• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

behnamtaslimika

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man asheghe bordam
mikhastam khahesh knm az kharidane lavazem ham sohbat kni ta az tajrobiatet estefade konim va ham inke saremon kolah nare

v20

Registered User
لایک‌ها
18
ای خدا هیچ کس پیدا نمیشه به اینا بگه واسه چی هر سال بدون اضافه کردن امکانات همین طوری قیمت ها را پنج هزار تومان گروون می کنین ؟ آخه جادتون خوبه ، یا سرویس بهداشتیتون ، یا شاید پارکینگتون
که همین طوری گرون می کنید . ای کاش می شد یک سال اعتصاب کرد و نرفت شاید که اینا به خودشون بیان
ای خدااااااااااااااااااااااا:((

pejman.d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
100 % مخالفم ... منم آلپاين رو قبول ندارم و ميگم اسكي نيست ... ورزش اسكي لذتش تو بورد هست

هر كي آلپاين كرده و جديدا بورد هم ياد گرفته ميگه لذت بورد بيشتره ... دليلي نداره چون شما دوست نداري

يعني تويوپ ! با آلپاين هم سور ميوريد با بورد هم همينطور ... دوستان اسنو بوردي چون بيشتر جوونن و پر انرژي

معمولا سن بالا ها زياد خوششون نمياد ببينن كسي زياد خوشحال و جوون باشه 1000 جور ايراد بهشون

ميگيرن ... آخه خودت از حرف خودت خندت نميگيره كه ميگي اسنوبورد ها فقط نظم رو بهم ميزنن و صف رو بهم

ميريزن ؟ طرف اگر شعور داشته باشه اين كارو نميكنه حالا چه اسنو چه الپاين چه با كيسه زباله

به نظرم وجود افرادي مثل شما براي اسكي ما مضر و خطرناكه ... اينو جدي ميگم ... احتمالا هم سن بالايي داريد
واقعاٌ حرف دل منو زدي چون دوستان اسنوبردي واقعاٌ نظم رو خصوصاٌ در صف هاي پيست رعايت نميكنند البته اين به دوعامل برميگرده يكي طبق نظر دوستمون به شعور افراد و دوم انكه به براحتي جدا شدن اسنو از پا و وارد صف شدن با اندك فضاي خالي. اميدوارم زمستون امسال شاهد اين كارهاي غير اخلاقي نباشيم

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
ای خدا هیچ کس پیدا نمیشه به اینا بگه واسه چی هر سال بدون اضافه کردن امکانات همین طوری قیمت ها را پنج هزار تومان گروون می کنین ؟ آخه جادتون خوبه ، یا سرویس بهداشتیتون ، یا شاید پارکینگتون
که همین طوری گرون می کنید . ای کاش می شد یک سال اعتصاب کرد و نرفت شاید که اینا به خودشون بیان
ای خدااااااااااااااااااااااا:((

دقیقا!!!!!!!!

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
بي خيال بابا . آخه قيمت چي تو مملكت ثابت مونده كه اين يكي ثابت بمونه .
دستت تو خرج زندگي نيست اين يكي بهت جلوه ميكنه ;)

Last edited:

Mahsaaa

Registered User
لایک‌ها
0
Nemidunam emsal chera kilid kardan ro ma,to Tv am neshun midan dg!!ta parsal nemidunestan ski chiye!!bozorgtarin azab khoda ine k to Iran 2khtar shi

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
Nemidunam emsal chera kilid kardan ro ma,to Tv am neshun midan dg!!ta parsal nemidunestan ski chiye!!bozorgtarin azab khoda ine k to Iran 2khtar shi

واقعآ قضیه جدی شده که دخترا رو راه نمیدن؟؟
یعنی اگر ما با دوست دخترمون بریم اجازه نمیدن بریم تو پیست؟؟ یا اون وسط یهو شناسنامه میخوان از ما؟؟؟
تازه ما امروز رفتیم فیکس و بوت خریدیم واسه دوست دخترمون!!!

Mahsaaa

Registered User
لایک‌ها
0
واقعآ قضیه جدی شده که دخترا رو راه نمیدن؟؟
یعنی اگر ما با دوست دخترمون بریم اجازه نمیدن بریم تو پیست؟؟ یا اون وسط یهو شناسنامه میخوان از ما؟؟؟
تازه ما امروز رفتیم فیکس و بوت خریدیم واسه دوست دخترمون!!!
Man hanuz naraftam,vali kheili hey migan,fesado.....emruzam Tv tochalo neshun dadano.....

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
یکی نیست بهشون بگه آخه غربتیا، بجای گیر دادن به مردم و جونا، یاد بگیرین 2 تا موشکو چطوری با فرقون جا به جا کنین که نیفته اینجوری گندش در بیاد 3 تا شهر از انفجارش بلرزه

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
من شنبه دیزین بودم هیچ خبری از گرفتن دخترا نبود..حداقل من که ندیدم..فقط یه نکته خیلی رفت رو مخم اونم اینکه پارکینگ 5 هزار تومن...آخه یکی نیست بگه واسه چی آخه...پارکینگو دیگه چرا گرون می کنین:blink::blink::hmm::hmm:

Mahsaaa

Registered User
لایک‌ها
0
Bchap bchape,gerun nakonanan,chi kar konam??chize dgeie k balad nistan

v20

Registered User
لایک‌ها
18
من شنبه دیزین بودم هیچ خبری از گرفتن دخترا نبود..حداقل من که ندیدم..فقط یه نکته خیلی رفت رو مخم اونم اینکه پارکینگ 5 هزار تومن...آخه یکی نیست بگه واسه چی آخه...پارکینگو دیگه چرا گرون می کنین:blink::blink::hmm::hmm:

حتما مي خوان جاده را دو طبقه كنن يا شايدم مي خوان تونل بزنن كه پاركينگ را هم گرون كردند . :D
:grrr:

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگي
براي خريد چوب Curve Alpine اگه ممكنه راهنمايي كنيد.
مهارت اسكي بين متوسط و خوب.
مشخصات چوب اسكي موردنياز: قدرت مانور خوب فكر ميكنم نوع All mountain مناسب باشه، امكان داشتن اسكي مناسب بيشتر در پيستهاي كوبيده و گاها در پودر و گوزني، سبك، داراي لرزه گير و لرزش كم در چوب، جنس مقاوم، قيمت تا 700
سوالات:
1-چه ماركي؟
2-چه مدلي؟
3-ساخت چه ساليست؟
4-از چه فروشگاهي؟
5-داراي چه قابليت و مزيتيست؟

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0

قیمت بلیط چقدر شده ؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

5 تومن؟؟؟؟ آسفالت کردن؟؟؟ برفشو پاک میکنن؟؟؟ مواظب ماشینان؟؟؟؟ توالتش دراش قفل نداره، آب گرم نداره، یا کلا آب نداره، بعد 5 تومن میگیرن؟؟؟ ببین میشه ماشینو اینور پارکینگ پارک کرد؟ گیر نمیدن ؟؟ :D

sami_90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رییس فدراسیون اسکی:
از هیچ ارگانی عدم حضور بانوان در پیست های اسکی به ما ابلاغ نشده است.
-----------------------
رییس فدراسیون اسکی با توجه به بازگشائي پيستهاي اسكي گفت: رعايت موازين اسلامي در پيست هاي اسكي الزامي است و سالهاست كه در پيستها اين موارد رعايت مي شود ولي از هیچ ارگانی عدم حضور بانوان در پیست های اسکی به ما ابلاغ نشده است.

... با توجه به پخش تصاويري از پيست اسكي در خبر 20.30 رئيس فدراسيون بار ديگر بر رعايت شئونات و حجاب اسلامي در پيستها ي اسكي خصوص و دولتي تاكيد كرد و افزود : رعايت موازين اسلامي در پيست هاي اسكي الزامي است و اسكي بازان براي فضاي سالم ورزش اسكي بايد همكاري نمايند . وی اظهار داشت: حدود 10 روزی است که پیست اسکی توچال و به تازگي ديزين فعالیتش را آغاز کرده است، نیروی انتظامی تهران بزرگ و پلیس کوهستان در این مجموعه مستقر است و خانم ها و آقایان هیچ مشکلی برای اسکی کردن ندارند.

عيسي ساوه شمشكي تصريح كرد : براي ايمني بيشتر و آغاز فصل خوب براي اسكي بازان اطلاعيه اين فدراسيون براي مديران پيستهاي اسكي و مجموعه ها ي اسكي ارسال شده كه از اسكي بازان و علاقمندان به ورزشهاي زمستاني تقاضا داريم به نكات ذيل توجه نمايند .

1- رعايت موازين اسلامي در پيست هاي اسكي الزامي است .

2- اسكي بازان و مراجعين به پيستهاي اسكي مي بايست هنگام عزيمت به پيستها اطلاعات لازم را از چگونگي وضعيت راهها توسط پليس راه در يافت نمايند .

3- اسكي بازان و علاقمندان جهت فراگيري اسكي بايد فقط با مراجعه به مدارس اسكي نسبت ثبت نام آموزشي اقدام نمايند .

4- اسكي بازان در پيستها بايد به علائم هشدار دهنده توجه و تنها در محدوده پيست اسكي نمايند .

5- هنگام شرايط بد جوي توجه به هشدار هاي مديران پيستها و هماهنگي با دفاتر مديران پيستهاي اسكي جهت حضور در پيست ضروري است .

همچنين فدراسيون اسكي و هيئتهاي اسكي سراسر كشور آماده پذيرش پيشنهادات و انتقادات علاقمندان به ورزشهاي زمستاني در خصوص پيستها و مدارس اسكي با مراجعه و تماس با فدراسيون به شماره 44016375 مي باشد . See More
فدراسیون اسکی جمهوری اسلامی ایران
فدراسیون اسکی جمهوری اسلامی ایران
Contact Netrise.ir [email protected]

اینم خبر رسمی که شایعه بوده

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
5 تومن؟؟؟؟ آسفالت کردن؟؟؟ برفشو پاک میکنن؟؟؟ مواظب ماشینان؟؟؟؟ توالتش دراش قفل نداره، آب گرم نداره، یا کلا آب نداره، بعد 5 تومن میگیرن؟؟؟ ببین میشه ماشینو اینور پارکینگ پارک کرد؟ گیر نمیدن ؟؟ :D
زبل تر از این حرفان بابا..ماشینتو بذاری بیرون حتما نمیذارن بیای تو..یا به یه بهونه ای خلاصه پول و می چاپن دیگه..:lol:

دیزین 30 تومن شده ؟
بله 30 شده..

بالا