یعنی از بین دوستان هیچکدوم قیمت مموری سونی 1گیگ با گارانتی تعویضرو نداره ؟!!
من ديروز W810 گرفتم. رنگ سفيد ساخت مالزي با سريال اصلي و كابل صدا و مموري Sandisk آبي و منو و كي پد فارسي، گارانتي متفرقه، قيمت 295 ، خيلي هم باهاش حال ميكنم. فقط ايراداتي كه داره كيفيت راديوش از K750 پايين تره، محافظ لنز دوربين نداره و موقع Standby هم رو صفحه ساعت رو نشون نميده. در ضمن صداي اسپيكرش هم بر عكس چيزي كه ميگفتن نزديك دو برابر K750 هست كه احتمالا به خاطر Firmware جديدشه چون آخرين ورژن يعني 6.5 روش هست. از همه نظر گوشي عالي و بدون نقصي هست.
سلام دوستان منم ميخواستم w810 بگيرم ميشه لطف كنيد بگيد كه از كجا تهيه كنم كه اصل باشه و از كجا بفهمم سريالش اصله ممنون
مشکل زیاده!
فقط من میگم با گارانتی ST نگیر روشون هم زده ساخت ژاپن ولی دروغه!
نه بابا پویا جان اینطوریام نیست ... وقتی روش هولوگرام ST باشه ببری هر مغازه ای که ازش گرفتی و یا با دادن یه مبلغ به فروشندگان دیگه (واسه بردن به گارانتی ) ، بهت یه نو میدن ، گارانتی تعویضه
نه خیر نیس!آقا 810 من سریالاش نمی خورنند!!
ورژنشم r4db005 هست!! شنیدم میگن با آپ جدید صداشم بلند میشه!!
آیا راهی برای این کار هست!!! که بتونم بدون مشکل آپش کنم!!
درضمن بچه ها بهم تبریک بگین، منم یه دونه w810 خریدمواسه مادرم البته...ولی خوب نمی شه که هر از گاهی دودر نشه دیگه
@pixma
شما دو راه داری، یکی اینکه بدی یه نفر با باکس کروزر imei گوشیتو برگردونه به imei اصلیش، شما آپدیتش کنی، و باز بدی طرف برگردونه به imei غیر اصلی! عوض کردنش خیلی هم سادست، 2 دقیقه بیشتر طول نمی کشه، فلش هم لازم نیست بشه حتی... راه دوم اینه که یه نفرو پیدا کنی که باکس داشته باشه و فرمور جدید w810 رو، و بدی بهش طرف برات بریزه!
درضمن بچه ها بهم تبریک بگین، منم یه دونه w810 خریدمواسه مادرم البته...ولی خوب نمی شه که هر از گاهی دودر نشه دیگه
من از پاساژ بغلي علاالدين گرفتم. دو تا مغازه سفيد داشتن. يكيش سريال اصلي نبود ميگفت 285 اون يكي سريال اصلي داشت ميگفت 295. تو خود جمهوري هم يه كم بالاتر از حافظ يه مغازه با سريال اصلي ميگفت 305 تومن.آقا mostafa_gm میشه آدرس وشماره مغازه ای که از گوشیت را خریدی بدی. آخه من هم دنبال رنگ سفیدش، ساخت مالزی با سریال اصلی هستم.
@pixma
شما دو راه داری، یکی اینکه بدی یه نفر با باکس کروزر imei گوشیتو برگردونه به imei اصلیش، شما آپدیتش کنی، و باز بدی طرف برگردونه به imei غیر اصلی! عوض کردنش خیلی هم سادست، 2 دقیقه بیشتر طول نمی کشه، فلش هم لازم نیست بشه حتی... راه دوم اینه که یه نفرو پیدا کنی که باکس داشته باشه و فرمور جدید w810 رو، و بدی بهش طرف برات بریزه!
البته اگه شماره سریالش به شماره سریال اصلی عوض بشه، اونموقع براش مشکل رجیستر تو مخابرات پیش میاد@pixma
البته اگه شماره سریالش به شماره سریال اصلی عوض بشه، اونموقع براش مشکل رجیستر تو مخابرات پیش میاد
که نمیدونم الان رجیستر میکنن یا نه؟