• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
زبل تر از این حرفان بابا..ماشینتو بذاری بیرون حتما نمیذارن بیای تو..یا به یه بهونه ای خلاصه پول و می چاپن دیگه..:lol:

ببین بیا جمع ببندیم

30 تومن پیست
5 تومن پارکینگ
حدود 10 تومن با صرفه جویی غذا
حدود 30 لیتر بنزین میشه 30*700=21000

کلا رو هم میشه66000 تومن، با تمام صرفه جویی ها، کم کم داره از فهرست تفریحاتم خارج میشه اسکی، مگه چند سال شروع کردم؟؟؟ اولین باز 12 تومن بود :( کلا سالی 5 بار میرفتم، حالا فک کنم نتونم 3 بارم برم، ... بگیرن این مملکتو

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها سلام:p
من ديروز (يكشنبه) علي رغم وضعيت نامناسب جوي رفتم ديزين. جاده بالا بسته معلوم هم نيست كه كي باز بشه
از خونه (حوالي پونك) تا پاركينگ پايين دقيقاً 142 كيلومتر / جاده چالوس كاملاً خلوت و باز بود:) ورودي پاركينگ 5 هزارتا :(امكانات پاركينگ صفر:mad:
شارژ تگ 30هزارتا:exclamati فقط يك مسير نيم قله به پايين باز بود/ تمام كابينها و سيژ هاي غير از كابين پاركينگ به نيم قله تعطيل :mad: ديد تو پيست كم كم ولي خود پيست و برفش عالي بود بازهم بارش برف ادامه داشت:thumbsup: مشكل براي ورود خانمها هم وجود نداشت
يه خبر ديگه هم اينكه شركت بامپاد كه چند سال مجري و پيمانكار مجموعه پيست ديزين امسال سال آخرشه و از سال بعد معلوم نيست مجموعه تحويل چه شركت و يا كساني بشه فقط دعا كنيد دست نيروهاي مخلث غرارگاح نيوفته :f34r:
يه مورد ديگه دوستم عينك يادش رفته بود بياره اجاره كرديم عينك 5هزارتا

درضمن من قيمت دستكش و شلوار كلاه و... از يكي از فروشگاههاي داخل پاركينگ پايين گرفتم به نظر من مناسب بود. فكر كنم كسايي كه مي خوان لوازم خريد كنن اگه به اين فروشگاه :upsided::shades2:هاهم سر بزنن بد نباشه ها
اين بود انشا من با موضوع يك روز مرخصي خود را چگونه گذرانديد.:lol::lol::p

Ali_parishoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گل اسکی باز:happy:

دمتون گرم با این تاپیک خوبتون :)

آقا دلم لَــــــــــــــــــــــــــــــک زده واسه اسکی( البته فقط Alpine دیزین )4 ســــــــــــــــاله هر فصل آرزو میکنم زودتر بتونم دوباره اسکی کنم
همشم از یه تصمیم اشتباه شروع شد (حادثه تلخ) دور آخر اسکی و به قول خودمون کرم کشی تا هفته دیگه بود که با 2تا از دوستام تصمیم گرفتیم بریم قله بعد بیایم پایینو بریم (از جاده چالوس)
رسیدیم قله هوا داشت خراب میشد که به ما گفتن بهتره با تله برگردین و من هم همین نظرو داشتم که اونجا بعد از کلی تجربه اسیر خامی تصمیم اشباه شدم با اسرار دوستان گفتیم با دا باد اسکی کنیم و تله خاموش بود دیگه تو عمل انجام
شده ام قرار بودیم ساعت حدودا 3:30 بود یه مفدار نشستیم تا هوا شاید بهتر بشه که بدترم شد انقدر مه بود که 1متریو به زور میددی حالا فکر کنین تو اون شرایط اونجا فقطم ما 3 نفر بودیم. حرکت کردیم آروم آروم پشت سرهم به سمت پایین
به ترتیب آرش جلو،من،سیامک یه مقدار که اومدیم چون عینک نزده بودیم بخاطر دید بهتر تو مه من جامو با سیا عوض کردم چون چشاش خوب نمیدید اینم بگم برفم شروع کرده بود بادم که میزد بزور من پشت سیا رو میدیدم گفتیم وسط باشه که هواشو داشته باشیم ولی غافل از اینکه آقا سیای کوره ما آرشم گم کرده بود ما از خدا بی خبر که کجا داریم میریم پشتش بودیم که دیدم رفتیم تو نکوبیده آرشو صدا کردم دیدم جواب نمیده از سیا پرسیدم گفت همین الان جلو من بود که بعدها فهمیدیم از همون موقع که جامونو عوض کردیم آقا سیا مسیرو اشتباه داره میره از ترس اینکه برای آرش اتفاقی نیفتاده باشه گفتم تو چوبارو بگیر دستت آروم آروم بیا و اینکه حواست باشه به عمق برف اگه دیدی داره زیاد میشه مسیرو از دره به کوه تقییر بده (یعنی خلاف شیب برگرده که تو دره نره با عمق زیاد برف گم شه ) و من چون تجربم تو نکوبیده خوب بود و از بچگی اسکی کره بودم (پدرم روزگاری عضو تیم ملی اسکی بود) حرکت کردم به پایین که یا آرشو پیدا کنم خیالم راحتشه یا سریعتر برسم پایین کمک بیارم ولی اصلا نه میدونستم کجام نه میدیدم و فقط دلو زدم با دریا با سرعت حرکت میکردم یه ایست میزیدم صدا میکردم خبری نبود سری شوس که یه لحظه احساس کردم عمق برف داره کم میشه خوشحال از اینکه به پیست رسیدم سرعتو بیشتر کردم که یه لحظه توی دلم خالی شد و سقوطـــــــــــــــــــ اگه آمادگی همچین ارتفاعی رو داشتم شاید کمتر آسیب میدیدم تا اینکه یدفه زیر پام خالیشه به هرحال دیگه نفهمیدم چی شد این داستان که این همه طولانی بود تا اینجا فقط 40 دقیقه از حرکت ما به پایین گذشته بود که تا بخودم اومدم دیدم پیستورا با سیا و آرش بالا سرمن کلی خوشحال شدم تا اومدم بلند شم درد عجیبی تمام وجودمو گرفت که حتی نتونستم نفس بکشم یهو همه دنیا شروع کرد به چرخیدن احساس میکردم تمام وزن کره زمین رو منه باز همه جا تاریک شد تا اینکه چشم باز کردم دیدم تو بیمارستان شهید مدنی کرجم که 2تا از دنده هام شکسته بود مهره 3 و 4 جا به جا شده بود که خطر قطع نخا از بیخ گوشم رد شد و پارگی کشاله که به لطف خدا با کلی فیزیوتراپی دوا درمون امسال بعد از گذشت 4 سال دکتر اجازه اسکی داده دارم له له اسکی میزنم احتمالا جمعه برگردم نهران چون بعد از حادثه روحیم داغون شده بود اومدم کیش زندگی میکردم که دیگه به عشقه دیزین دارم میــــــــــــــــــــــام ................................:lol::happy: امیدوارم این خاطره تو ذهنتون باشه تا بخاطر یک دور بیشتر اسکی کردن یه عمر حسرت نخورین...شرمنده طولانی بود دلم خیلی پر بود............مــــــــــــــــــــن دارم مــــــــــیـــــــام هر کی افتخار میده هماهنگ کنیم با هم بریــــــــــــــــــــــــم بترکـــــــــــــــــــــونیم البته پیستو نه خودمونو;)

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
با این قیمت مارک اتمیک میتونی فقط اسکیon piste بگیری نه all mountain ولی روسیگنل میشه گرفت من فقط این دو مدل رو قیمت هاشو حدودا دارم

سلام به همگي
براي خريد چوب Curve Alpine اگه ممكنه راهنمايي كنيد.
مهارت اسكي بين متوسط و خوب.
مشخصات چوب اسكي موردنياز: قدرت مانور خوب فكر ميكنم نوع All mountain مناسب باشه، امكان داشتن اسكي مناسب بيشتر در پيستهاي كوبيده و گاها در پودر و گوزني، سبك، داراي لرزه گير و لرزش كم در چوب، جنس مقاوم، قيمت تا 700
سوالات:
1-چه ماركي؟
2-چه مدلي؟
3-ساخت چه ساليست؟
4-از چه فروشگاهي؟
5-داراي چه قابليت و مزيتيست؟

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
ببین بیا جمع ببندیم

30 تومن پیست
5 تومن پارکینگ
حدود 10 تومن با صرفه جویی غذا
حدود 30 لیتر بنزین میشه 30*700=21000

کلا رو هم میشه66000 تومن، با تمام صرفه جویی ها، کم کم داره از فهرست تفریحاتم خارج میشه اسکی، مگه چند سال شروع کردم؟؟؟ اولین باز 12 تومن بود :( کلا سالی 5 بار میرفتم، حالا فک کنم نتونم 3 بارم برم، ... بگیرن این مملکتو

می دونی به نظر من مهم اینه که بریو خوش بگذرونی...فکر این چیزارم نکن ..فوقش کمتر می ری دیگه...

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
می دونی به نظر من مهم اینه که بریو خوش بگذرونی...فکر این چیزارم نکن ..فوقش کمتر می ری دیگه...

آخه موقع برگشت وقتی دست میکنی تو جیبت همه خوشیا میپره :D

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
تلفن : 5212451-0261
تلفن : 4-5215041-0261

تلفکس : 5215045-0261

[email protected] :ایمیل

به نظر من 5 دقیقه وقت بذارین و از یکی از راه های زیر به قیمت ها اعتراض کنین، فوقش تاثیر نداره، شمام چیزی رو از دست نمیدین

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1

به نظر من 5 دقیقه وقت بذارین و از یکی از راه های زیر به قیمت ها اعتراض کنین، فوقش تاثیر نداره، شمام چیزی رو از دست نمیدین

دوست عزیزم dizinpad دو سه ساله آپدیت نشده.به نظرت ایمیل بزنیم کسی پیدا می شه بخونه...اصلا به نظرت کسی تو این مملکت به اعتراض اهمیت میده؟؟!!..اینجا جنگله عزیز ..قانونشم قانون جنگل..خودمون کردیم..خودمون می خوایم..این مملکتیه که خودمون ساختیم..تو جنگل کسی حق اعتراض نداره..چون اصلا حق معنی نداره

ALI G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها یه خورده دیر بهتون پیوستم امسال :p انتظار برف به ابن زودیو نداشتم ،:rolleyes: واسه خوشامد گویی به دوستاران اسنوبرد می خوام یه لینک فیلم مستند اسنوبرد واستون شیر کنم که واقعن مستندی به این قشنگی تا الان ندیدم کیفیتشم عالی 720 حتما دانلودش کنید و به اسنوبرد روی بیاورید:D
http://serverdlm2.in/movie/The-Art-of-Flight.mkv

ALI G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش امیر خونتو کثیف نکن ، درست بشو نیس فیلمو دانلود کن لذت ببر :cool: ، راستی بچه ها این جاده بالا کی می خواد باز شه باباااااااااااااا:wacko::wacko: اههههه.....

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
داش امیر خونتو کثیف نکن ، درست بشو نیس فیلمو دانلود کن لذت ببر :cool: ، راستی بچه ها این جاده بالا کی می خواد باز شه باباااااااااااااا:wacko::wacko: اههههه.....

آخه نمی شه داداش با خون تمیز زندگی کرد دیگه..راستش من اینو چند روز پیش دانلود کردم...واقعا محشره ...اتفاقا می خواستم لینک دانلود بزارم واسه بچه ها که خودت زحمتشو کشیدی..راستی اینو صدا سیمای خودمونم جمعه هفته پیش نشون داد منتها با کلی سانسور!!!!!!!!!!!!در ضمن آهنگاشم سانسور کرد..ولی در کل محشره

یه خبر دیگه هم اینکه گویا فردا دربندسر افتتاحیه داره..

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
من تو جنگلم اعتراض میکنم، ایمیل زدم، فردا زنگ میزنم، شنبه ام یه فکس میفرستم :D سایتشونو که من میبینم، باز بودن جاده بالا و پایین و گزارش محلی آب و هواش که آپ میشه، حتما میلم میبینن دیگه

من به دلیل شنیده نشدن اعتراضم، از حق اعتراض کردنم نمیگذرم ;)

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گل اسکی باز:happy:

دمتون گرم با این تاپیک خوبتون :)

حادثه شما خيلي تاثر آور و در عين حال آموزنده بود. حواسم باشه گفتند هوا بده برگرديد، برگرديم. خودم يکي دو بار زانوم آسيب ديده، ولي به هواي دو سه دور اسکي بيشتر آسيب پامو بيشتر کردم. البته الان ديگه با کوچکترين آسيبي به زانوم از پيست خارج ميشم، صرفش بيشتره. به هر حال خدا رو شکر که به قول خودتون آسيب جدي تري مثل آسيب نخاعي نديديد، و همين که تونستند توي اون هوا پيداتون کنند و به بيمارستان برسونن جاي خوشحالي داره. اميدوارم امسال سال اسکي خوبي داشته باشيد.

ديروز که بنفشي کوه ها و مه رو از تهران ديدم، فکر کردم 30 تومان با 5 تومان پول پارکينگ و ........... همه اش مي ارزه به يه روز اسکي. به قول دوستمون فوقش کمتر ميريم ديگه، از اينکه اونجا هستيم لذت ببريم!

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
یگی به من گفت ی نکته رو همیشه دز نظر داشته باش تو پیست خستگی یعنی حادثه و مصدومیت

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام:)
جمعه ديزين بودم/ هوا خوب بود/ ديد نبود :(/پاركينگ خيلي شلوغ بود برگشتني ديدم حتي تا 1 كيلومتر خارج از پاركينگ هم ماشين پارك كرده بودن:(/پاركينگ و جاده بالا همچنان بسته/
تو صف زدن بازم ادامه داره:hmm: ولي كمتر شده/ روز تعطيل بود خيلي هم صفها طولاني نبود/
يه خبر خوب از رستوران سوپر استار سابق (گوزني) به قله يه تله 3نفره زدن نو و و و و و تازه ه ه ه :thumbsup::thumbsup:خيلي باحال بود و خلوت. پيستش هم خوب بود ولي بيشتر بدرد اسنوبرد مي خورد ولي بازم همين كه صف نداشت عالي بود.

راستي يه پيشنهاد بيايد از همين جا يكم فرهنگ سازي هم انجام بديم مثلاً خودمون و كسايي كه ميشناسيمو تشويق كنيم كه مثلاً تو صف نزنيم;)(البته مي دونم خيلي ها رعايت مي كنن ولي /ما به در گفتيم وليكن بشنوند نكته ها را مو به مو ديوارها) يا تورو خدا تو صف كابين سيگار نكشيم:mad::mad: اينهمه فضا داره اونجا كه سيگار هم مي چسبه چرا توصف؟؟؟/(البته بازم ميگم با اون عده خيلي كم هستما ا ا ا):thumbsup::thumbsup::guitar::guitar:

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
ياد يه خاطره اي افتادم. يه دفعه تو صف بوديم همين طوري ميومدن جلومون، آقايي جلوتر از ما بود و تذکر داد، ما هم پي اش رو گرفتيم و مخصوصا من همين طوري ادامه دادم، به اونهايي که بدون نوبت سوار مي شدند مي گفتم وقتي همه مثل هم هزينه کرده اند بيان اينجا چرا صف رو رعايت نمي کنيد. يکي از اون آقايوني که چند بار اومده بود جلومون گفت "ما مربي ايم، اومديم اينجا براي کار. مثل شما نيستيم که اومده باشيم براي تفريح". خداييش حرفش خيلي خنده دار بود. هنوز هم که يادش مي افتم خنده ام مي گيره. بهش گفتم شما مياين اينجا درآمد کسب مي کنيد، ما مرخصي مي گيريم، از حقوق يک روزمون مي گذريم، هزينه هم مي کنيم، پس اگه به حساب کار يا تفريح باشه حق ما بيشتره. کلا استدلالشون از منطق شادي پيروي مي کنه.

v20

Registered User
لایک‌ها
18

من با تو موافقم دوست عزیز تا کی بشینیم هی غر بزنیم
از همه دوستان عزیز می خوام بیاد تا با هم اعتراض کنیم شاید تاثیر نداشته باشه ولی از غرغر کردن الکی که بهتره
نتیجه کارتون هم اعلام کنید
ممنون

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
تو کل دفعاتی که رفتم اسکی،فقط یه بار تو صف زدم(البته من نزدم،این رفیقم امیرکینگ زد منم دنبالش:lol:)
اونم توچال بود همین امسال،یارو مست و پاتیل به جای اینکه بره جلو،هی داشت عربده میکشید و واسه خودش حال میکرد،ترجیح دادم تا این یارو تو فاز خودش هست یه پاتک بزنیم و یکمی جلوتر بریم!!
باور کنید همین یه بار بود بخدا!!

دوشنبه عجب روز خوبیه واسه اسکی،ولی من امتحان دارم :wacko:

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
تو کل دفعاتی که رفتم اسکی،فقط یه بار تو صف زدم(البته من نزدم،این رفیقم امیرکینگ زد منم دنبالش:lol:)
اونم توچال بود همین امسال،یارو مست و پاتیل به جای اینکه بره جلو،هی داشت عربده میکشید و واسه خودش حال میکرد،ترجیح دادم تا این یارو تو فاز خودش هست یه پاتک بزنیم و یکمی جلوتر بریم!!
باور کنید همین یه بار بود بخدا!!

دوشنبه عجب روز خوبیه واسه اسکی،ولی من امتحان دارم :wacko:

عجب آدمی هستیا :D:D بابا مرتیکه تو صف تله کابین ایستگاه یک پشت سر ما بود....تو صف ایستگاه 5 زد جلو...حقش بود واقعا

بالا