• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
من بگم 70% این صفحات رو خوندم خالی نبستم :D

دوستان اینطور که معلومه اولین پیشنهاد قبل از شروع اینه که بریم کرایه اسکی کنیم ببینیم آلپاین یا اسنو کدوم بیشتر بهمون حال میده ( 100% اسنو )

سوالم اینه که توچال کجا اسنوبورد کرایه میدن ؟ هزینش ؟ و کلاً از ایستگاه 1 بخوای بری بالا باید کدوم ایستگاه پیاده بشی ؟ هزینه هاشم بگید.

ممنون

همون پارکینگ جلوی ایستگاه 1،نوشته مدرسه اسکی توچال،همونجا کرایه میکنی!!
بورد،فیکس،بوت 30 تومن !! لباس اگر اشتباه نکنم 12 تومن، عینک 5 تومن،دستکش هم 5 تومن!! حالا خودت جمعش کن!

ایستگاه 1 سوار میشی و باید ایستگاه 7 پیاده بشی،هزینه اش هم میشه 25 تومن!!

یعنی واسه یه بار کرایه لوازم و اسکی کردن 80 تومن خرج داری!! تازه اگر واسه دفعه اول میری خوبه که یه مربی هم داشته باشی.

ohad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بگم 70% این صفحات رو خوندم خالی نبستم :D

دوستان اینطور که معلومه اولین پیشنهاد قبل از شروع اینه که بریم کرایه اسکی کنیم ببینیم آلپاین یا اسنو کدوم بیشتر بهمون حال میده ( 100% اسنو )

سوالم اینه که توچال کجا اسنوبورد کرایه میدن ؟ هزینش ؟ و کلاً از ایستگاه 1 بخوای بری بالا باید کدوم ایستگاه پیاده بشی ؟ هزینه هاشم بگید.

ممنون

مربی برای آلپاین ساعتی 5/13 هست قیمتش خوبه

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اصلآ توقع ندارم یه صفحش رو هم بخونی :D سوالی داری بپرس،جواب میدیم،دیگه نمیخواد بری 118 صفحه بخونی!
همون 1.5 که گفتی عالیه،زیاد هم هست به نظر من،جنس بنجول بهت نمیندازه کسی!!
کاپشن شلوار فکر نمیکنم با 300 بتونی گیر بیاری،آخه هم قیمت دلار رفته بالا،هم الان وسط فصل هستیم و تخفیف خاصی بهت نمیدم،جنسای 2011 هم نمیتونی پیدا کنی دیگه!! تموم شده!
احتمالآ کاپشن شلوار رو با قیمت 400یا بیشتر میتونی گیر بیاری.بستگی به سلیقت داره.
بورد رو بستگی به مدلش داره دیگه،همه مدل هست از 400 بگیر تا 2 میلیون،ولی لازم نیست واسه بورد خیلی پول بدی،چون بعد از یکی دو سال ممکنه بخوای عوض کنی.
ولی سعی فیکس و بوتت رو خوب بگیری.بوت رو به نظرم بندی نگیر،موقع بستن بندهاش کارت سخت میشه:cool:

راستی همون 1.5 فکر کنم خوب باشه،دلار گرون شده.
من یه رفیقم پارسال گرفت 1.200 خودم گرفتم 850،یکی دیگه از رفیقام گرفت 650،و امسال هم باز یه ست کامل دیگه اسنوبورد جمع کردیم شد نزدیک 900.

بازم سوالی داشتی بپرس،فعلآ ظاهرآ من تنها فردی هستم که میام

Vayyyyy, merc, cheghadr khobe k adam dadashe goli mesle shoma dashte bashe ,nemidonam chetori azaton tashakor konam,bebakh k English neveshtam ,az i phone am daram miferestam va keyboardesh farsi nadare,,,,,man emshab ba babam miram eskan,age baz soali dashtam komakam mikonin?vali ghool midam aziyateton nakonam
:)

_root

Registered User
لایک‌ها
8
همون پارکینگ جلوی ایستگاه 1،نوشته مدرسه اسکی توچال،همونجا کرایه میکنی!!
بورد،فیکس،بوت 30 تومن !! لباس اگر اشتباه نکنم 12 تومن، عینک 5 تومن،دستکش هم 5 تومن!! حالا خودت جمعش کن!

ایستگاه 1 سوار میشی و باید ایستگاه 7 پیاده بشی،هزینه اش هم میشه 25 تومن!!

یعنی واسه یه بار کرایه لوازم و اسکی کردن 80 تومن خرج داری!! تازه اگر واسه دفعه اول میری خوبه که یه مربی هم داشته باشی.

ممنون
فقط افشین جان
چند بار با اون 25 میشه سر خورد ؟ یعنی یه بار سر بخوری بیای پائین دوباره باید 25 بدی بری بالا ؟
تلکابین زده بیلیط پیست 25 همونه ؟ یعنی با همون میری با تلکابین تا پیست ؟ سر هم میشه خورد ؟

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
Vayyyyy, merc, cheghadr khobe k adam dadashe goli mesle shoma dashte bashe ,nemidonam chetori azaton tashakor konam,bebakh k English neveshtam ,az i phone am daram miferestam va keyboardesh farsi nadare,,,,,man emshab ba babam miram eskan,age baz soali dashtam komakam mikonin?vali ghool midam aziyateton nakonam
:)

اسکان!! خوبه،فکر کنم اونجا سالامون بتونی بخری.
ممنون
فقط افشین جان
چند بار با اون 25 میشه سر خورد ؟ یعنی یه بار سر بخوری بیای پائین دوباره باید 25 بدی بری بالا ؟
تلکابین زده بیلیط پیست 25 همونه ؟ یعنی با همون میری با تلکابین تا پیست ؟ سر هم میشه خورد ؟

اون 2 تومن واسه اسکیه،پول رو میدی،بلیط به دست سوار کابین میشی و میری ایستگاه 7 پیاده میشی و مشغول اسکی کردن میشی.
میری سر میخوری میری پایین،سوار سیژ میشی میای بالا،1000 بار هم میتونی با همون 25 تومن بری سر بخوری!! البته فقط تا ساعت 3 :D
وقتی رسیدی پیست دیگه هیچ پولی نمیدی! مگر اینکه بخوای مربی بگیری یا بری رستوران غذا بخوری.

persianenrico

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی از قیمت Helmet های مارک RED خبر داره ؟ قیمتشون تو ایران منظورمه ، چون خودم قیمتاشون رو به $ دارم و قیمتای توی ایران مد نظرمه

اگه از مارک های دیگه هم قیمت دارید بگید :rolleyes:

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان کسی از قیمت Helmet های مارک RED خبر داره ؟ قیمتشون تو ایران منظورمه ، چون خودم قیمتاشون رو به $ دارم و قیمتای توی ایران مد نظرمه

معمولش چند جا كه من پرسيدم بين ٧٠ تا ١٨٠ تومن بوده من خودم ١٤٠ خريدم ولي سال پيش

street design

Registered User
لایک‌ها
555
افشین جان داداش من تو کف این اسکیم
تا حالام قسمت نشده برم
چند تا سوال دارم:

اول اینکه یه بورد معمولی ولی کیفین خوب چند هست الان؟!
سوالای دیگمو جوابشونو گرفتم :دی
می گم یه برنامه بچینیم بچه های اینجا بریم:ِدی
منو آقا افشین و باران خانوم و بقیه... :دی...

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
افشین جان داداش من تو کف این اسکیم
تا حالام قسمت نشده برم
چند تا سوال دارم:

اول اینکه یه بورد معمولی ولی کیفین خوب چند هست الان؟!
سوالای دیگمو جوابشونو گرفتم :دی
می گم یه برنامه بچینیم بچه های اینجا بریم:ِدی
منو آقا افشین و باران خانوم و بقیه... :دی...

راستش الان قیمت رو نمیدونم.بورد معمولی!! شاید بتونی با 350 هم گیر بیاری،البته من نسبت به قیمت دلار میگم!!
فکر نمیکنم کمتر از این باشه دیگه!

حالا داداش شما لوازم رو بگیر که از کف در بیای،بعدش ما قرار میذاریم با هم میریم : دی

persianenrico

Registered User
لایک‌ها
0
معمولش چند جا كه من پرسيدم بين ٧٠ تا ١٨٠ تومن بوده من خودم ١٤٠ خريدم ولي سال پيش

چه مدلیشو خریدی ؟ پارسال قیمت دلار انقدر نبود اما الان فکر کنم همونی که خریدی 140 تومن ، الان 200 تومان باشه

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
Salam,man jomeye gozashte raftim eskan vali az shanse man baste bod ,be hamin dalil raftim shariyati namayandegiye salomon va kapshane bonfire az hamoja kharidam395 amma shalvaramo RIDE kharidam 280. Hala mond asle kariya...
ادامه دارد...

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
Salam,man jomeye gozashte raftim eskan vali az shanse man baste bod ,be hamin dalil raftim shariyati namayandegiye salomon va kapshane bonfire az hamoja kharidam395 amma shalvaramo RIDE kharidam 280. Hala mond asle kariya...
ادامه دارد...

ایول،ادامه بده.جفتشون خوبن،من خودم کاپشن و شلوار بون فایر دارم،خیلی سبک و گرمه.

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ایول،ادامه بده.جفتشون خوبن،من خودم کاپشن و شلوار بون فایر دارم،خیلی سبک و گرمه.

Merc dadashi nazare lotfetone,rasti ye soale dg,dostam diroz rafte bod K2 sport va migoft k agha e gir dade bod vase shoro heyfe k board geron bekhari biya in boardaro bekhar k rosh fixesham hamintori midan, k gheymatesham goft hodode 400 albate migoft off am khorde bod,hala be nazare shoma mashkok nist yani manzoram ine k ye chizi ye moshkely dare k fixesham bahash mide na?

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
Merc dadashi nazare lotfetone,rasti ye soale dg,dostam diroz rafte bod K2 sport va migoft k agha e gir dade bod vase shoro heyfe k board geron bekhari biya in boardaro bekhar k rosh fixesham hamintori midan, k gheymatesham goft hodode 400 albate migoft off am khorde bod,hala be nazare shoma mashkok nist yani manzoram ine k ye chizi ye moshkely dare k fixesham bahash mide na?

k2،من خودم دو سری ست از اونجا جمع کردم،هم واسه خودم که پارسال بود،هم واسه دوستم که امسال بود.فروشنده اش یه آقای کچلی هست به اسم علی آقا.
چیزی که میدونم راجع به k2 اینه که جنس پارسال رو اصلآ نداره!! یعنی مطمئن باشین 2012 بهتون میده!!
من هم اولش گفتم،لازم نیست اولش پول زیادی واسه بورد بدین.واسه نمونه هم خودشون میبندن هر کی خوشش اومد میتونه ورداره!!
فیکس واسه دختر هم معمولآ نمیخواد فلزی باشه،یعنی نباید روی فیکس زیاد حساس باشین،چون دخترا وزنشون زیاد نیست،لازم نیست خیلی فیکس شاخ و محکمی(فلزی) داشته باشن.

با off شده 400 وگرنه 400 که به این آسونی گیر نمیاد،به نظرم واسه شروع نباید بد باشه.

street design

Registered User
لایک‌ها
555
ما به یه روز جاره کردنم راضی ایم:دی
ردیف کنید بریم
باران حاجی زاده که بدون ما نمیره
میره؟! :دی

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
k2،من خودم دو سری ست از اونجا جمع کردم،هم واسه خودم که پارسال بود،هم واسه دوستم که امسال بود.فروشنده اش یه آقای کچلی هست به اسم علی آقا.
چیزی که میدونم راجع به k2 اینه که جنس پارسال رو اصلآ نداره!! یعنی مطمئن باشین 2012 بهتون میده!!
من هم اولش گفتم،لازم نیست اولش پول زیادی واسه بورد بدین.واسه نمونه هم خودشون میبندن هر کی خوشش اومد میتونه ورداره!!
فیکس واسه دختر هم معمولآ نمیخواد فلزی باشه،یعنی نباید روی فیکس زیاد حساس باشین،چون دخترا وزنشون زیاد نیست،لازم نیست خیلی فیکس شاخ و محکمی(فلزی) داشته باشن.

با off شده 400 وگرنه 400 که به این آسونی گیر نمیاد،به نظرم واسه شروع نباید بد باشه.

Agha afshin to in modat shoma kheili aghayi kardino rahnamayim kardi azatam tashakor mikonam vali mesle inke baziha motevajeh nistan k inja jaye che kariye,man k dg inja post nemizaram,,,asabam kheili khord shod,nemidonam moshkel az post haye man bod ya bishakhsiyatiye baziya....man ba in sene kamam mifahmam k forum yani chi vali baziya..!!!!!!!bazam merc dadashi bye

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
Agha afshin to in modat shoma kheili aghayi kardino rahnamayim kardi azatam tashakor mikonam vali mesle inke baziha motevajeh nistan k inja jaye che kariye,man k dg inja post nemizaram,,,asabam kheili khord shod,nemidonam moshkel az post haye man bod ya bishakhsiyatiye baziya....man ba in sene kamam mifahmam k forum yani chi vali baziya..!!!!!!!bazam merc dadashi bye

خواهش میکنم،شما زیادی جدی نگیر قضیه رو.
اینجا خیلی ها بودن که دنبال پارتنر واسه اسکی میگشتن ولی پیدا نکردن :دی
حالا این دوستمون هم یه حرفی زد،نمیخواد الکی ناراحت بشی!

خلاصه اینکه کار خودت رو بکن و ادامه بده.

adhan

Registered User
لایک‌ها
2

من uvex گرفتم شهریور از 130 شروع میشد.

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
ی موضوعی دیدم جالب بود درآمد اسکی باز های آلپاین که هر سال در ورلد کاپ مسابقه میدن درآمد فصل امسال که شاید حدودا یک پنجم مسابقات تا اینجا انجام شده نفر اول زنان لیندزی وون حدود 300 میلیون تومان نفر اول مردان کستلیچ (همین که عکسش آوتار من هست) حدود 330 میلیون تومان البته من با فرانکی 1200 تومان حساب کردم که نرخ بانک مرکزی بازار حتما گرانتر تا آخر این پست هم حتما گرانتر میشه
تازه این درآمد فقط جایزه مسابقات هست درآمد تبلیغات جداست همین دو نفر اول رنکینگ هرکدام هفت یا هشت اسپانسر مالی دارن فیشر کلی پول میده که کستلیچ با تخته فیشر اسکی کنه و هد هم کلی پول میده به لیندزی وون که هد بپوشه
این سایت هاشونه میتونین اسپانسر هارو ببینین : Lindsey Vonn: Official Website, Biography, Skiing Videos, Pictures ------- Ivica Kostelic - Sluzbene Internet stranice - Official Website

اینم لینک مطلب درآمد بازیکنان: FIS-Ski - Prize money ranking

بالا