adhan
Registered User
- نوشتهها
- 86
- لایکها
- 2
adhan جان به سوال فنی.البنه از همه اساتید می پرسم.من توی پیج مشکل دارم.البته می دونید که اماتورم... :blush:
مب خوام پیچ بزم حس میکنم می خورم زمین.و همینم میشه.البته تا الان مربی نداشتم.تازه از جمعه مربیس می خواد کارشو شروع کنه...اگه میشه واسه پیچ زدن یکم توضیح بدید...
چند وقتی اسکی میکنی؟ که میخای به این سرعت پیچ بزنی شما اول باید سرخوردن رو یاد بگیری با حفظ تعادل ، تعادل باید به تنت بشینه برای افزایش تعادل مسیر مستقیم و کم شیب خوبه میتونی در حال سرخوردن به نویت اسکی هاتو بلند کنی که تعادلت بهتر بشه مهمترین مساله حفظ تعادل یا همون به اصطلاح مربیها اسکی به تنت بشینه.
بعدش میرسی به هشت کردن و پیچ هشت رو یاد میگیری بعدش کم کم نوبت پیچ های پیشرفته تر مثل پیچ باز ، موازی و در نهایت پیچ جفت هست
در مورد پیچ هشت موقعی که خوب تونستی هشت کنی در یک مسیر کم شیب هشت میکنی میری پایین(به اصطلاح شاس نژ) بعدش در حااتی که پاهات هشت هست زانوی هر پاتو فشار بدی به طرف داخل رو اون اسکی فشار میاد و به طرف دیگه میپیچی برای شروع مسیر کم شیب و سرعت کم
و مهمترین نکته اینکه نباید از زمین خوردن بترسی تا نخوری زمین یاد نمیگیری اگه میترسی چند بار خودتو بدون اسکی ینداز رو برفا غلط بزن تا ترست کمتر بشه از زمین خوردن