SNOWBOARDING
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 0
سلام . اول بگم من تازه عضو شدم . اسنوبرد رو از پارسال شروع کردم . تا قبل از اینکه برم اسکی از فصل زمستون خوشم نمیومد ولی از پارسال تا حالا لحظه شماری می کنم زمستون بشه .
من رفیقام 2 سال می رفتن اسکی به من میگفتن تو هم بیا من می گفتم شما دیونه اید تو سرما هی میرید بالا سر می خورید میاین پایین بعد دوباره می رید بالا .... تا اینکه پارسال گیر 3 پیچ دادن که تو یه بار بیا اگه خوب نبود دیگه نیا . همین شد که من پارسال تو اردیبهشت تنها میرفتم اونا نمیومدن . خلاصه خوره اسکی شدم .
پارسال یکی از خود دربندسری ها گفت که تله کابین 12 نفره خریدن می خوان برای سال بعد (امسال) نصب کنن . از ظاهر کابینی که عکسشو گذاشتی نمیخوره 12 نفره باشه . البته شاید نشسته نباشه و 12 نفر ایستاده جا بشن .
اقا پیست باشه ، 10 متر باشه . فقط باشه .
من رفیقام 2 سال می رفتن اسکی به من میگفتن تو هم بیا من می گفتم شما دیونه اید تو سرما هی میرید بالا سر می خورید میاین پایین بعد دوباره می رید بالا .... تا اینکه پارسال گیر 3 پیچ دادن که تو یه بار بیا اگه خوب نبود دیگه نیا . همین شد که من پارسال تو اردیبهشت تنها میرفتم اونا نمیومدن . خلاصه خوره اسکی شدم .
يه سري عكس تو سايت forecast ديدم براي دربندسر كه دارن كابين نصب مي كنن ولي نمي دونم راه افتاده يا نه .ولي قطعاً 12 نفره نيست
پارسال یکی از خود دربندسری ها گفت که تله کابین 12 نفره خریدن می خوان برای سال بعد (امسال) نصب کنن . از ظاهر کابینی که عکسشو گذاشتی نمیخوره 12 نفره باشه . البته شاید نشسته نباشه و 12 نفر ایستاده جا بشن .
گفنن داره مگه؟؟میدونم نمی ارزه و ارزش نداره ...اگه یه جایی مثل دیزین یا دربندسر باشه منم نحت هیچ شرایطی نمی رم توچال...ولی وقتی فعلا تنها پیسته چیکار می شه کرد...همچنان از هیچی بهتره...
اقا پیست باشه ، 10 متر باشه . فقط باشه .