• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
عزیز اگر منظورت بلیط پیست ها است بذار اول برف بیاد عزیزان زحمتکش ببینیم تصمیم میگیرن پیست هارو راه بندازن یا ممکن اشکالات شرعی در راه شاد بودن مردم باشه بعدش باید قیمت پیست ها تایین بشه اون موقه شما اگه اشنا داشته باشی که اصلا بلیط نمیخاد نیم بها پیش کش
اگه امسال مثل پارسال باشه حداقل تا 15 ام دی به بعد روی اسکی کردن حساب نکنید:( حال خودم از همه بیشتر گرفتست
5شنبه هم اولین مسابقه فصل هست gs بانوان در سوئلدن اتریش جمعه هم مردان به وقت اونجا ساعت 9 هست به وقت ما میشه حوالی 11 دوستان اگر غیر از rai sport شبکه مجانی دیگه ای سراغ دارن که پخش کنه بگن ببینیم رای اسپرت مطمئن نیستم زنده پخش کنه
يعني پارسال ١٥ دي ديزين باز شد؟ :(
توچال كي باز شد ؟

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
يعني پارسال ١٥ دي ديزين باز شد؟ :(
توچال كي باز شد ؟

توچال بدرد اسکی نمیخوره اگه صفحه های قبلی رو بخوانی اکثر اساتید اشاره کردن به این موضوع پارسال نمیدونم دیزین دقیقا کی باز شد ولی خوب معمولا توچال اولین پیست که باز میشه
طبق پیشبینی ها نیمه دوم زمستان بارش خوبه و مگه اینکه امسال خیلی برف زود بیاد که قبل از وسطای دی بشه رفت دیزین

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
توچال بدرد اسکی نمیخوره اگه صفحه های قبلی رو بخوانی اکثر اساتید اشاره کردن به این موضوع پارسال نمیدونم دیزین دقیقا کی باز شد ولی خوب معمولا توچال اولین پیست که باز میشه
طبق پیشبینی ها نیمه دوم زمستان بارش خوبه و مگه اینکه امسال خیلی برف زود بیاد که قبل از وسطای دی بشه رفت دیزین
دوست عزیز پارسال یه سال خاص بود و امیدوارم که دیگه تکرار نشه اما تا جایی که یادمه 2فصل قبل 16 اذر افتتاحیه بود که چون رفته بودم دقیقا یادمه سالهای قبلش و یادم نیست اما یادمه تو همون حول و حوش نیمه اذر بود
بازم امیدوارم که دیگه سال قبل تکرار نشه و فصل اسکی بسیار پر برف و سردی و داشته باشیم

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز پارسال یه سال خاص بود و امیدوارم که دیگه تکرار نشه اما تا جایی که یادمه 2فصل قبل 16 اذر افتتاحیه بود که چون رفته بودم دقیقا یادمه سالهای قبلش و یادم نیست اما یادمه تو همون حول و حوش نیمه اذر بود
بازم امیدوارم که دیگه سال قبل تکرار نشه و فصل اسکی بسیار پر برف و سردی و داشته باشیم

منظور من هم با توجه به پارسال بود منم امیدوارم مثل پارسال نشه ولی خوب الان اخر مهر هست شما اثری از پاییز میبینی حالا سرد شدن هوا هیچی

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال، اگه ممکنه ذهنم را روشن کنید:

پارسال اگه یادتون باشه یکی دو هفته برف خیلی شدید اومد توی زمستون، جاده بالا رو بستن. چیزی که من یادمه اینه که یکی می گفت بیست متر برف اومده، شاید من اشتباه می کنم شاید هم بنده خدا اغراق کرده بود بیست متر خب خیلی زیاده. می خواستم بپرسم کسی یادش هست خود پیست دیزین هم تعطیل شد یا نه؟ اصلا پیش اومده که پیست دیزین به خاطر برف زیاد تعطیل بشه؟ اگه بشه چقدر میشه، مثلا یکی دو روز یا یک هفته؟

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یک سوال، اگه ممکنه ذهنم را روشن کنید:

پارسال اگه یادتون باشه یکی دو هفته برف خیلی شدید اومد توی زمستون، جاده بالا رو بستن. چیزی که من یادمه اینه که یکی می گفت بیست متر برف اومده، شاید من اشتباه می کنم شاید هم بنده خدا اغراق کرده بود بیست متر خب خیلی زیاده. می خواستم بپرسم کسی یادش هست خود پیست دیزین هم تعطیل شد یا نه؟ اصلا پیش اومده که پیست دیزین به خاطر برف زیاد تعطیل بشه؟ اگه بشه چقدر میشه، مثلا یکی دو روز یا یک هفته؟
نه دوست عزیز بخاطر برف که پیست تعطیل نمیشه اما جاده های منتهی به پیست بسته میشه که بخاطر بسته شدن و احتمال بهمن کسی نمیره تا جاده پاکسازی بشه و دوباره وضعیت عادی بشه

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان بایت اشتباه عذر میخام مسابقات شنبه و یکشنبه هست متاسفم اشتباه محاسباتی بود جیانت اسلالوم زنان و مردان سوئلدن اتریش
رای اسپرت هم توی لیست برنامه هاش نوشته که زنده پخش میکنه اگه قفل نکنه
به ساعت ایران مانش اول 11.15 تا 12.15 و مانش دوم 14.10 تا 15.20

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز بخاطر برف که پیست تعطیل نمیشه اما جاده های منتهی به پیست بسته میشه که بخاطر بسته شدن و احتمال بهمن کسی نمیره تا جاده پاکسازی بشه و دوباره وضعیت عادی بشه

یعنی اگه آدم تو هتل باشه میشه اسکی کرد؟ آخه یادمه به خاطر باد شدید تله کابین ها رو می بستند...نمی دونم درست خاطرم نیست ولی یه همچین حسی دارم

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
یعنی اگه آدم تو هتل باشه میشه اسکی کرد؟ آخه یادمه به خاطر باد شدید تله کابین ها رو می بستند...نمی دونم درست خاطرم نیست ولی یه همچین حسی دارم
اینجوری بله میبندن اگه برف شدید بگیره یا بوران بشه میبندن حتی پشت بلیط ها هم این نکته درج شده که اگه شرایط چوی مساعد نبود و باید پیست و ترک کنید

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
تو اين شرايط (برف شديد و بوران)تو هتل موندنم خيلي با صفاست/فقط چي؟؟ بايد انگيزه داشته باشي/ انگيزه قوي آآ;):D

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها توی سایت snow forecast برای توچال بارش برف پیش بینی شده! از پنج شنبه این هفته شروع میشه و تا 3-4 روز ادامه پیدا میکنه!
معمولا توی پیش بینی هاشون اشتباه نمیکنن!! احتمالا تا 1-2 هفته دیگه پیست توچال باز بشه!:thumbsup:

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من دنبال یک اسکی پارتنر (البته دختر) میگردم .;) اگه کسی هست برام پیام خصوصی بزاره.

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
به به ....دوباره بوی برف اومد و عشق و حال...امیدوارم هفته دیگه توچال باز شه......مردیم از خماری

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها من دنبال یک اسکی پارتنر (البته دختر) میگردم .;) اگه کسی هست برام پیام خصوصی بزاره.[/QUOT

عزیز شما بذار اول برف بیاد که بتونی اسکی کنی که اسکی پارتنر احتیاج داشته باشی که کسی هم شک نکنه ;)
فقط برا اسکی دیگه مثلا اگه زمین خورد کاریش نداری خودش باید بلند شه

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من دنبال یک اسکی پارتنر (البته دختر) میگردم .;) اگه کسی هست برام پیام خصوصی بزاره.[/QUOT

عزیز شما بذار اول برف بیاد که بتونی اسکی کنی که اسکی پارتنر احتیاج داشته باشی که کسی هم شک نکنه ;)
فقط برا اسکی دیگه مثلا اگه زمین خورد کاریش نداری خودش باید بلند شه
الان گوشزد میکنم, یک پارتنر فقط برای اسکی!:D
برای این از الان گفتم که از اول فصل با هم شروع کنیم.

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان! الان زبانم عاجز از وصف حال و هوام!! امروز صبح چه بارون با صفایی بود!

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان اگه اسنوبرد واکس نخوره مشکلی براش پیش میاد؟

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
در کل واکس باعث میشه بهتر سر بخوره چه اسکی آلپاین چه اسنوبرد و البته در درازمدت هم در ماندگاری تاثیر داره
اگه بردت فصل قبل نو بوده یعنی امسال دومین سالش یا سال قبل واکس زدی باید ی جلسه باهاش بری روی برف بعدش واکس بزنی

بالا