا در قسمت تماسها هیچ تماسی رو نشون نمی ده و گاها که می خوام به یه قسمتی ارجاع کنم مثلا قسمت setting (مثلا ) این ارور رو میده

obex protocol could not be initialized
obex error:error

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الا ن روشی رو که گفتین دو باره انجام دادم متوجه شدم که بعد از زدنconnect اون تبدیل به disconnect می شه یعنی یه جورایی کار می کنه چون حتما وصل شده که می خواد واسه قطع ارتباط اماده بشه .اما در این حالت هم مثلا inbox رو خالی نشون می ده یا در قسمت تماسها هیچ تماسی رو نشون نمی ده و گاها که می خوام به یه قسمتی ارجاع کنم مثلا قسمت setting (مثلا ) این ارور رو میده

obex protocol could not be initialized
obex error:error

نگاه کن رفیق به خاطر تو کل زندگیمو ریختم به هم.

برنامه را ببند
گوشی را جدا کن از سیستم
حالا گوشی را مجددا وصل کن به سیستم
بگذارش روی مود گوشی
حالا برنامه را اجرا کن
در محیط برنامه F1 را بزن
برنامه گوشیتو پیدا میکنه
یک اسم ازت میخواد
که هرچی خواستی میگذاری
مثلا W810
خود برنامه کل زار و زندگی گوشیتو میخونه
اگر دوباره F1 بزنی DC میشه گوشیت
به همین راحتی. مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنم.

ali20052005

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من یک گوشی سونی اریکسون دارم مدل w810i که الان 2 روزه که دوربین ان کار نمی کند.
در ضمن اینو بگم که نه زمین خورده و نه مموری کارت آن خرابه . من گوشی را ریستور ستینگ کردم ولی باز درست نشد. لطفا کمک کنید :worried: :( :(

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها ديروز رفته بودم دنبال اين قضيه شماره سريال كه ببينم چكار بايد بكنم ديدم تو يه مغازه دو تا باند گذاشته براي k750 پرسيدم چند؟ گفت 15000 تومان گفتم براي w810 داري گفت : نه
حالا كسي از دوستان مي دونه براي w810 هست يه نه؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
نگاه کن رفیق به خاطر تو کل زندگیمو ریختم به هم.

برنامه را ببند
گوشی را جدا کن از سیستم
حالا گوشی را مجددا وصل کن به سیستم
بگذارش روی مود گوشی
حالا برنامه را اجرا کن
در محیط برنامه F1 را بزن
برنامه گوشیتو پیدا میکنه
یک اسم ازت میخواد
که هرچی خواستی میگذاری
مثلا W810
خود برنامه کل زار و زندگی گوشیتو میخونه
اگر دوباره F1 بزنی DC میشه گوشیت
به همین راحتی. مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنم.

من دو باره امتحان کردم بعد از زدن f1(جستجو) همون ارور رو می ده بعد هم که همون قضایای پست قبلیم می گه پیدا نشد

انگار قسمت نبوده من از این نرم افزار استفاده بکنم .از راهنمایی هایی که کردین ممنونم

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دو باره امتحان کردم بعد از زدن f1(جستجو) همون ارور رو می ده بعد هم که همون قضایای پست قبلیم می گه پیدا نشد

انگار قسمت نبوده من از این نرم افزار استفاده بکنم .از راهنمایی هایی که کردین ممنونم

راستی از کدام نسخه استفاده میکنی؟ ورژن گوشیت چنده؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
راستی از کدام نسخه استفاده میکنی؟ ورژن گوشیت چنده؟

فریم واره گوشیم که انگار اخرینه و سی دی درایورم که نصبش نکردم
و هر دو ورزن این نرم افزارو امتحان کرده بودم 1,5,2 و 1,5,4

بی خیال

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فریم واره گوشیم که انگار اخرینه و سی دی درایورم که نصبش نکردم
و هر دو ورزن این نرم افزارو امتحان کرده بودم 1,5,2 و 1,5,4

بی خیال

والا نمیدونم چی بگم :(

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بچه ها ديروز رفته بودم دنبال اين قضيه شماره سريال كه ببينم چكار بايد بكنم ديدم تو يه مغازه دو تا باند گذاشته براي k750 پرسيدم چند؟ گفت 15000 تومان گفتم براي w810 داري گفت : نه
حالا كسي از دوستان مي دونه براي w810 هست يه نه؟
باند منظورت اسپيكره؟

اگه به 750 بخوره به 810 هم ميخوره

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان من یک گوشی سونی اریکسون دارم مدل w810i که الان 2 روزه که دوربین ان کار نمی کند.
در ضمن اینو بگم که نه زمین خورده و نه مموری کارت آن خرابه . من گوشی را ریستور ستینگ کردم ولی باز درست نشد. لطفا کمک کنید :worried: :( :(
يعني چي كار نميكنه؟

عكس رو كه ميگيري سيو نميكنه؟

ali20052005

Registered User
لایک‌ها
1
يعني چي كار نميكنه؟

عكس رو كه ميگيري سيو نميكنه؟

نه دوست من وقتی وارد دوربین میشم صفحه سیاه میشه و دوباره یپره بیرون و وارد منو قبل میشه یعنی در اصل وارد قسمت دوربین نمیشه:(

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
نه دوست من وقتی وارد دوربین میشم صفحه سیاه میشه و دوباره یپره بیرون و وارد منو قبل میشه یعنی در اصل وارد قسمت دوربین نمیشه:(
مشكلت عجيبه!!

بهتره به يه تعميركار نشون بدي

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مصرف باطريش رو هم بپرس كه از خود گوشي تغذيه ميكنه يا به برق متصل ميشه؟

و اينكه چقدر از باطري گوشي مصرف ميكنه؟

sepehr650

Guest
لایک‌ها
0
سلام.

فرق این w810 با w810 i چیه؟
در کل کدومشون بهتره؟

بالا