• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

kimiagar

Registered User
لایک‌ها
0
يادم رفت بگم.بله دور دوربينش رو هم ميپوشونه

Abolfazl-R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kimiagar :
بله.مخصوص w810..البته 2تا از اسپيكراش ميره داخل قاب.ولي صداش رو خفه نميكنه.من خودم امتحان كردم.من خريدم1500.البته به زحمت پيدا كردم.

اين محافظ كريستالي كه شما ميگي اسمي هم داره ما بريم بگرديم واسش؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
باید بگی قاب کریستالی میخوام.همین.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
يه سوال از تمامي دوستاني كه گوشي سوني اريكسون دارن:

وقتي كه يك sms جديد مياد،گوشي اين رو با نمايش دادن قسمتي از متن sms نشون ميده

آيا راهي وجود داره كه متن sms رو نشون نده و فقط اومدن sms جديد رو نشون بده؟

royalcaptain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
manam 6 7 ruzi mishe ke w810i gereftam
avalan godrate sedash az w800 kami bishtare saniyan rangesh be hame chi miyarze:blink:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا جریان اصل و فرع بودن گوشی چی هست(این گوشی)من امروز (شیراز )قیمت گرفتم .گفت که اصلش رو اگر بخوای 380 غیر اصل رو میدم 340؟؟؟جریان چیه؟

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از hamed1297 :
آقا جریان اصل و فرع بودن گوشی چی هست(این گوشی)من امروز (شیراز )قیمت گرفتم .گفت که اصلش رو اگر بخوای 380 غیر اصل رو میدم 340؟؟؟جریان چیه؟

به نظر من که چرت و پرت میگن

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
آخر من نفهمیدم قیمت این گوش چنده ! هر کسی یک چیزی میگه !! واقعا چه مملکتی ( حرف سیاسی از خودت در نه وکن ! )

خداحافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
320000 با گارانتی همه اش ساخت چین اصلا مالزی وجود نداره

dav2235

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سه تفاوت بزرگ و اصلیش: اولیش اینه که این گوشی تنوع رنگ پیدا کرده و مشکی هم داره، دوم اینکه گوشی بر خلاف مدل قبلی یعنی سونی اریکسون W800 که tri-band بودش quad-band هست یعنی از چهار باند مختلف که به ترتیب عبارتند از : 850/900/1800/1900 MHz پشتیبانی به عمل میاره، سومی هم اضافه شدن پشتیبانی از تکنولوژِی EDGE هست که امکان دانلود موسیقی و فایلهای حجیم از اینترنت بر روی گوشی رو با سرعت بالاتری (خیلی بالاتر از اونچه که در W800 امکان داشت) فراهم میاره.

تفاوتهای دیگه یی که من تا الان کشف کردم بهبود اسپیکرهاست، کاهش حافظه ی داخلی نسبت به مدل قبل هست البته در پکیج کماکان مموری کارت 512 مگابایتی موجوده و مثل اینکه یک کلید هم اضافه شده که میشه باهاش صفحه کلید رو قفل کرد!

اما نکته ی مهم تغییری در هندز فری انگار صورت نگرفته! گرفته؟ :hmm: فکر میکنم اگر به این پکیج هندز فری W900 اضافه میشد خیلی بهتر و قابل توجه ترش میکرد.

یه سئوال دیگه به نظر شما با ورود این گوشی به بازار که گفته شده در سه ماهه ی اول 2006 وارد بازار خواهد شد W800 چقدر دچار افت قیمت میشه؟! یا اصلا میشه یا نه؟ ;)

دوست عزیز آیا مشکل بلوتوث W800 در W810 حل شده یعنی بدون درایورش میتونه به کامپیوتر وصل بشه؟

خداحافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز قصد دارم شما رو با جدیدترین گوشی واکمن سونی آشنا کنم
بنده این گوشی رو خریدم در نگاه اول گوشی کوچک و باکلاس بنظر میاد در نگاه بعد به سبکی گوشی می نگرید

در مرحله بعد 2 بلند گو بودن گوشی توجه شما رو بخودش جلب می کنه
این گوشی رو به قیمت 305000 تومن از پاساژ علادین برایم خریدند مونتاز مالزی بود

تفاوت ها دبیلو 810 با 800:

810= بلندی صدای مکالمه و شفاف تر بودن _ بلندتر بودن بلندی صدا نسبت به دبیلو 800 البته بخاطر دوبلند گو بودن

صفحه نمایش شفاف تر از دبیلو 800 شما رو به گوشی علاقه مند میکند

راستی یه چیز جالب این گوشی هندز فری اون بهینه سازی شده یعنی صدای اطراف رو هنگام گوشی دادن به mp3

کمتر خیلی کمتر حس می کنید

هر سوالی دارید بگید تا جواب بدم

فقط کمی سفت بودن صفحه کلید کمی ناراحت کننده به نظر می رسد

این گوشی نیز دارای قدرت 32 ساعت پخش در حالت خاموش می باشد

بالا