پیست دربندسر از فردا باز میشهاين هفته جون ميده برا اسكي برف نكوبيده و يك دست ...
خدا رو شكر هم كه بارشها شروع شده
پیست دربندسر از فردا باز میشه
پیست رو امشب آماده کردیم با برف کوب
همه جای پیست هم کوبیدس دوست عزیز
دوست عزیز اگه حرفه ای باشی خارج پیست رو پودر لذت بخشهپيست رو خراب كرديد من عاشق نكوبيده هستم
دوست عزیز اگه حرفه ای باشی خارج پیست رو پودر لذت بخشه
100 درصد موافقماز خارج پيست خاطره بدي دارم و يكبار كه هوا مه بود رفتم داخل يه دره كنارش اب سرد سنگ و ... خوردم زمين با دو تا امپول رسوندنم بيمارستان...
به دوستان اسكي باز توصيه ميكنم : تو هواي برفي و مه به هيچ وجه تنهايي اسكي نكنيد و با هم بيايد پايين
دوم هيچ وقت اگر خسته هستيد و ديگه پاهاتون توان نداره اسكي نكنيد چرا كه دور اخر اسكي كردن با خستگي زمان اصلي براي اسيب ديدن هست به هيچ عنوان به خاطر يك دور به خودتون اسيب نزنيد
ديزين جمعه هم شلوغ بود هم هوا افتضاح بود طورى كه گفتن احتمال داره ببندن كلى هم تو صف بوديم برف بد نبود ولى وسطاى نيم قله به بعد يخ بود بعضى جا ها سنگ هم بود خلاصه اصلاً خوش نگذشت
از جاده بالا رفتی؟خوب مگه شما هواشناسي رو نگاه نميكنيد ميريد پيست !
در ضمن جمعه ها بيشتر پيست به سرزمين عجايب نزديك ميشه كم مونده فقط پيك نيك بيارن اونجا جمعه كه موقع اسكي نيست
جمعه هوا برفي بود نبايد ميرفتيد !
ولي من چهارشنبه رفتم هوا افتابي و پيست هم خوب بود قله تا نيم قله خوب بود برف پودر ولي در كل پيست پر از بوس بود و الپاينيا گند زده بودن به پيست
پيشت عالي نبود ولي خوب بود
از جاده بالا رفتی؟
جاده اوکی بود؟
١سلام،نه نگاه نميكنم شما به بزرگوارى خودتون ببخشيد،خيلى بد شد اميدوارم ببخشيدم،چشم هر چى شما بگيد،هر وقت هوا اوكى بود ميرم،اينو خودم اصلاً نميدونستما!!!!!
٢خوش به حالتون كه شما رفتيد هوا خوب بود ديگه چيكار ميشه كرد،شما snow forecast رو چك ميكنيد بعد ميريد ما كه نميشناسيم بايد روزى كه هوا مزخرفه بريم!!!!
٣بعدشم برادر من اين پست رو گذاشتنى قاطى قاطى بودى يا كلاً اعصاب ندارى؟
چرا عصبانيتت رو سر من و آلپاينى هاى بيچاره خالى ميكنى،يكى همچين حرفى به اسنوبازها بزنه خوبه؟
درودسلام .کسی مربی خوب تو توچال سراغ نداره:questionm
درود
الپاين يا اسنوبرد
اولين جلسه تون هست