• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
البته منم با adhan عزیز موافقم.من قبل از اینکه انتخاب کنم رفتم پیست.هر دوشون رو امتحان کردم.راستش روزای اول یه جورایی جو گرفت.طرفدار اسنو شدم.ملی از 6 تا مربی مختلف سوال کردم همه یه جورایی گفتن الپاین بهتره.البته مستقیم به خوب بودن الپاین اشاره نکردن.یکیشون گفت اگه بپر بپر می کنی اسنو...دقیقا روزیم که برای خرید رفتم فیلم تبلیغاتی ردبول توی lcd پخش م یشد.بازم دودل شدم ولی با مشاوره فروشنده الپاین گرفتم.خوالبته هر دوشون ورزشای پر هیجانین.توی هر ورزشیم فساد وجود داره.من خودم با توجه به سلیقه خودم و مشاوره الپاین انتخاب کردم.ولی دوست دارم نظر دوستان رو بدونم.چون الان اکثر اسکی بازا سر این موضوع کل کل می کنن.من اعتقاد دارم یه جورایی تو همه کارام از تجربیات اساتید دیگه مثل شما دوستان عزیز استفاده کنم.تا اینکه خودم تجربش کنم.شاید تجربه تلخ باشه.

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
اینکه دوست عزیزمون میگن اکثر اسنوبوردیها میان ولو میشن روی زمین،این به خودشون مربوطه.
هر کسی به خاطر یه چیزی میره دنبال ورزش.
نمیشه مطلق گفت چون یه سری میرن ولو میشن روی زمین و سیگار میکشن پس اسنوبورد ورزش لش و لوشی هست.

من خودم بورد کار میکنم و هر سری هم که میرم دیزین بدون استراحت دست کم 11-12 دور اسکی میکنم و معمولآ آخرین نفری هستم که از پیست میرم بیرون.
این 3 بار که امسال رفتم دیزین همینطوری بود و تقریبآ بعد از من فقط 3-4 ماشین دیگه تو پارکینگ بودن که اونها هم به نظرم واسه هتل بودن.

در کل آلپاین و اسنو جفتش حال میده و هر کسی با یه کدومش حال میکنه و میره سراغ اون،بستگی به سلیقه داره.
========================================================================================================================
کلآ به نظرم اسنوبورد قدرت بدنی خیلی بیشتری میخواد،البته تو پاها،یعنی پاها خیلی باید قوی باشه،چون هی لازمه ضربه بزنی با پاها و جهت رو عوض کنی و لازمه که پای خیلی قوی ای داشته باشی.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اینکه دوست عزیزمون میگن اکثر اسنوبوردیها میان ولو میشن روی زمین،این به خودشون مربوطه.
هر کسی به خاطر یه چیزی میره دنبال ورزش.
نمیشه مطلق گفت چون یه سری میرن ولو میشن روی زمین و سیگار میکشن پس اسنوبورد ورزش لش و لوشی هست.

من خودم بورد کار میکنم و هر سری هم که میرم دیزین بدون استراحت دست کم 11-12 دور اسکی میکنم و معمولآ آخرین نفری هستم که از پیست میرم بیرون.
این 3 بار که امسال رفتم دیزین همینطوری بود و تقریبآ بعد از من فقط 3-4 ماشین دیگه تو پارکینگ بودن که اونها هم به نظرم واسه هتل بودن.

در کل آلپاین و اسنو جفتش حال میده و هر کسی با یه کدومش حال میکنه و میره سراغ اون،بستگی به سلیقه داره.
========================================================================================================================
کلآ به نظرم اسنوبورد قدرت بدنی خیلی بیشتری میخواد،البته تو پاها،یعنی پاها خیلی باید قوی باشه،چون هی لازمه ضربه بزنی با پاها و جهت رو عوض کنی و لازمه که پای خیلی قوی ای داشته باشی.

عجیبه که کسایی که آلپاین میکنن انگار ارث باباشونو از اسنو ها طلبکارن ... داستانی شده به خدا ... باید آلپاینیارو از پیست بیرون کنیم برن تو آسفالت اسکی کنن این قدر نظر ندن

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
بابا اینقدر غیر منطقی نباشید.نا سلامتی همه ورزشکارن...
من فقط خواستم یه بحثی باشه و اساتید و دوستان نظر بدن که یه بدبخت مثل من خواست اطلاعات کسب کنه اینقدر گیج نشه.من که تازه واردم ولی خواهش می کنم شما اساتید فعال باشید(نه تو این زمینه.تو همه زمینه های این ورزش).به خدا تنها سایتی که یه مقدار اطلاعات کامل داشت همین جا بود.بهتره کاملتر بشه که هرکسی خواست به این ورزش رو بیاره بتونه یه منبع اطلاعات داشته باشه یا اگه سوالی داشت با شما مطرح کنه.
من که قصد جسارت نداشتم.به خدا کلیپ رد بول رو که ادم میبینه لذت می بره.من مسابقه گلستان و کیا موتور رو هم دیدم(تو دیزین).اونجا هنر نمایی بچه های اسنو واقعا بی نظیر بود.من فقط خواستم روشن بشه کدومش پر خطر تره.و یاد گیری کودوم بهتر.اگه این دوتا موضوع را با نظر شخصی و سلیقه ادغام کنیم حداقل انخاب واقع بینانه میشه کرد.که 2 روز بعد دل طرفو نزنه.یا خسته نکنه

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
به نطر من هیجان برد به مراتب بیشتر از آلپاینه...به عنوان یه بردی قبول دارم که درصد آدمای لش و لوش تو اسنوبرد زیادتره ولی در مورد همه صدق نمی کنه...همین باعث می شه آلپاینیا از بردیا بدشون بیاد....

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
به نطر من هیجان برد به مراتب بیشتر از آلپاینه...به عنوان یه بردی قبول دارم که درصد آدمای لش و لوش تو اسنوبرد زیادتره ولی در مورد همه صدق نمی کنه...همین باعث می شه آلپاینیا از بردیا بدشون بیاد....

تا جایی که من از شما شناخت دارم فکر کنم تو یکی از اون لش و لوشا باشی :D

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
بورد براي دخترها و سن هاي بالا فكر نكنم بدرد بخوره چرا كه تو برد يك دختر با توجه به لحاظ قدرت پا وبدني فكر نكنم ٢ يا٣ بار بيشتر بتونه از قله ديزين تا پايين پشت سر هم اسنوبرد كنه ...
كلا لش بازي همه جا هست تو دانشكاه و خيابون و پارك و خونه و ... پس اينكه الپاينيا بگن بورديا لشن و يا بلعكس اين كاملا حرف بي اساس و غير منطقي هست

Last edited:

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
اگه آسیب رو بخواین مقایسه کنید معمولا آسیب شدید توی آلپاین مربوط به پارگی مینیسک زانو میشه. آسیب توی برد بیشتر مربوط به کمر و نخاع هست و شکستگی مچ دست. اگه شدیدترین آسیب رو توی هر حالت بخواین مقایسه کنید برد خطرش بیشتره. ولی تعداد آسیب های شدید کلا کمه و بیشتر آسیب های جزئی هست که برای هر کسی ممکنه پیش بیاد.

متاسفانه توی پیست کسانی ایجاد خطر می کنند که بیشتر از مهارت و کنترلشون سرعت داشته باشند که این شامل هر دو گروه آلپاینی ها و اسنوبردی ها میشه.

v20

Registered User
لایک‌ها
18
یادگیری آلپاین سخت تره و خطراتش کمتر چون شما به محض اینکه بخوری زمین فیکس باز میکنه و پاهات آزاد میشه ولی اسنو اینطوری نیست از خود قله تا پایین هم پشتک وارو بزنی هیچی باز نمیشه فقط دهان مبارک و دیگر اعضا آسفالت میشه و 100% آسیب دیدگی کمر در اسنو وحشتناکه
هرکسم بهت گفت لذت اسنو بیشتره باور نکن تو ایران اکثرا فیلم های تبلیغاتی ردبول با اسنوبرد رو میبینن جو گیر میشن شما یک نفر رو تو ایران پیدا کن که قسمتی از اون کارهارو بتونه انجام بده!!!!!!!!!!!
الان یجورایی اسکی کردن شده کلاس کسی هم که برا کلاس گذاشتن میاد چون سختی یاذ گیری آلپاین رو نمیتونه تحمل کنه میره اسنوبرد
شما یکروز برو هر کدام از پیستها مثلا توچال (که دیگه سالن مد هست) به عنوان مثال از هر 10 نفر که مبان 9 نفر اسنو پا میکنن یک نفر ممکن آلپاین باشه(البته کلا توچال برا آلپاین خوب نیست) بعدش 2 ساعت اونجا نگاه کن اسنوبردیها همش ولو هستن رو زمین آفتاب میگیرنو سیگارو غیره ......... اون یک نفر مثال آلپاینی ببین چند دور اسکی میکنه!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز اسنوبردی کلیپهای تبلیغاتیو بیخیال یکی بیاد بگه اگه اسنو حال میده پس چرا همیشه اسنوبردیها ولو هستن رو برف؟؟؟؟(شاید ولوشدن رو برف و آفتاب گرفتن هم جزیی از لذت ورزش اسنو برد هست)
در پایان عرض میکنم که با احترام به علاقه و سلیقه همه عزیزان اینو در جواب دوست عزیز که راهنمایی خواستن گفتم و یکی دیگه از عزیزان که چند صفحه قبل فرموده بودن به نظر مبارک ایشان ورزش اسکی یعنی اسنوبرد و آلپاین .......

جانا بدجوری سخن از زبان ما می گویی.
من نمی خوام به کسی توهین کنم . ولی به نظر من چون وسایل برد ارزون تر از آلپاین هست و تا حدودی کلاس بیشتری داره خیلی ها میرن سراغش ولی دلیل اینکه اکثرا روی زمین هستن دلیلش دو چیزه اول اینکه ما تو ایران پیست مخصوص اسنو نداریم و دوم اکثرا درست تکنیک های اسنو را بلد نیستند.
به شخصه از بردیها زیاد ضربه خوردم ولی بهشون احترام می زارم.
در مورد لش بودن هم ربطی به اسنو نداره

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
اگه آسیب رو بخواین مقایسه کنید معمولا آسیب شدید توی آلپاین مربوط به پارگی مینیسک زانو میشه. آسیب توی برد بیشتر مربوط به کمر و نخاع هست و شکستگی مچ دست. اگه شدیدترین آسیب رو توی هر حالت بخواین مقایسه کنید برد خطرش بیشتره. ولی تعداد آسیب های شدید کلا کمه و بیشتر آسیب های جزئی هست که برای هر کسی ممکنه پیش بیاد.

متاسفانه توی پیست کسانی ایجاد خطر می کنند که بیشتر از مهارت و کنترلشون سرعت داشته باشند که این شامل هر دو گروه آلپاینی ها و اسنوبردی ها میشه.
کاملا درسته.من با شما موافقم.توی هر دو(یا هر ورزشی) خطر وجود داره ولی آسیب جدی توی برد بیشتره.آسیب هاش بشتر به خاطر چرخیدن های ناگهانی رو ی کمر و گردن متمرکز میشن و چون جفت پاها رو یه تخته فیکس شده موقع خوردن زمین شکستگی مچ هم وجود داره.ولی وقتی آمادگی کامل باشه و روی پرش مسط باشی فوق العاده هیجان داره.ولی من حس خوبی ندارم که هر دو پام یه جا ثابت بشن.(البته این نظر شخصی منه و دلیل بد بودن برد نیست.)راستی دوستان بردی... اگه فیکسای برد بشکنه چی کار باید کرد...؟من وقتی دیدم روش ثابته این سوال برام ایجاد شد...

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
کاملا درسته.من با شما موافقم.توی هر دو(یا هر ورزشی) خطر وجود داره ولی آسیب جدی توی برد بیشتره.آسیب هاش بشتر به خاطر چرخیدن های ناگهانی رو ی کمر و گردن متمرکز میشن و چون جفت پاها رو یه تخته فیکس شده موقع خوردن زمین شکستگی مچ هم وجود داره.ولی وقتی آمادگی کامل باشه و روی پرش مسط باشی فوق العاده هیجان داره.ولی من حس خوبی ندارم که هر دو پام یه جا ثابت بشن.(البته این نظر شخصی منه و دلیل بد بودن برد نیست.)راستی دوستان بردی... اگه فیکسای برد بشکنه چی کار باید کرد...؟من وقتی دیدم روش ثابته این سوال برام ایجاد شد...

چجوری بشکنه؟مگه آهن می شکنه به همین راحتی....من وقتی میبینم جقت پاهام رو فیکسه بیشتر احساس امنیت می کنم...ولی فکر اینکه موقع زمین خوردن یه پام بره غرب یه پاک بره شرق خیلی دردناکه :wacko: از طرفی احساس می کنم همین اسنوبرد چند سال دیگه برای کمرم مشکل ایجاد کنه...چون به کمر فشار زیادی میاره...منتها الان داغیم نمی فهمیم.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
چجوری بشکنه؟مگه آهن می شکنه به همین راحتی....من وقتی میبینم جقت پاهام رو فیکسه بیشتر احساس امنیت می کنم...ولی فکر اینکه موقع زمین خوردن یه پام بره غرب یه پاک بره شرق خیلی دردناکه :wacko:

منم تا حالا نه شنيدم نه ديدم كه كسي بگه فيكسم شكسته ....
كساني كه ميگن الپاين اسيب ديدگيش كمتر از بورد يا هر دو رو انجان ندادن و با توجه به چيزي كه احساس ميكنند دارن نظر ميدن يا اگر هر دوشو انجام دادن الپاينو برا تفريح و با سرعت ٢٠ و اينكه شايد ٤٠ دقيقه طول ميكشه از قله تا پايين بياند و الا اگر با الپاين و بورد با يك سرعت متوسط به بالا بخوري زمين اسيبديدگي در الپاين ١٠٠٪ بدتر از بورد هست و همينطور در سرعت هاي پايين باز هم الپاين اسيبش بيشتر هست
اينكه ميگن اسيب كمر و گردن عينا در الپاين هم ميتونه رخ بده مثل بورد و تازه چون پاهات از هم بازه يك اسيب جدي هم نسبت به بورد ميتونه براي الپاينيها هم داشته باشه

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
من به هیچ کس توهین نکردم چیزی که دیده بودم در پیست رو گفتن اینکه خود دوستان اسنویی اومدن از الفاظ لش و غیره برای اسنوبردیها استفاده کردن به خودشون مربوطه
و همچنین عرض کردم که به سلیقه و علاقه همه عزیزان احترام میذارم ظاهرا ماها هنوز نمیتونیم در مورد چیزی که تا حدودی نظر و سلیقه هم درش دخیل هست بحث کنیم به همین خاطر از همه عزیزان معذرت خواهی میکنم
هرکس که خودش بره پیست تفاوتها رو به اندازه درک خودش بین اسنو و آلپاین حس میکنه
بازم از حضوز عزیزانی که عرایض بنده ممکن رنجش خاطری براشون بوجود آورده باشه عذر خواهی میکنم

v20

Registered User
لایک‌ها
18
من نمي فهمم چرا بايد آسيب ديدگي تو آلپاين بيشتر باشه ؟
وقتي از وسايل خوب استفاده كنيو فيكس هات را درست تنظيم كرده باشي فيكس هات به موقع باز بشن ديگه پاهات شرق و غرب نميره و تازه كفش ها هم از مچ و ساق پا به خوبي محافظه ميكنه
ولي تو برد تا آنجايي كه من مي دونم از باز شدن فيكس خبري نيست و به نظر من اين خيلي بده .
فقط چون تو آلپاين با سرعت بيشتري مي توني بري اگه نتوني خودتو كنترل كني آسيب مي بيني اونم نه از پا ، از بقيه نقاط ديگه

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
من نمي فهمم چرا بايد آسيب ديدگي تو آلپاين بيشتر باشه ؟
وقتي از وسايل خوب استفاده كنيو فيكس هات را درست تنظيم كرده باشي فيكس هات به موقع باز بشن ديگه پاهات شرق و غرب نميره و تازه كفش ها هم از مچ و ساق پا به خوبي محافظه ميكنه
ولي تو برد تا آنجايي كه من مي دونم از باز شدن فيكس خبري نيست و به نظر من اين خيلي بده .
فقط چون تو آلپاين با سرعت بيشتري مي توني بري اگه نتوني خودتو كنترل كني آسيب مي بيني اونم نه از پا ، از بقيه نقاط ديگه

کلآ اگر قرار باشه حرفه ای به قضیه نگاه کنیم آسیب دیدگی تو هر دو هست،حتی گاهی اخبار ایران خبر از مرگ یه آلپاین باز تو مسابقات میده که اونم به خاطر سرعت زیاده و شدت ضربی که بهش وارد میشه ( از دید حرفه ای)
اسنوبورد کلآ کم دیدم که سرعتی باشه،وقتی هم مسابقه هست یا نمایشیه یا مارپیچ که بازهم تو اینا آسیب دیدگی کمتره.

ولی از دید یه اسکی باز معمولی بخوای نگاه کنی،تو پیست خیلی آلپاینی ها هستن که یه پاشون میره شرق یه پاشون غرب.
اسنو باز هایی هم هستن که دائم ولو میشن رو زمین.

توی اسنو چون پا قفل شده روی بورد و سرعت هم زیاد نیست،مشکلی نداره،حتی اگر بخوری زمین،قرار نیست که مسافت 30-40 متر طی کنی،ضمن اینکه با استفاده از اسنو میتونی خودت رو متوقف کنی.

بعدش یه چیز دیگه که باعث میشه اسنو کمتر آسیب ببینه اینه که بیشتر توی نکوبیده اسکی میکنن و همین برف پودری و نرم باعث میشه آدم هر استایلی که خواست خودش رو پرت کنه رو برف،بدون اینکه کوچکترین دردی رو حس کنه.ولی توی آلپاین چون توی نکوبیده نمیشه اسکی کرد اگر بخوری زمین درد و اینا هم بیشتره.
اینطور نیست؟؟

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها کسی از قیمت و تعرفه های آموزش اطلاع داره.
من از چند نفر پرسیدم هر کدوم یه چیزی کفتن.البته نه توی پیست.اونهایی که می شناختمشون...آموزش اسنو با الپاین فرق داره؟(تعرفه)

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
من از چند نفر پرسیدم هر کدوم یه چیزی کفتن.البته نه توی پیست.اونهایی که می شناختمشون...آموزش اسنو با الپاین فرق داره؟(تعرفه)

اسنو ساعتی 20 تومن،دیزین!!

v20

Registered User
لایک‌ها
18
من يه كلاس سراغ دارم 10 جلسه تو دربندسر با سرويس رفت و برگشت از ساعت 8 صبح تا 3 بعد از ظهر با مربي هستي . قيمت 1.100.000 تومان
اگه خواستي بگو تا شمارش را بهت بدم

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
شمشك از سه شنبه يك مسيرش بازگشايي ميشه و اينكه گفتند محدوديت بليط داره و در اوايل صبح مراجعه كنيد
هر چي باشه از دربندسنگ بهتره

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچهها.
بازم که سرد شدید.میشه یکم راجع به قیمت لباسها و برنداشون توضیح بدید.البته کمو بیش راجع به روسیگنال و برتون می دونم.چون کاپشنشو داشتم.واسه لباس هر فروشگاهی رفتم نداشته.میگن هنوز وارد نشده.فکر کنم مشکلی دارن باهاش.هو توچال اسپرت رفتم هم پامچال.فقط کرج نرفتم.یه سط متوسط چقدر میشه تقریبا

بالا