behnamtaslimika
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 0
age momkene shomare telefonetono baram mail konid ta betonam bahaton tamas begiram va az rahnamai jametari barkhordar sham
[email protected]
tanx
زبل تر از این حرفان بابا..ماشینتو بذاری بیرون حتما نمیذارن بیای تو..یا به یه بهونه ای خلاصه پول و می چاپن دیگه..:lol:
سلام به همگي
براي خريد چوب Curve Alpine اگه ممكنه راهنمايي كنيد.
مهارت اسكي بين متوسط و خوب.
مشخصات چوب اسكي موردنياز: قدرت مانور خوب فكر ميكنم نوع All mountain مناسب باشه، امكان داشتن اسكي مناسب بيشتر در پيستهاي كوبيده و گاها در پودر و گوزني، سبك، داراي لرزه گير و لرزش كم در چوب، جنس مقاوم، قيمت تا 700
سوالات:
1-چه ماركي؟
2-چه مدلي؟
3-ساخت چه ساليست؟
4-از چه فروشگاهي؟
5-داراي چه قابليت و مزيتيست؟
ببین بیا جمع ببندیم
30 تومن پیست
5 تومن پارکینگ
حدود 10 تومن با صرفه جویی غذا
حدود 30 لیتر بنزین میشه 30*700=21000
کلا رو هم میشه66000 تومن، با تمام صرفه جویی ها، کم کم داره از فهرست تفریحاتم خارج میشه اسکی، مگه چند سال شروع کردم؟؟؟ اولین باز 12 تومن بودکلا سالی 5 بار میرفتم، حالا فک کنم نتونم 3 بارم برم، ... بگیرن این مملکتو
می دونی به نظر من مهم اینه که بریو خوش بگذرونی...فکر این چیزارم نکن ..فوقش کمتر می ری دیگه...
تلفن : 5212451-0261
تلفن : 4-5215041-0261
تلفکس : 5215045-0261
[email protected] :ایمیل
به نظر من 5 دقیقه وقت بذارین و از یکی از راه های زیر به قیمت ها اعتراض کنین، فوقش تاثیر نداره، شمام چیزی رو از دست نمیدین
داش امیر خونتو کثیف نکن ، درست بشو نیس فیلمو دانلود کن لذت ببر، راستی بچه ها این جاده بالا کی می خواد باز شه باباااااااااااااا:wacko::wacko: اههههه.....
سلام به همه دوستان گل اسکی باز:happy:
دمتون گرم با این تاپیک خوبتون![]()
من با تو موافقم دوست عزیز تا کی بشینیم هی غر بزنیمتلفن : 5212451-0261
تلفن : 4-5215041-0261
تلفکس : 5215045-0261
[email protected] :ایمیل
به نظر من 5 دقیقه وقت بذارین و از یکی از راه های زیر به قیمت ها اعتراض کنین، فوقش تاثیر نداره، شمام چیزی رو از دست نمیدین
تو کل دفعاتی که رفتم اسکی،فقط یه بار تو صف زدم(البته من نزدم،این رفیقم امیرکینگ زد منم دنبالش:lol
اونم توچال بود همین امسال،یارو مست و پاتیل به جای اینکه بره جلو،هی داشت عربده میکشید و واسه خودش حال میکرد،ترجیح دادم تا این یارو تو فاز خودش هست یه پاتک بزنیم و یکمی جلوتر بریم!!
باور کنید همین یه بار بود بخدا!!
دوشنبه عجب روز خوبیه واسه اسکی،ولی من امتحان دارم :wacko: