• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام كسي ميدون freezing level هر چي عددش بالاتر باشه پيست حالت يخ داره يا هر چي عددش پايين تر باشه ؟
فردا و دوشنبه هفته ديگه جون ميده برا اسكي چرا كه جمعه و شنبه و يكشنبه هواي اونجا كاملا برفي هست

xenone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.من تصمیم گرفتم که اسکی با اسنوبرد رو تازه شروع کنم که میخواستم بدونم که اگه بخوام یک ست کامل اسنوبرد بگیرم که تا 3_4 سال کارم رو راه بندازه چقدر قیمتش هست؟؟؟ در ضمن اگه ادرس چندتا فروشگاه معتبر هم بدین ممنونتون میشم.ممنون

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام به همه دوستان
من نیاز به دوجفت فیکس دارم آیا فیکس خالی جایی میفروشن؟نو یا دست دوم
راستش دودست چوب اسکی قدیمی دارم مال حدود 40 سال پیشه از اونایی که از جنس چوب هستن و به جای فیکسهای امروزی یه گیره داره که نوک پوتینهای مخصوص رو با یه گیره میگیره حالا دیگه پوتینهاش از بین رفته و قابل استفاده نیست میخام براشون فیکس نصب کنم
اگه سایت هم سراغ دارین که چه بهتر تو شهرستانم کارم راحتتر راه میفته هرچی سرچ کردم پیدا نکردم
ممنون

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
من نیاز به دوجفت فیکس دارم آیا فیکس خالی جایی میفروشن؟نو یا دست دوم
راستش دودست چوب اسکی قدیمی دارم مال حدود 40 سال پیشه از اونایی که از جنس چوب هستن و به جای فیکسهای امروزی یه گیره داره که نوک پوتینهای مخصوص رو با یه گیره میگیره حالا دیگه پوتینهاش از بین رفته و قابل استفاده نیست میخام براشون فیکس نصب کنم
اگه سایت هم سراغ دارین که چه بهتر تو شهرستانم کارم راحتتر راه میفته هرچی سرچ کردم پیدا نکردم
ممنون

سلام دوست عزیز این تخته ها که شما میگی به احتمال 99% باید الان پوسیده باشه و فکر نکنم اصلا فیکس روی خودش نگه داره یعنی بتونی پیچ کنی قبل از اینکه برا فیکس هزینه کنی بهتر با کسی که وارد مشورت کنی همچین تخته ای الان از نظر استفاده کردن هم خطرناکه
و اینکه فیکس تنها هم میفروشن

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سلام كسي ميدون freezing level هر چي عددش بالاتر باشه پيست حالت يخ داره يا هر چي عددش پايين تر باشه ؟
فردا و دوشنبه هفته ديگه جون ميده برا اسكي چرا كه جمعه و شنبه و يكشنبه هواي اونجا كاملا برفي هست
اون عدد نشونگر این هست که آّب(برف) از چه ارتفاعی به بعد یخ میزنه! اون عددی که جلوش نوشته بر حسب متر هست،یعنی از اون متراژ به بعد حالت یخ داره! فکر کنم همین باشه که گفتم:D

سلام به همگی.من تصمیم گرفتم که اسکی با اسنوبرد رو تازه شروع کنم که میخواستم بدونم که اگه بخوام یک ست کامل اسنوبرد بگیرم که تا 3_4 سال کارم رو راه بندازه چقدر قیمتش هست؟؟؟ در ضمن اگه ادرس چندتا فروشگاه معتبر هم بدین ممنونتون میشم.ممنون
فکر کنم بتونی با حدود قیمت 1.200 و بالاتر از اون ست کامل جمع کنی.
میرداماد،فروشگاه k2 .
میرداماد،اسکان.
میرداماد،بازار بزرگ میرداماد.
شهرک غرب،پاساژ ایران زمین،فرکام،نمایندگی برتون.
شهرک غرب،پاساژ گلستان،طبقه دوم،نیک اسپورت.
مرکز تجاری ولنجک.
جردن،خیابون یزدان پناه،فروشگاه مدرن اسپورت.

تا جایی که یادم بود واست نوشتم!

و میدون منیریه میتونی بری و اونجا چندین فروشگاه واسه لوازم اسکی داره که متمرکز هستن تو پاساژ پایتخت.

xenone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون عدد نشونگر این هست که آّب(برف) از چه ارتفاعی به بعد یخ میزنه! اون عددی که جلوش نوشته بر حسب متر هست،یعنی از اون متراژ به بعد حالت یخ داره! فکر کنم همین باشه که گفتم:D

فکر کنم بتونی با حدود قیمت 1.200 و بالاتر از اون ست کامل جمع کنی.
میرداماد،فروشگاه k2 .
میرداماد،اسکان.
میرداماد،بازار بزرگ میرداماد.
شهرک غرب،پاساژ ایران زمین،فرکام،نمایندگی برتون.
شهرک غرب،پاساژ گلستان،طبقه دوم،نیک اسپورت.
مرکز تجاری ولنجک.
جردن،خیابون یزدان پناه،فروشگاه مدرن اسپورت.

تا جایی که یادم بود واست نوشتم!

و میدون منیریه میتونی بری و اونجا چندین فروشگاه واسه لوازم اسکی داره که متمرکز هستن تو پاساژ پایتخت.

afshin jan kheyli kheyli mamno0n babate rahnamayi ke kardi

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوست عزیز این تخته ها که شما میگی به احتمال 99% باید الان پوسیده باشه و فکر نکنم اصلا فیکس روی خودش نگه داره یعنی بتونی پیچ کنی قبل از اینکه برا فیکس هزینه کنی بهتر با کسی که وارد مشورت کنی همچین تخته ای الان از نظر استفاده کردن هم خطرناکه
و اینکه فیکس تنها هم میفروشن
سلام
پوسیدگی ظاهری که نداره هر سال دارم ازشون استفاده میکنم خوب و محکمن اتفاقا معمولا قبل از استفاده تستشون میکنم نمیدونم جنسشون از چه چوبی هست ولی جالبه که هم حالت فنری داره و هم خیلی محکم
پوتینهاشونو سهل انگاری کردم پارسال نشستم گلی مونده الان جر خوردن
فیکسهای خودشون تو تصویر زیر هست برای اینا الان بوت گیر میاد؟
تو شهر ما لوازم اسکی کسی نمیفروشه متاسفانه مجبورم یه سری تهران رفتنی برم بگردم دنبالش
به هر حال ممنون
مشاهده پیوست 102705

Last edited:

amd-ski

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با توجه به مقايسه وضعيت روز و شب ، فكر مي كنم هرچه عدد كم تر باشه ، سطح يخ زدگي بيشتر هست ...

amd-ski

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
afshin jan kheyli kheyli mamno0n babate rahnamayi ke kardi

كف ارتفاع ديزين 2650 متر هستش ... پس هميشه بايد اونجا يخ باشه ... فكر نكنم به اين شكل كه دوستمون گفت باشه ... يا ايشون اشتباه مي كنند يا من درست توجيه نشدم . مخصوصا كه بعد از ساعت سه تغيير حالت برف و يخ زدگي كاملا مشهود هستش . در صورت صحت فرمايش دوستمون بايد اين حالت در ارتفاع مشابه از صبح اتفاق بيفته .

Last edited:

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
برا اینا فکر نکنم بوت گیر بیاد آلپاین اسکی میکنی؟
برا خرید فیکس به نظرم منیریه میتونی پیدا کنی اگه بری اونجا دسته دوم هم به احتمال زیاد هست چندتا شماره فروشگاه برات مینویسم بپرس فیکس دسته دوم دارن با پست برات بفرستن
پامچال اسپرت : 021-88064986 -09122769896
زرین اسپرت : 0221-5726476 - 09121396305
ونک اسپرت : 88603709
اکسیر کیش : 66950971 - 66480982
استار اسپرت : 66483866
توچال اسپرت : 22843779 ، 22841292

سلام
پوسیدگی ظاهری که نداره هر سال دارم ازشون استفاده میکنم خوب و محکمن اتفاقا معمولا قبل از استفاده تستشون میکنم نمیدونم جنسشون از چه چوبی هست ولی جالبه که هم حالت فنری داره و هم خیلی محکم
پوتینهاشونو سهل انگاری کردم پارسال نشستم گلی مونده الان جر خوردن
فیکسهای خودشون تو تصویر زیر هست برای اینا الان بوت گیر میاد؟
تو شهر ما لوازم اسکی کسی نمیفروشه متاسفانه مجبورم یه سری تهران رفتنی برم بگردم دنبالش
به هر حال ممنون
مشاهده پیوست 102705

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
برا اینا فکر نکنم بوت گیر بیاد آلپاین اسکی میکنی؟
برا خرید فیکس به نظرم منیریه میتونی پیدا کنی اگه بری اونجا دسته دوم هم به احتمال زیاد هست چندتا شماره فروشگاه برات مینویسم بپرس فیکس دسته دوم دارن با پست برات بفرستن
پامچال اسپرت : 021-88064986 -09122769896
زرین اسپرت : 0221-5726476 - 09121396305
ونک اسپرت : 88603709
اکسیر کیش : 66950971 - 66480982
استار اسپرت : 66483866
توچال اسپرت : 22843779 ، 22841292
سلام
بله دوست عزیز آلپاین هست
از کمکی که کردین بینهایت ممنون

sami_90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كف ارتفاع ديزين 2650 متر هستش ... پس هميشه بايد اونجا يخ باشه ... فكر نكنم به اين شكل كه دوستمون گفت باشه ... يا ايشون اشتباه مي كنند يا من درست توجيه نشدم

من در مورد freezing level شنیدم که مثلا اگه freezing level روی 1900 باشه,بالا تر از این ارتفاع اگه برف باشه اون برف میمونه و اب نمیشه نمی دونم تا چه حد درسته ولی به نظر خودم این درست تره..

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
كف ارتفاع ديزين 2650 متر هستش ... پس هميشه بايد اونجا يخ باشه ... فكر نكنم به اين شكل كه دوستمون گفت باشه ... يا ايشون اشتباه مي كنند يا من درست توجيه نشدم . مخصوصا كه بعد از ساعت سه تغيير حالت برف و يخ زدگي كاملا مشهود هستش . در صورت صحت فرمايش دوستمون بايد اين حالت در ارتفاع مشابه از صبح اتفاق بيفته .

نه، درست گفت دوستمون، ارتفاع یخ زدگیه، من کوهنوردی میکنم، یا اونجا که من میدونم، وقتی ارتفاعی رو که میری بیشتر از freezing level تو اون فصله، شب مانی بدون وسایل خاص نمیشه
میشه اینطور برداشت کرد که برف از اون ارتفاع به بالا، یا یخ، آب نمیشه، یعنی زیره این ارتفاع گله، بالای این ارتفاع یخه

amd-ski

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه، درست گفت دوستمون، ارتفاع یخ زدگیه، من کوهنوردی میکنم، یا اونجا که من میدونم، وقتی ارتفاعی رو که میری بیشتر از freezing level تو اون فصله، شب مانی بدون وسایل خاص نمیشه
میشه اینطور برداشت کرد که برف از اون ارتفاع به بالا، یا یخ، آب نمیشه، یعنی زیره این ارتفاع گله، بالای این ارتفاع یخه

ok ... مرسي از توضيحات

nima_riverside

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان آلپاین باز یک راهنمایی می خواستم !!!!
برای یه مبتدی با توجه به قیمت های آف خورده الان که فقط برای تفریح اسکی بخواد بکنه و یکی دو فصل هم بتونه ازش استفاده کنه چه
برندی برای چوب آلپاین ،چه برندی برای کفش بهتره که نه ارزون و آشغال باشه نه مخصوص مسابقات یا سرعت؟؟؟؟؟؟

خوشحال میشم سریع نظرهایتان را بدونم دوستان آلپاینی تا حراج هاپایان نیافته :p در ضمن از کاربر adhan هم بابت حسن انتخاب k2 بعنوان
یک برد خوووب ممنونم :happy: چون خودم از اول سرخوردنم k2 داشتم و تا الان ازش راضی ام.:happy:

سلام علی آقا-با هزینه نسبتا کمی میتونی یه جفت اسکی آلپاین خوب بخری.من بهت چوب Nordicaمدل:GranSport10 رو پیشنهاد میکنم 2هفته پیش واسه یکی از دوستام با فیکسش خریدیم 370000 تومان اتفاقا 3روز پیش که باهم رفته بودیم دیزین باهاش اسکی کردم خیلی چوب خوبی بود.اگه خواستی بگو آدرس مغازشو واست بفرستم. امیدوارم مفید بوده باشه واست

nima_riverside

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من در مورد سوالت اطلاعاتی ندارم ولی 2شنبه دیزین بودم هوا خیلی خوب و آفتابی بود برف ,الی بود فقط وقتی سرعت میگرفتم چنان باد یخی میخورد تو صورتم که مجبور میشدم چند ثانیه وایسم دوباره اسکی کنم .پیست هم اصلا حالت یخ زده نداشت البته من 10توپیست بودم شاید اول صبح یخ بوده!:cool:

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام علی آقا-با هزینه نسبتا کمی میتونی یه جفت اسکی آلپاین خوب بخری.من بهت چوب Nordicaمدل:GranSport10 رو پیشنهاد میکنم 2هفته پیش واسه یکی از دوستام با فیکسش خریدیم 370000 تومان اتفاقا 3روز پیش که باهم رفته بودیم دیزین باهاش اسکی کردم خیلی چوب خوبی بود.اگه خواستی بگو آدرس مغازشو واست بفرستم. امیدوارم مفید بوده باشه واست

سلام دوست عزیز ممکن آدرس مغازه ای که نوردیکا میاره رو به من بگی
ممنونم

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوست عزیز من در مورد سوالت اطلاعاتی ندارم ولی 2شنبه دیزین بودم هوا خیلی خوب و آفتابی بود برف ,الی بود فقط وقتی سرعت میگرفتم چنان باد یخی میخورد تو صورتم که مجبور میشدم چند ثانیه وایسم دوباره اسکی کنم .پیست هم اصلا حالت یخ زده نداشت البته من 10توپیست بودم شاید اول صبح یخ بوده!:cool:

منم دوشنبه اونجا از ٩ بودم عالي بود مخصوصا نكوبيده ٦ نفر رو نديدي كه مي پريدند از قله تا نيم قله

amd-ski

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[

دوست عزيز در اين مورد ، سليقه و قيمت تعيين كننده ترين فاكتور هستند nordica , salomon , rossignol , head , fischer , atomic , ... همشون خوب و عالي هستند .. موقع خريد فقط نبايد پول اضافه بابت خريد تجهيزات حرفه اي بدي ... سطح و كلاس اسكيت رو براي نمايندگي بگو ، ازش راهنمايي بخواه ... و ازش بخواه در سطح مبتدي و متوسط بهت قيمت و گزينه انتخابي معرفي كنه ... گزينه بهتر ، گزينه ايست كه هم سطح مبتدي و هم سطح متوسط رو پوشش بده ... عجله نكن به حرفهاشون خوب گوش كن چون يادگيري درش هست ... به چند جا سربزن و در نهايت جمع بندي كن ... قيمت مناسب براي ست كامل چوب و كفش و فيكس از 500 هزار شروع ميشه تا 750000 ...
نكته مهم اينه كه طول چوب رو سعي كن بين چانه تا نوك بيني انتخاب كني تا پيچ هاي راحت تر و بهتري بتوني بزني ...

موفق باشيد.
بي خبر هم نگذار تا بقيه دوستان استفاده كنند

Last edited:
بالا