• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

SNOWBOARDING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . اول بگم من تازه عضو شدم . اسنوبرد رو از پارسال شروع کردم . تا قبل از اینکه برم اسکی از فصل زمستون خوشم نمیومد ولی از پارسال تا حالا لحظه شماری می کنم زمستون بشه .

من رفیقام 2 سال می رفتن اسکی به من میگفتن تو هم بیا من می گفتم شما دیونه اید تو سرما هی میرید بالا سر می خورید میاین پایین بعد دوباره می رید بالا .... تا اینکه پارسال گیر 3 پیچ دادن که تو یه بار بیا اگه خوب نبود دیگه نیا . همین شد که من پارسال تو اردیبهشت تنها میرفتم اونا نمیومدن . خلاصه خوره اسکی شدم .

يه سري عكس تو سايت forecast ديدم براي دربندسر كه دارن كابين نصب مي كنن ولي نمي دونم راه افتاده يا نه .ولي قطعاً 12 نفره نيست

پارسال یکی از خود دربندسری ها گفت که تله کابین 12 نفره خریدن می خوان برای سال بعد (امسال) نصب کنن . از ظاهر کابینی که عکسشو گذاشتی نمیخوره 12 نفره باشه . البته شاید نشسته نباشه و 12 نفر ایستاده جا بشن .

گفنن داره مگه؟؟میدونم نمی ارزه و ارزش نداره ...اگه یه جایی مثل دیزین یا دربندسر باشه منم نحت هیچ شرایطی نمی رم توچال...ولی وقتی فعلا تنها پیسته چیکار می شه کرد...همچنان از هیچی بهتره...

اقا پیست باشه ، 10 متر باشه . فقط باشه .

babaee_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر خوش برای دوستاران اسکی
خبر ورزشی رادیو امروز صبح اعلام کرد که پیست دیزین ار ۱۵ آبان بازگشایی می شود. همین

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
خبر خوش برای دوستاران اسکی
خبر ورزشی رادیو امروز صبح اعلام کرد که پیست دیزین ار ۱۵ آبان بازگشایی می شود. همین

واووو ووو و:guitar::thumbsup::guitar::thumbsup::happy::happy::happy::happy: خوش خبر باشي.
خبر فوق العاده اي بود ايول ل ل ل ل ل ل

SNOWBOARDING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیزین هم خیلی شولوغ میشه . فقط اون کابین و سیج که سمت راست پیست هست ( فکر کنم اسمش گوزنی بود ) خلوته . بقیشون خیلی صف بلندی دارن . پارسال که اینجوری بود البته پنج شنبه جمعه ها .

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسي توچال نرفته امار بده ؟چقدر سنگ داره ؟ پرچم ... ؟

sami_90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز پیست بودم..اصلا سنگ نداشت..پرچمم نداشت..برفش خیلی عالی بود..واقعا جزو بهترین برفهایی بود که تا حالا اسکی کردم..فقط هوا اولاش برفی بود با مه بعد برف بند اومد اخراشم افتاب در اومد..فقط مشکلش صفه صبح بود که ساعت 11 رسیدم بالا ولی تا 3.30 4 اسکی کردیم بدون صفم برگشتیم پایین..در کل خیلی حال کردم امروز با اینکه هوا اولاش بد بود

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقآ ما هم امروز توچال بودیم.
حرف سنگ و پرچم و ... رو نزنید.
همه چی عالی بود از این نظر و نسبت به پارسال که تا آذر سنگ بود تو پیست کلی پیشرفت کرده برف :lol:

ولی واقعآ خیلی مزخرفه،از ساعت 7 صبح پایین بودیم،با هزار بدبختی رسیدیم بالا.واقعآ تو این جمعیت له شدیم!!
هر طوری شد 11 رسیدیم بالا و فکر کنم 10-12 دور اسکی کردیم.
همینطور که دوستمون گفت خیلی مه شدید بود و بارش برف هم از صبح شروع شد و تا ساعت 1 اصلآ دید خوبی نداشت پیست،ولی وضعیت کم کم بهتر شد.
هوا هم ساعت 2-3 به بعد خیلی سرد شد.

جاتون خالی یه برف نکوبیده ای داشت پیست که خوراک جولان دادن بود.خیلی حال داد نکوبیدش.
ما که حال کردیم امروز!!

ولی ترجیح میدم دیگه نرم توچال،ایشالا دوشنبه دیزین باز بشه و از این به بعد تو دیزین اسکی کنیم.

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
تشکر بچه ها . خوبه حالا وسط هفته رفتيد اينطوري بوده !!

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
اول از همه متاسفم واسه خودم بعنوان یک ایرانی بعدم واسه مسوولین پیست توچال مخصوصا پلیس بی لیاقت کوهستان که بجای اینکه یه مشت بچه ابنه ای و لش و معتاد و جمع کنه فقط گیر میده به موی دخترای بیچاره!
دیروز متاسفانه یه اکیپ دختر که سیگارشون بوی کثافت مواد خاص میداد بعد از اعتراض یه نفر توی صف استگاه 5 به 1 انچنان فحشای رکیکی به این پسر میدادن که از تعجب شاخ دراورده بودم که ایا اینا دخترن که اینجوری فحش میدن؟ متاسفانه توچال دور از جون بچه های اینجا فقط شده مد لباس و گردهمایی یه سری بنگی و معتاد و لش!
بازم از همه عذر میخوام که اینجوری نوشتم اما اگه اموزش خانمم توی توچال تموم بشه دیگه پامو اونجا نمیزارم! حالم از دیدن صحنه دیروز بهم خورد!

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
اينا تو پيست يا کار دست خوشون ميدن يا يه بلايي سر يه بدبخت ديگه ميارن .دست و پا و نخاع .... نميفهمن پيست جاي لش بازي نيست !

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
تنها چیزی که خیلی تو ذوق می زنه همین لش بازیاس...فقطم تو توچال از این چیزا نیست ؛ تو پیستای دیگه ام هست منتها چون پیستای دیگه بزرگه کمتر به چشم میادو آدم کمتر باهاشون روبرو می شه...

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها بچه ها من امروز ديدم كه خيلي از دوستاي زرنگمون با چوب و بورد تو اتوبان كرج راهي ديزين ن ن ن ن ن ن بودن:santa::santa::santa:

يعني ان شااله ديزين امروز افتتاح شده. هورا هورا هورا:lol::lol::lol::lol:
الان وقتشه كه دنبال پارتنر و مرخصي بريم:specool::guitar::guitar::guitar::guitar::jealous:

آقاي رئيس جون خودت دوروز مرخصي بده:(

Mahsaaa

Registered User
لایک‌ها
0
Bacheha man donbale touram vas dizin,van basheee!!!!!?plz

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
برو بچ تهرانی دیزین هم که باز شد دیگه حال میکنید هاااااااااااااااااااا

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
شد داستان جهنم ، قیف و قیر

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان كسي از ديزين خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused:پيست ؟پاركينگ؟بليت؟ بابا يكي يه حركتي كنه غير از بسته بودن جاده بالا خبري اثري هيچي؟؟؟؟:mad:

من آمار دربندسر و گرفتم فعلاً افتتاح نشده :weird:.قيمتشم هنوز مشخص نكردن/ كابين جديد هم فكر نمي كنم به امسال برسه:hmm::confused:

بالا