• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

شيدا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ببخشيد من نتونستم جايي رو كه بايد سوالمو تايپ كنمو پيدا كنم :wacko: بنابراين در قسمت پاسخ كامنت اين دوستمون سوالمو مي پرسم ! لطفا منو در انتخاب چوب اسكي راهنمايي بكنيد . و كمي هم توضيحي بدين كه اصلا چوبهاي اسكي مبتديها و متوسط چه فرقي با هم دارند ؟‌ آيا اگر من چوب اسكي مبتدي بخرم حتما بايد اونو بعد از كمي پيشرفت عوض كنم ‌؟‌ يا با همونها مي تونم كارمو ادامه بدم ؟‌ خيلي ممنون و متشكرم .

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
سلام ببخشيد من نتونستم جايي رو كه بايد سوالمو تايپ كنمو پيدا كنم :wacko: بنابراين در قسمت پاسخ كامنت اين دوستمون سوالمو مي پرسم ! لطفا منو در انتخاب چوب اسكي راهنمايي بكنيد . و كمي هم توضيحي بدين كه اصلا چوبهاي اسكي مبتديها و متوسط چه فرقي با هم دارند ؟‌ آيا اگر من چوب اسكي مبتدي بخرم حتما بايد اونو بعد از كمي پيشرفت عوض كنم ‌؟‌ يا با همونها مي تونم كارمو ادامه بدم ؟‌ خيلي ممنون و متشكرم .
اين سوالات در تاپيك هاي گذشته صحبت شده مطالعه كنيد موردي نبود سوال كنيد
ممنون

شيدا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي ممنون آقا آرش از راهنمائيتون . اما اخه من بايد 144 صفحه رو بخونم
!!!! من عجله دارم . اونوقت ميرم يك كتاب در مورد اسكي مي گيرم و مطالعه مي كنم و همون وقتو صرف مي كنم . من اينجا سوالمو مطرح كردم كه جواب سريع بگيرم .

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شيدا جون عزيزم خودم مبتدي ام ميترسم اشتباهي راهنماييت كنم شرمندت شم ولي فكر هم نميكنم از اينا خيري بهت برسه!!!!:-(

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
خيلي ممنون آقا آرش از راهنمائيتون . اما اخه من بايد 144 صفحه رو بخونم
!!!! من عجله دارم . اونوقت ميرم يك كتاب در مورد اسكي مي گيرم و مطالعه مي كنم و همون وقتو صرف مي كنم . من اينجا سوالمو مطرح كردم كه جواب سريع بگيرم .
نخير صفحه 131 و 132 چندتا تاپيک خودم نوشته ام بخونيد کامل نبود يا سوالي داشته يد مطرح کنيد

v20

Registered User
لایک‌ها
18
حالا گريه نداره كه ... من ميبخشمتون ...
تكرار ميكنم الپاينيا گند زده بودن به پيست ...

دوست عزيز اخلاق توي پست ها تون موج ميزنه
اگر افرادي مثل baran hajizade نبودند
آلپايني ها هم مي گفتند شما اسنويي ها همش وسط پيست نشستيد ، هر چي برفه ميشوريد مياريد پايين اصلا احتياط نمي كنيد و رعايت ديگران رو نميكنيد بدترين ضربه ها تو پيست از اسنو خوردم مثل بولدوزر آدم رو درو ميكنيد . تو صف زدن هم كه بماند .
نه عزيز جان اينا رو نمي گم چون دوست هاي خوب اسنويي زياد دارم و همه اسنويي ها اينطوري نيستن همون طور كه همه آلپايني ها به پيست گند نمي زنن.(البته نمي دونم چطور ميشه به پيست گند زد!) شخصيت آدم ها به اسنو و آلپاين نيست به ادب آنهاست
ادب و احترام خوب چيزيست .

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
دوست عزيز اخلاق توي پست ها تون موج ميزنه
اگر افرادي مثل baran hajizade نبودند
آلپايني ها هم مي گفتند شما اسنويي ها همش وسط پيست نشستيد ، هر چي برفه ميشوريد مياريد پايين اصلا احتياط نمي كنيد و رعايت ديگران رو نميكنيد بدترين ضربه ها تو پيست از اسنو خوردم مثل بولدوزر آدم رو درو ميكنيد . تو صف زدن هم كه بماند .
نه عزيز جان اينا رو نمي گم چون دوست هاي خوب اسنويي زياد دارم و همه اسنويي ها اينطوري نيستن همون طور كه همه آلپايني ها به پيست گند نمي زنن.(البته نمي دونم چطور ميشه به پيست گند زد!) شخصيت آدم ها به اسنو و آلپاين نيست به ادب آنهاست
ادب و احترام خوب چيزيست .

شما رو جو گرفته يا اينكه ...
من گفتم الپاينيا گند زده بودن به پيست اينو هم بگم كه خودم الپاين رو گزروندم و چند سالي هست كه رو اسنو كار ميكنم اره زماني كه الپاينيا تعدادشون زياد باشه تو پيست به دليل حركت مارپيچ ايجاد بوس و كار رو براي اسنوبردها سخت ميكنند از همونطرف هم ما وقتي الپاين داشتيم به اسنوييها ميگفتيم جارو ...
همچين حرف از ادب و اخلاق ميزني كه انگار فحش داديم بنده لطفا قضاوت نكنيد ... در جواب يكي ديگه همچين چيزي گفته بودم خودتو بازم قاضي قرار ميدادي و امر به معروف كني
اينجا سر جنگ نداريم با هم كه اين حرفها رو من به دوستاي خودمم ميزنم همه با هم رفيقيم

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان كسي تورهاي خارج از كشور اسكي اطلاعاتي داره بزاره ممنون ميشم
با تشكر

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
لطفا فرانسه و اتريش و كانادا نباشه همون تركيه و ارمنستان و گرجستان باشه كه بشه رفت :lol:

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
من پارسال ارزروم بودم شاید امسال هم رفتم سوالی داری بپرس
درود دوست عزيز
هتل ددمان -زميني رفتي هتل آل هست ؟
كلاب يا جاهاي كه خارج از هتل براي تفريح هست ?
در كل يك جمع بندي از سفر پارسال بگيد منو خيلي كمك مي كنيد
چون منم قسط مسافرت اسكي دارم ولي بين تركيه و ارمنستان و گرجستان تحقيق مي كنم ونظر شما كمك زيادي واسه من هست
نوع پيست و نوع برف و فصلي كه شما رفتيد

Last edited:

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
ممنون دوست عزيز شما خودت رفتي
ممنون ميشم توضيحات شخصي خودتون نسبت به پيست و هزينه و تور محاسن و معايبش بيشتر توضيح بديد
ممنون

من پارسال قرار بود برم که قسمت نشد.
ولی رفقا رفتن و بهشون خوش گذشته بود.
اونجوری که تعریف میکردن هتل اینقددر به پیست نزدیک بود که تا هتل با اسکی میرفتند.
و شب ها هم دور هم در کلاب بودن.
این رفقای ما واسه 22 بهمن رفته بودن .

.milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
1.هتل ال نیست fb هستت یعنی : صبحانه+نهار+عصرانه(چای+کیک وشیرینی)+شام و نوشیدنی الکلی(اب ج و+ ش ر ا ب) فقط در تایم شام ونهار فری هست بقیه موارد پولی حتی یه لیوان اب هم بهت نمیدن باید پول بدی.
2.خود هتل دیسکو داره که از ساعت 11 تا 3 صبح بازه اگه تور ایرانی دیگه ای هم باشه حسابی بهت خوش میگذره(روز اول فقط تور ما تو هتل بود هتل حسابی سوت و کور بود ولی فرداش سه تا تور هم اومد و بزن وبکوب شد.
3.نه ما که جایی نرفتیم فقط تو هتل بودیم و یه روز رفتیم مرکز خرید ولی باید باشه چون تو فصل اسکی شهر توریستی میشه
4.به ما که خیلی خوش گذشت چه از نظر اسکی چه تفریح تجربه ی عالی بود
5.ما 20 بهمن رفتیم
6.پیستش که حرف نداره تو سال 2010 المپیک دانشجویان در سطح بین المللی برگزار شده
7.این هتل با اینکه 4 ستاره هست ولی بیشتر از دوتا هتل 5 ستاره اونجا طرفدار داره چون فوق العاده نزدیکه به پیست: از اتاقت میای بیرون میری پایین میری اسکی روم(جایی که تجهیزات اسکی تو گذاشتی اونجا)بهت ski pass(چیزی شبیه به تگ دیزین ولی تگ نیست کاغذ بارکد دار)بهت میدن از خروجی هتل که اومدی بیرون بعد 10 قدم میرسی به دوراهی میتونی اسکی کنی بری پایین یا با سیژ بری بالا... کل این کارا 4 دقیقه طول نمیکشه.
بازم چیزی بود بپرس.

.milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
33201459393839122568.jpg
راستی یه هتل پلات هم هست که خیلی لوکس هست و یه پیست کوچیک اختصاصی هم داره ولی به پیست اصلی دوره (پایین سمت راست)

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
سلام
1.هتل ال نیست fb هستت یعنی : صبحانه+نهار+عصرانه(چای+کیک وشیرینی)+شام و نوشیدنی الکلی(اب ج و+ ش ر ا ب) فقط در تایم شام ونهار فری هست بقیه موارد پولی حتی یه لیوان اب هم بهت نمیدن باید پول بدی.
2.خود هتل دیسکو داره که از ساعت 11 تا 3 صبح بازه اگه تور ایرانی دیگه ای هم باشه حسابی بهت خوش میگذره(روز اول فقط تور ما تو هتل بود هتل حسابی سوت و کور بود ولی فرداش سه تا تور هم اومد و بزن وبکوب شد.
3.نه ما که جایی نرفتیم فقط تو هتل بودیم و یه روز رفتیم مرکز خرید ولی باید باشه چون تو فصل اسکی شهر توریستی میشه
4.به ما که خیلی خوش گذشت چه از نظر اسکی چه تفریح تجربه ی عالی بود
5.ما 20 بهمن رفتیم
6.پیستش که حرف نداره تو سال 2010 المپیک دانشجویان در سطح بین المللی برگزار شده
7.این هتل با اینکه 4 ستاره هست ولی بیشتر از دوتا هتل 5 ستاره اونجا طرفدار داره چون فوق العاده نزدیکه به پیست: از اتاقت میای بیرون میری پایین میری اسکی روم(جایی که تجهیزات اسکی تو گذاشتی اونجا)بهت ski pass(چیزی شبیه به تگ دیزین ولی تگ نیست کاغذ بارکد دار)بهت میدن از خروجی هتل که اومدی بیرون بعد 10 قدم میرسی به دوراهی میتونی اسکی کنی بری پایین یا با سیژ بری بالا... کل این کارا 4 دقیقه طول نمیکشه.
بازم چیزی بود بپرس.
درود بر شما
ممنون از اطلاعات خوبتون
شما با اتوبوس رفتين
مسير خسته كننده نبود مخصوصا تو اتوبوس و چند ساعت راه هست
كلا شما پارسال بقير از هزينه تور هزينه هاي ديگه چقدر شد مثل حمام سنتي و نوشيدني و ماساژ و ....
نوشيدني سنگين تر نبود تو هتل ا ب ج و و ش ر ا ب فقط فقط تايم نهار شام فري هست پ
لير برديد يا دلار

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
مشاهده پیوست 267650
راستی یه هتل پلات هم هست که خیلی لوکس هست و یه پیست کوچیک اختصاصی هم داره ولی به پیست اصلی دوره (پایین سمت راست)
بليت رو هتل هست و بليط شامل كل مجموعه پيست هست
مثلا اگه تا پايين ترين نقطه پيست اسكي كنيم تله كابين شامل بليط هست

بالا