روش High speed نوشته؟
2 گیگش رو چند میفروشین؟
فکر میکنم اینها تقلبی نباشن ,چون با گارانتی ایران رهجو ارجینال هستن و البته گرونتر
مموری استیک سونی! از اون سیاه ها!!
قیمت فروش امروز 44 تومن!! 1 گیگ با 1 سال گارانتی ایران رهجو!!
می تونی از اینجا اطلاعتی بگیری!!
http://www.memorystick.com/en/index.html
و اینم سایت فارسی سونی!!
sony.co.ir
پس اورجیناله!
های اسپید هم نباشه چه بهتر!!
یه سوال دیگه... شما مموری استیکی که فابریک روی w810 تون بود چی بود؟ مال من sandisk آبی رنگ بود ساخت چین
قیمت Memory Stick Pro سونی (High Speed ) ، با گارانتی ST و ظرفیت 1گیگ .... کسی میدونه چنده ؟
مال من مال خود سونی ساخت ژاپن!یه سوال دیگه... شما مموری استیکی که فابریک روی w810 تون بود چی بود؟ مال من sandisk آبی رنگ بود ساخت چین
من ديروز W810 گرفتم. رنگ سفيد ساخت مالزي با سريال اصلي و كابل صدا و مموري Sandisk آبي و منو و كي پد فارسي، گارانتي متفرقه، قيمت 295 ، خيلي هم باهاش حال ميكنم. فقط ايراداتي كه داره كيفيت راديوش از K750 پايين تره، محافظ لنز دوربين نداره و موقع Standby هم رو صفحه ساعت رو نشون نميده. در ضمن صداي اسپيكرش هم بر عكس چيزي كه ميگفتن نزديك دو برابر K750 هست كه احتمالا به خاطر Firmware جديدشه چون آخرين ورژن يعني 6.5 روش هست. از همه نظر گوشي عالي و بدون نقصي هست.
سلام به همگي
من يه تم خيلي باحال براي سوني اريکسون w810 پيدا کردم دانلودش کنيد.
بريد حالشو ببريد
http://mydoc.persiangig.com/theme/islamQuest.net.thm
مبارک باشه!من ديروز W810 گرفتم. رنگ سفيد ساخت مالزي با سريال اصلي و كابل صدا و مموري Sandisk آبي و منو و كي پد فارسي، گارانتي متفرقه، قيمت 295 ، خيلي هم باهاش حال ميكنم. فقط ايراداتي كه داره كيفيت راديوش از K750 پايين تره، محافظ لنز دوربين نداره و موقع Standby هم رو صفحه ساعت رو نشون نميده. در ضمن صداي اسپيكرش هم بر عكس چيزي كه ميگفتن نزديك دو برابر K750 هست كه احتمالا به خاطر Firmware جديدشه چون آخرين ورژن يعني 6.5 روش هست. از همه نظر گوشي عالي و بدون نقصي هست.
مشکل زیاده!چطور پویا جان؟ مشکلی پیش میاد واسش؟ تجربه منفی داری بگو میخوام یه یک گیگ بخرم.
درسته، با کلیدهای Volume و W نشون میده.در مورد اینکه تو حالت استن ساعت رو نشون نمی ده!!! وقتی 10 ثانیه مانیتور گوشیت خاموش میشه هر کردم از دکمه های کناری رو بزنی صفحه سفید و ساعت رو نشون میده!!!
ممنون پویا جان.مبارک باشه!
بالاخره گرفتی؟!
از اول هم باید همین رو میگرفتی! اول رفتی K750 گرفتی؟ اونموقع هم یادمه در مورده W810 تردید داشتی