• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson W810 ٠

dav2235

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من چند روز پیش یک گوشی W810 خریدم امروز یه فایل ویدئویی را به گوشیم منتقل کردم اما به محض کشیدن کابل گوشی پیام خطا در پیکربندی را میدهد و کار دیگری انجام نمیدهد البته با خاموش و روشن کردن و در قسمت واکمن آهنگ ها رو پخش میکنه اما در قسمت گوشی با دادن پین کد باز همون ارور را میدهد ؟ آیا میتونه کسی به من کمک کنه؟

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
چند روز بود آی اس پیم پرشین تولز رو فیلتر کرده بود به همین خاطر نتونستم بیام تو سایت
من پنشنبه گوشی رو خریدم به قیمت 225000 تومان بدون گارنتی با اصل مالزی + سیم وصل به ضبط و منوی فارسی از شیراز .
نمیدونم از کجای خوبی هاش شروع کنم !!! روزای اول صداشو که دیدم نا امید شدم بعد دو یا سه رو یک گوشی 6630 گیرم اومد صداشو گوش کردم دیدم واقعا افتضاح بود درسته مقدار صداش یک اندازه هست تقریبا ولی واقعا کیفیتی که گوشی من داش اصلا توی 6630 یک ضره هم نبود از اون روز نگام به این گوشی خوب شد . یک سری مزیت هاشو پایین مینویسم
من اولین باری بود سونی اریکسون میخریدم و تا حالا با هیچ سونی اریکسونی کار نکردم ولی به نظر من اگر نوکیا بخواد گوشیی با این کیفیت بده بیرون حداقل 500 یا 600 تومان پولش هست. منظورم اینه توی این قیمت واقعا بین نوکیا ها تکه !!!
دوربین عالی + صدای با کیفیت + منوی بسیار ساده و آسان + 512 مگ مموری و قابل ارتقا + آنتن دهی مرکه و قدرت انتقال صدای عالی و مهمترین چیز از نظر من خوش دستی گوشی و ... که بسیار زیاد هست

شک نکینید که بهترین گوشی هست
حتی من از W900 هم این گوشی رو سر تر میدونم چون W900 یک مقدار بزرگ و قیافشم به پای 810 نمیرسه 100 سال
اینم از این
یا علی

خداحافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مال من810 ژاپنی بلندی صداش اندازه 6681

روی گوشی 6681 برنامه mp3 cracked رو نصب کن برای تو گوش تو حال میده میشه مثل 3250

راستی نمیدونم چرا گوشی های سونی براشون 3 تا بلند گو نمی زارن که غوغا کنه

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
چند روز بود آی اس پیم پرشین تولز رو فیلتر کرده بود به همین خاطر نتونستم بیام تو سایت
من پنشنبه گوشی رو خریدم به قیمت 225000 تومان بدون گارنتی با اصل مالزی + سیم وصل به ضبط و منوی فارسی از شیراز .
نمیدونم از کجای خوبی هاش شروع کنم !!! روزای اول صداشو که دیدم نا امید شدم بعد دو یا سه رو یک گوشی 6630 گیرم اومد صداشو گوش کردم دیدم واقعا افتضاح بود درسته مقدار صداش یک اندازه هست تقریبا ولی واقعا کیفیتی که گوشی من داش اصلا توی 6630 یک ضره هم نبود از اون روز نگام به این گوشی خوب شد . یک سری مزیت هاشو پایین مینویسم
من اولین باری بود سونی اریکسون میخریدم و تا حالا با هیچ سونی اریکسونی کار نکردم ولی به نظر من اگر نوکیا بخواد گوشیی با این کیفیت بده بیرون حداقل 500 یا 600 تومان پولش هست. منظورم اینه توی این قیمت واقعا بین نوکیا ها تکه !!!
دوربین عالی + صدای با کیفیت + منوی بسیار ساده و آسان + 512 مگ مموری و قابل ارتقا + آنتن دهی مرکه و قدرت انتقال صدای عالی و مهمترین چیز از نظر من خوش دستی گوشی و ... که بسیار زیاد هست

شک نکینید که بهترین گوشی هست
حتی من از W900 هم این گوشی رو سر تر میدونم چون W900 یک مقدار بزرگ و قیافشم به پای 810 نمیرسه 100 سال
اینم از این
یا علی

مباركت باشه:happy:

325 تومن ديگه؟
ميشه ورژن فيرمور گوشيتو ذكر كني؟

مال من:CXC1250316 R4DB005

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
يادمه كه يه تاپيكي بود در مورد روش آپگريد گوشيهاي سوني اريكسون كه هرچه گشتم نتونستم پيداش كنم

اگه از دوستان لطف كنن آدرسشو بگن يا يه توضيحي ارايه بدن بي نهايت ممنون ميشم:rolleyes:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
از دوستان كسي قيمت Memory stick duo pro 2 gb رو ميدونه در چه حدوديه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
حدوداً 65000 تومن . در مورد سوال قبلی به "همه چیز در مورد سونی اریکسون K750i " مراجعه کنید .

اصل خود سوني اين قيمته؟

من تو پلميكس ديدم كه قيمت 512 اصل سوني رو كه رو W800و 810 موجوده قيمت زده بود: 80$:blink:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مالزی دو کابل تو مشهد: 298 ;)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
اصل خود سوني اين قيمته؟

من تو پلميكس ديدم كه قيمت 512 اصل سوني رو كه رو W800و 810 موجوده قيمت زده بود: 80$:blink:

اصلشو دیگه مطمئن باش گیر نمیاری ! از من میشنوی Sandisk بگیر . 2 هفته پیش برای یکی از دوستان 512 مثلاً سونی گرفتیم اون هم از فروشگاهی تو علاءالدین که معروفه جنسهای اصل SE میاره . فقط همینو بگم که چهارمین ممموری ای که داد درست کار کرد و 3 تای قبلی فضای موجود رو 240 و .. نشون میدادن !

خودش گفت اگه اصلشو می خواین دارم میدم 38 تومن ! که با قیمت اون سایتی که اشاره کردید تقریباً منطقیه

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اصلشو دیگه مطمئن باش گیر نمیاری ! از من میشنوی Sandisk بگیر . 2 هفته پیش برای یکی از دوستان 512 مثلاً سونی گرفتیم اون هم از فروشگاهی تو علاءالدین که معروفه جنسهای اصل SE میاره . فقط همینو بگم که چهارمین ممموری ای که داد درست کار کرد و 3 تای قبلی فضای موجود رو 240 و .. نشون میدادن !

خودش گفت اگه اصلشو می خواین دارم میدم 38 تومن ! که با قیمت اون سایتی که اشاره کردید تقریباً منطقیه

به روي چشم از شما ميشنونم:happy:
اين سانديسك مال كجاس؟
قيمت 2 گيگش چنده؟

اوني كه گفتين 38 با اين قيمتي كه من گفتم منطقيه كمي عجيبه!!

80 دلار كجا 38 تومن كجا؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آخرین قیمت مشهد: 294 مالزی دوکابل!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به روي چشم از شما ميشنونم:happy:
اين سانديسك مال كجاس؟
قيمت 2 گيگش چنده؟

اوني كه گفتين 38 با اين قيمتي كه من گفتم منطقيه كمي عجيبه!!

80 دلار كجا 38 تومن كجا؟

این مموری ، مموریه اورجینال اکثر گوشیهای سونی اریکسونه که اگه دیده باشی رو گوشی خودتون هم باید باشه .

نمی دونم مال کجاست اما کیفیتش عالیه . پکش برای خودش عالمی داره . متاسفانه قیمت ندارم

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان جریان این کابل دوم چیه!؟
همون music cable هست!؟ به چه درد میخوره اونوخ!؟ عکسی چیزی هست بذارین؟
ممنون.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این مموری ، مموریه اورجینال اکثر گوشیهای سونی اریکسونه که اگه دیده باشی رو گوشی خودتون هم باید باشه .

نمی دونم مال کجاست اما کیفیتش عالیه . پکش برای خودش عالمی داره . متاسفانه قیمت ندارم

بله درست ميفرمايين رو خود مموري گوشي نه ولي رو تبديل مموري كه تو پك گوشي موجود باشه Sandisk رو نوشته و پشتش هم نوشته: made in china

راستي به نظر شما مموري تو علايدين ارزونتر از تبريز ميشه؟

و از كجا بگيرم بهتره؟

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من امروز مي خوام اين گوشي رو بخرم

فقط راجع به قيمتش شك دارم

298 تومن با گارانتي ارس خوبه؟

بعد هم كسي تا حالا از shop .ir خريد كرده؟

ممنون :blush:

http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10523

بالا