v20
Registered User
- نوشتهها
- 110
- لایکها
- 18
واقعا ؟؟!! این قیمت را از کجا آوردی ؟بليت اسكي دربند سر ١١٠ هزار
واقعا ؟؟!! این قیمت را از کجا آوردی ؟بليت اسكي دربند سر ١١٠ هزار
تو اخبار ايران اسنو زده بود !واقعا ؟؟!! این قیمت را از کجا آوردی ؟
چخبره باو همینشم خیلیا 11 میان 2 میرنتو اخبار ايران اسنو زده بود !
٨٥ هزار صبح تا ساعت ٤
١١٠ هزار صبح تا ٩ شب !
اخه كي جون داره از صبح تا ٩ شب اسكي كنه ؟
امسال جاده بالا ميگن بازه تا اخر فصل !توچال امسال عجیبه گرون نکرده
کاش دیزینم سیاستو بر همین مبنای توچال بزاره یه سال محض رضای خدا گرون نکنن
منم مثل شما عاشق دیزینم . ولی همیشه از شمشک که رد می شم با ترس و لرز خودم را به دیزین می رسونم . خدای جاده اش خیلی خطرناکه . چون شرق تهران هم هستیم اصلا صرف نمیکنه از جاده کرج بریم .امسال جاده بالا ميگن بازه تا اخر فصل !
ديزين اگر گرون نكنه، جاده بالا هم باز باشه كسي ديگه سمت شمشك و دربندسر نميره ! قيمت گزاري دست خودشون نيست ديزين چه بخواد چه نخواد يه جوري سياست نرخ را قرار ميدن كه اون دو پيست به گاج نرند ! اگر فضا را ازاد و رقابتي ميزاشتند دربندسر با اون امكانات هيچ وقت برا خودش رو هوا بليط رو ٩٠ نميكرد !!!
پارسال 65 بود امسالم با توجه با اینکه 20 درصد افزایشو مجاز کردن حدث من اینه ک 80 بیشتر نشهمنم مثل شما عاشق دیزینم . ولی همیشه از شمشک که رد می شم با ترس و لرز خودم را به دیزین می رسونم . خدای جاده اش خیلی خطرناکه . چون شرق تهران هم هستیم اصلا صرف نمیکنه از جاده کرج بریم .
ولی در مورد دربندسر منم با شما موافقم خیلی گرونه ولی خدایی از حق نگذریم دربند سر تنها پیستی هست که هر سال یه پیشرفتی می کنه مثل تلکابین 12 نفره - برف ساز - ساخت پله آهنی برای درب ورودی - امسال هم که می گن قراره اسنو پارک درست کنن و تله سیژ مبتدی ها را عوض کنن
کسی یادشه پارسال چقدر بود ؟
تعرفه ورودی پیست اسکی دیزین:
- شنبه تا چهارشنبه بجز ایام تعطیل : هفتادو پنج هزار تومان
- پنجشنبه و جمعه و ایام تعطیل : نود و شش هزار تومان
توجه: پیست هنوز باز نشده است.
حالا ببينيم كي ميره دربندسر!
امسال شروع فصلی که برف خوب بوده دربندسرو توچال زودتر از شرایط مشابه پارسال باز شدن تا تهش همین فرمونو میره انشالاعشق است ديزين، پيست فقط ديزين، كي باز ميشه؟ اوضاع برف چطوريه؟ كسي خبر داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk