• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خیلی متشکرم scofield :) مرسی که زود جواب دادین
در مورد کیفیت تکناین میشه بگید در چه سطحیه؟
برای اینکه بیشتر از تخفیفات استفاده کنم چه موقعی و کجا برم؟
برای بوت چقد هزینه کنم؟ حاضرم خوب هزینه کنم
خودم علاقه ای ندارم برای لباسش پول گزاف بدم .چینی بگیرم خیلی بده؟ اندازه دو فصل جواب میده؟
مرسی

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
خیلی متشکرم scofield :) مرسی که زود جواب دادین
در مورد کیفیت تکناین میشه بگید در چه سطحیه؟
برای اینکه بیشتر از تخفیفات استفاده کنم چه موقعی و کجا برم؟
برای بوت چقد هزینه کنم؟ حاضرم خوب هزینه کنم
خودم علاقه ای ندارم برای لباسش پول گزاف بدم .چینی بگیرم خیلی بده؟ اندازه دو فصل جواب میده؟
مرسی

ببين شلوار يه چيز خوب بگير يا برتون كه كمي گرونه يا كلمبيا كه قيمتش خوبه و كيفيتشم عالي و يا ريپ كرل كه قيمتش هم پايه برتون ولي كيفيتش تا ٥ سال من برات تضمين ميكنم شلوار خوب اگه نگيري بعد يه چند بار اسكي ضد ابيشو ازدست ميده و خيس ميشه ...
بوت خوب بگير چون اب توش ميره و مثل شلوار بالا ، برتون خوبه ، دي سي هم سبك و براي افراد سبك وزن خوبه
كاپشن اگه سرمايي هستي يه چيز خوب بگير برتون ، ride , ripcurl , و ...
بورد و ...
شما بگو كلا چقدر ميخواي هزينه كني تا من يه رنج خوب برات با ادرس و زمان خريدش بت بگم
شما كليه وسايلو ميخواي ديگه ، عينك دستكش بورد و ...

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
مرسی از کمکت.بورد دارم همینیه که عکسش سمت چپ هست.فیکس هم دارم.
بوت : 250 -300
لباس :400 -350-سرمایی نیستم اصلا . طرح هم برام مهم نیست.
عینک و دستکش : حداقل و ارزون ترین
برتون که امسال تخفیف نداره الان رفتم پرسیدم .....> جنسای پارسال رو هم تخفیف نمیذاره کلا !! میگه دلار گرون شده ! جنسایی که با دلار پارسال وارد شده چه ربطی به دلار امسال داره ؟!!!
----------------------------------
بورد دخترونه با فیکس : 550 تومن
لباس دخترونه 400
عینک و دستکش دخترونه حداقل قیمت
کلاه دخترونه: حداقل قیمت

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
مرسی از کمکت.بورد دارم همینیه که عکسش سمت چپ هست.فیکس هم دارم.
بوت : 250 -300
لباس :400 -350-سرمایی نیستم اصلا . طرح هم برام مهم نیست.
عینک و دستکش : حداقل و ارزون ترین
برتون که امسال تخفیف نداره الان رفتم پرسیدم .....> جنسای پارسال رو هم تخفیف نمیذاره کلا !! میگه دلار گرون شده ! جنسایی که با دلار پارسال وارد شده چه ربطی به دلار امسال داره ؟!!!
----------------------------------
بورد دخترونه با فیکس : 550 تومن
لباس دخترونه 400
عینک و دستکش دخترونه حداقل قیمت
کلاه دخترونه: حداقل قیمت

با ٢٥٠ ٣٠٠ ميتوني يه بوت خوب از برتون برداري ...
شلوار كلمبيا بگير ١٩٠ اگه اف باشه تا ١٠٠
٣٥٠ كاپشن ride بردار كه خودم دارم و عاليه البته يكي از كاپشنامه
دستكش هم مهمه من برتون دارم كه افتر بيفور داره كه اون بيفورش اندازه يه دستكش مي ارزه كه ٤ سال برات كار ميكنه ١١٠
عينكم انون يا اكلي بردار من خودم انون دارم و عاليه كه ١٦٠ برداشتم
يه چيزي بت بگم بخاطر ١٠٠ تا ٢٠٠ نرو جنس بيخود بردار چون همين ١٠٠ تا ٢٠٠ ميبيني ٢ سال بيشتر برات كار ميكنه

حالا ادرس : اگه چند هفته زودتر گفته بودي تو اف بودن شايد الانم باشه هنوز بعضي چيزا
پاساژ مدرن الهيه هست كه شلوار و كاپشن از اونجا بردار قيمتاش خيلي خوبه
اسكان طبق همكف پشت سالن دو تا مغازه هست كه يكيش بري يه نفر به نام اقا داوود هست اونجا عينك و بوت و دستكش رو بردار
اين دوتا تا چند هفته پيش اف خورده بود وسايلشون ...
اگه اف نبود الان رفتي وايستا تا مدل جديد ٢٠١٣ كه اومد مدل قبلي اف ميخوره برا من اس ام اس مياد زماني كه اف بخوره ميتونم خبرت كنم
با ١ يا ١١٠٠ ميتوني يه رنج خوب جمع كني

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
آقا اسکوفیلد خیلی مخلصیم. :) خیلی کمک کردی.یخورده پس پولامو جمع و جور کنم که چیز بهتر بگیرم.سال اول خیلی خرج میشه.میرم میبینم اگه به مشکل خوردم یا دو به شک شدم از کمکات استفاده میکنم.خیلی لطف کردی.برتون امروز که رفتم ارزونترین بوتش 280 بود که تو هیچ سایتی هم پیدا نکردم اون مدلشو ( مدل custom).من ایران زمینشو رفتم نمیدونم جای دیگه ای هم هست یا نه ! مشکلم سر عینک حل نشد ! هرکی چشمش یکی دو نمره ضعیفه لنز میذاره ؟ راه دیگه ای نیس؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
آقا اسکوفیلد خیلی مخلصیم. :) خیلی کمک کردی.یخورده پس پولامو جمع و جور کنم که چیز بهتر بگیرم.سال اول خیلی خرج میشه.میرم میبینم اگه به مشکل خوردم یا دو به شک شدم از کمکات استفاده میکنم.خیلی لطف کردی.برتون امروز که رفتم ارزونترین بوتش 280 بود که تو هیچ سایتی هم پیدا نکردم اون مدلشو ( مدل custom).من ایران زمینشو رفتم نمیدونم جای دیگه ای هم هست یا نه ! مشکلم سر عینک حل نشد ! هرکی چشمش یکی دو نمره ضعیفه لنز میذاره ؟ راه دیگه ای نیس؟

عينكه راستش نميدونم ولي اگه همون اسكان بري پيش اقا داوود خبره اين كاراست و ادم منصف و به نفع مشتري كار ميكنه
بوت كاستوم اسكان داره ...
ولي اگه اف نبود وايستا تا اف بخوره
من بوت كاستوم خودمو ٣٠٠ بود كه اسكان ١٩٠
خريدم
البته چون زياد ميرم برا خريد اونجا يه كم هم بيشتر به من تخفيف ميده

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
وزنتون اگه بالاي ٧٥ نيست بوت دي سي هم خوبه و يه مدلش هست كه بندي نيست و يه پيچ داره كه بچرخوني خودش شل و سفت ميكنه و بوتش خيلي سبك هست و به كارتون تو پيشت سرعت ميده

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
مرسی.پیگیرش میشم. :) وزنم بالاست .امسال با این وضع دلار معلوم نیس چه وضعی بشه :(

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
بوت سلسیوس : 250تومن
شلوار راید : 80
کلاه کریتونی : 110
برای کاپشن موندم...اسکان هم رفتم نداشت.فقط مدرن الهیه نرفتم.دستکش و عینک هم اصلا عجله ای نیست.کاپشن اصلا هیچ جا نداره.منیریه داره منتها همش 400 به بالاست اونم الان !!!

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
بوت سلسیوس : 250تومن
شلوار راید : 80
کلاه کریتونی : 110
برای کاپشن موندم...اسکان هم رفتم نداشت.فقط مدرن الهیه نرفتم.دستکش و عینک هم اصلا عجله ای نیست.کاپشن اصلا هیچ جا نداره.منیریه داره منتها همش 400 به بالاست اونم الان !!!

اينا رو كه گفتي خريدي يا كه قيمت گرفتي ؟
شلوار رايد خوبه
فردا ظهر فرشته يه كاري دارم مدرن الهيه يه سر مي زنم تا بعد از ظهر بت خبر ميدم چيزي داره يا نه
البته دو حالت داره يا تا سال ديگه دلار افت ميكنه و اول فصل كه اف ميخوره بهتر از الانه يا كه وضعيت دلار بدتر ميشه و الان كه ديگه دير شد ولي اگه قيمت خوب پيدا كردي من نظرم اينه همين الان بگيري وسايلو
والا باس وايستي تا سال ديگه

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خریدم.ظهر رفتم مدرن الهیه کاپشن نداشت .همشو برده میرداماد اونجام دو روزه مثکه فروخته.چیزی نداشت !! البته الان قیمتای بوت و فیکس میرداماد K2 عالیه.هر کی بخواد بخره بره اونجا.از 85 تومن بوت ride-k2 داره تا 175 تومن.تخفیف حسابی داره.حیف که من بوت خریدم :( از راهنماییات هم مجدد ممنونم

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
من سوال درباره کاپشن و بادگیر دارم باید اینجا بپرسم؟

enigma22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید دوستای گلم یه سوال داشتم... از کجا میتونم فیکس اسنوبرد تهیه کنم؟! و اینکه قیمتش حدوداً چنده؟ ممنونم از لطفتون

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من کوهنوردی میکنم در حد متوسط ولی تصمیم دارم امسال اسکی رو هم شروع کنم کسی میتونه بگه وسایل ارزان از کجا بخرم

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی سایت ایرانی برای خرید البسه اسکی میشناسه؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
امسال وسايل يا تا فصل شروع نشده بخريد يا اخر فصل هر چند ده برابر پارسال شده با قيمتي كه دلار پيدا كرده و اگه قيمتا قابل هذم نبود براتون و نياز نداريد اصلا امسال نخريد وسايل ...

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اين موقع سال محصولات سال گذشته ٢٠ تا ٥٠ درصد اف ميخورد و وقت خوبي براي خريد بود امروز ديدم اون ٢٠ درصد اف كه وجود نداره هيچ سي درصد هم به قيمت جنساي پارسال اضافه شده ...
درست براي جمع كردن ست نسبت به پارسال بايد٢ برابر بيشتر هزينه كنيد ...
نيو كالكشن ها اومده ولي هنوز داخل مغازه ها چيده نشده

msd70741

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پارسال برای اولین بار با دئستم رفتم دیزین و خودش بهم اسنو یاد داد ( وسایل اونجا کرایه کردم ، ولی خودم لباس دارم که برای داییم بوده و چون اون نمیره داده به من )
حالا میخوام فقط برد و فیکس و بوت بگیرم! چقدر میشه ؟؟ با کم ترین هزینه چون راستیتش هم وضع مالی زیاد جالب نیست هم اینکه وقت زیادی هم ندارم که دائما برم اسکی. میخواستم ببینم با چقدر میشه این لوازم رو تهیه کرد ؟؟ و اینکه میگن لوازم اسکی تو جاهای مثل بانه و سنندج و اینجور جا ها ارزون هست درسته یا نه ؟؟؟
راستی اگه دست دوم سالم و به شرط هم سراغ داشته باشید طالب هستم

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من پارسال برای اولین بار با دئستم رفتم دیزین و خودش بهم اسنو یاد داد ( وسایل اونجا کرایه کردم ، ولی خودم لباس دارم که برای داییم بوده و چون اون نمیره داده به من )
حالا میخوام فقط برد و فیکس و بوت بگیرم! چقدر میشه ؟؟ با کم ترین هزینه چون راستیتش هم وضع مالی زیاد جالب نیست هم اینکه وقت زیادی هم ندارم که دائما برم اسکی. میخواستم ببینم با چقدر میشه این لوازم رو تهیه کرد ؟؟ و اینکه میگن لوازم اسکی تو جاهای مثل بانه و سنندج و اینجور جا ها ارزون هست درسته یا نه ؟؟؟
راستی اگه دست دوم سالم و به شرط هم سراغ داشته باشید طالب هستم

اسنو داريم تا اسنو برند برتون و هد و نيترو و سالامون و رايد و دي سي و ...
تمام برنداي بالا هم خوبه كه گفتم فقط يكم خوب و خوب تر هست از ٨٠٠ ميتوني تا ٥ تومن فيكس و بوت و بورد رو جمع كني كه ديگه بسته به برند و كارايي داره
لوازم هم از همين تهران جاي معتبر اوكي كن خيلي بهتره تا جنس نامرغوب چيني بدن دستت از اسكان و مدرن الهيه و شريعتي و برج سفيد وگلستان ... همه جا هست قيمتاش هم شايد ١٠ تا ٢٠ تومن تفاوت كنه با منيريه و ... ولي بورد كاملا تاييد شده هست و نمايندگي به شمار ميره

بالا