farshad_1983
Registered User
یه مقدار یواش تر تمام دندوناشوبه نقل از alireza_juve :اگه نوکیا حال بده و برسونش به حدودای 240 -250 میگیرمش حتما چون بیشتر از اون پول ندارم! فعلن با همین بودجه زدم تو گوش کا 750 تا ببینیم این نوکیا چه میکنه!
یه مقدار یواش تر تمام دندوناشوبه نقل از alireza_juve :اگه نوکیا حال بده و برسونش به حدودای 240 -250 میگیرمش حتما چون بیشتر از اون پول ندارم! فعلن با همین بودجه زدم تو گوش کا 750 تا ببینیم این نوکیا چه میکنه!
به نقل از alireza_juve :اگه نوکیا حال بده و برسونش به حدودای 240 -250 میگیرمش حتما چون بیشتر از اون پول ندارم! فعلن با همین بودجه زدم تو گوش کا 750 تا ببینیم این نوکیا چه میکنه!
به نقل از noisymind :نه دیگه. شما که فیوچرز!! میخوای همون 6680 خوبه:lol: یا ارزونتر اگه میخوای 6630 !! یا حتی 6600 بگیر خب!:blink: (چون همه کار میکنه و از p910 هم بهتره!!!):lol: :lol: :lol:
به نقل از HendeseH :از دوستان کسی میتونه این جدول مقایسه ی k750 & w810 mobile-review رو کمی توضیح بده ؟
ضمنا کسانی که گوشی رو دارن یا کار کردن ؛ این ضعف فعالیت های 3D گوشی (در سایت ها ی مختلف به دلیل کمتر بودن share memory اشاره شده) محسوسه؟ اوضاع هنگ کردنش خوبه ؟
قیمت گوشی به 300 نرسید ؟
به نقل از 3soot :يكي از دوستان رفته بود علاءالدين ميخواست اينو بخره :
گفت 450 تومن
به نظر من خيلي گرونه .... البته ديزاين خوبي داره ولي اين قيمت اصلا مناسب نيست
نمي دونم كي ميكشه پائين اينو بايد دوست داران سوني اريكسون نظر بدن
به نقل از HendeseH :بله. قیمتش خیلی بالاست.
البته کسی توضیحی در مورد جدول مقایسه k750 & w810 mobile-review نداد. ولی اگه یک نگاه بندازید حتی در بعضی قسمت ها (مخصوصا کار های گرافیکی) w810 از k750 ضعیف تره. ولی از ظاهر زیبا هم نمیشه گذشت.
فکر کنم jenchmark :wacko: رو میگهبه نقل از noisymind :کدوم جدول؟
کدوم جدول؟
به نقل از HendeseH :از دوستان کسی میتونه این جدول مقایسه ی k750 & w810 mobile-review رو کمی توضیح بده ؟
بعله .فکر کنم jenchmark رو میگه
به نقل از xPlod :والا تا هفته ی پیش که به 360 هم رسیده بود اما بعد از این ریویوی GSMArena دوباره کشید بالای 400 تومن
به نقل از hamed1297 :کدوم بهتره.چه فرقی با هم دارن؟