• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام به همگی! میبینم که دوباره بوی زمستون میاد!:D
اگه همینطور پیش بره میتونیم امیدوار باشیم که تا 2 یا 3 ماه دیگه پیست توچال باز بشه!:thumbsup:
البته اگه تله کابین تعمیراتش تموم شده باشه! :thumbsdow

دقیقا همینطور هستش اگه اینجوری پیش بره امسال لذت زمستون رو میبریم
اما اینجا همه چی‌ بر عکس هستش همیشه یهو تو آذر میشه ۴۰ دما هوا :دی

persianenrico

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان می خواستم بپرسم تفاوت Camber و V-Rocker و Flying V که مربوط یه Feature های برند Burton میباشد رو اگه اطلاعی دارند توضیح دهند چون می خواستم Snowboard بگیرم اما نمی دونم چه تفاوتی باهم دارند ؟

در ضمن اگه لطف کنید و درباره ی تفاوت Freestyle و Freeride و Race بگید ممنون می شم.

در ضمن اون هایی که از برند های Burton استفاده کردند از بین مدل های Custom و Custom Flying V و Sherlock و Supermodel و Process کدوم بهتره ؟
قیمت های مدل های بالا ؟

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
برای قد 182cm ، اندازه ی Board چقدر باید باشه ؟
حدود 162cm باید برات خوب باشه. البته به وزنت و هم بستگی داره. من خودم قدم 186 هست ولی بردم 159cm هست با برد کوچیکتر راحت تر میشه مانورور داد.

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
چه برفی نشسته رو توچال! حیف که بدون اینکه کسی لذت اسکی روشون رو ببره همشون قراره بی رحمانه آب بشن!!!!!!:(

persianenrico

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی

وزنم حدود 83 کیلو .

فرق Freestyle و FreeRide در چی هست؟

persianenrico

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی adhan جان

به نظر دوستان بین مدل های Custom و Custom Flying V و Sherlock و Supermodel و Process , Malolo, Fish کدوم مورد بهتره ؟ قیمتش مهم نیست

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
اطلاعات راجع به واکس اسکی آلپاین میخوام واکس های غیر از ریس
مرسی

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
درباره واکس...موافقم اگه کسی اطلاعاتی داره شیر کنه :D

من از یکی دو تا مربی پرسیدم ولی متاسفانه اطلاعات دقیقی نداشتند. یکیشون که می گفت واکس فقط برای سرعت بیشتره. بعد هم می گفت هر فصلی و هر برفی یه جور واکس می خواد.

من که توی هر مغازه ای رفتم فقط واکس حرارتی داشتند، نوعشم خودشون نمی دونن چیه. ولی توی سایت های غیر ایرانی واکسهای سرد هم وجود دارن و هر کدوم برای یک دما و کار خاصی هستند.

در هر صورت اگه کسی درباره واکس اطلاعاتی به اشتراک بذاره ما هم استفاده می کنیم. :happy:

snowboardrider

Registered User
لایک‌ها
0
درود
واکس چندین نوعه!
متاسفانه متاسفانه متاسفانه متاسفانه متاسفانه اینجا تو ایران خیلی محدوده!
مثلا یه نوع اسپری هست که خیلی سریع میشه ازش استفاده کرد حتی تو پیست!
نوع دیگه مثل پاک کن باید روی برد کشید برای چند دوری رو ساپورت میکنه!
ولی اصل کار هات واکس هست که خیلی خیلی خیلی مهمه!
حداقل فصلی 1 بار باید زده بشه!(حداقل)
هات واکس رو با اتو باید زد!
اما قبلش باید برد زیر سلزیش درست باشه!
بعد از زیر سلزی باید ادج رو تیز کرد با زاویه خاص(بسته به نوع راید) و بعدش میشه واکس زد!
بهترین جایی که من میشناسم مدرسه توچاله!

اگه دوستان کسی الماس پیدا کرد تو ایران به من هم خبر بده مخصوصا tokko اونی که زاویه اش قابل تنظیمه!لطف میکنید : [email protected]

دوستان علاقه مند از سایت :
toko.ch
من امسال متاسفانه در جمعتون حضور نخواهم داشت!
سال اینده میبینمتون!
ایمن اسکی کنید!
موفق باشید!

s01id_sn4k3

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان می خواستم بپرسم تفاوت Camber و V-Rocker و Flying V که مربوط یه Feature های برند Burton میباشد رو اگه اطلاعی دارند توضیح دهند چون می خواستم Snowboard بگیرم اما نمی دونم چه تفاوتی باهم دارند ؟

من خودم دقیقا نمیتونم بگم که کدوم برای چه کاری بهتر هست ولی چیز کلی که بهت میتونم بگم اینه که اینا به سطح بورد میگن که مثلاً کمبر به این شکل هست:

traditional.jpg

و یا Flying V این شکلی هست:

screenshot_14.jpg

کلاً انگار کمبر خیلی قدیمی تر و همه جا رو تر هست تا این جدیدیا! این جدیدیا بیشتر برای پرش و Free Style های خاص به درد بخور تر هست و کمبر اصطلاحاًِ All Mountains تر هست.

در ضمن اگه لطف کنید و درباره ی تفاوت Freestyle و Freeride و Race بگید ممنون می شم.

Race که نداریم و شاید منظور شما احتمالاً مسابقه سرعت باشه! ولی Free Style به حرکات نمایشی که توسط بورد انجام میشه میگن ... مثلاً پریدن و فلپ زدن روی هوا ...
Free Ride هم بیشتر سرعت رفتن و کمتر پریدن هست، بیشتر برف نکوبیده و اسنوبورد آزاد کارها Free Ride میرن...

در ضمن اون هایی که از برند های Burton استفاده کردند از بین مدل های Custom و Custom Flying V و Sherlock و Supermodel و Process کدوم بهتره ؟

Supermodel که دو ساله دیگه تولید نمیشه و از بین اونای دیگه Custom و Process خیلی خوبه و البته Custom X خیلی بهتر هست ...

قیمت های مدل های بالا ؟

Collection جدید که نیومده ایران هنوز ولی قیمت رو به دلار توی خودِ سایت Burton میتونی ببینی (توجه داشته باش که کشور رو آمریکا انتخاب کنی و وارد سایت آمریکا شی)

شما اگر قیمت برات مهم نیست بهترین بوردی که از نظر من توی برتون میتونی بخری CustomX هست و ترجیحاً اگر پول واسه مهم نیست مدل امسالیش رو بخر که احتمالا تا آبان میاد. نمایندگی ها هم یکی تو فرشته هست، پاساژ الهیه ... یکی تو پاسداران برج سفید هست و از همه بهتر توی اسکان طبقه پائین ...

persianenrico

Registered User
لایک‌ها
0
s01id_sn4k3 خیلی خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی.

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
يوهو يو هوووو بازم هيشكي توش نيست كه؟؟؟؟؟؟؟؟:(:blink::D

نبود اسكي 3 ماه ديگه:guitar::D:guitar::camera:

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
3 ماه چرا توچال ممکن زودتر باز بشه اگه مسوولین یکم کار کنن

s01id_sn4k3

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من یکسری آموزش ها برای کسانی که میخوان اسنوبورد بخرن رو آماده کردم و توی Pageـه زیر تو Facebook گذاشتم همراه با عکس اگر دوست داشتین بخونید و استفاده کنید..

276850_235533199815103_775129535_n.jpg
GO! Snowboardinghttps://www.facebook.com/pages/GO-Snowboarding/235533199815103

شایان جون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. قضیه این کارت نیم بها چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
ای بابا فصل داره شروع میشه ها چرا انقد کم فعالیتین ؟!!

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام. قضیه این کارت نیم بها چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
عزیز اگر منظورت بلیط پیست ها است بذار اول برف بیاد عزیزان زحمتکش ببینیم تصمیم میگیرن پیست هارو راه بندازن یا ممکن اشکالات شرعی در راه شاد بودن مردم باشه بعدش باید قیمت پیست ها تایین بشه اون موقه شما اگه اشنا داشته باشی که اصلا بلیط نمیخاد نیم بها پیش کش
اگه امسال مثل پارسال باشه حداقل تا 15 ام دی به بعد روی اسکی کردن حساب نکنید:( حال خودم از همه بیشتر گرفتست
5شنبه هم اولین مسابقه فصل هست gs بانوان در سوئلدن اتریش جمعه هم مردان به وقت اونجا ساعت 9 هست به وقت ما میشه حوالی 11 دوستان اگر غیر از rai sport شبکه مجانی دیگه ای سراغ دارن که پخش کنه بگن ببینیم رای اسپرت مطمئن نیستم زنده پخش کنه

بالا