• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
نه بابا اینقدرا هم کار سختی نیست شما اگه صفحه های قبلو بخونی من خودم هر چیزی که برا خرید کفش میدونستم نوشتم که راهنمایی میکنه در مورد برند هم روسیگنول از نظر قیمت به صرفه تر هست نه به خاطر اینکه اسکی ضعیف تری باشه چون راحت تر وارد میشه و نمایندگی معتبر داره
و اینکه خوشحالم تحت تاثیر تبلیغات و جو گیری نرفتی سراغ اسنوبرد ورزش اسکی یعنی آلپاین

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
تعداد آلپاینی های فروم زیاد میشه. من هم استقبال می کنم! :happy::D:lol:

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
و اینکه خوشحالم تحت تاثیر تبلیغات و جو گیری نرفتی سراغ اسنوبرد ورزش اسکی یعنی آلپاین[/QUOTE]

I like it:):);)

.milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کاملا موافقم اگه می خوای ورزش کنی برو الپاین ولی اگه می خوای عشق و حال کنی ادرنالین خونت بره بالا برو سمت اسنوبرد

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
هم اسنوبرد هم آلپاین ورزشهای فوق العاده این...هر کدوم لذت خاص خودشو داره...نمی شه گفت کدومش بهتره

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام.
ممنون از همراهی گرمتون.معلومه این پست پست واقعا بچه های فعالی داره.اره دوستان من خیلی لپاین رو دوست دارم.چون هم مانور بیشتری داره هم لذت بخش تره.(البته من هنوز آماتورم)هم الپاین هم بورد هر 2 از ورزشهای پر هیجانن.ولی من الپاین رو ترجیح میدم.خصوصا برای برف کوبیده شده که مانور برد پایین میاد.من امروز منیریه هم رفتم.بچه ها روسیگنال و فیشر و یا اتومیک نبودن.فقط اول پاساژ نمایندگی volkl بود.واقعا انسان خوبی بود.خوبم راهنمایی کرد.ناگفته نماند من از خیلی ها پرسیدم.بیشتر از 80درصد آلپاین رو تایید می کردن.هرچند قیمت ست الپاین هم بیشتر از برد هست.در هر صورت من تصمیم خودم رو گرفتم و الپاین می خوام.اگه میشه راجه به شماره فلکس و نوع چوب راهنمایی کنین...:D

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
خوشحالم که تصمیمت آلپاین شد تبریک
برای فلکس کفش باید انتخابی بین بین 70 تا 90 داشته باشی کمتر از این رنج خیلی نرم میشه کفش و بیشترش خشکه و 2 ساعت که پات باشه خسته میشی و نکته مهم تر اندازه پنجه پات هست که کمتر کسی بهش توجه میکنه که باید کفش پنجه مناسب بگیری پنجه کفش برای بزرگسال از 98 تا 104 و بعضی مدلهای خاص تا 105 متغیر هست و اینکه کفش اسکی باید سخت پوشیده بشه بدون بستن چفت هاش اندازت باشه موقعی که راست ایستادی نوک شستت با جلوی کفش درگیر باشه وقتی زانوتو خم میکنی ازاد بشه مهمترین قسمت شروع الپاین همین خرید کفش هست خیلی ها چون نمیتونن کفش مناسب بخرن میرن اسنو
اما در مورد تخته اسکی خوب انتخاب عاقلانه تخته on piste هست چون تخته اول در حین یاد گیری و زمین خوردن مستهلک میشه البته کلی کلمات تخصصی مثل کارو و رادیوس و این چیزا هست ولی خلاصه و ساده بخام بگم که خودنو اذیت نکنی تخته ای باید بگیری که سر و تهش از وسطش پهن تر باشه(تخته های کارو) هر چی این اختلاف بیشتر باشه کنترلش راحت تر و راحت تر میپیچه(موقعی اسکی رو یاد گرفتی که خوب بپیچی) طول تخته هم میتونه ار چانه تا نوک بینی متغیر باشه
در مورد برند اتمیک و روسیگنول نمایندگی های خوبی دارند ولی از نظر قیمت روسیگنول خیلی به صرفه تره

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
بازم ممنون.یعنی هرچی پنجه پهن تر باشه باید باید بین 98-104 بالاتر انتخاب کنم...
راستی میشه آدرس نمایندگی روسگنالو بدید...؟
اگه از اساتید کسی میتونه یکم راجع به کلمات اختصاصی یا اصطلاحات رایج اسکی توضیح بده.البته من یه مربی پیدا کردم.ولی میخوام تو پیست زیاد از دنیا عقب نباشم.(می دونید که چی می گم)

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
شما اول باید اندازه پنجه پای خودتو بدونی چنده بعدش موقعی کفشی انتخاب میکنی اندازه پنجه کفش هم ی پارامتر هست که مثل فلکس در مشخصاتش هست
مثلا اگر پنجه پات پهن باشه 104 یا 105 باشه یا بیشتر حتما مدل کفشی که پنجش 98 باشه پاتو اذیت میکنه

نمایندگی روسیگنول :یوسف آباد میدان فرهنگ پاساژ فرهنگ پامچال اسپرت نماینده اصلی و پخش کننده هست در سایت روسیگنول هم نگاه کنی نوشته
Home - Rossignol :: Pure mountain company

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
این رادیوس که نوشتید چی هست؟ برداشت خودم اینه که میشه یک قوس بزرگ مثلا در مقابل اسلالوم؟........ممنون میشم راهنمایی کنید :)

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آريالا بالاخره گرفتم.rosignolمدل zs2012. بوتم روسیگنال با فلکس 80.به خاطر وزن فروشنده فلکس 80 رو پیشنهاد کرد.(فروشگاه پامچال)
فقط یه سوالی ارتفاع تخته ها باید چقدر باشه.؟؟؟مال من تقریبا تا چشمام میاد.(از زمین وقتی بدون کفش هستم).فقط یکم واسه راه افتادن راهنمایم کنید.بوتم حسابی تست کردم.تقریبا نیم ساعتی فروشنده ور رفت.اول با قالب.بعد فشار پنجه و در گیری شصت پا.بعدش راه رفتم و زانو ها رو خم کردم.توی یکیش واقعا پنجه تحت فشار بود.با خم کردن زانو هم زیاد فاصله نمی گرفت.ولی تو انتخاب دوم حل شد.تو حالت ایستاده فقط شصت تماس خیلی کمی داشت با نوک بوت.با خم کردن زانو فاصله می گرفت.بازم قرار شد تو خونه امتحان کنم مشکل داشت برم قبلیرو بگیرم.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام ...
اگر كسي درباره واكس و پروفيكس (candle ptex ) ميدونه و اينكه ميشه از كجا در ايران تهيه كرد و اينكه پروفيكس كه در youtuo اومده و اتيش ميزنند و روي خط و خشاي اسنوبرد ميچكونند و بعد ميتراشند همون موادي نيست كه توي چسب حرارتي ازش استفاده ميكنيم و سفيد رنگ و لوله اي شكل هست ؟
و اينكه بديم بيرون برامون واكس كنند چقدر برامون اب ميخوره و اگر كسي ميدونه واكس و ... كجا ميشه تهيه كرد ممنونش ميشم

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
كسي ميدونه جاده بالاي ديزين براي چي بستست ؟!!!
يكي ميگه بين پيست و راهداري دعواست سر هزينه جاده يكي ميگه شمشكي ها پول دادن به راهداري جاده رو باز نكنند يكي ميگه ...
اين چه مسخره بازيه برف كه مياد ميگن به دليل ريزش برف و برف نمياد به دليل ريزش سنگ جاده تا اطلاع ثانوي بستست الان نزديك ٢ ماه ديزين باز شده اونوقت اين جاده بستست كسي هم مثل خودم حال نداره ٣ ساعت رفت و ٣ ساعت برگشت از جاده پايين بريم ...
چهارشنبه دربندسر رفتم پر سنگ بود ...
همگي به ٢٠:٣٠ يه ايميل بديد مربوط به اين جاده تا زمستون تموم نشده

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
كسي ميدونه جاده بالاي ديزين براي چي بستست ؟!!!
يكي ميگه بين پيست و راهداري دعواست سر هزينه جاده يكي ميگه شمشكي ها پول دادن به راهداري جاده رو باز نكنند يكي ميگه ...
اين چه مسخره بازيه برف كه مياد ميگن به دليل ريزش برف و برف نمياد به دليل ريزش سنگ جاده تا اطلاع ثانوي بستست الان نزديك ٢ ماه ديزين باز شده اونوقت اين جاده بستست كسي هم مثل خودم حال نداره ٣ ساعت رفت و ٣ ساعت برگشت از جاده پايين بريم ...
چهارشنبه دربندسر رفتم پر سنگ بود ...
همگي به ٢٠:٣٠ يه ايميل بديد مربوط به اين جاده تا زمستون تموم نشده

هه ، بیست و سی؟؟؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
هه ، بیست و سی؟؟؟

من خودم هم حالم از ٢٠:٣٠ به هم ميخوره ولي دستمون به جاي ديگه نميرسه ...
نميدونم رفتيد جاده بالا يا نه من ديروز رفتم يك كم شن ريختن وسط جاده بي دليل اگه بلوك وسطش نبود با لنكروز از روش رد ميشدم

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
می گم بیاین ایمیل بدیم اخبار ساعت 9 شبکه 1....اون تاثیرش بیشتره :دی

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اگر بورد را واكس بزنيم خط و خشش از بين ميره ؟ و اينكه كسي براي خريد واكس و ptex candle و يا تعمير اسنوبرد جايي سراغ داره ؟

بالا