• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
واسه دبيايو 810 قفلي وجود داره كه هر بار خواستي ازش استفاده بكني كد بخواد؟
توي قسمت تنظيمات/قفل هاو... مي شه چنين محدوديتي گذاشت؟
تا اونجا كه من نگاه كردم
توي قسمت تنظيمات/قفل ها/قفل تلفن/محافظت
مي شه كد داد اما اگه كم تر از سه حرف باشه مي گه كوتاه اگه كد طولاني تر هم مي دي ميگه اشتباهه!!اون از كجا اولين كد رو مي گه اشتباهه!!با پين كد هاي سيم كارت مقايسه ميشه؟!! جريان چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool:

اون کد بطر پیش فرض 0000 هست و این امکان رو میده که وقتی روشن میکنی موبایل رو استارت که میزنی تا کد ندی وارد نمیشه کاری به سیم نداره یعنی هیچ کس نمیتونه استفاده کنه حتی با سیم خودش...یه حالت دیگه هست که پین کد سیم کارتو میخواد و با سیم دیگه خوب فقط کافیه طرف پین بده و استفاده کنه ....
نکته: اگه این 0000 رو عوض کردی نباید فراموش کنی چون هیچ عهدی نمیتونه بازش کنه مستر ریست هم نمیشه ...باید بره سرویس سنتر :cool:

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اون کد بطر پیش فرض 0000 هست و این امکان رو میده که وقتی روشن میکنی موبایل رو استارت که میزنی تا کد ندی وارد نمیشه کاری به سیم نداره یعنی هیچ کس نمیتونه استفاده کنه حتی با سیم خودش...یه حالت دیگه هست که پین کد سیم کارتو میخواد و با سیم دیگه خوب فقط کافیه طرف پین بده و استفاده کنه ....
نکته: اگه این 0000 رو عوض کردی نباید فراموش کنی چون هیچ عهدی نمیتونه بازش کنه مستر ریست هم نمیشه ...باید بره سرویس سنتر :cool:

اون كدي كه شما مي گين 0000 هست اگه تغيير داده بشه هر دفه كه گوشي روشن مي شه كد مي خواد يا هر لحظه(مثل قفل صفحه كليد)
مي شه در مورد اين قفل ها بيشتر توضيح بدين ؟ تفاوتشون باهم؟كدوم بهتره؟؟و..........

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اون كدي كه شما مي گين 0000 هست اگه تغيير داده بشه هر دفه كه گوشي روشن مي شه كد مي خواد يا هر لحظه(مثل قفل صفحه كليد)
مي شه در مورد اين قفل ها بيشتر توضيح بدين ؟ تفاوتشون باهم؟كدوم بهتره؟؟و..........

ببین اره هر دفعه که روشن بشه میپرسه و ضمن اینکه سیم کارت شمارو گوشی شناسایی میکنه ! اگه روی اتوماتیک باشه سیم خودت رو میشناسه میاد بالا ولی اگه سیم دیگه ای روش بزاری قبول نمیکنه (نبااااای کد رو فراموش کنی که اگه بخوای بفروشی واسه تست به مشکل بر میخوری) ..اگه در حالت روشن بزاری هم همیشه که گوشی خاموش و روشن میشه میپرسه ازت کد رو.... این )phone lock)
sim lock هم که معلومه جزییاتش مثل همونه با این تفاوت که این اپشن بعد از خاموش و روشن ازتون پین کد سیم کارتتون رو میخواد کاری به کد قفل موبایل نداره ر سیم که روی گوشی بیاد باید حتما پین کد بده تا بیاد بالا گوشی :cool:
اون موردی که شما مد نظرتون هست توی نوکیا وجود داره که بعد از قفل ازتون کد میخواد و اریکسون اینو نداره متاسفانه :)
استفادش با خودتونه کدوم رو ترجیح بدی هردو یه جور هستن تقریبا ...اما phone lock نسبتا امنیت بیشتری داره...
حله اقا؟
121fs725372.gif

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
هر بار كه روشن مي شه منظورتون حالت روشن شدن صفحه هست يا روشن كردن گوشي؟كه مثلا قبلا خاموش بوده؟

nkm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ولي مثل ماشين بدون قفل و بند ميمونه
مثل خونه اي كه هميشه درش بازه و هر كسي دلش بخواد ميتونه بياد داخل

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یه سوال:
دبلیو 810 رم دو گیگ ساپورت میکنه و اگه میکنه مشکلی باش نداره یعنی هنگ و ...؟؟؟
چه مارکی خوبه و قیمتش چه جوریاس؟؟
ممنون

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان یه سوال:
دبلیو 810 رم دو گیگ ساپورت میکنه و اگه میکنه مشکلی باش نداره یعنی هنگ و ...؟؟؟
چه مارکی خوبه و قیمتش چه جوریاس؟؟
ممنون

در مورد مارک نمیدونم چی بگم سن دیسک و سونی خوب هستن اما اصلی باید بخری و های اسپید ...2گیگ هم اره رم اصلی بخر بخوبی ساپورت میکنه :cool:

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
مرسی از راهنماییت
منظورت از اینکه اصلی باشه چیه؟ یعنی چینی نباشه! قیمتش چنده؟

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یه سوال داشتم
چرا w810 مدت زمان هر تماس رو توی call ها نشون نمی ده؟!

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
من تا یه جاهایی اصلاع دارم که کابل tv برای w810 هست که اونو به تلویزیون وصل میکنه
خاستم ببینم این کابل چه قابلیت هایی داره؟
میشه فیلم هایی که با دوربین خود گوشی گرفتی بوسیله این کابل در تلویزیون ببینی؟
میشه منو های گوشی رو دید؟
کلن یه توضیح جامع میخام

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
مرسی از راهنماییت
منظورت از اینکه اصلی باشه چیه؟ یعنی چینی نباشه! قیمتش چنده؟
اگه از نمايندگي سوني بخري معمولا اصل هستش قيمتش هم تقريبا دو برابر غير اصله يعني 2 گيگ غير اصل حدود 35 و اصل حدود 70 تا 80 تومن. رو چيني نبودنش هم اصرار نداشته باش چون الان ديگه همشون چيني هستن. معمولا san disk مارك خوبي هستش. خود W810 هم 512 مگابايت san disk آبي همراهشه كه چيني هست.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من تا یه جاهایی اصلاع دارم که کابل tv برای w810 هست که اونو به تلویزیون وصل میکنه
خاستم ببینم این کابل چه قابلیت هایی داره؟
میشه فیلم هایی که با دوربین خود گوشی گرفتی بوسیله این کابل در تلویزیون ببینی؟
میشه منو های گوشی رو دید؟
کلن یه توضیح جامع میخام
تا جايي كه من ميدونم كابلش فقط صوتي هست نه تصويري.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اگه از نمايندگي سوني بخري معمولا اصل هستش قيمتش هم تقريبا دو برابر غير اصله يعني 2 گيگ غير اصل حدود 35 و اصل حدود 70 تا 80 تومن. رو چيني نبودنش هم اصرار نداشته باش چون الان ديگه همشون چيني هستن. معمولا san disk مارك خوبي هستش. خود W810 هم 512 مگابايت san disk آبي همراهشه كه چيني هست.
مموری همراه گوشی من سونی اصل ژاپنه

حالا این سونی با ساندیسک زیاد فرق میکنه؟

Alfredo Pacino

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من شنیدم زیر اون آینه قرمز رنگ میشه یه آنتن نصب کرد. آیا حقیقت داره؟ و آیا تاثیری در آنتن دهی داره (توی کوه و کمر)
و اینکه آنتنش رو از کجا میشه گرفت و چنده؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
مموری همراه گوشی من سونی اصل ژاپنه

حالا این سونی با ساندیسک زیاد فرق میکنه؟
آخه میگن سونی دیگه جدیدا مموری نمیزنه. فقط San Disk مموری تولید میکنه که اونم چینیه.
ولی توجهی به این چیزا نکن. من خودم 512 sandisk اورجینال 810 رو گذاشتم کنار رفتم یه 2 گیگ گرفتم، یعنی قبلا واسه K750 گرفته بودم گذاشتم رو این و اون 512 خودش رو هم انداختم تو جعبه اش و ازش استفاده نمیکنم، این 2 گیگ رو هم مطمئن هستم که اصل نیست چون 38 تومن خریدم ولی خوب فعلا داره کار میکنه تا حالا هم که مشکلی پیدا نکرده از نظر سرعت هم با اون sandisk هیچ فرقی نداره، واسه همین هم میگم جنس تا وقتی که داره کار میکنه و اذیت نکرده اصلا این چیزا اهمیت نداره.

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
در مورد مارک نمیدونم چی بگم سن دیسک و سونی خوب هستن اما اصلی باید بخری و های اسپید ...2گیگ هم اره رم اصلی بخر بخوبی ساپورت میکنه :cool:

مخلصیم علی آقا :)

یک سوال از دوستانی که W810 دارن دارم ؟

یکی از دوستان من که جدیدآ W10 خریده ! میاد اسم بلوتوثش رو عوض میکنه که حالا هر کی می خواد براش فایلی بفرسته نمی گیره ولی خودش میتون ه بفرسته ! می خواستم بپرسم که با همون ریست فکتری درست میشه یا مثل یکی از دوستای دیگم که K750 داره باید بده یکی از مغازه ها براش درستش کنن ؟ ( ازش 10 تومن گرفتن :wacko: :blink: )

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

یکی از دوستان من که جدیدآ W10 خریده ! میاد اسم بلوتوثش رو عوض میکنه که حالا هر کی می خواد براش فایلی بفرسته نمی گیره ولی خودش میتون ه بفرسته ! می خواستم بپرسم که با همون ریست فکتری درست میشه یا مثل یکی از دوستای دیگم که K750 داره باید بده یکی از مغازه ها براش درستش کنن ؟ ( ازش 10 تومن گرفتن :wacko: :blink: )
اسم بلوتوث خودبخود عوض میشه یعنی؟؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0

شايد اسم گوشي رو با فونتي نوشته كه گوشي ها ي دگه نمي تونن اون فونت رو نشون بدن واسه همون تو بلو توس ديده نمي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink: :cool:

بالا