• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من مالزی سریال چینج شو میفروشم دبیلو810 مالزی =240000 تومن

Mojmos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ديروز تو حالت file transfer گوشي رو با usb به کامپيوتر وصل کردم وقتي مي خواستم safely remove کنم error مي داد من هم بدون safely remove ارتباط را قطع کردم حالا ديگه گوشي روشن نميشه
لطفا بگين چي شده و چقدر خرج اين گوشيه که دوباره گوشي بشه؟
گوشي w810i

مرسي

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دسته 2 اصل مالزی 240000 تومن همون سری اولاش بود اومد همون دو کابله خیرشو ببری

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دسته 2 اصل مالزی 240000 تومن همون سری اولاش بود اومد همون دو کابله خیرشو ببری

گوشی که دست تنگنا بوده دیگه معلومه چیه....تازه اونم با این قیمت میخواد بندازه....تنگنا جان رو دل نکنی یه وقت با این قیمت میخوای بفروشی تعارف نکن یه دفعه بگو 300 تومن

پ ن: اولین باری بود که با این موجود (تنگنا) به عنوان یک آدم صحبت کردم...ولی قول میدم دیگه تکرار نشه!!!:cool:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام
ديروز تو حالت file transfer گوشي رو با usb به کامپيوتر وصل کردم وقتي مي خواستم safely remove کنم error مي داد من هم بدون safely remove ارتباط را قطع کردم حالا ديگه گوشي روشن نميشه
لطفا بگين چي شده و چقدر خرج اين گوشيه که دوباره گوشي بشه؟
گوشي w810i

مرسي
هیچی دیگه. وقتی روشن نمیشه یعنی لابد به فنا رفته. شما برو گوشیت رو فلش کن.
ولی عجیبه ها من تا حالا نه گوشی رو و نه هیچ usb device دیگه ای رو بعد از safety remove از usb جدا نکردم. اصلا هم مشکل پیدا نکردن.

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
چه جوری میشه با W810i صفحات حجیم اینترنت رو به طور کامل دید!
ممنون!

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز 250تومن پول دبلیو810دادی با یه صفحه نمایش 1.8 اینچی دیگه چه توقعی داری نکنه میخوای جمیله هم توی موبایلت برقصه...................
ها...............................

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
55.gif
55.gif
55.gif

آخه وقتی رو حالت Text Only هم میذارم یه پاراگرافشم به زور لود میکنه! :p

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
ضمنا منظورم از حجیم صفحه هایی مثل همین صفحه ست. گوشی جدولها و کادرها رو خوب لود نمیکنه!:blush:

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
من همین 2 ساعت پیش یک سونی اریکسون W810i خریدم بعد از 3 سال و اندی که با نوکیا 6020 بودم... بعد الان مثل این خل ها نشستم هیچی حالیم نیست... حالا سوال اول : من باید بشینم همه ی کانتکت هامو که بگیم 200 نفرن رو دونه دونه توی این تلفن جدید وارد کنم؟ راه دیگه ای نیست؟ مثلا تایپش کنم بعد منتقل کنم؟

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همین 2 ساعت پیش یک سونی اریکسون W810i خریدم بعد از 3 سال و اندی که با نوکیا 6020 بودم... بعد الان مثل این خل ها نشستم هیچی حالیم نیست... حالا سوال اول : من باید بشینم همه ی کانتکت هامو که بگیم 200 نفرن رو دونه دونه توی این تلفن جدید وارد کنم؟ راه دیگه ای نیست؟ مثلا تایپش کنم بعد منتقل کنم؟

مراحل زير رو انجام بده:

contact-option-advanced-copy from sim

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
نشد! مشکل اینه که سیم کارت قبلی من قفله و فقط برای همون گوشی قبلیه کار میکنه... راه دیگه ای نیست؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
نشد! مشکل اینه که سیم کارت قبلی من قفله و فقط برای همون گوشی قبلیه کار میکنه... راه دیگه ای نیست؟
شماره هات رو تو گوشی قبلی روی سیم ذخیره کرده بودی یا خود گوشی؟

اگه گوشی قبلیت اینفرارد یا بلوتوس داشته باشی میتونی شماره هات رو به گوشی جدید براحتی منتقل کنی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

معمولاً وقتی از یه پلتفرم به یه پلتفرم دیگه هجرت می کنید بهتره واسه نظم بیشتری و راحت تر بکاپ گرفتن در آینده، یه سری دوباره کانتکت هارو وارد کنید!

برنامه ی My Phone Explorer رو دانلود کنید، توی PC کانتکت هارو وارد کنید و بعد انتقالشون بدید به گوشی:happy:

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
میخام یه W810 بگیرم.

موقع خرید چه نکاتی رو توجه کنم؟ یه چیزایی رو میدونم:

سریال اصل باشه (سریال خود گوشی با سریال زیر باتری و روی جعبه یکی باشه).
همون موقع سریالش رو از طریق اینترنت چک کنم تا مطمئن بشم اصله و لیبل نیست.
رم 512 داشته باشه. چه رنگیه رم اصلش؟
ساخت مالزی باشه.
دو کابله باشه.
آخرین Firmware چیه؟

چیز دیگه ای هست که من ندونم؟

از کجا بخرم که مطمئن باشه؟

لطفا راهنمایی کنید.

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
دم همه گرم! مشکل آدرس هام حل شد.
حالا سوال دیگه... روی صفحه دو تا ShortCut هست پایین دو طرف. چه جوری میشه اونارو عوض کرد؟

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره یه W810 گرفتم.

مشخصات:
سریال اصل (البته مطمئنا لیبله)
ساخت مالزی (اینو مطمئنم)
مشکی
گارانتی نوین

255000 تومن

خوبه؟

athvzr_01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره یه W810 گرفتم.

مشخصات:
سریال اصل (البته مطمئنا لیبله)
ساخت مالزی (اینو مطمئنم)
مشکی
گارانتی نوین

255000 تومن

خوبه؟

منم مثل شما با گارانتی نوین خریدم ( 260000 ) .من هنگام خرید هر 3 تا شماره رو چک کردم و دیدم که یکسانه گرفتم حتی به برچسب پشت گوشی هم نگاه کردم اصلا به نظر نمی رسید که لیبل باشه و بعدا چسبونده شده باشه و الانم اصلا نمیشه فهمید ( ولی نامردا خیلی کارشون درسته ، چون جوری جعل کردن که اصلا تابلو نیست) و من این قضیه رو تازه فهمیدم ولی ای کاش موقع خرید سریال رو از طریق اینترنت چک می کردم .( مال منو سریالمو Nokia 7260 میزنه) ولی جدای همه ی این مسائل گوشی هاشون(گارانتی نوین) اصله مالزی هست و گوشی رفرش هم نیست و رو پدشون هم حروف فارسی نداره. در ضمن کابل AUX رو هم برداشتن .
به هرحال ما داریم تو ایران زندگی می کنیم و هر کاری که ممکنه به ذهنتم نرسه تو اینجا می کنن.

راستی شما هم سریالتو تو این سایت(http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr) بزن ببین مال شمارو چی میاره؟

بالا