• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
مقسی koonkooa:)
اولین بارمه...چه ساعتی ایستگاه یک باشم که صف خیلی اذیت نکنه؟
مرسی

nanonima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
زير شلوار كه ادم چيزي نميپوشه مگر اينكه از اين نيم تنه هاي استرچ گارد كه بعضيا ميپوشند چيز خوبي هم هست
زير كاپشن هم يه لباس معمولي كه نه خيلي گرم نه تابستوني باشه البته يه تيشرت استين بلند هست استرچ كه ادم ميپوشه و بسيار عالي هست و نميزاره ادم عرق كنه و روش يه لباس معمولي و روي اون كاپشن اون لباس باعث ميشه زماني كه اسكي نميكنيد سرما نخوريد و از عرق جلوگيري كنه يه چيزي تو مايه هاي اين تيشرتهايي استرچ اديداس كه فوتباليستا تو فصل سرما ميپوشند

لباس زياد باعث ميشه هم گرمتون بشه هنگام اسكي كردن هم خسته و سنگين بشيد مخصوصا كسايي تستند كه زير شلوارشون يك شلوار ديگه ميپوشند كه بسيار كار غلطي هست

اره من تو Art of Flight دیدم از این استرچ هایی که شما میگی
میدونی کجا میشه پیدا کرد؟

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
تو منیریه تو پاساژ دیدم.هم گارد لگن هم برای تنه.خودم زانو بند و مچ بند میخوام .پیداش نکردم.

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
مقسی koonkooa:)
اولین بارمه...چه ساعتی ایستگاه یک باشم که صف خیلی اذیت نکنه؟
مرسی

شما حتما سعی کن توی روزهای وسط هفته بری .
چون آخر هفته ها معمولا شلوغه و جای مناسب برای یاد گیری ممکنه پیدا نکنی .
در مورد ساعتم توچال معمولا 8 تله کابین شروع میکنه
شما نیم ساعت زود تر اونجا باشی اوکیه .

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
به نقل از مهر تمام خانوم هاي مجرد ميتوانند امسال به راحتي اسكي كنند در مجموعه هاي اسكي و اينكه پارسال گفته شده بود دختران مجرد حق اسكي بدون سرپرست را ندارن شايعه اي بيش نبوده و حربه اي از سوي تورهاي اسكي تركيه و ارمنستان براي جذب مشتري بوده

nanonima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خبری از بازگشایی پیستها نشد؟
دوستان اگه چیزی میدونن بگن خواهشا ما هم خوشحال شیم

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
این هفته هر روز برفه توچال و دیزین ...یه عکس هم از توچال دیده بودم بتاریخ 18 آبان بود فکر کنم برف پوشونده بود ولی زیرش نوشته بود سنگ زیاده...فکر کنم همین جمعه یا پنج شنبه باز بشه....ایشالا زودتر باز شه

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
جمعه ی همین هفته بارش برف متوقف میشه و احتمالا از سه شنبه ی آینده هم مجدد بارش برف شروع میشه.
راستی این متن تو سایت توچال هست...چی میگه !!!

ساعات فعالیت

روزهای کاری تله کابین توچال: (درصورت مساعد بودن شرایط جوی):
سه شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه ها و ایام تعطیل

ساعات کاری تله کابین توچال:
از ساعت 8 صبح تا 12:30 بعدازظهر (تا تکمیل ظرفیت)

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
در مورد قیمت باربند اسکی و محل فروش و آسیبی که میزنه به ماشین یا برد کسی اطلاعی داره ؟ مرسی

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
در مورد قیمت باربند اسکی و محل فروش و آسیبی که میزنه به ماشین یا برد کسی اطلاعی داره ؟ مرسی

باربند كيلو چنده بنداز تو ماشين بره ديگه
تو ماشين خيلي راحت هست البته اگه سه نفر سر نشين داشته باشي ، به صورتهاي مختلف ميشه چيد داخل ماشين

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
از امروز استارت برف و بارش در ديزين و شمشك اغار شد اگه درست تخمين زده باشم نظر من اين هست كه ٢ هفته ديگه پيستها باز ميشه

mahbodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
دوستان یک ست برتون میخام بگیرم با توجه به تازه کار بودنم اگه از برد برند معمولی بخوام استفاده کنم تا راه بیفتم
از لحاظ بستن فیکس برتون به برد برند دیگه به مشکل برمیخورم؟
یک ست که خوب مچ میشه وبدرد تازه کارا میخوره رو هم پیشنهاد بدید
, اگه فیکس بوت مرغوب تهیه کنم در مراحل بعدی نیاز به تعویض پیدا نمیکنم؟
قد 175 وزن 60 پا 1-40

حدود 1300 میخام هزینه کنم
ممنون

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
2 هفته !!! آذر ؟!!

خيلي دير گفتم من نظرم اينه ٥ يا ٦ اذر باز ميشه شرط ميبندي ؟ :)
نظر شما چي هست ؟
سلام
دوستان یک ست برتون میخام بگیرم با توجه به تازه کار بودنم اگه از برد برند معمولی بخوام استفاده کنم تا راه بیفتم
قد 175 وزن 60 پا 1-40

ممنون

برد و فيكس برتون فقط رو هم سوار ميشه مخصوصا اون مدلاي قديم كه اينجوري بود اين ريلي ها رو نميدونم فرق كرده يا نه !
با قيمتاي الان من موافقم يا همه رو عالي برداريد مثلا برتون ولي با بودجه شما جور در نمياد يا حداقل فيكس و بوت رو يه چيز خوب بردار مثل برتون و برا سال ٢٠١٢ باشه كه قمتش كمتر باشه و حتما هم نميخواد بهترين مدل برتون باشه مدل ارزون برتون هم باشه به نظر من بهتر از بعضي برنداي ديگه هست !
يا ميتوني كلا ست كامل نيترو با اين بودجه تهيه كنيد كه پيمان اسپرت تو بزرگراه ارتش فكر ميكنم خوب باشه
اين بودجه تنها براي برد معمولي برتون كفاف ميده
و اينكه اگر مثلا هم ن نيترويي كه گفتم بخواي برداري فقط ميتوني برد و فيكس و بوت رو اونم مطمن نيستم
بهترين كار اينه يا كلا همه رو عالي برداري كه فكر نكنم امسال كل سال خوبي براي خريد باشه من ميگم اگه امسال سال اولت هست و تاره ميخواي ياد بگيري اصلا از يكي قرض بگير يا بوت رو خودت بخر و فيكس و برد رو همون جا تو پيست اجاره كن اين بهترين كار تو سال اول هست من خودم هم تجربه اين كار رو دارم ولي بوت رو حتما بخر چون بوتاي اونجا خيس و كثيف هست

Last edited:

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
بنظر من تو آبان باز میشه
خدایی با یک و سیصد سخته من از خرداد ست جمع کردم اینا بود
برد و فیکس تکناین 650 ( تو تخفیف )
شلوار راید تو تخفیف سنگین 80
کاپشن اوکلی 380 (کاپشن زیر 290 ندیدم من )
عینک کریتونی 160
هلمت 110
بوت سلسیوس 250 ( تو تخفیف )
لنز طبی هم اگه عینکی هستی 175 تومن
دستکش هد 50 تومن
بجز هلمت و لنز طبی باید بقیه رو داشته باشی و حداقل هاست.من اصلا برتون نگرفتم چون اولا بنظرم خیلی گرون میومد و ثانیا تصمیم من این بود که یه فصل برم ببینم دقیقا چه چیز هایی رو باید خوب بگیرم که بعدا برم از برتون بگیرم.ممکنه حس کنم بوتم بدرد نمیخوره ولی ببینم بردم خوبه ... پیشنهادم اینه که همه ی وسایل رو از برتون و K2 نگیر.چون بعدا میبینی یه چیز ارزون تر هم همون کارو میکرد.به من گفتن فیکس و شلوار حتما برند خوب باشه.الان که خودم میبینم میگم عینک هم حتما باید برند خوب باشه.

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
سلام
قد 175 وزن 60 پا 1-40

ممنون

به نظرم شما متاسفانه با این گرونی ها شاید نتونی با این بودجه چیز مناسب جمع کنی .
میتونی یک سری لوازم رو دست دو بگیری سال اول .
یسری به این لینک بزن به نظرم قیمت و جنسش مناسب باشه برای شما.
http://forum.persiantools.com/t318505.html

mahbodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لیست قیمت برتون کسی از دوستان داره یا سایتی که قیمتاش نزدیک به قیمت بازار باشه
محصولات 2013 وارد بازار شده که بشه 2012 رو با قیمت مناسب تهیه کرد
1300 رو واسه بوت فیکس برد در نظر گرفتم اگر برد دست دوم مناسب هم گیرم بیاد تهیه میکنم چون پیشبینی میشه سنگ های پیست رو به مخاطره بندازمlol
شنیدم فیکس های جدید برتون روی برد های دیگه وصل میشه نمی دونم صحت داره یا نه
تهیه بلیط فصلی دربندسر رو صلاح میدونید با توجه به تازه کار بودنم
یکی از دوستان قول افزایش زیاد قیمت بلیط رو داده!
با تشکر از دوستان پاسخگو

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
لیست قیمت برتون کسی از دوستان داره یا سایتی که قیمتاش نزدیک به قیمت بازار باشه
محصولات 2013 وارد بازار شده که بشه 2012 رو با قیمت مناسب تهیه کرد
1300 رو واسه بوت فیکس برد در نظر گرفتم اگر برد دست دوم مناسب هم گیرم بیاد تهیه میکنم چون پیشبینی میشه سنگ های پیست رو به مخاطره بندازمlol
شنیدم فیکس های جدید برتون روی برد های دیگه وصل میشه نمی دونم صحت داره یا نه
تهیه بلیط فصلی دربندسر رو صلاح میدونید با توجه به تازه کار بودنم
یکی از دوستان قول افزایش زیاد قیمت بلیط رو داده!
با تشکر از دوستان پاسخگو

و اما برتون اونم براي ٢٠١٢ من قيمت گرفتم بوت ارزون قيمتش زير ٩٠٠ گير نمياري و همچنين بوت زير ٣٠٠ و فيكس زير ٣٥٠ من حداقل قيمت برتون رو برات گفتم سايت در اين مورد كه قيمتاي بازار ايران رو زده باشه نديدم
و اما دسته دوم برتون (فقط بورد) كه يدونه ديدم كه يكسال كار كرده بود و واقعا تر و تميز بود كه تو اسكان ميدادن ١٢٠٠ همون سال پيش نو قيمتش بود ٩٠٠
نظر من گفتم بوت برتون معمولي ٢٠١٢ بردار بقيه رو از داخل پيست اجاره كن بورد و فيكس و تا دلت خواست سنگ و صخره ها رو نوازش بده
من موافقم يك ست نو غير برتون برداري تا اينكه دست دو برتون برداري و اين بودجه شما رو پيمان اسپرت ميتونه ساپورت كنه
در مورد كارت اگر فكر ميكني بيش از ١٠ بار ميري سمت فقط دربند سر بگير چون فكر كنم پول ده جلسه رو يكجا بايد بدي كه تخفيف شاملش بشه من خودم بودم نميگرفتم چون اومد و ديزين باز شد يقينا شما ديگه دربند سر نميري از اون جاده
بليط پارسال ديزين ٣٠ بود ٢٥ هم برا شمشك و دربند سر بود فكر كنم

Last edited:
بالا