• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
من خودم هم حالم از ٢٠:٣٠ به هم ميخوره ولي دستمون به جاي ديگه نميرسه ...
نميدونم رفتيد جاده بالا يا نه من ديروز رفتم يك كم شن ريختن وسط جاده بي دليل اگه بلوك وسطش نبود با لنكروز از روش رد ميشدم

اگه دوباره اسکی رو یاده بیست و سی لعنتی بندازین، مطمئن باشین اینقد گیر میدن تا کلا دره این ورزش رو تخته کنن، بجاش هر روز صبح برنامه زیارت عاشورا در محل رستوران وسط دایر میباشد

در ضمن این جاده تا الانشم کم کشته نداده، بی خودی دل گرم ماشین شاسی بلندتون نباشین، بهمن با ژیان و لندکروز یه جور رفتار میکنه ...

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اگه دوباره اسکی رو یاده بیست و سی لعنتی بندازین، مطمئن باشین اینقد گیر میدن تا کلا دره این ورزش رو تخته کنن، بجاش هر روز صبح برنامه زیارت عاشورا در محل رستوران وسط دایر میباشد

در ضمن این جاده تا الانشم کم کشته نداده، بی خودی دل گرم ماشین شاسی بلندتون نباشین، بهمن با ژیان و لندکروز یه جور رفتار میکنه ...

عزيز من مثل اينكه اصلا شما جاده بالا نرفتيد اين چند روزه اصلا از بهمن خبري نيست كه يه سنگ بزرگ سر خورده اومده پشت اون فنسايي كه زدن گير كرده بعد راهداري ميگه چون اين جاده فقط به پيست ختم ميشه خود مسولان پيست هزينه ي برداشتن سنگ رو بدند و پيست ميگه اين وظيفه به عهده ي راهداري هست و به ما مربوط نيست چرا كه اين جاده به چالوس هم ميرسه و فعلا راهداري جاده رو بسته و اين دعواها معلوم نيست تا كي ادامه پيدا ميخواد بكنه ...

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
عزيز من مثل اينكه اصلا شما جاده بالا نرفتيد اين چند روزه اصلا از بهمن خبري نيست كه يه سنگ بزرگ سر خورده اومده پشت اون فنسايي كه زدن گير كرده بعد راهداري ميگه چون اين جاده فقط به پيست ختم ميشه خود مسولان پيست هزينه ي برداشتن سنگ رو بدند و پيست ميگه اين وظيفه به عهده ي راهداري هست و به ما مربوط نيست چرا كه اين جاده به چالوس هم ميرسه و فعلا راهداري جاده رو بسته و اين دعواها معلوم نيست تا كي ادامه پيدا ميخواد بكنه ...

بهمن به هر چیزی که از ارتفاع کوه بیاد پایین گفته میشه، سنگ، برف، گل و یا هر چیزه دیگه، این جاده زمستون به هیچ عنوان به چالوس راه نداره، حالا چرا پیست فکر میکنه که راه داره، من نمیدونم، این دعواها سر پاک نکردن جاده فقط واسه اینه که این جاده ایمن نیست، و هیچ نهاد ، سازمان یا گروهی نمیخواد مسئولیت تردد افراد رو تو این جاده بپزیره، وگرنه هم خودت میدونی ، هم من، برداشتن یه سنگ از تو جاده، نسبت به درآمدی که از باز شدن این جاده نصیب دیزین پاد میشه، هیچه، یادمه اون سالی که فک کنم 9 نفر تو این جاده تو بهمن مردن، راهداری دلش میخواست مشگل رو بندازه گردن پیست، و بر عکس، من فکر میکنم کسی حوصله عواقب بعدشو نداره، شمام پاشو از جاده پایین بیا، از نظر زمانی هیچ فرقی با بالا نداره، الانم که صدرو اونجوری گند زدن توش، مثلما دیرتر نمیرسی خونتون

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
شمام پاشو از جاده پایین بیا، از نظر زمانی هیچ فرقی با بالا نداره، الانم که صدرو اونجوری گند زدن توش، مثلما دیرتر نمیرسی خونتون

من كه شمال تهرانم و غرب تهران نيستم برام سخته و جاده پايين اصلا برام به صرف نيست همين امسال رفتم ترافيك همت بعد تازه ميرسي به ترافيك كرج و ... و زمان برگشت كه ديگه همت و كرج شدن مثل پاركينگ

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بهمن به هر چیزی که از ارتفاع کوه بیاد پایین گفته میشه، سنگ، برف، گل و یا هر چیزه دیگه، این جاده زمستون به هیچ عنوان به چالوس راه نداره، حالا چرا پیست فکر میکنه که راه داره، من نمیدونم، این دعواها سر پاک نکردن جاده فقط واسه اینه که این جاده ایمن نیست، و هیچ نهاد ، سازمان یا گروهی نمیخواد مسئولیت تردد افراد رو تو این جاده بپزیره، وگرنه هم خودت میدونی ، هم من، برداشتن یه سنگ از تو جاده، نسبت به درآمدی که از باز شدن این جاده نصیب دیزین پاد میشه، هیچه، یادمه اون سالی که فک کنم 9 نفر تو این جاده تو بهمن مردن، راهداری دلش میخواست مشگل رو بندازه گردن پیست، و بر عکس، من فکر میکنم کسی حوصله عواقب بعدشو نداره، شمام پاشو از جاده پایین بیا، از نظر زمانی هیچ فرقی با بالا نداره، الانم که صدرو اونجوری گند زدن توش، مثلما دیرتر نمیرسی خونتون

چطور فرق نداره ؟

من از پاسداران تا دیزین و 445 دقیقه ای رفتم ... بخوای از پاسداران تا دیزینو از جاده پایین بری که بالای 1 ساعتو نیم طول میکشه

حالا رفتش به کنار ... برگشتش دیوونه کنندست

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
چطور فرق نداره ؟

من از پاسداران تا دیزین و 445 دقیقه ای رفتم ... بخوای از پاسداران تا دیزینو از جاده پایین بری که بالای 1 ساعتو نیم طول میکشه

منم با شما موافق و هم درد شما هستم اصلا جاده پايين به صرف نيست

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منم با شما موافق و هم درد شما هستم اصلا جاده پايين به صرف نيست

البته اشتباه زدم 445 دقیقه .. منظور 45 دقیقه بود ... به صرفه که نیست هیچ صفایی که جاده بالا داره هیچ وقت جاده پایین نداره

خود رستوران کوهستان به کل جاده پایین میرزه

v20

Registered User
لایک‌ها
18
چطور فرق نداره ؟

بنده هم به عنوان یه بچه محل با شما شدیدا ابراز همدردی می کنم . داره یواش یواش پیست دیزین یادم میرههه:(

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
برو بچه هایی که میرن توچال لطفا یه آمار بدن ...شنیدم 7 به 5 باز شده می شه اسکی کرد....راست می گن؟

SNOWBOARDING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچه هایی که میرن توچال لطفا یه آمار بدن ...شنیدم 7 به 5 باز شده می شه اسکی کرد....راست می گن؟

منم شنیدم ولی ظاهرا خیلی جدی نیست . البته فکر کنم اگه کسی خودش بخواد از 7 به 5 اسکی کنه کسی کاریش نداره ولی مرگ و زندگیش پایه خودشه .

منم امسال به خاطر اینکه جاده بالا بستس (خونمون سمت شرقه) هنوز دیزین نرفتم ، اصلآ حسش نیست از جاده پایین . دربندسر هم که 2 هفته پیش رفتیم پر سنگ بود به قول بچه ها شده دربندسنگ . توچالم که 3 سوت پایینی . خلاصه هرچی پارسال رفتم اسکی امسال دلو دماغ اسکی رفتن ندارم . مملکته داریم !

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
ما خونمون سمت غربه،امسال 3 بار هم دیزین رفتیم،دیروز هم رفتیم :p
جای شما خالی،پیست عجیب خلوت بود،غمگین بود پیست،چند روزی برف نزده بود،نکوبیده هم زیاد حال نمیداد،فقط ساعت 2 به بعد یه ذره جایی که آفتاب بود حال میداد ولی دیگه پاهای ما توان نداشت.
کلآ دیزین همیشه خوبه.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ما خونمون سمت غربه،امسال 3 بار هم دیزین رفتیم،دیروز هم رفتیم :p
جای شما خالی،پیست عجیب خلوت بود،غمگین بود پیست،چند روزی برف نزده بود،نکوبیده هم زیاد حال نمیداد،فقط ساعت 2 به بعد یه ذره جایی که آفتاب بود حال میداد ولی دیگه پاهای ما توان نداشت.
کلآ دیزین همیشه خوبه.

تا قله باز بود يا فقط تا نيم قله ؟
هيچ كس راجب به اين جاده بالا چيزي نميگفت خبري ازش نبود ؟

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
تا قله باز بود يا فقط تا نيم قله ؟
هيچ كس راجب به اين جاده بالا چيزي نميگفت خبري ازش نبود ؟
تا قله بازه...من از یه محلی اونجا پرسیدم می گفت خود جاده مشکل نداره..نه راهداری نه دیزین زیر بار مسئولیتش نمیرن که بخوان بازش کنن..به خاطر اینکه خیلی جاده خطرناکیه..

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها یه سوال فنی.(فنی کارا بیان جلو;))
خطر اسنو بورد بیشتره یا آلپاین.یاد گیری کدوم راحتره...؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام

يادگيري الپاين اسونتر از بورد هست ، من زودتر الپاين نسبت به بورد ياد گرفتم ولي نسبت به هركس قرق ميكنه
ولي خطر الپاين در زمين خوردن بيشتر هست چرا كه پاهات از هم جدا و سرعت از بورد بيشتر هست خطر اسيبديدگي پا تو الپاين بيشتر هست نسبت به بورد ....
تجربه و نظر شخصي من بود

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از نظر خوبت.می خوام یه نظر سنجی کلی داشته باشیم.هر کدوم از دوستان هم که اطلاعات داره خواهشن نظر بده.فکر کنم واسه خیلی ها سوال باشه.(البته من خودم حرفه ای نیستم. چوب آلپاین گرفتم و الانم تو آموزشم).:)

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
آخه اینو نمیشه کلی گفت.
دقیقآ کسایی میتونن نظر بدن که جفتش رو کار کرده باشن مثل این دوستمون.
مثلآ من که بورد کار میکنم نمیدونم خطر الپاین چطوریه،چون تجربش رو ندارم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

بزار کامل برات توضیح بدم

یادگیریش که بورد راحت تره

اما خطرش 2 مدله ... 1- خطرات کوچیک 2- خطرات بزرگ

خطرات کوچیک مثل باز شدن پا کش اومدن تاندون و غیره و آسیب دیدگی های اینجوریش که مال آلپاین خیلیییی بیشتره چون پاهات باز و بسته میشه اما روی برد فیکس شده

اما خطر بزرگش مال برد بیشتره چون ممکنه به کمرت آسیب برسه چون پاها جفت قرار داره و پاها از هم باز نمیشه ... ممکنه حتی کمر بشکنه اگه خیلی ناجور بخوری زمین و بالا تنت بچرخه و پاهات نچرخه

ولی همه میدونن لذت اسنو برد یه چیز عجیب غریبه ... مخصوصا تو نکوبیده

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
یادگیری آلپاین سخت تره و خطراتش کمتر چون شما به محض اینکه بخوری زمین فیکس باز میکنه و پاهات آزاد میشه ولی اسنو اینطوری نیست از خود قله تا پایین هم پشتک وارو بزنی هیچی باز نمیشه فقط دهان مبارک و دیگر اعضا آسفالت میشه و 100% آسیب دیدگی کمر در اسنو وحشتناکه
هرکسم بهت گفت لذت اسنو بیشتره باور نکن تو ایران اکثرا فیلم های تبلیغاتی ردبول با اسنوبرد رو میبینن جو گیر میشن شما یک نفر رو تو ایران پیدا کن که قسمتی از اون کارهارو بتونه انجام بده!!!!!!!!!!!
الان یجورایی اسکی کردن شده کلاس کسی هم که برا کلاس گذاشتن میاد چون سختی یاذ گیری آلپاین رو نمیتونه تحمل کنه میره اسنوبرد
شما یکروز برو هر کدام از پیستها مثلا توچال (که دیگه سالن مد هست) به عنوان مثال از هر 10 نفر که مبان 9 نفر اسنو پا میکنن یک نفر ممکن آلپاین باشه(البته کلا توچال برا آلپاین خوب نیست) بعدش 2 ساعت اونجا نگاه کن اسنوبردیها همش ولو هستن رو زمین آفتاب میگیرنو سیگارو غیره ......... اون یک نفر مثال آلپاینی ببین چند دور اسکی میکنه!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز اسنوبردی کلیپهای تبلیغاتیو بیخیال یکی بیاد بگه اگه اسنو حال میده پس چرا همیشه اسنوبردیها ولو هستن رو برف؟؟؟؟(شاید ولوشدن رو برف و آفتاب گرفتن هم جزیی از لذت ورزش اسنو برد هست)
در پایان عرض میکنم که با احترام به علاقه و سلیقه همه عزیزان اینو در جواب دوست عزیز که راهنمایی خواستن گفتم و یکی دیگه از عزیزان که چند صفحه قبل فرموده بودن به نظر مبارک ایشان ورزش اسکی یعنی اسنوبرد و آلپاین .......

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یادگیری آلپاین سخت تره و خطراتش کمتر چون شما به محض اینکه بخوری زمین فیکس باز میکنه و پاهات آزاد میشه ولی اسنو اینطوری نیست از خود قله تا پایین هم پشتک وارو بزنی هیچی باز نمیشه فقط دهان مبارک و دیگر اعضا آسفالت میشه و 100% آسیب دیدگی کمر در اسنو وحشتناکه
هرکسم بهت گفت لذت اسنو بیشتره باور نکن تو ایران اکثرا فیلم های تبلیغاتی ردبول با اسنوبرد رو میبینن جو گیر میشن شما یک نفر رو تو ایران پیدا کن که قسمتی از اون کارهارو بتونه انجام بده!!!!!!!!!!!
الان یجورایی اسکی کردن شده کلاس کسی هم که برا کلاس گذاشتن میاد چون سختی یاذ گیری آلپاین رو نمیتونه تحمل کنه میره اسنوبرد
شما یکروز برو هر کدام از پیستها مثلا توچال (که دیگه سالن مد هست) به عنوان مثال از هر 10 نفر که مبان 9 نفر اسنو پا میکنن یک نفر ممکن آلپاین باشه(البته کلا توچال برا آلپاین خوب نیست) بعدش 2 ساعت اونجا نگاه کن اسنوبردیها همش ولو هستن رو زمین آفتاب میگیرنو سیگارو غیره ......... اون یک نفر مثال آلپاینی ببین چند دور اسکی میکنه!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز اسنوبردی کلیپهای تبلیغاتیو بیخیال یکی بیاد بگه اگه اسنو حال میده پس چرا همیشه اسنوبردیها ولو هستن رو برف؟؟؟؟(شاید ولوشدن رو برف و آفتاب گرفتن هم جزیی از لذت ورزش اسنو برد هست)
در پایان عرض میکنم که با احترام به علاقه و سلیقه همه عزیزان اینو در جواب دوست عزیز که راهنمایی خواستن گفتم و یکی دیگه از عزیزان که چند صفحه قبل فرموده بودن به نظر مبارک ایشان ورزش اسکی یعنی اسنوبرد و آلپاین .......

لذت اسنو 100 % بیشتره ... به این دلیل که تمام کسایی که هر دورو اسکی کردن گفتن اسنو ... و هیچ کس از اسنو نمیره آلپاین ... اما خیلیا از آلپاین میان اسنو

متاسفانهههههه اونایی که آلپاین کار کردن یه جور خودشونو صاحب کل پیستهای اسکی میدونن و چون قدیمی تر بوده فکر میکنن اصالت داره و اسکیو با سکه های زیر خاکی اشتباه گرفتن

هر کی هر چیو دوست داشت میره اسکی میکنه و ازش لذت میبره ولی اینکه بیای با حرص از اسنو برد حرف بزنی جالب نیست ;)

بالا