• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
راسی یه سوال دیگه نرم افزاری هست که بشه ایکس ام ال کد های منو ی فلش تم هایی مث اوربیت رو ادیت کرد ؟!

.

خیلی با هال میشه ها ااا اگه همچین چیزی باشه !؟:lol:

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه ها من آخر سر نفهمیدم این آپدیت چه فایده ای برا گوشی داره(رو صداش تاثیر میزاره به خصوص اون خشخشه)؟ نسخه فریم ور من cxc1250316r4ce012000000 هست. ای قدیمیه یا جدید؟؟؟!!!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
این A2DP چیه حالا؟

نداشتن همین a2db هست که باعث شده استفاده کننده های بیشمار این گوشی از داشتن هندزفری بلوتوث ds970 محروم بمونن
و واقعا حیف این گوشی با این کیفیت پخش عالیش که....

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام بچه ها من آخر سر نفهمیدم این آپدیت چه فایده ای برا گوشی داره(رو صداش تاثیر میزاره به خصوص اون خشخشه)؟ نسخه فریم ور من cxc1250316r4ce012000000 هست. ای قدیمیه یا جدید؟؟؟!!!
الان شماره فريم ورهاش دقيقا يادم نيست ولي اين كد #06#* رو بزن ببين دو رقم آخرش چيه. واسه من 07 هست و اينو ميدونم كه تا 1 ماه پيش فريم ور من جديدترين نسخه موجود بود، فكر هم نميكنم كه تو 1ماه بيشتر از يك نسخه آپديت براش اومده باشه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام ، خوبید دوستان ؟!

.

راسش من اصلا هیچ تفاوتی تو بیس و و کیفیت صدا و قتی اکولایزر رو رو مگا باس میگذارم احساس نمیکنم ، نسخه ی فایرم ویر شم چک کردم آخرین نسخه رو گوشی نصبه منتها نمیدونم همین طور باید باشه یا از نظر شما مشکل داره گوشی ؟1

.

دیگه اینکه وقتی کلید کمرا رو نگه میداری مگه نه اینک باید دوربین فعال شه ؟! اما تو مال من نمیشه یعنی گاهی میشه و گاهی ام نمیشه .

.

یه سوال دیگه اینکه چه جوری میشه تنظیمات گکوشی رو تغییر داد که برنامه ی های و فایلای دریافتی و نصبی مستقیما رو مموری ذخیره بشه نه تو حافظه ی گوشی ؟1 که بعدا لازم باشه مووش کنی ؟!

.

ممنون میشم اگه جوابم رو بگید ، مرسی . :blush:
اگه منظورت كيفيت پخش صدا از اسپيكر هست بيد بگم تفاوت چنداني نداره ولي از هدفون چرا، تغيير كيفيت پخش صدا با تغيير اكولايزر كاملا با هدفون محسوس هست.
با نگه داشتن كليد دوربين واسه من هم دوربينش فعال نميشه. فكر نميكنم چيز مهمي باشه. اصلا من نميدونستم هميچن قابليتي ممكنه داشته باشه!
درباره سوال سوم هم من نديدم همچين تنظيمي رو. شما برنامه رو كه نصب ميكني بصورت خودكار تو حافظه گوشي نصب ميشه چون بايد از اونجا اجرا بشه. اصلا نميشه برنامه رو تو مموري نصب كرد! در مورد فايلهاي دريافتي هم اگه منظور از راه BT يا IR هست هيچ راهي نداره. ميره تو گوشي و بايد Move بشه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
این A2DP چیه حالا؟
Advanced Audio Distribution Profile
يه امكاني كه باهاش ميشه موسيقي رو روي هندزفري بلوتوث گوش كرد مخصوصا با هندزفري هاي بلوتوث استريو خيلي حال ميده همچين چيزي كه متاسفانه W810 اين قابليت رو نداره ولي گوشي هاي جديد SE اكثرا دارن.

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان برنامه ی تبدیل گوشی به وب کم برای دبلیو 810 هس ؟!

.

کاش میشد یه آرشیو اس ام اسی که بشه تو برنامه ی مای فون اکسپلورر ایمپرت کرد به گوشی پیدا کرد با فرمت اس ام اس .

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
یکی از دوستانم یک فایل HTML داد بریزم روی گوشیم . شد اما این فایل رو تا نصف نشون میده ... میشه بقیه هم یه تست بکنن و اگه راه کاری داره به ما هم بگن
اینم فایل مربوطه
http://files.myopera.com/Mehrdad.A/aaaaa/domainsalesrefresh.htm

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
سلام بچه ها لطفا اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد ...

.

من جديدا يه گوشي دبليو 810 گرفتم منتها تو مغازه همه چيزش رو تست كردم الا هندز فريش الان ميبينم كه وقتي هندز فري تو گوشته و اون رو ميخواي به درگاه ورودي گوشي وصل كني يه صداي تق ي مياد كه خيلي گوش رو اذيت ميكنه بعد وقتي ميري تو قسمت واكمنش و ميخواي موزيك رو پلي كني يا ترك رو عوض كني بازم اين صداي ناهنجار چند بار تكرار ميشه انگار مثلا صداي پارازيت ا نميدونم مشكل از چيه ؟!

خيلي خورده تو ذوقم ،گارانتيش نوينه ميخواستم ببينم بايد ببرم براي فروشنده يا مستقيما شركت ؟!
.

براي هيچ كدوم از دوستان همچين مشكلي پيش نيامده ؟:eek:

nkm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منم یه مشکل دارم
من الان چند ساله که یه M55 دارم و خیلی ازش راضی بودم ولی جدیدا مرتب خودش خاموش میشد

الان که دبلیو 810 گرفتم ولی حالا که نگاه میکنم میبینم یه قابلیت خیلی ساده که ÷رسیدن کلمه عبور در هنگام باز شده قفل صفحه کلید باشه را نداره

بد جوری حالم را گرفته، تا اونجا که راهی براش پیدا نکنم شاید مجبور بشم با کلی ضرر عوش کنم

می خواستم ببینم دوستان کسی برنامه یا راه حلی براش سراغ نداره؟؟؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان
منم یه مشکل دارم
من الان چند ساله که یه M55 دارم و خیلی ازش راضی بودم ولی جدیدا مرتب خودش خاموش میشد

الان که دبلیو 810 گرفتم ولی حالا که نگاه میکنم میبینم یه قابلیت خیلی ساده که ÷رسیدن کلمه عبور در هنگام باز شده قفل صفحه کلید باشه را نداره

بد جوری حالم را گرفته، تا اونجا که راهی براش پیدا نکنم شاید مجبور بشم با کلی ضرر عوش کنم

می خواستم ببینم دوستان کسی برنامه یا راه حلی براش سراغ نداره؟؟؟

متاسفانه این امکان وجود نداره !!!! اما به نظر من w810 اینقدر مزیت و حسن داره که این عیب واسه فروشش بیشتر تمسخر امیز هست ...یعنی شما ملاکتون واسه انتخاب گوشی این بوده؟
بعد اینکه جساراتا شما کارمند C-I-A نیستید؟ :)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اين دگمه روي هد ست واسه چيه؟

2jdnbtl.jpg

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
:blink: واس اینکه کسی بهتون زنگ بزنه وصل کنی دیگه تماس رو...
121fs725372.gif

منظورتون مي شه دقيق بگين. بله مي دونم اگه هد ست وصل باشه مي شه صدا در هنگام صحبت از اون بياد اما من كار اون دگمه رو نمي دونم

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منظورتون مي شه دقيق بگين. بله مي دونم اگه هد ست وصل باشه مي شه صدا در هنگام صحبت از اون بياد اما من كار اون دگمه رو نمي دونم

بابا وقت داری موزیک گوش میدی گوشی مثلا تو جیبتونه یکی زنگ میزنه این دکمه رو میزنی تماس برقرار میشه از ایرباد ها صدا میشنوی صداتونم از همون قسمت میره واسه طرف ...نمیشه که گوشی رو دائم در بیاری تماس رو وصل کنی :)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
بابا وقت داری موزیک گوش میدی گوشی مثلا تو جیبتونه یکی زنگ میزنه این دکمه رو میزنی تماس برقرار میشه از ایرباد ها صدا میشنوی صداتونم از همون قسمت میره واسه طرف ...نمیشه که گوشی رو دائم در بیاری تماس رو وصل کنی :)

:p خيلي ممنون متوجه شدم.يعني توي اون قسمت هم ميكروفون وجود داره؟:eek:

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
واسه دبيايو 810 قفلي وجود داره كه هر بار خواستي ازش استفاده بكني كد بخواد؟
توي قسمت تنظيمات/قفل هاو... مي شه چنين محدوديتي گذاشت؟
تا اونجا كه من نگاه كردم
توي قسمت تنظيمات/قفل ها/قفل تلفن/محافظت
مي شه كد داد اما اگه كم تر از سه حرف باشه مي گه كوتاه اگه كد طولاني تر هم مي دي ميگه اشتباهه!!اون از كجا اولين كد رو مي گه اشتباهه!!با پين كد هاي سيم كارت مقايسه ميشه؟!! جريان چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool:

بالا