• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
adhan جان به سوال فنی.البنه از همه اساتید می پرسم.من توی پیج مشکل دارم.البته می دونید که اماتورم... :blush:
مب خوام پیچ بزم حس میکنم می خورم زمین.و همینم میشه.البته تا الان مربی نداشتم.تازه از جمعه مربیس می خواد کارشو شروع کنه...اگه میشه واسه پیچ زدن یکم توضیح بدید...

چند وقتی اسکی میکنی؟ که میخای به این سرعت پیچ بزنی شما اول باید سرخوردن رو یاد بگیری با حفظ تعادل ، تعادل باید به تنت بشینه برای افزایش تعادل مسیر مستقیم و کم شیب خوبه میتونی در حال سرخوردن به نویت اسکی هاتو بلند کنی که تعادلت بهتر بشه مهمترین مساله حفظ تعادل یا همون به اصطلاح مربیها اسکی به تنت بشینه.
بعدش میرسی به هشت کردن و پیچ هشت رو یاد میگیری بعدش کم کم نوبت پیچ های پیشرفته تر مثل پیچ باز ، موازی و در نهایت پیچ جفت هست
در مورد پیچ هشت موقعی که خوب تونستی هشت کنی در یک مسیر کم شیب هشت میکنی میری پایین(به اصطلاح شاس نژ) بعدش در حااتی که پاهات هشت هست زانوی هر پاتو فشار بدی به طرف داخل رو اون اسکی فشار میاد و به طرف دیگه میپیچی برای شروع مسیر کم شیب و سرعت کم
و مهمترین نکته اینکه نباید از زمین خوردن بترسی تا نخوری زمین یاد نمیگیری اگه میترسی چند بار خودتو بدون اسکی ینداز رو برفا غلط بزن تا ترست کمتر بشه از زمین خوردن

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
یه سوال.
حتی اگر بورد خیلی کنده کاری شده باشه روش:D یعنی خیلی زیاد بری روی سنگ و خراش های عمقی ورداره،تعمیرات روش انجام میشه؟؟
==============================================================================
امروز دیزین بودیم،عجب برف ملسی.
تا حالا نشده بود برم دیزین و شب قبلش برف زده باشه.
همش پودر پودر.خوراک اسنو باز ها بود.خیلی حال داد.

در مورد اسکی آلپاین اینجور خراشهارو با ماده ای به اسم کور فیکس (core fix) تعمیر میکنن حتی خراشهای عمیق احتمالا برا اسنو هم هست البته من خودم ندیدم فقط شنیدم اگه تو یوتیوب سرچ کنی حتما کلیپش هست و میتونی ببینی چه عمق خراشی رو پوشش میده

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
خدا لنت كنه هر كي جاده بالا رو بسته و باز نميكنه

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی adhan جان.اره با سر خوردن مشکل ندارم.تازه امسال جدی اسکی رو شروع کردم.قبلا تفریحی می رفتیم.چوپ کرایه می کردیم.امسال چوب خریدم.با هشت کردن (ترمز) همینطور.ولی همونطوری که گفتی وقتی می خوام با 8 پیچ تزنم (پای دره رو سنگین می کنم) یا می خوام لبه بدم تعادلم بهم میریزه.زمین نخوردم ولی همینکه تعادل به هم می خوره نمی تونم ادامه بدنم...
بازم ممنون.ولی اینکه گفتی یه پام رو بلند کنم تا حالا امتحان نکردم...

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
جز برف هیچ چیز دیگه جاده بالا رو نبسته.
حالا اینجوری لعنت کنی سال دیگه کلآ برف نمیاد :lol:

از ١٠ سال پيش كه بيشتر برف نيمده ديگه اون سالها با اون امكانات جاده رو باز ميكردند
مگه امسال فقط در اين جاده برف اومده دادش

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
از ١٠ سال پيش كه بيشتر برف نيمده ديگه اون سالها با اون امكانات جاده رو باز ميكردند
مگه امسال فقط در اين جاده برف اومده دادش

امسال دعوار سر بیمه کردن اسکی بازایی بوده که میخوان از جاده بالا برن.
فعلآ کسی پیدا نشده که این مسئولیت رو به عهده بگیره!

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
امسال دعوار سر بیمه کردن اسکی بازایی بوده که میخوان از جاده بالا برن.
فعلآ کسی پیدا نشده که این مسئولیت رو به عهده بگیره!

من به عهده ميگيرم ، پس نگو فقط برف باعث بسته شدن شده

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
فرومی هست که کسایی که میخوان وسایل اسکی دست دوم بخرن یا بفروشن تونجا اعلام کنن؟

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
کسی از برف پیست پالان دوکن ارزروم ترکیه امار داره؟

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
عجب برف خفنی تو راهه این هفته،چه حالی کنیم 5 شنبه تو دیزین.
من که 5 شنبه دیزین بودم،برف کامل نکوبیده و پودری بود،خیلی سخته اسکی کردن تو این برف و فشار خیلی بیشتری به آدم میاد!!!
کلآ خیلی اسکی سنگین میشه وقتی تو نکوبیده تا زانو میری تو برف.

persianenrico

Registered User
لایک‌ها
0
:blink::cool::wacko::f34r::Dقیمت SNOWBOARD,BOOT,BINDING برتون ( برای کسایی که قصد خرید لوازم برتون رو دارند )

فایل های ضمیمه

• BURTON PRICE.pdf
    37.3 KB · نمایش ها: 60

.milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کسی از برف پیست پالان دوکن ارزروم ترکیه امار داره؟

من خودم دنبال میکنم الان تو یه فرومی بودم عنوان تاپیک این بود:Erzurum'da kar kalınlığı kavgası(دعوا سر ارتفاع برف در ارزروم)

من خودم خیلی طالبم که امسال برم اونجا ولی اینارو میخونم پشیمون میشم یکی میگه برف هست یکی میگه نیست
یکی بود میگفت همه جا سنگه جوری که چوب دوستم داشت از وسط جر میخورد
دوما قیمت دلار خیلی رفته بالا تور هم که قیمتش به دلاره اصلا نمیصرفه متاسفانه من تا حالا نرفتم ولی اکثر اونایی که رفتن راضی برگشتن کلا امسال با پارسال زمین تا اسمون فرق داره یکی از اشناهامون پارسال با 450 هزار تومان 5 شب تو هتل 5 ستاره پلات اقامت داشتن با تمام امکانات غذا و مش..روب هزینه پیست و...... ولی امسال اکثرا 3 شب هستن با قیمت بالای 600هزار
یه پیست دیگه هم هست که اکثرا اونجا همه قبول دارن و نزدیک به اونجا به اسم ساری کامیش پیستش خیلی خوشگله پر از درخت ولی کوچیکتر نسبت به پالان و یکم از نظر رفاهی و اقامتی پایین تر نسبت به پالان
ببخشید اگه یکم زیاد شد
عکسهای ساری کامیش

فایل های ضمیمه

• 240109_1b.jpg
    240109_1b.jpg
    86.9 KB · نمایش ها: 98

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی دوست عزیز
منم خاستم برم ولی همه گفتن اگه فقط برا اسکی بری نمیارزه چون ممکن برف بد باشه و باد و اینا شانسیه که خوب باشه یا نه
ولی برا عشق و حالو اینا خوبه دیسکو مشروب و از این چیزا جوره دیگه

.milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خواهش دوست عزیز
واسه همین عشق و حاله که گرون در میاد وگرنه هزینه پیست از دیزین ارزونتره استفاده از بالابر ها برا هر روز 20TL هست که میشه 15 هزار تومان وقتی عکس این پیست هارو میبینم دیونه میشم
ادم غبطه میخوره به وضع مملکتشون تو هر کوره دهی هم باشی حداقل 3 4 تا هتل توپ با تمام امکانات برات مهیاست ما هم اینجا ....

ars959

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید بهترین مارک برد چیه ؟؟ به نظر شما برد مارک DC خوبه ؟؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام خسته نباشید بهترین مارک برد چیه ؟؟ به نظر شما برد مارک DC خوبه ؟؟

برند معروف و امريكايي هست ولي در ايران جديدا ميگن كه ميارن و خودشون به اسم اتريشي روش هك ميكنند ...
برتون و سالامون و هد به ترتيب در ايران بهترين هستند

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
برند معروف و امريكايي هست ولي در ايران جديدا ميگن كه ميارن و خودشون به اسم اتريشي روش هك ميكنند ...
برتون و سالامون و هد به ترتيب در ايران بهترين هستند

از چه نظر تو ایران بهترین هستن؟؟ از اینکه نمایندگی فروش دارن ؟؟ یا خدمات پس از فروش دارن؟؟
یا فقط بوردهای خوب این برندها میاد تو ایران؟؟

bad.boys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسی خبر داره جاده بالا دیزین باز شد ؟؟؟

بالا