• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
دوستان من رفتم برای آپدیت
بعد که میخواست بره گفته بود که یه بار باتری رو در بیار و 2باره بزار جاش بعد قبل از اینکه کابل usb رو بزنید کلید C رو نگه دارید من این کارو کردم ولی میرفت تو File Transfer
اگه میشه راهنمایی کنین؟

hitman.47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید درایو usb نصب نکردید.شما از نرم افزار بیاید بیرون و در حالتی که گوشی خاموش است دکمه c را نگه دارید یک سخت افزار جدید در کامپیوتر نشان داده میشود شما در این لحظه درایو usb را نصب کنید سپس به داخل نرم افزار بروید.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من تاپیک مربوط به W810 رو با این تاپیک ادغام کردم. مسائل مربوط به W810 رو در همین تاپیک مطرح کنید.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
شاید درایو usb نصب نکردید.شما از نرم افزار بیاید بیرون و در حالتی که گوشی خاموش است دکمه c را نگه دارید یک سخت افزار جدید در کامپیوتر نشان داده میشود شما در این لحظه درایو usb را نصب کنید سپس به داخل نرم افزار بروید.
من این کار رو کردم ولی نشود:(

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
كسي از دوتان هست مه به من بگه چطور ميتونم ظرفيت صندوق پيامك رو بيشتر كنم؟
ممنون

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
اگه ميشه يه لينك بدين كه آموزش كامل Upgrade W810 رو داشته باشه

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
من همه مراحل آپديت رو پيش ميرم ولي وقتي آخرش باتري رو جا مزنم و c رو نگه ميدارم و كابلو وصل ميكنم ميزنه Update not available
چي كار كنمممممممم؟؟؟
خواهش ميكنم كمك كنيد:(

امیـن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی منم دبلیو 810 واقن ازش رازیم خیلی ردیفه خوشگل فشن با صدای خفن وفتی هندزفیری میچپونم تو گوشم :D

majidsat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی هست اینجا که بتونه به من کمک کنه من یه w810 دارم که code phone lock یادم رفته چه جوری میتونم کدش رو پیدا کنم؟:(

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
نرم افزار +XS رو پیدا و دانلود کن ، با کابل USB گوشیتو وصل کن وقتی شناخت گوشی رو همه این مشخصات نمایش داده میشه .

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خدا !
از دس این W810 من که اصلا ازش راضی نیستم !
چیکار کنم گوشیم روشن نمیشه ؟! :((((
به دادم برسید!
گوشیم رو که میزنم روشن بشه یعنی دکمه پاور رو میزنم ! این ال سی دی مثل فلش چشمک زن عمل میکنه !
هی روشن خاموش میشه !
با USB هم گفتم تست کنم فرمتی چیزی ! درست بشه !
اما با USB هم نشناختش اصلا روشن نشد ! ...
نمیدونم والا تورو خدا به دادم برسین دارم دیوونه میشم

-البته کابل USB رو وصل میکنم ! کامپیوتر میشناسه که یه چیزی به کام وصل شده ! اما گوشی رو نمیشناسه ، گوشی بعد از وصل شدن کابل Usb باید روشن می شد اما روشن نمیشه !
چیکار کنم؟!

Last edited:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
چند روز پيش رفتم يه رم 2 گيگ گرفتم . منتها بيشتر از حجم 960 مگ كه ميريزم تو گوشيم مموري قاط ميزنه ديگه هر چي فايل مي ريزم توش گوشي رو كه روشن مي كنم اطلاعات جديد كه ريختم يا خراب ميشه يا پاك ميشه . كسي مي دونه مشكل از گوشيه كه مموري رو نمي تونه ساپورت كنه يا خود مموري مشكل داره ؟؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
چند روز پيش رفتم يه رم 2 گيگ گرفتم . منتها بيشتر از حجم 960 مگ كه ميريزم تو گوشيم مموري قاط ميزنه ديگه هر چي فايل مي ريزم توش گوشي رو كه روشن مي كنم اطلاعات جديد كه ريختم يا خراب ميشه يا پاك ميشه . كسي مي دونه مشكل از گوشيه كه مموري رو نمي تونه ساپورت كنه يا خود مموري مشكل داره ؟؟

این گوشی مموری تا 4 گیگ رو ساپورت میکنه!
پس باید مشکل از مموری باشه.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ما هم طويل مدتيست كه دابليو هشتصد و دو داريم مشكي

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام به همگی. من کنراد هستم . قبلاً توی قسمتهای مربوط به سریالها بودم و البته هنوز هم هستم. از این که اینجا رو پیدا کردم خوشحالم. موبایل خودم w810i هست. من میتونم براتون هرچی بخواین بذارم و کمکتون کنم. اگه تم ؛ عکس برای پس زمینه ؛ عکس برای Screen Saver ؛ بازی ؛ برنامه ؛ میخواین کافیه بگید تا در کمترین زمان براتون بذارم. تازه اگه گوشیتون هم ایرادی داشته باشه تا جایی که بتونم کمکتون میکنم.

Last edited:

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
liyapeng موبایه منم تقریباً مثل شما شده بود البته یه ذره فرق داشت ، من مموری 1 گیگ توی گوشیم (w810) میذاشتم بعضی از عکسها رو یا نمیخوند یا وقتی میخوند به جای عکس صفحه مشکی نشون میداد، من فکر میکنم بعضی از موبایلها بعضی از مموری ها رو نمیخونن، من خودم همون مموری رو توی k750 میذاشتم همه چیزو کامل نشون میداد. یه نکته جالب این بود که وقتی با بلوتوث روش همون عکسها رو میریختم خیلی خوب نشون میداد.

hajarash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بچه ها جايي رو سراغ داريد كه بشه يه joystick نو برا گوشي
بخرم و عوضش كنم؟ رنگش رفته و اعصابم خط خطي شده! :hmm:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خب در مورد مموري كه قبلا مشكل داشتم فكر كنم ايراد از همون مموري بود چون الان بعد از تعويض مموري مجدد مموري 2 گيگ دارم استفاده مي كنم و مموري هم تقريبا پره و مشكلي نداشتم .

ببينم هنوز هم نميشه فضاي اس ام اس رو افزايش داد ؟

بالا