mohammad_84
Registered User
دوستان کسی تا به حال از این فروشگاه سالومون تو خیابان مقدس اردبیلی
خرید نداشته؟
میخام ببینم جنس هاش و قیمت هاش چطوره؟
خرید نداشته؟
دوستان کسی تا به حال از این فروشگاه سالومون تو خیابان مقدس اردبیلی
خرید نداشته؟
سالمون شريعتي نمايندگي اصلي به شمار ميره
شايد اونجا هم زير مجموعه اونجا باشه تو سايت خود سالامون زده شريعتي
منم تازه دیدم
انگار تازه باز شده
این سالومون شریعتی میدونی دقیق کجای شریعتیه؟
بالاتر از سفارت انگليس به سمت تجريش كه ميري دست راست شما هست
برنداي ديگه رو هم نگاه كن
خوب از همين حالا بي ناموسا استارت بسته شدن جاده بالاي ديزين رو دادن متاسفانه زيرنويس شد كه جاده بالا به دليل كولاك بسته شد اخه يكي نيست بگه مگه ٥ ٦ سال پيش اين جاده كولاك نميشد خوب چجوري باز ميشد ١٠ سال پيش كه كولاك و برف ميومد در حد لاليگا كه برف الان يك پنجم اون زمان هم نيست جاده رو باز ميكردن خوب چه مرگتون هست جاده رو ميبنديد مردم چه گناهي دارن شماها با هم دعوا داريد
قله ديزين سفيد پوش شد
خبر نداری کی باز میشن ؟
فکر کنم توچال از همه زودتر شروع کنه نه؟
داداش دعوا سر لحاف ملاست ..
این طوری که شنیدم همش زیر سر شورای شمشکه
آخه اگه جاده بالا باز باشه دیگه نه کسی میره شمشک نه دربند سر
دوستان سلام.
من می خوام امسال یه جفت بوت اسکی بخرم. پیشنهاد می کنین از کجا بخرم که قیمتش مناسب باشه و تنوع هم داشته باشه؟
بوت اسكى اگر وزن شما پايين هست زير ٨٠ از اين پيچيا كه تازه اومده خوبه و بوت دي سي و برتون خيلي سبك و عالي هست سالامون هم خوبه بسته به اين داره كه چقدر هزينه ميخوايد بكنيد و تو چه سبكي ميخوايد اسكي كنيد من نظرم اگر برتون ميخوايد برداريد و يا برنداي خوب ديگه اسكان هست و مركز خريد الهيه و مدرن الهيه و همچنين پيمان اسپرت در بلوار ارتش هم قيمتاش خوبه سالامون و هد هم داره
ممنون از اطلاعات مفیدتون.
منظورتون از پیچی چیه؟ چه فرقی با بوتهای قبلی داره؟
فعلا که به سبک نرسیدم هنوز چون تازه شروع کردم (سه ساله) و همون پیست رو میام پایین. ترجیح می دم یه بوت خوب با قیمت بالاتر بگیرم تا یه بوت بد با قیمت پایین تر. الان کسی از حدود قیمتها خبر داره؟ نسبت به پارسال خیلی زیاد شده ؟
این مدرن الهیه که می گین نزدیک مرکز خرید الهیه است؟
سلام عرض شد دوستان خسته نباشید
من 28 سالم هست وزن 87 کیلو با قد 184 رفتم دتبال لوازم که شروع کنم و خوب قیمتها امسال خیلی بالا رفته
بوت برتون پارسال رو گرفتم از آقا داوود اسکان که دستشون درد نکنه 350 بود قیمتشون. همون بوت امسال شده 750
ولی واسه برد هزینه نکردم و یه بورد 159 Vollkie برداشتم از این فروشگاه تو توچال .چون مثل همون بردی که برداشتم رو (البته نه دقیقا خودشو) توی مدرن اسپرت میگفت 900 تومن و من 530 گرفتم. بنده خدا قیمتهاشو از پارسال دست نزده
در کل سه تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان کمک کنن
1- بردی که برداشتم چطور هست چون من میتونستم نیترو یا برتون بردارم 1400-1500 اینا.. ولی گفتم فصل اول ارزون بردارم آیا اشتباه کردم؟
2- هنوز فیکس نخریدم و میخوام فیکس خوب بردارم -- کاستوم برتون هست 750 و یه مدل بالاترش هست که آقا داوود خودش اونو میگفت وردار یک ملیون تومن قیمتش بود / یکی از اینا رو پیشنهاد میدید یا برم یه Raiden خوب بردارم 600-700 تومن ؟ میخوام عمری و حرفه ای باشه
3- لباس کلی گشتم چیز مالی پیدا نکردم شلوار و جکت 15K یا 20k میخوام مدرن الهیه داشت ولی برندش معلوم نبود (یعنی من نمیشناختم) دوستان گفتن نگیر جنساش Fake هستش و اینا... خلاصه شلوار 15k-20k داشت 700 تومن و جکت هم 700-800 بود. بگیرم یا جای بهتری میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید.
سرتون و درد آوردم
شادباشید
اقا داوود هر چي ميگه درست و كاملا درست راهنمايي ميكنند
اينكه شما سال اول هست دو تفكر هست براش يكسري مثل خودم بهترين رو برداشم كه برام چند سال كار كنه و يه چيزي كه چند سال باش اسكي كردم برام مشكل ساز نشه
يك سري ديگه ميگن چون سال اول يادگيري ادم زياد زمين ميخوره و هنوز به پيست و ... وارد نيست لوازمش خط و خش ميخوره و داقون ميشه پس يه جنس ارزون بعد كه ياد گرفتيد يه جنس عالي
نظر ديگه اينكه شما سال اول متوجه ميشي كه ميخواي چه سبكي اسكي كنيد و شايد بخواي سال بعدش اون ست مورد علاقه و نسبت به سبكت رو بخري
برتون مثل بنز ميمونه جنسي هست كه ازش پشيمون نميشي و از خريدت راضي ميموني تا روز اخر البته بهتر از برتون هم هست ولي نيازي نيست ادم بره سمت مثلا بوگاتي
تو فيكس برتون از نوع كاستوم بهترين هست يه مدل بالاترم هست كه كربن ولي به كار شما نمياد و گرون هست ولي قديم فقط فيكس برتون رو برد خودش بسته ميشد الان من اطلاعي ندارم كه اين وضع مثل سابق هست يا فرق كرده !
لباس اسكي :
برند " رايد " برند خوبي هست برند " ريپ كرل " عالي از هر نظر كه فقط قيمت گروني داره " برند برتون و بون فاير و كلمبيا هم خوب هستن فقط چون سال اولت هست بهتر هست از شلوار و كاپشن خوب برداري چرا كه زياد شايد زمين بخوري و جنس بد زود حالت زد ابي خودشو از دست نميده
ممنون خیلی لطف کردید پاسخ دادید
بله فکر میکنم برندی که مدرن الهیه دیدم برند زیر مجموعه راید هست (البته اگه دروغ نباشه چون میگن لباسهای راید همون راید هستن).
ولی ناگفته نماند که برند RIPCURL رو بنده میشناسم و فکر کنم تنها فروشگاهی که این برند رو حرفه ای کار میکنه مدرن اسپرت جردن هست. رفتم اونجا ولی تمام ریپ کرل ها چه جکت چه شلوارهاشون 5k-5k با 10k-10k بودن که البته من هنوز اسکی نکردم که بدونم ولی چیزی که واضح هست اینه که بسیار نازک هستن و هرکسی بهشون دست بزنه متوجه میشه که تو دمای پائین با این لباسها حتما به شدت سردش میشه. برتون هم که لباسهاش از 1 تومن شروع میشه واقعا خریدشون سخت هست. پس فکر کنم میمونه همون جنسهای مدرن الهیه که البته اونم 600 -700 تومن هست ولی خوب حداقل سه لایه میخری 15k و 20k
در مورد فیکس هم تصمیم گرفتم با توجه به صحبتهای شما و توصیه آقا داوود فیکس کارتل برتون رو بردارم که 300 تومن از کاستوم گرون تره و خود آقا داوود میگن که بهترین انتخاب شما هست.
فکر نمیکنم دیگه چیزی مونده باشه ولی از دوستان خواهش میکنم اگه نظری دارن در مورد صحبت بنده اعلام کنن که دوستان دیگه ای هم که میخوان امسال خرید کنن یکم راه و چاه دستشون بیاد
ممنونم از این تاپیک عالی که تا الان خیلی به من کمک کرده.
بوت پيچي كه من ميگم اسم درستشو نميدونم روش يه پيچ داره كه ديگه نياز به بستن بند مثل كفش نيست و با چرخوندن پيچ كفش محكم ميشه و مثل بستن بند وقت گير نيست !
بهترين كار رو ميكنيد اگر بوت خوب بگيريد تا چندين سال براتون كارايي داره و اينكه بعد يه مدت هم حالت ضد ابي خودشو از دست نميده ادم يكبار پول ميده ولي لذتشو ميبره ...
قيمتا نسبت به پارسال ٢ برابر و بعضي جاها ٣٠ درصد افزايش داشته اگر بتوني الان محصولات پارسال رو بخري بهتر هست تا اينكه فصل شروع بشه و بخواي محصولات ٢٠١٣ رو بگيري
اين موقع سال اسكان ٢٠ درصد و جاهاي ديگه تا ٥٠ درصد اف ميزدن محصولات سال گزشته رو ولي الان همون محصولات رو ٣٠ درصد هم گرون تر از پارسال ميدن و ار اف خبري نيست
مردن الهيه : مدرس شمال ، ورودي افريقا قبل از اينكه برسي به پارك وي تابلو بزرگ داره و معلومه