• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
یعنی از بین دوستان هیچکدوم قیمت مموری سونی 1گیگ با گارانتی تعویضرو نداره ؟!!

soheil44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ديروز W810 گرفتم. رنگ سفيد ساخت مالزي با سريال اصلي و كابل صدا و مموري Sandisk آبي و منو و كي پد فارسي، گارانتي متفرقه، قيمت 295 ، خيلي هم باهاش حال ميكنم. فقط ايراداتي كه داره كيفيت راديوش از K750 پايين تره، محافظ لنز دوربين نداره و موقع Standby هم رو صفحه ساعت رو نشون نميده. در ضمن صداي اسپيكرش هم بر عكس چيزي كه ميگفتن نزديك دو برابر K750 هست كه احتمالا به خاطر Firmware جديدشه چون آخرين ورژن يعني 6.5 روش هست. از همه نظر گوشي عالي و بدون نقصي هست.

آقا mostafa_gm میشه آدرس وشماره مغازه ای که از گوشیت را خریدی بدی. آخه من هم دنبال رنگ سفیدش، ساخت مالزی با سریال اصلی هستم.

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان منم ميخواستم w810 بگيرم ميشه لطف كنيد بگيد كه از كجا تهيه كنم كه اصل باشه و از كجا بفهمم سريالش اصله ممنون

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان منم ميخواستم w810 بگيرم ميشه لطف كنيد بگيد كه از كجا تهيه كنم كه اصل باشه و از كجا بفهمم سريالش اصله ممنون

در مورد خرید 810 چند بار جواب داده شده!! در قسمت مشاوره هم من دیروز توضیح دادم !!
جستجو کنی پیدا میشه!!

باز پیدا نکردی بیا بگم!!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
مشکل زیاده!

فقط من میگم با گارانتی ST نگیر روشون هم زده ساخت ژاپن ولی دروغه!

نه بابا پویا جان اینطوریام نیست ... وقتی روش هولوگرام ST باشه ببری هر مغازه ای که ازش گرفتی و یا با دادن یه مبلغ به فروشندگان دیگه (واسه بردن به گارانتی ) ، بهت یه نو میدن ، گارانتی تعویضه

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
آقا 810 من سریالاش نمی خورنند!!

ورژنشم r4db005 هست!! شنیدم میگن با آپ جدید صداشم بلند میشه!!

آیا راهی برای این کار هست!!! که بتونم بدون مشکل آپش کنم!!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
نه بابا پویا جان اینطوریام نیست ... وقتی روش هولوگرام ST باشه ببری هر مغازه ای که ازش گرفتی و یا با دادن یه مبلغ به فروشندگان دیگه (واسه بردن به گارانتی ) ، بهت یه نو میدن ، گارانتی تعویضه

درسته من خودم سه بار بردم تعویض کردم:blush:

ولی اینی که الان دارم یعنی چهارمی این نسبتا" خوب کار میکنه ولی بعضی وقتها قاطی داره میبینی خودبخود 1 گیگ

از فایلهام پاک یا غیر قابل خوندن شدن!:(

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آقا 810 من سریالاش نمی خورنند!!

ورژنشم r4db005 هست!! شنیدم میگن با آپ جدید صداشم بلند میشه!!

آیا راهی برای این کار هست!!! که بتونم بدون مشکل آپش کنم!!
نه خیر نیس!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
@pixma
شما دو راه داری، یکی اینکه بدی یه نفر با باکس کروزر imei گوشیتو برگردونه به imei اصلیش، شما آپدیتش کنی، و باز بدی طرف برگردونه به imei غیر اصلی! عوض کردنش خیلی هم سادست، 2 دقیقه بیشتر طول نمی کشه، فلش هم لازم نیست بشه حتی... راه دوم اینه که یه نفرو پیدا کنی که باکس داشته باشه و فرمور جدید w810 رو، و بدی بهش طرف برات بریزه!

درضمن بچه ها بهم تبریک بگین، منم یه دونه w810 خریدم
Banane34.gif
واسه مادرم البته...ولی خوب نمی شه که هر از گاهی دودر نشه دیگه
274.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
Banane34.gif
274.gif

تبريک فرهاد
loveshower.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا فهمیدین چی شد؟! با این همه تجربه(!) آخر سر ماروهم کلاهیدن!
39.gif
2روز پیش یه جا 810 رو می داد 259 ، امشب هرچی گشتم پیداش نکردم، 269 پایینتر نمی دادن، خلاصه یه جا پیدا کردم 265 می داد، گرفتم، وسایل داخلشم چک کردم دیدم کمبود خاصی در میون نیست؛ خونه که دوباره چکش کردم دیدم کابل دومش نیست!!
69.gif
تماس گرفتم گفتم همه جا مالزی 2کابل می دن گفت خوب اینا اصلاً مالزی نیست! گفتم پشتش نوشته مالزی بابا بعد گفت خوب ما دو کابلش رو هم داریم؛ 270 !! می خوای 5 تومن دیگه بیا بده اون یکی کابلشم بدیم بهت!!
69.gif
حالا مهم نیست ولی، به کار نمی یاد زیاد
87.gif

یه نکته ای: این ایرباد های w810 چقدر خوبن! خیلی راحت ترن از ایربادهای w800
43.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
@pixma
شما دو راه داری، یکی اینکه بدی یه نفر با باکس کروزر imei گوشیتو برگردونه به imei اصلیش، شما آپدیتش کنی، و باز بدی طرف برگردونه به imei غیر اصلی! عوض کردنش خیلی هم سادست، 2 دقیقه بیشتر طول نمی کشه، فلش هم لازم نیست بشه حتی... راه دوم اینه که یه نفرو پیدا کنی که باکس داشته باشه و فرمور جدید w810 رو، و بدی بهش طرف برات بریزه!

Banane34.gif
274.gif

مبارک باشه :) فرهاد جان...

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
آقا mostafa_gm میشه آدرس وشماره مغازه ای که از گوشیت را خریدی بدی. آخه من هم دنبال رنگ سفیدش، ساخت مالزی با سریال اصلی هستم.
من از پاساژ بغلي علاالدين گرفتم. دو تا مغازه سفيد داشتن. يكيش سريال اصلي نبود ميگفت 285 اون يكي سريال اصلي داشت ميگفت 295. تو خود جمهوري هم يه كم بالاتر از حافظ يه مغازه با سريال اصلي ميگفت 305 تومن.

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
@pixma

Banane34.gif
274.gif

خوب حالا من چی کار کنم!!:p

به کی بدم!!؟ شما کسی رو می شناسید؟:)

راستی ورژن منو دیدید ؟ خیلی قدیمی هست؟ راس می گن که با وژن جدید صداش بلند میشه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
@pixma

Banane34.gif
274.gif
البته اگه شماره سریالش به شماره سریال اصلی عوض بشه، اونموقع براش مشکل رجیستر تو مخابرات پیش میاد

که نمیدونم الان رجیستر میکنن یا نه؟

soheil44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا میشود آخرین نسخه firmware این گوشی را پیدا کرد تو سایت سونی یک فایل 23مگی گذاشته برای همه گوشیها:blink:
ورژن مال خودم R4EA031 است.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
البته اگه شماره سریالش به شماره سریال اصلی عوض بشه، اونموقع براش مشکل رجیستر تو مخابرات پیش میاد

که نمیدونم الان رجیستر میکنن یا نه؟

پویا جان فکر نکنم رجیستر کنن الان حالت عادی و آدمی زادی(!)، ولی من چیز دیگه ای نوشتم ها، گفتم بعد ازینکه آپدیت تموم شد سریال رو برگردونیم به همون سریال fake ی که قبل آپدیت گوشی استفاده می کرده!!

راستی یه چیزی، الا با همین سریال های عوض می شه آپدیت کرد گوشی هارو توی سایت SE ؟ چون این دوستمون توی ترد "k750 سریال چنج شده نخرید" ظاهراً نوشته که این کارو کرده، فقط بعدش سریال گوشی مشکل پیدا کرده (برگشته به اصلش؟!)

بالا