• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
هتل گاجره تز هردوتاش بهتره 3 کیلومتری پیست هست اگه حوصله داشته باشی بعد ازاسکی با ماشین بری تا هتل البته خیلی نزدیکه از نظر تمیزی هم قابل قبول از نظر غذا هم خیلی خیلی از اونا بهتره
سلام دوستان

میگن هتل 1 دیزین از 2 خیلی بهتره. از دوستان کسی اطلاعات بیشتری داره در اختیار ما بذاره؟ از چه جهت هتل 1 بهتره، و اگه هتل 2 بریم خیلی بدتره؟ مخصوصا هتل 2 از نظر تمیزی جا و منظره چه فرقی با هتل 1 داره؟ چون میخوام رزرو کنم اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان من کلا جدیدم چه تو سایت چه یادگیریه اسکی ..... فقط یه جلسه رفتم اسکی و انوقت با اعتماد به نفس فراوان رفتم چوب اسکی خریدم:D من از کسی که خودش مربی اسکی هست کمک گرفتم بهم گفت چوبی بگیر که با کفش همقدت باشه ولی تو سایت خوندم که نظر دوستان متفاوته . من الان قد خودم بودن کفش 166 هست و چوبم 162.. بنظرتونمناسبه؟؟؟؟ کفشم هم 70 هست نمی دونم این عدد یعنی چی ..

سلام
موفق باشی در اسکی
دختر خانم هستی؟
مربی که اینو بهت گفته چند سالشه این دیدگاه قدیمی هست و برای تخته اسکی های کارو اشتباه هست.
چوبت بلنده ، به خصوص که میخای تازه شروع کنی یادگیری سخت تر میشه برات اگه امکان داره برات برو عوضش کن چوبی بگیر که تا چانه ات باشه از نظر سایز بستگی به مارکهای متفاوت داره
سایزهای مناسب شما 156 و 150 و157 در نهایت 160
البنه برای یادگیری مهم با این چوب یادگیریت کندتر میشه
و اون عدد 70 flex index کفشت هست یعنی درجه سختی کفش که هرچی بالاتر باشه کفش خشکتر و واکنشش نسبت به حرکات پا سریعتر میشه البته برا این پرسیدم خانم هستی یا نه چون فلکس 70 برای خانمها پیشنهاد نمیشه ولی نظر شخصی من اینه که اگه بنونی خشکی اولشو تحمل کنی تا پات عادت کنه یادگیریت ساده تر میشه کلا فلکس زیر 70 کفش خیلی نرم میشه و انرژی بیشتری از آدم میگیره خوبیش اینکه وقتی یاد بگیری بازم کفشات خوبه و اذیت نمیکنه
چه مارکی گرفتی وسایلتو؟

hosein4444

Registered User
لایک‌ها
10
سلام.اقا کی میدونه فردا دیزین باز هست یا نه؟از چه ساعتی شروع به کار میکنند؟

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
باسلام
دوستان من قراره 12 این ماه (فروردین برم دیزین)
میخواستم بپرسم قیمت وروردی برای افراد مبتدی مثل ما و اجاره اسکی چه قدر در میاد.
اصلا دیزین 12 هم بازه؟؟

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
سال نو مبارک
کسی فروردین رفته دیزین اوضاع برف چطوره؟

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
هتل گاجره تز هردوتاش بهتره 3 کیلومتری پیست هست اگه حوصله داشته باشی بعد ازاسکی با ماشین بری تا هتل البته خیلی نزدیکه از نظر تمیزی هم قابل قبول از نظر غذا هم خیلی خیلی از اونا بهتره

سلام. سال نوی همه دوستان مبارک باشه.

خیلی ممنون از پیشنهادتون. رفتیم هتل گاجره و خیلی هم خوش گذشت. هم جا داشت، هم قیمتهاش مناسب بود، هم صبحانه مفصل سر اتاق بود. بیلیارد و پینگ پنگ و استخر هم داشت (اینا دیگه سر اتاق نبود). رستورانش حرف نداشت ولی کافی شاپش هیچی نداشت P: از هتل تا پیست هم بیشتر از 5 دقیقه فکر کنم راه نبود (2 کیلومتر).

گزارش پیست برای کسانی که می خوان برن: برف از قله تا نیم قله عالی بود. نیم قله به پایین تا ظهر یخ بود بعد از ظهر هم شلاب می شد (ولی باز می شد اسکی کرد). تله اسکی گوزنی هم باز بود و برفش بد نبود. تله کابین و تله اسکی نیم قله تا قله هم هر دو تاش کار می کرد. بشقابی ها هم یکیش به راه بود، دیروز هم تله اسکی پارکینگ پایین (شاله؟) تا اون رستوران سوپراستار متروکه رو هم باز کرده بودند. روز اول و دوم پیست خلوت بود (شاید کلا 100 نفر هم نبودند). روز سوم خیلی شلوغ شد ولی فکر کنم از فردا بهتر بشه. هوا کلا آفتابی و خوب بود، فکر کنم تا دوشنبه هوا همین طور خب بمونه.

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
باسلام
دوستان من قراره 12 این ماه (فروردین برم دیزین)
میخواستم بپرسم قیمت وروردی برای افراد مبتدی مثل ما و اجاره اسکی چه قدر در میاد.
اصلا دیزین 12 هم بازه؟؟

قیمت ورودی برای همه مثل هم هست یعنی 30 تومان. دیزین هر روز بازه. اگه خواستید مطمئن شید قبل از رفتن زنگ بزنید به این شماره بپرسید: 02615215041

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
سلام. سال نوی همه دوستان مبارک باشه.

خیلی ممنون از پیشنهادتون. رفتیم هتل گاجره و خیلی هم خوش گذشت. هم جا داشت، هم قیمتهاش مناسب بود، هم صبحانه مفصل سر اتاق بود. بیلیارد و پینگ پنگ و استخر هم داشت (اینا دیگه سر اتاق نبود). رستورانش حرف نداشت ولی کافی شاپش هیچی نداشت P: از هتل تا پیست هم بیشتر از 5 دقیقه فکر کنم راه نبود (2 کیلومتر).

گزارش پیست برای کسانی که می خوان برن: برف از قله تا نیم قله عالی بود. نیم قله به پایین تا ظهر یخ بود بعد از ظهر هم شلاب می شد (ولی باز می شد اسکی کرد). تله اسکی گوزنی هم باز بود و برفش بد نبود. تله کابین و تله اسکی نیم قله تا قله هم هر دو تاش کار می کرد. بشقابی ها هم یکیش به راه بود، دیروز هم تله اسکی پارکینگ پایین (شاله؟) تا اون رستوران سوپراستار متروکه رو هم باز کرده بودند. روز اول و دوم پیست خلوت بود (شاید کلا 100 نفر هم نبودند). روز سوم خیلی شلوغ شد ولی فکر کنم از فردا بهتر بشه. هوا کلا آفتابی و خوب بود، فکر کنم تا دوشنبه هوا همین طور خب بمونه.

سلام
سال نوی همه مبارک
دوست عزیز میشه یه مزنه از قیمتای این هتل گاجره بدی؟
و اینکه ساعت کار پیست دیزین چجوریه ؟
راستی جاده چالوس چجوری بود ؟از نظر شلوغیه عید میگم

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
قیمت ورودی برای همه مثل هم هست یعنی 30 تومان. دیزین هر روز بازه. اگه خواستید مطمئن شید قبل از رفتن زنگ بزنید به این شماره بپرسید: 02615215041

سلام دوست عزیز
میبخشید یه سوال دیگه هم دارم از خدمتتون
هزینه اجاره وسایل اسکی چند در میاد.
ممنون

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
سلام دوست عزیز
میبخشید یه سوال دیگه هم دارم از خدمتتون
هزینه اجاره وسایل اسکی چند در میاد.
ممنون

بستگی داره چیا کرایه کنی
اگه فقط چوب یا برد بگیری 15 تا 25 معمولا
و اگه ست کامل بگیری 50 تا 60

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
راستش ما لباس اسکی و عینک رو تهیه کردیم.ولی داریم برای اولین بار میریم.
پس وسایل اسکی برای اسکی کردن 15 تا25 تومن بشه خوبه.
با تشکر

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
خواهش
البته باز بستگی داری کدوم پیست بری چی کرایه کنی و از کی کرایه کنی

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سال نوی همه مبارک
دوست عزیز میشه یه مزنه از قیمتای این هتل گاجره بدی؟
و اینکه ساعت کار پیست دیزین چجوریه ؟
راستی جاده چالوس چجوری بود ؟از نظر شلوغیه عید میگم

اتاق سه نفره 115 تومان و اتاق دو نفری 85 تومان بود. البته سوئیت و هتل آپارتمان هم داره. همون طور که گفتم با صبحانه هست که همین صبحانه توی هتل دیزین میشه نفری 11 تومان. این صبحانه رو برای این میگم چون فکر می کنم برای اسکی خیلی مهمه. سایت هم داره ولی قیمت های توی سایت قدیمی هست.

جاده روز اول خوب بود. از روز دوم به بعد از ترافیک تهران هم بدتر بود. البته مسیر رفت به شمال، مسیرش برگشتش باز خوب بود.

ساعت کار پیست از 8 بود تا 4 (من خودم از 9 می رفتم ولی شنیدم که از 8 بازه).

اگه رفتید خوش بگذره :)

neusha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
موفق باشی در اسکی
دختر خانم هستی؟
مربی که اینو بهت گفته چند سالشه این دیدگاه قدیمی هست و برای تخته اسکی های کارو اشتباه هست.
چوبت بلنده ، به خصوص که میخای تازه شروع کنی یادگیری سخت تر میشه برات اگه امکان داره برات برو عوضش کن چوبی بگیر که تا چانه ات باشه از نظر سایز بستگی به مارکهای متفاوت داره
سایزهای مناسب شما 156 و 150 و157 در نهایت 160
البنه برای یادگیری مهم با این چوب یادگیریت کندتر میشه
و اون عدد 70 flex index کفشت هست یعنی درجه سختی کفش که هرچی بالاتر باشه کفش خشکتر و واکنشش نسبت به حرکات پا سریعتر میشه البته برا این پرسیدم خانم هستی یا نه چون فلکس 70 برای خانمها پیشنهاد نمیشه ولی نظر شخصی من اینه که اگه بنونی خشکی اولشو تحمل کنی تا پات عادت کنه یادگیریت ساده تر میشه کلا فلکس زیر 70 کفش خیلی نرم میشه و انرژی بیشتری از آدم میگیره خوبیش اینکه وقتی یاد بگیری بازم کفشات خوبه و اذیت نمیکنه
چه مارکی گرفتی وسایلتو؟

سلام . مرسی از پاسختون . بله خانم هستم . درست حدس زدین مربی که باهام بود آدم مسنی هست . البته من وسایلم و از فی چال گرفتم . اگه بشناسن آقای شمشکی که جوون هم هستن باز همین چوب و تایید کردن کوتاه تر هم بود .بدون کفش تا زیر چونم بود ولی گفت اینا تین ایجری هست و نرو سراغشون راستش طرحشون هم خیلی بچه گانه بود . واقعا گیج شدم و نمی دونم چیکار کنم هنوز ازش استفاده نکردم می خوام بدونم اگه واقعا برام مناسب نیست تا نو هست برم و عوضش کنم چون کلی پول دادم و هزینه کردم :( . یعنی بنظر شما با این چوب نمی تونم یاد بگیرم؟؟ چوبم مارک روسیگنال هست و کفشم تکنیکا............ کفش و چیکار کنم ؟؟ منظورتون رو متوجه نشدم فلکس 70 برای خانمها پیشنهاد می شه یا نمی شه؟؟ یعنی زیادی سخته؟؟ بهم گفت اگه پایین تر بگیری سال بعد باید عوضش کنی... حالا بنظرتون ببرم عوضش کنم ؟؟

Last edited:

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام . مرسی از پاسختون . بله خانم هستم . درست حدس زدین مربی که باهام بود آدم مسنی هست . البته من وسایلم و از فی چال گرفتم . اگه بشناسن آقای شمشکی که جوون هم هستن باز همین چوب و تایید کردن کوتاه تر هم بود .بدون کفش تا زیر چونم بود ولی گفت اینا تین ایجری هست و نرو سراغشون راستش طرحشون هم خیلی بچه گانه بود . واقعا گیج شدم و نمی دونم چیکار کنم هنوز ازش استفاده نکردم می خوام بدونم اگه واقعا برام مناسب نیست تا نو هست برم و عوضش کنم چون کلی پول دادم و هزینه کردم :( . یعنی بنظر شما با این چوب نمی تونم یاد بگیرم؟؟ چوبم مارک روسیگنال هست و کفشم تکنیکا............ کفش و چیکار کنم ؟؟ منظورتون رو متوجه نشدم فلکس 70 برای خانمها پیشنهاد می شه یا نمی شه؟؟ یعنی زیادی سخته؟؟ بهم گفت اگه پایین تر بگیری سال بعد باید عوضش کنی... حالا بنظرتون ببرم عوضش کنم ؟؟

دوست عزیز سلام
ببین در مورد اندازه تخته اسکی یک دیدگاه کلی هست هرچی کوتاهتر باشه یادگیری و پیچیدن راحت تره این تا اینجا خوب
در مورد تخته های کارو یعنی همینا که الان موجود هست در بازار فرمول کلی این هست که بین 5 تا 15 سانتیمتر کوتاهتر از قدت تو این رنج مناسب هست بگیری بعدش باید ببینی چجوری میخای اسکی کنی خانمها که زیاد اهل شوس کردن و سرعتی رفتن نیستن بیشتر پیچ زدن ریز رو دوست دارن مثل حالت رقص تخته هرچی کوتاهتر باشه راحتتر میپیچه ولی اینجور نیست که تخته بلند نمپیچه یادگیری اون بیشتر طول میکشه.
و اما در مورد کفش منم عرض کردم اگه همینارو بتونی بپوشی و خشکی اولشو تحمل کنی برا بعدا که یاد میگیری کفشات خوبه و لازم نیست عوض کنی و اینکه مارک تکنیکا کفشای بسیار خوبی میزنه , فوق العاده هست از من میشنوی کفشهارو نگه دار فکر نمیکردم مارک تکنیکا گیر بیاد اینجا نو هست دیگه؟ میدونی چه مدلیه و مال چه سالی هست کفشات ندید میگم خوبه چون تکنیکا هست البته اگر نو باشه
بازم اگه موردی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم
موفق باشی

neusha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سلام
ببین در مورد اندازه تخته اسکی یک دیدگاه کلی هست هرچی کوتاهتر باشه یادگیری و پیچیدن راحت تره این تا اینجا خوب
در مورد تخته های کارو یعنی همینا که الان موجود هست در بازار فرمول کلی این هست که بین 5 تا 15 سانتیمتر کوتاهتر از قدت تو این رنج مناسب هست بگیری بعدش باید ببینی چجوری میخای اسکی کنی خانمها که زیاد اهل شوس کردن و سرعتی رفتن نیستن بیشتر پیچ زدن ریز رو دوست دارن مثل حالت رقص تخته هرچی کوتاهتر باشه راحتتر میپیچه ولی اینجور نیست که تخته بلند نمپیچه یادگیری اون بیشتر طول میکشه.
و اما در مورد کفش منم عرض کردم اگه همینارو بتونی بپوشی و خشکی اولشو تحمل کنی برا بعدا که یاد میگیری کفشات خوبه و لازم نیست عوض کنی و اینکه مارک تکنیکا کفشای بسیار خوبی میزنه , فوق العاده هست از من میشنوی کفشهارو نگه دار فکر نمیکردم مارک تکنیکا گیر بیاد اینجا نو هست دیگه؟ میدونی چه مدلیه و مال چه سالی هست کفشات ندید میگم خوبه چون تکنیکا هست البته اگر نو باشه
بازم اگه موردی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم
موفق باشی

دوست عزیز ممنون از توضیحات کاملتون . کفشم نو هستش مدل ATTIVA سال 2010 تکنیکا . ولی حق باشماس اون کفش دیگه که 65 بود این مارک نبود ( یادم نیست مارکش چی بود ولی می دونم که تکنیکا نبود)
در مورد چوب هم ، اینطور که توضیج دادین اگه بخواد از قیمتش کم کنه و دست دوم ازم برداره واقعا نمی صرفه . باید یه کم صبرم و زیاد کنم برا یادگیری :cool:
یه سوال دیگه.............. شلوار اسکی باید چطور باشه تنگ گشاد؟؟؟ ببخشید شاید سوالای من خیلی براتون خنده دار باشه ولی من واقعا اطلاعاتی ندارم . آخه لباس رو هدیه گرفتم کاپشنش خوبه شلوار هم با کفش اسکی سایزه ولی بدون کفش برام بلنده. لباس هم مارکش اگه اشنباه نکنم Oakley هست

Last edited:

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز ممنون از توضیحات کاملتون . کفشم نو هستش مدل ATTIVA سال 2010 تکنیکا . ولی حق باشماس اون کفش دیگه که 65 بود این مارک نبود ( یادم نیست مارکش چی بود ولی می دونم که تکنیکا نبود)
در مورد چوب هم ، اینطور که توضیج دادین اگه بخواد از قیمتش کم کنه و دست دوم ازم برداره واقعا نمی صرفه . باید یه کم صبرم و زیاد کنم برا یادگیری :cool:
یه سوال دیگه.............. شلوار اسکی باید چطور باشه تنگ گشاد؟؟؟ ببخشید شاید سوالای من خیلی براتون خنده دار باشه ولی من واقعا اطلاعاتی ندارم . آخه لباس رو هدیه گرفتم کاپشنش خوبه شلوار هم با کفش اسکی سایزه ولی بدون کفش برام بلنده. لباس هم مارکش اگه اشنباه نکنم Okley هست

کفشات خوبه مبارک
در مورد تخته اسکی هم اگه اینطوری میخواد برداره بیخیال شو با همینا شروع کن فرق یادگیری با تخته کوتاهتر شاید 3 یا 4 جلسه باشه(خیلی مهم نیست)
در مورد لباس okley جز مارکهای خوب هست و اندازش سلیقه ای هست میتونی بدی یکم کوتاه کنن برات بعضیها دوست دارن شلوار کوتاه باشه چفت کفشها بیرون باشه راحت باز و بسته کنن بعضیا دوست دارن بلند تر باشه
حالت نرمال تا ساق کفش باشه خوبه در مورد تنگی و گشادی بازم سلیقه ای هست من خودم تنگ ترجیح میدم هم قشنگ تره هم نمیپیچه دست و پای آدم ولی شما چون میخای تازه شروع کنی و زمین خواهی خورد ;) ممکن اگه خیلی تنگ باشه
مشکل بشه برات فکر کنم میگم ولی درکل سلیقه ای هست
بازم هر سوالی داشتی بپرس همه اسکی رو یروزی شروع کردن از اول همه چیزو بلند نبودن
:)

neusha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کفشات خوبه مبارک
در مورد تخته اسکی هم اگه اینطوری میخواد برداره بیخیال شو با همینا شروع کن فرق یادگیری با تخته کوتاهتر شاید 3 یا 4 جلسه باشه(خیلی مهم نیست)
در مورد لباس okley جز مارکهای خوب هست و اندازش سلیقه ای هست میتونی بدی یکم کوتاه کنن برات بعضیها دوست دارن شلوار کوتاه باشه چفت کفشها بیرون باشه راحت باز و بسته کنن بعضیا دوست دارن بلند تر باشه
حالت نرمال تا ساق کفش باشه خوبه در مورد تنگی و گشادی بازم سلیقه ای هست من خودم تنگ ترجیح میدم هم قشنگ تره هم نمیپیچه دست و پای آدم ولی شما چون میخای تازه شروع کنی و زمین خواهی خورد ;) ممکن اگه خیلی تنگ باشه
مشکل بشه برات فکر کنم میگم ولی درکل سلیقه ای هست
بازم هر سوالی داشتی بپرس همه اسکی رو یروزی شروع کردن از اول همه چیزو بلند نبودن
:)

خیلی کمکم کردین . واقعا ممنونم ازتون. منم خودم لباس رو تنگ تر دوست داشتم ولی خب چون انتخاب خودم نبوده :( اینطوری شد. البته کاپشنم خوبه مشکلم شلواره که کمی گشاده ظاهرا سایز کوچکترش نبوده. ولی مگه می شه شلوار رو کوتاه کرد؟؟ الان شلوار من یه چیزی بین این دوتاس, خیلی کمکم کردین . واقعا ممنونم ازتون. منم خودم لباس رو تنگ تر دوست داشتم ولی خب چون انتخاب خودم نبوده :( اینطوری شد. البته کاپشنم خوبه مشکلم شلواره که کمی گشاده ظاهرا سایز کوچکترش نبوده. ولی مگه می شه شلوار رو کوتاه کرد؟؟ الان شلوار من یه چیزی بین این دوتاسhttp://www.oakley.com/products/choice-pants/421501A-20G

, http://www.oakley.com/products/performe-pants/421506G-22W نه به گشادیه اولی و نه به تنگیه دومی . چون ظاهرا تو این عکسها اولی شلوار snowboarde هستش . ماله من alpine ولی کمی گشاد. حالا باز زنگ می زنم به فروشگاه ببینم اگه تخته کوتاه تر داشت و قبول می کرد عوض کنم که حتما این کار رو می کنم .اگر هم که نه که با همین شروع می کنم امیدوارم از پسش بربیام چون کلا احساس می کنم خیلی استعداد ندارم :wacko:

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی کمکم کردین . واقعا ممنونم ازتون. منم خودم لباس رو تنگ تر دوست داشتم ولی خب چون انتخاب خودم نبوده :( اینطوری شد. البته کاپشنم خوبه مشکلم شلواره که کمی گشاده ظاهرا سایز کوچکترش نبوده. ولی مگه می شه شلوار رو کوتاه کرد؟؟ الان شلوار من یه چیزی بین این دوتاس, خیلی کمکم کردین . واقعا ممنونم ازتون. منم خودم لباس رو تنگ تر دوست داشتم ولی خب چون انتخاب خودم نبوده :( اینطوری شد. البته کاپشنم خوبه مشکلم شلواره که کمی گشاده ظاهرا سایز کوچکترش نبوده. ولی مگه می شه شلوار رو کوتاه کرد؟؟ الان شلوار من یه چیزی بین این دوتاسSunglasses, Goggles, and Apparel - Oakley Official Site - Canada.

, Sunglasses, Goggles, and Apparel - Oakley Official Site - Canada. نه به گشادیه اولی و نه به تنگیه دومی . چون ظاهرا تو این عکسها اولی شلوار snowboarde هستش . ماله من alpine ولی کمی گشاد. حالا باز زنگ می زنم به فروشگاه ببینم اگه تخته کوتاه تر داشت و قبول می کرد عوض کنم که حتما این کار رو می کنم .اگر هم که نه که با همین شروع می کنم امیدوارم از پسش بربیام چون کلا احساس می کنم خیلی استعداد ندارم :wacko:

من خودم یک شلوار دارم برا اسنوبرد بود دادم تنگ کردن برام البته خیاطش باید وارد باشه چون چند لایه هست
در مورد اسکی هم زیاد استعداد نمیخاد نمیخای مسابقه بدی که برا مسابقه استعداد لازم که اختلاف هزارم ثانیه هست اسکی کردن تفریحی مثل رانندگی یا دوچرخه سواری یا شنا میمونه هرکس وقت بذاره یاد میگیره نگران یاد گرفتن نباش :)

بالا