خيلي دير گفتم من نظرم اينه ٥ يا ٦ اذر باز ميشه شرط ميبندي ؟
نظر شما چي هست ؟
سلام
دوستان یک ست برتون میخام بگیرم با توجه به تازه کار بودنم اگه از برد برند معمولی بخوام استفاده کنم تا راه بیفتم
از لحاظ بستن فیکس برتون به برد برند دیگه به مشکل برمیخورم؟
یک ست که خوب مچ میشه وبدرد تازه کارا میخوره رو هم پیشنهاد بدید
, اگه فیکس بوت مرغوب تهیه کنم در مراحل بعدی نیاز به تعویض پیدا نمیکنم؟
قد 175 وزن 60 پا 1-40
حدود 1300 میخام هزینه کنم
ممنون
برد و فيكس برتون فقط رو هم سوار ميشه مخصوصا اون مدلاي قديم كه اينجوري بود اين ريلي ها رو نميدونم فرق كرده يا نه !
با قيمتاي الان من موافقم يا همه رو عالي برداريد مثلا برتون ولي با بودجه شما جور در نمياد يا حداقل فيكس و بوت رو يه چيز خوب بردار مثل برتون و برا سال ٢٠١٢ باشه كه قمتش كمتر باشه و حتما هم نميخواد بهترين مدل برتون باشه مدل ارزون برتون هم باشه به نظر من بهتر از بعضي برنداي ديگه هست !
يا ميتوني كلا ست كامل نيترو با اين بودجه تهيه كنيد كه پيمان اسپرت تو بزرگراه ارتش فكر ميكنم خوب باشه
اين بودجه تنها براي برد معمولي برتون كفاف ميده
و اينكه اگر مثلا هم ن نيترويي كه گفتم بخواي برداري فقط ميتوني برد و فيكس و بوت رو اونم مطمن نيستم
بهترين كار اينه يا كلا همه رو عالي برداري كه فكر نكنم امسال كل سال خوبي براي خريد باشه من ميگم اگه امسال سال اولت هست و تاره ميخواي ياد بگيري اصلا از يكي قرض بگير يا بوت رو خودت بخر و فيكس و برد رو همون جا تو پيست اجاره كن اين بهترين كار تو سال اول هست من خودم هم تجربه اين كار رو دارم ولي بوت رو حتما بخر چون بوتاي اونجا خيس و كثيف هست