• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان یه سوال داشتم خدمتتون
من قدم 187 هستش یه چوب هست نو ، کسی بهم هدیه داده مارکش هم روسیگنال هستش با سایز 198
تا حالا هم اسکی نکردم ، با این سایز به درد من میخوره؟؟؟
من خودم برد دارم، تو برد که من ندیدم قد برد از خوده شخص بالاتر باشه، نمیدونم تو آلپاین میشه یا نه؟؟؟!!! ولی یه نکته: وقتی هدیه اس و مفت، حتما میشه باهاش اسکی کرد :D:D:D:D فوقش یه ذره سخت تر میپیچی دیگه، الانم که بلد نیستی، با همین یاد بگیری، با همین عادت میکنی،

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
اون پاییناش درسته یه خورده باریک میشه. ولی اون قدر شلوغ نیست که اذیت بشی، فقط باید حواستو بیشتر جمع کنی. اگه خوب بلد باشی ویراژ ( :) ) بدی که مشکلی نیست. اون بالاهاش هم خوبه. طول پیستش هم تقریبا مثل وقتی هست که دیزین از نیم قله به پایین یخه، فقط از قله تا رستوران سوپراستارو اسکی کنی (البته این حس من هست شاید این طور نباشه). برفش هم من هر وقت رفتم خوب بوده، حالا نمی دونم شاید خوش شانس بودم. ناهمواری پیست مگه بده؟ صاف صاف باشه مثل توچال خوبه؟ توچال انگار فرش سفید کردند این قدر صافه. بدترین مشکل دربندسر به نظر من یکی کمبود خوراکی توی پیسته. توی دیزین همه چی واسه خوردن پیدا میشه، فست فود، کیک، چای. از رستوران دربندسر زیاد خوشم نمیاد. مشکل دیگه اش هم کوچک بودن پارکینگشه، ولی کلا وقتی جاده بالا بسته باشه می ارزه آدم بره دربندسر.

خیلی ممنون، حتما یه بار میرم ببینم چطوریاس;)

e.soleimani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد اول از راهنماییهای دوستان سپاسگذارم
راستش من دیشب نمیدونم چطور شد که از تاپیک شما سر دراوردم و هیچ علاقهی خاصی بهش نداشتم ولی از اون جایی که میبینم انقدر با ذوق و شوق تعریف میکنین تصمیم گرفتم هر طور شده یکی دو هفتهای تهیه اش کنم طوری که دیشب تا خود صبح ی بند داشتم اسکی میکردم...! (تو خواب)راستی فکر خوبی ها پولم هم میمونه تو جیبم و لازم نیست بکوبم برم دیزین.تازه هر جور هم فکر کنی همونجور میبینی ,هر وقت هم خواستی میشه وسایلاتup to dateکنی!ولی جدا دور از شوخی چن تا سوال داشتم تاوقتی میخوام برم خرید طرف فکر نکنه...گیر اورده(البته جسارت نشه فقط منظورم با تعداد انگشت شماری از این دوستان بود)1.برای شخصی با سایز 38,40 وقد 169 چه سایزی وسایل باید گرفت؟ 2.اگه میشه کمی در مورد اصطلاحات all mountain ,freestyle توضیح بدین ممنون میشم 3.و با 700,800 میدونم که نمیتونم بوت,بورد,فیکس خیلی خوب بگیرم اما این مدل هایی که معرفی کردین در چه حدین بد یا معمولی؟وای چقد سوال کردم,ببخشید....!:blush:

Last edited:

soroosh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم برد دارم، تو برد که من ندیدم قد برد از خوده شخص بالاتر باشه، نمیدونم تو آلپاین میشه یا نه؟؟؟!!! ولی یه نکته: وقتی هدیه اس و مفت، حتما میشه باهاش اسکی کرد :D:D:D:D فوقش یه ذره سخت تر میپیچی دیگه، الانم که بلد نیستی، با همین یاد بگیری، با همین عادت میکنی،
مرسی عزیزم
آلپاین هستش
وقتی میگم 198 شما که دیگه استادی منظورم آلپاین بودش :)
در ضمن هدیه نداد هدیه گرفتم به زور فقط یک بار استفادش کرد :D

soroosh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قدم 187 هستش یه چوب آلپاین هست نو ، کسی بهم هدیه داده مارکش هم روسیگنال هستش با سایز 198
از چند نفر سوال کردم یه تعداد گفتن نه برای ریس هستش به دردت نیمخوره یه تعداد هم گفتن اتفاقا اگه با این یاد بگیری خیلی هم خوبه والا نمیدونم اگه میشه یه مقدار تخصصی راهنمائیم کگنید ممنون :)

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام مجدد اول از راهنماییهای دوستان سپاسگذارم
راستش من دیشب نمیدونم چطور شد که از تاپیک شما سر دراوردم و هیچ علاقهی خاصی بهش نداشتم ولی از اون جایی که میبینم انقدر با ذوق و شوق تعریف میکنین تصمیم گرفتم هر طور شده یکی دو هفتهای تهیه اش کنم طوری که دیشب تا خود صبح ی بند داشتم اسکی میکردم...! (نخند)راستی فکر خوبی ها پولم هم میمونه تو جیبم و لازم نیست بکوبم برم دیزین.تازه هر جور هم فکر کنی همونجور میبینی ,هر وقت هم خواستی میشه وسایلاتup to dateکنی!ولی جدن دور از شوخی چن تا سوال داشتم تاوقتی میخوام برم خرید طرف فکر نکنه...گیر اورده(البته جسارت نشه فقط منظورم با تعداد انگشت شماری از این دوستان بود)1.برای شخصی با سایز 38,40 وقد 169 چه سایزی وسایل باید گرفت؟ 2.اگه میشه کمی در مورد اصطلاحات all mountain ,freestyle توضیح بدین ممنون میشم 3.و با 700,800 میدونم که نمیتونم بوت,بورد,فیکس خیلی خوب بگیرم اما این مدل هایی که معرفی کردین در چه حدین بد یا معمولی؟وای چقد سوال کردم,ببخشید.ی کنکوری شد واسه خودش...!:blush:

من خودم بردم زیاد خوب نیست، ولی واسه کسایی که مبتدین ( مثل بنده ) احتاجیم به وسایل خیلی گرون نیست، حتما میتونی مدل خوبی پیدا کنی، قدش به طور معمولی میگن باید تا زیر چونت باشه، ولی تو سایت های مارک های معروف بری، با دادن مشخصاتت، بهت بهترین مدلشون رو برات معرفی میکنه، فری استایا یه ازین جفنگ بازیا، بپر بپر کردن، معولا برد های نرم تری داره، قوسشم مثل کمان میمونه، 2 طرف پایین ، وسطش بالاتر، فری رایت برد های نازک و سختن و برای سرعت رفتن، کلا یه چیزه دیگه ان، آل مونتین برده همه جاس، از همه چی تقریبا توش هست، نه خیلی نرمه، نه خیلی سفت، معمولا هم اکثرا تو بازار همین ها هست،

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام اقا مجید یه دنیا ممنون:)
خواهش میکنم، بهت توصیه میکنم اول کل این فرومو بخونی، بعد بری خرید کنی، خیلی چیزای مفید هست تو این فروم، من اگه زودتر این جا رو دیده بودم، خیلی چیز بهتری میتونستم بخرم;)

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
حرفای آقا مجید تایید میشه.
وقتی میخوای شروع کنی اصلآ لازم نیست لوازم گرون بخری،مخصوصآ بورد.
حالا فیکس و بوت چون واست میمونه میتونی جنس خوب بخری.
ولی بورد رو ممکنه بعد از 2 فصل بخوای عوض کنی و بری تو کار فری استایل یا فری راید.
اون موقع میتونی بورد خوب بخری و حال کنی.

با 700-800 هم میشه ست بورد-فیکس-بوت ردیف کرد،450 هم باید بذاری واسه لباس.100 تومن هم دستکش و عینک.
اگر زودتر اقدام میکردین واسه خرید شاید ارزونتر گیر می اومد.

من خودم دیروز رفتم منیریه همه جنسا رو آوردن و آماده واسه فروش.

soroosh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قدم 187 هستش یه چوب آلپاین هست نو ، کسی بهم هدیه داده مارکش هم روسیگنال هستش با سایز 198
از چند نفر سوال کردم یه تعداد گفتن نه برای ریس هستش به دردت نیمخوره یه تعداد هم گفتن اتفاقا اگه با این یاد بگیری خیلی هم خوبه والا نمیدونم اگه میشه یه مقدار تخصصی راهنمائیم کگنید ممنون :)
یعنی خدائیش کسی نیست جواب بده :(

e.soleimani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Vaghan az hameye dostan sepasgozaram babate hame che, hamchenin az in topic nemone va 20 20 20

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام میشه کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم...:(:(:(
من راستش تاحالا اسکی نکردم و میخواستم بدونم با 750 هزارتا (فقط برای بوت فیکس بورد اسنو) میتونم از چه برندی خرید کنم؟:blush:

دوست عزیز چون مسیجت بسته بود مجبور شدم اینجا بزنم

یه مدل فلو دارم با قد 161 که برای قد 180 تا 195 هست

من قد خودم 191 هست و کاملا باهاش راحت بودم

اگه دسته 2 خواستی بگو عکساشم میتونم بفرستم ببینی

msaeedz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اسکی کارو با طول بیشتر = سرعت بیشتر و کنترل مشکل تر، اگه جسما توان زمین خوردن های مکرر رو داری میتونی باهاش یاد بگیری، وگرنه که با اون اسکی یاد هم نمیگیری هیچ یه بلایی هم سر زانوهات میاری.
شما اگه تازه می خوای یادبگیری باید یه اسکی باطول 170 یا کمتر و R13.5~15 تهیه کنی.

e.soleimani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چون مسیجت بسته بود مجبور شدم اینجا بزنم

یه مدل فلو دارم با قد 161 که برای قد 180 تا 195 هست

من قد خودم 191 هست و کاملا باهاش راحت بودم

اگه دسته 2 خواستی بگو عکساشم میتونم بفرستم ببینی
mamnon dost aziz,belakhare tasmim gereftam k ba in800 lebas o boot tahiye konam,va chon hanoz shak daram k snow bekharam ya alpine,chan jalase keraye mikonam har kudom k bahal bod ba bindingesh mikharam.ye zarbul masale age eshtebah nakonam israeli hast k mige:hanoz uonghad pol dar nashodim k jense arzon bekharim..!vali soe tafahum nashe chon na man ba in tasmimam terekondam va na chize dg,chon midonam baziha ba kolle gheymate vasayeli k man mikham jam konam,faghat vase ye tikkeye kochikesh pol midan.goftam benevisam shayad baraye shoma ham jaleb bashe,khodam ta jaei ke betonam az in zarbul masal peyravi mikonam...bazam mamnon:)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
mamnon dost aziz,belakhare tasmim gereftam k ba in800 lebas o boot tahiye konam,va chon hanoz shak daram k snow bekharam ya alpine,chan jalase keraye mikonam har kudom k bahal bod ba bindingesh mikharam.ye zarbul masale age eshtebah nakonam israeli hast k mige:hanoz uonghad pol dar nashodim k jense arzon bekharim..!vali soe tafahum nashe chon na man ba in tasmimam terekondam va na chize dg,chon midonam baziha ba kolle gheymate vasayeli k man mikham jam konam,faghat vase ye tikkeye kochikesh pol midan.goftam

benevisam shayad baraye shoma ham jaleb bashe,khodam ta jaei ke betonam az in zarbul masal peyravi mikonam...bazam mamnon:)

ضرب المثل انگلیسیه نه اس را ئیلی

در مورد لذتش که شک نکن برو انتخاب میکنی

هیچ کس تا حالا از برد نرفته آلپاین اما خیلیا از آلپاین اومدن برد

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی خدائیش کسی نیست جواب بده :(

حقیقتش من خودم اطلاعاتم در حدی نیست که بتونم راهنمایی کنم، و اصلا نمی دونستم که چوب بلندتر مال ریس هست. چیزی که توی سایت های اطلاعات اسکی خوندم اینه که برای مسابقات مارپیچ هر چقدر قد اسکی کوتاه تر باشه سرعت بیشتر میشه، و فشار بیشتری هم به پا میاد. به همین خاطر توی مسابقات قد چوب اسکی نباید از یه مقداری (بستگی به قد اسکی باز باشه) کوتاه تر باشه. تنها چوب هایی که من دیدم خیلی بلند و باریک اند مال cross country هست که توی زمین تقریبا صاف انجام میشه. البته همون طور که گفتم اطلاعات من ناقص هست، دوستان حتما بهتر می تونن راهنمایی کنند.

ولی چیزی که می دونم این هست که ارزش نداره به خاطر یه چوب، استیل اسکی تون خراب بشه. و چیزی که از اول بهش عادت کنید ترکش سخت میشه. نکته بعدی اینه که کسانی که ازشون مشورت گرفتید تا چه حد تجربه داشتند؟ من خودم اگه بخوام از کسی اطلاعاتی بگیرم، بنابر تجربه ای که کسب کردم و اطلاعات ضد و نقیضی که در موارد مختلف از افراد مختلف (البته همه اسکی باز بودند) شنیدم، اولا تا جای ممکن از افراد زیادی سوال می کردم و به راهنمایی کسانی که مربی سطح بالا هستند و به روز هم هستند (این یکی خیلی مهمه چون توی ایران کم پیدا میشن این جور افراد) وزن بیشتری می دادم.
نکته آخر: 1- چوب بلندتر = احتمال روی هم رفتن چوبها مخصوصا برای فرد مبتدی به شدت بالاتر = احتمال زمین خوردن بدجور بالاتر. 2- با چوب بلندتر اگه زمین بخورید زانوتون بیشتر آسیب می بینه. این پیچیدن زانو خیلی دردناک هست. اگه آسیب جدی هم نباشه تا یکی دو هفته باید به زانوتون فشار نیارید.

در نهایت اگه به این نتیجه رسیدید که چوبی که دارید براتون مناسب نیست، شاید بتونید جایی رو پیدا کنید که براتون عوضش کنند.

soroosh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسکی کارو با طول بیشتر = سرعت بیشتر و کنترل مشکل تر، اگه جسما توان زمین خوردن های مکرر رو داری میتونی باهاش یاد بگیری، وگرنه که با اون اسکی یاد هم نمیگیری هیچ یه بلایی هم سر زانوهات میاری.
شما اگه تازه می خوای یادبگیری باید یه اسکی باطول 170 یا کمتر و R13.5~15 تهیه کنی.

حقیقتش من خودم اطلاعاتم در حدی نیست که بتونم راهنمایی کنم، و اصلا نمی دونستم که چوب بلندتر مال ریس هست. چیزی که توی سایت های اطلاعات اسکی خوندم اینه که برای مسابقات مارپیچ هر چقدر قد اسکی کوتاه تر باشه سرعت بیشتر میشه، و فشار بیشتری هم به پا میاد. به همین خاطر توی مسابقات قد چوب اسکی نباید از یه مقداری (بستگی به قد اسکی باز باشه) کوتاه تر باشه. تنها چوب هایی که من دیدم خیلی بلند و باریک اند مال cross country هست که توی زمین تقریبا صاف انجام میشه. البته همون طور که گفتم اطلاعات من ناقص هست، دوستان حتما بهتر می تونن راهنمایی کنند.

ولی چیزی که می دونم این هست که ارزش نداره به خاطر یه چوب، استیل اسکی تون خراب بشه. و چیزی که از اول بهش عادت کنید ترکش سخت میشه. نکته بعدی اینه که کسانی که ازشون مشورت گرفتید تا چه حد تجربه داشتند؟ من خودم اگه بخوام از کسی اطلاعاتی بگیرم، بنابر تجربه ای که کسب کردم و اطلاعات ضد و نقیضی که در موارد مختلف از افراد مختلف (البته همه اسکی باز بودند) شنیدم، اولا تا جای ممکن از افراد زیادی سوال می کردم و به راهنمایی کسانی که مربی سطح بالا هستند و به روز هم هستند (این یکی خیلی مهمه چون توی ایران کم پیدا میشن این جور افراد) وزن بیشتری می دادم.
نکته آخر: 1- چوب بلندتر = احتمال روی هم رفتن چوبها مخصوصا برای فرد مبتدی به شدت بالاتر = احتمال زمین خوردن بدجور بالاتر. 2- با چوب بلندتر اگه زمین بخورید زانوتون بیشتر آسیب می بینه. این پیچیدن زانو خیلی دردناک هست. اگه آسیب جدی هم نباشه تا یکی دو هفته باید به زانوتون فشار نیارید.

در نهایت اگه به این نتیجه رسیدید که چوبی که دارید براتون مناسب نیست، شاید بتونید جایی رو پیدا کنید که براتون عوضش کنند.
ممنون دوستان استفاده کردم و در کل نتیجه این شد که هم قد یا کوتاه تر از قدم بخرم

e.soleimani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضرب المثل انگلیسیه نه اس را ئیلی

در مورد لذتش که شک نکن برو انتخاب میکنی

هیچ کس تا حالا از برد نرفته آلپاین اما خیلیا از آلپاین اومدن برد
مرسی از راهنماییتون,فقط یه چیز دیگه,شما فروشگاه منصفی رو میشناسین؟

بالا