• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

latari

Registered User
لایک‌ها
86
کسی پیست دربند سر رفته وضعیت بارش چطور بوده واسه اسکی نمیخوام میخوام بدونم منطقه کاملا سفید پوش هست یا نه کار دارم

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
کسی پیست دربند سر رفته وضعیت بارش چطور بوده واسه اسکی نمیخوام میخوام بدونم منطقه کاملا سفید پوش هست یا نه کار دارم

من اول هفته رفتم منطقه کامل سفید نبود ولی پیست خیلی خوب بود

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
این مطلب رو تو همشهری آنلاین دیدم به نظرم جالب اومد که دوستان بخوانند

فصل برف و سرما فرا رسيده و اين روزها نويدي دوباره براي كساني است كه خود را عاشقان برف مي‌نامند و از اسكي كردن بيشتراز انجام هر كاري لذت مي‌برند.

در اين ميان افرادي به چشم مي‌خورند كه امسال اولين سالي است كه براي اسكي به ارتفاعات مي‌روند يا كساني كه به اسكي، نه به شكل ورزشي كه امكانات ويژه خود را مي‌طلبد بلكه تفريحي زمستاني و بي‌خطر نگاه مي‌كنند.

در حقيقت مخاطبانما همين افراد هستند كه قصد داريم به آنها بگوييم، لذت بردن از برف و اسكي كردن، هميشه به آن سادگي كه شما فكر مي‌كنيد هم نبوده و پيش آمده است حوادثي كه حين اين ورزش سبب ايجاد اختلالات جسمي حاد شده و درمواردي حتي مرگ را به‌دنبال داشته است.

بنابراين قرارنيست كسي با اعمال شاقه اسكي كرده و لذتي را تجربه كند كه رنج بي‌شماري را به‌دنبال داشته باشد چرا كه با رعايت نكات بسيارساده‌اي مي‌توان از خطرات احتمالي پيشگيري كرده و از برف و اسكي لذت برد.

كلاهي براي برف

در فصل زمستان، بيشترافراد از كلاه‌هاي بافتني و پشمي براي پوشاندن سرو جلوگيري از نفوذ سرما استفاده مي‌كنند اما اولين و مهم‌ترين نكته‌اي كه بسياري از اسكي بازان حرفه‌اي هم از آن غافل مي‌شوند، اين است كه اين كلاه‌ها براي محافظت از سر در هنگام ضربه كفايت نمي‌كند و لازم است تا از كلاه‌هاي ايمني استفاده شود چرا كه در غالب موارد، ضربه‌هاي وارده به سر، صدمات جدي و برگشت ناپذيري را ايجاد مي‌كنند كه درصورت داشتن كلاه ايمني، هرگز پیش نخواهند آمد.

تحقيقات جديدمحققان آمريكايي كه هلث دي نيوز آن را منتشر كرده نيز اين نكته را - به‌خصوص در رابطه باكساني كه از اسنوبرد استفاده مي‌كنند- اثبات مي‌كند.

اين محققان در روند تحقيقات خود، به اين نكته نيز دست يافته‌اند كه لزوم استفاده از كلاه‌هاي ايمني براي اسكي‌بازاني كه مناطق غيرمعمول تري نسبت به پيست‌هاي اسكي متداول را براي اسكي انتخاب مي‌كنند به‌دليل احتمال وجود صخره يا شيب‌هاي پيش‌بيني نشده و به‌خصوص در سرعت‌هاي بالا، دوچندان است.

اين تحقيق همچنين به آمار139 هزار نفري از اسكي بازان و استفاده‌كنندگان از اسنوبرد اشاره دارد كه هر ساله به‌دليل استفاده نكردن از كلاه ايمني به صدمات و جراحات ناحيه سر دچار شده و نياز به اقدامات اورژانس پيدا مي‌كنند كه شماري از آنها هم به‌دليل شدت جراحات وارده جان خود را از دست مي‌دهند.

چشم‌هاي شيشه اي

امروزه استفاده ازعينك‌هاي آفتابي به‌ويژه در ميان جوانان رواج زيادي يافته، اما متأسفانه در اغلب موارد از اين عينك‌ها به‌عنوان وسيله‌اي تزئيني استفاده مي‌شود و به همين خاطر در انتخاب نوع آن دقت كافي نمي‌شود.

همچنين عده‌اي عينك آفتابي را وسيله‌اي غيرضروري مي‌دانند ولي عينك‌هاي آفتابي داراي فوايدي نيز هستند. مثلا تمام افرادي كه در فضاي باز قرار دارند در خطر امواج UV بوده و سرطان چشم و بيماري‌هاي قرنيه از مهم‌ترين خطراتي است كه اين امواج ممكن است براي افرادي مثل اسكي‌بازان به وجود آورد چرا كه مناطق شني، برفي يا كنار دريا 80 درصد اشعه خورشيد را باز تابش مي‌كنند.

اگر شما به‌طور ثابت و در سطح حرفه‌اي اسكي مي‌كنيد، استفاده نكردن از عينك يا لنزهاي مناسب، مي‌تواند صدمات احتمالي به بينايي شما را تشديد كند. اين در حالي است كه انواع مختلفي از لنزها يافت مي‌شوند كه بسيار مناسب فضاي كوهستان و اسكي است و چشمان شما را از صدمه ديدن از نور شديد برف، محافظت مي‌كند.

در اين ميان، انتخاب رنگ شيشه عينك براي اسكي بازان و آنهايي كه با برف سرو كار دارند اهميت بسيار زيادي دارد چرا كه لايه رنگي، بخشي از رنگ‌هاي طيف نور را جذب مي‌كند و باقي آن را از خود عبور مي‌دهد.

در مورد اسكي‌بازان، بهترين رنگ شيشه عينك، زرد و كهربايي است كه خاصيت بلوك‌كنندگي نور آبي (Blue - blocking) را دارد ونور آبي را تا حد زيادي جذب مي‌كند. از آنجايي كه فركانس نور آبي بيشتر از نورهاي ديگر است، انرژي بيشتري دارد. بنابراين بيشتر سطح‌ها مي‌توانند آن را منعكس و منتشر كنند.

عينك‌هاي زرد، بخش آبي طيف را جذب مي‌كنند، بنابراين، هنگام استفاده از آنها اشياء را با وضوح بيشتري خواهيد ديد. به همين خاطر است كه عينك‌هاي اسكي را زرد مي‌سازند كه تمركز را بيشتر مي‌كند و كنتراست را افزايش مي‌دهد.

پوست و پاهايتان را بپاييد!

برخلاف انتظار معمول، اين چوب اسكي نيست كه بيشترين اهميت را در اسكي دارد، بلكه انتخاب كفش مناسب، مهم‌ترين بخش در اين رشته ورزشي است چرا كه اغلب در اسكي، پاهاي شماست كه مدام در حال سرخوردن به عقب و جلوست و خود اين مسئله، در دراز مدت ممكن است عوارضي را به‌دنبال داشته باشد، خصوصاً اگر كفش‌هاي شما كاملا اندازه پايتان نبوده و راحت نباشند.

استفاده از كفش‌هاي مناسب و راحت، مي‌تواند از كوفتگي يا تاول زدن پاها جلوگيري كرده و همچنين موجبات لذت بيشتر شما را از اسكي، فراهم آورد. كفي‌هاي دست ساز نيز مي‌توانند راحتي بيشتري براي پاهاي شما ايجاد كرده و تعادل شما را افزايش دهد.

مسئله بعدي مراقبت ازپوست است.همان‌طور كه گفتيم، مناطق برفي يا كنار دريا ۸۰ درصد اشعه خورشيد را باز تابش مي‌كنند و هرچه پوست سفيد‌تر باشد، آسيب‌هاي وارده از اين بازتابش به‌خصوص در اسكي بازان بيشتر خواهد بود به اين معنا كه در ماه‌هاي زمستان اگر به ورزش اسكي در كوهستان بپردازيد بايد ضد آفتاب بيشتري استفاده كنيد زيرا اشعه UV از طريق برف و آب منعكس شده و احتمال سوختگي بيشتر است.

اما نكته‌اي هم در اين ميان وجود دارد و آن انتخاب ضدآفتاب مناسب است كه براي اين منظور بايد به اين نكات دقت كنيد:

1 - در مواردي كه طول مدت تابش زياد است، هر 2 ساعت يك بار بهتر است كه ضد آفتاب تجديد شود.

2 - از آنجايي كه اين ضد آفتاب‌ها در شرايط برفي استفاده مي‌شوند، بايد محلول در آب نباشند و پاك نشوند.

3 - براي افزايش اثر ضد آفتاب بهتر است نيم ساعت قبل از قرارگرفتن در معرض نور خورشيد از آنها استفاده شود.

مسئله ديگري هم كه در اين ميان براي مراقبت از پوست در اسكي بازان وجود دارد، هجوم هواي سرد و خشك شدن پوست‌هاست كه توصيه اكيد به مصرف كرم‌هاي مرطوب‌كننده براي دست‌ها و صورت در شرايط فراغت از اسكي وجود دارد تا از خشك شدن و پوسته پوسته شدن پوست جلوگيري كند.

enzo3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی می دونه نمایندگی برتون کجاست ؟ نمایندگیش تو الهیه جمع شده

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
میخام برا واکس زدن از اتوی معمولی استفاده کنم کسی نظری نداره رو چه دمایی باشه
یجا خوندم نوشته دمای متوسط خوبه این دمای متوسط با اتوی معمولی چند باید باشه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوستان
میخام برا واکس زدن از اتوی معمولی استفاده کنم کسی نظری نداره رو چه دمایی باشه
یجا خوندم نوشته دمای متوسط خوبه این دمای متوسط با اتوی معمولی چند باید باشه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
سلام بر شما
دماي اتوي بايد در حدي بايد باشه كه واكس اب بشه ولي نسوزه شما كم كم دماي اتوي ببر بالا دقيقا روي چند باشه نمي دونم

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام یکی از دوستام میگفت جمعه و شنبه رو اعلام کردن پیست اسکی ها تعطیل هستش کسی خبری داره ؟؟
تو سایت که چیزی نزده

latari

Registered User
لایک‌ها
86
کسی اگر ست دست دو اسکی داره به ما خبر بده خریداریم

rojin_arya8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من مبتدی هستم و تازه میخوام اسکی یاد بگیرم، یه بوت nordika دیدم مال 20 سال پیش. قیمت گذاشتن 120 تومن، و یه جفت چوب اسکی atomic هم 60 تومن که اونم قدیمیه و فیکساش فلزی، میخواستم بپرسم نظرتون چیه؟ بگیرم یا با این قیمت بهترشم میشه پیدا کرد؟ (دست دوم میخوام)

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
من مبتدی هستم و تازه میخوام اسکی یاد بگیرم، یه بوت nordika دیدم مال 20 سال پیش. قیمت گذاشتن 120 تومن، و یه جفت چوب اسکی atomic هم 60 تومن که اونم قدیمیه و فیکساش فلزی، میخواستم بپرسم نظرتون چیه؟ بگیرم یا با این قیمت بهترشم میشه پیدا کرد؟ (دست دوم میخوام)

سلام
یک کم مدل جدید تر هم با همین حدودا پیدا میشه ولی در کل قیمت همین حدوداست منم میخواستم بگیرم هفته پیش همین قیمت ها بود البته چوب فیشر بود

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
میگم هیچکسی از تعطیلی روز جمعه پیست ها خبری نداره؟؟؟؟ اینهمه پرسیدم یکی یک نه هم نگفت!!!!!

rojin_arya8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
یک کم مدل جدید تر هم با همین حدودا پیدا میشه ولی در کل قیمت همین حدوداست منم میخواستم بگیرم هفته پیش همین قیمت ها بود البته چوب فیشر بود

مرسی از راهنماییتون :)

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
میگم هیچکسی از تعطیلی روز جمعه پیست ها خبری نداره؟؟؟؟ اینهمه پرسیدم یکی یک نه هم نگفت!!!!!

عطیلی پیست های اسکی شمیرانات در روزهای جمعه و شنبه

به گزارش روابط عمومی هیئت اسکی شمیرانات کلیه پیست های اسکی شمیرانات (شمشک -دربندسر - توچال ) جمعه 91/10/22 و شنبه 91/10/23 به مناسبت رحلت رسول اکرم وشهادت غریب مدینه امام حسن مجتبی (ع)و امام رضا (ع) تعطیل می باشد.

بنابر همین گزارش تمامی پیست های اسکی شهرستان شمیرانات تعطیل بوده و پس از مراسم سوگواری فعالیت پیستها از روز یکشنبه 91/10/24 دی ماه از سر گرفته خواهدشد.

شایان ذکر است پیست شب شمشک پنجشنبه شب 91/10/21 تعطیل خواهد بود.

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192

دوست عزيز به نظر من يكم صبر كن يه چيز حداقل معمولي بگير.
شما هر دفعه كه بري اسكي حداقل 50 هزينه پيست و رفت وآمدت ميشه.
حالا مربي و اينها كه بماند.
با يه بوت خيلي قديمي و يه فيكس فلزي يادگيري برات سخت تر ميشه.
حداقل اگه دست دوم هم بخاي بگيري بايد حداقل 600 700 هزينه كني كه يه ست بدرد بخور بگيري.

rojin_arya8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
جایی رو میشناسین دست 2 خوب بفروشه؟

Last edited:
بالا