• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اين هفته جون ميده برا اسكي برف نكوبيده و يك دست ...
خدا رو شكر هم كه بارشها شروع شده

Last edited:

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
اين هفته جون ميده برا اسكي برف نكوبيده و يك دست ...
خدا رو شكر هم كه بارشها شروع شده
پیست دربندسر از فردا باز میشه
پیست رو امشب آماده کردیم با برف کوب
همه جای پیست هم کوبیدس دوست عزیز

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
پیست دربندسر از فردا باز میشه
پیست رو امشب آماده کردیم با برف کوب
همه جای پیست هم کوبیدس دوست عزیز

پيست رو خراب كرديد من عاشق نكوبيده هستم
فردا پس فردا كه هوا برفي هست
اقا از من ميشنويد يه سكوي پرش درست كنيد پارسال تو ديزين اون يارو خارجيه درست كرده بود خيلي با حال بود نميدونم چرا تو پيستهاي ايران از اين چيزا خبري نيست

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
دوست عزیز اگه حرفه ای باشی خارج پیست رو پودر لذت بخشه

از خارج پيست خاطره بدي دارم و يكبار كه هوا مه بود رفتم داخل يه دره كنارش اب سرد سنگ و ... خوردم زمين با دو تا امپول رسوندنم بيمارستان...

به دوستان اسكي باز به عنوان يه اماتور و كوچيك شما توصيه ميكنم : تو هواي برفي و مه به هيچ وجه تنهايي اسكي نكنيد و با هم بيايد پايين
دوم هيچ وقت اگر خسته هستيد و ديگه پاهاتون توان نداره اسكي نكنيد چرا كه دور اخر اسكي كردن با خستگي زمان اصلي براي اسيب ديدن هست به هيچ عنوان به خاطر يك دور به خودتون اسيب نزنيد

Last edited:

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
از خارج پيست خاطره بدي دارم و يكبار كه هوا مه بود رفتم داخل يه دره كنارش اب سرد سنگ و ... خوردم زمين با دو تا امپول رسوندنم بيمارستان...

به دوستان اسكي باز توصيه ميكنم : تو هواي برفي و مه به هيچ وجه تنهايي اسكي نكنيد و با هم بيايد پايين
دوم هيچ وقت اگر خسته هستيد و ديگه پاهاتون توان نداره اسكي نكنيد چرا كه دور اخر اسكي كردن با خستگي زمان اصلي براي اسيب ديدن هست به هيچ عنوان به خاطر يك دور به خودتون اسيب نزنيد
100 درصد موافقم

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
جاده شمشك به ديزين تا اخر هفته بازگشايي ميشود طبق گفته فدراسيون اسكي و تا اخر فصل اين جاده باز خواهد ماند خوش خبر باشيد

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
تو این چند روزه که شمشک هیچ خبری نبود ولی پیست ما دربندسر بخاطر آمادگیه پیست و دستگاههای برف سازش خوب شلوغ بود
بعید میدونم جاده رو باز کنن

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان اوضاع دیزین چطوره؟
قله؟ نیم قله؟
برف؟
سنگ؟

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ديزين جمعه هم شلوغ بود هم هوا افتضاح بود طورى كه گفتن احتمال داره ببندن كلى هم تو صف بوديم برف بد نبود ولى وسطاى نيم قله به بعد يخ بود بعضى جا ها سنگ هم بود خلاصه اصلاً خوش نگذشت 

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ديزين جمعه هم شلوغ بود هم هوا افتضاح بود طورى كه گفتن احتمال داره ببندن كلى هم تو صف بوديم برف بد نبود ولى وسطاى نيم قله به بعد يخ بود بعضى جا ها سنگ هم بود خلاصه اصلاً خوش نگذشت

خوب مگه شما هواشناسي رو نگاه نميكنيد ميريد پيست !
در ضمن جمعه ها بيشتر پيست به سرزمين عجايب نزديك ميشه كم مونده فقط پيك نيك بيارن اونجا جمعه كه موقع اسكي نيست
جمعه هوا برفي بود نبايد ميرفتيد !
ولي من چهارشنبه رفتم هوا افتابي و پيست هم خوب بود قله تا نيم قله خوب بود برف پودر ولي در كل پيست پر از بوس بود و الپاينيا گند زده بودن به پيست
پيشت عالي نبود ولي خوب بود

Last edited:

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
خوب مگه شما هواشناسي رو نگاه نميكنيد ميريد پيست !
در ضمن جمعه ها بيشتر پيست به سرزمين عجايب نزديك ميشه كم مونده فقط پيك نيك بيارن اونجا جمعه كه موقع اسكي نيست
جمعه هوا برفي بود نبايد ميرفتيد !
ولي من چهارشنبه رفتم هوا افتابي و پيست هم خوب بود قله تا نيم قله خوب بود برف پودر ولي در كل پيست پر از بوس بود و الپاينيا گند زده بودن به پيست
پيشت عالي نبود ولي خوب بود
از جاده بالا رفتی؟
جاده اوکی بود؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
١سلام،نه نگاه نميكنم شما به بزرگوارى خودتون ببخشيد،خيلى بد شد اميدوارم ببخشيدم،چشم هر چى شما بگيد،هر وقت هوا اوكى بود ميرم،اينو خودم اصلاً نميدونستما!!!!!
٢خوش به حالتون كه شما رفتيد هوا خوب بود ديگه چيكار ميشه كرد،شما snow forecast رو چك ميكنيد بعد ميريد ما كه نميشناسيم بايد روزى كه هوا مزخرفه بريم!!!!
٣بعدشم برادر من اين پست رو گذاشتنى قاطى قاطى بودى يا كلاً اعصاب ندارى؟
چرا عصبانيتت رو سر من و آلپاينى هاى بيچاره خالى ميكنى،يكى همچين حرفى به اسنوبازها بزنه خوبه؟

حالا گريه نداره كه ... من ميبخشمتون ...
تكرار ميكنم الپاينيا گند زده بودن به پيست ...

Last edited:

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .کسی مربی خوب تو توچال سراغ نداره:questionm

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
پیست شب مجموعه اسکی شمشک دوشنبه هفته جاري افتتاح و مورد بهره برداري علاقمندان به اسكي در شب قرار خواهد گرفت.

(دوشنبه الي پنجشنبه)
از ساعت 18:30 الی 22:30

بليت 20 هزارتومن

Last edited:
بالا