لیست قیمت برتون کسی از دوستان داره یا سایتی که قیمتاش نزدیک به قیمت بازار باشه
محصولات 2013 وارد بازار شده که بشه 2012 رو با قیمت مناسب تهیه کرد
1300 رو واسه بوت فیکس برد در نظر گرفتم اگر برد دست دوم مناسب هم گیرم بیاد تهیه میکنم چون پیشبینی میشه سنگ های پیست رو به مخاطره بندازمlol
شنیدم فیکس های جدید برتون روی برد های دیگه وصل میشه نمی دونم صحت داره یا نه
تهیه بلیط فصلی دربندسر رو صلاح میدونید با توجه به تازه کار بودنم
یکی از دوستان قول افزایش زیاد قیمت بلیط رو داده!
با تشکر از دوستان پاسخگو
ببینید فیکسهای برتون 2 مدل داره که یکیش یونیورسال هست یعنی به همه بردهای دیگه میخوره که اصطلاحا بهش میگن 3D و مدل دوم که فقط به بردهای سصح بالای برتون میخوره که بهش میگن EST
EST ها همون هایی هستن که به جای اون دایره زیر فیکس به برجستگی خار شکل وجود داره و روی بوردهاش به خط باریک هست در صورتی که فیکسهای تری دی زیرشون یه دایره هست و روی بردها جدود 12 تا جای پیچ برای هر سمت
نکته اینه که شما اگه فیکس EST بگیرید نمبتونید با برد پیچی یا همون 3D ازش استفاده کنید و EST ها فقط روی برتون نصب میشن
از سمتی اگه 3D بگیرید میتونید با یه تبدیل که تولید خود برتون هم هست بعدا ازش روی بردهای EST استفاده کنید
به همین دلیل من خودم یه فیکس 3D گرفتم روی یه برد Volkie نصب کردم و سال دیگه که بخوام یه برد EST برتون بگیرم یه تبدیل میزنم بهش و سوارش میکنم.
در مورد قیمت هم پست های 2 صفحه پیش رو اگه میخوندی توضیح داده بودم که خوب جنسهای پارسالی برتون رو اگه گیر بیاری عالیه
مثلا من یه بوت MOTO خریدم مال پارسال بود به قیمت 350 تومن که امسالیش شده بود 750 ... یعنی بوتهای امسال برتون به دلیل قیمت دلار از 750 شروع میشه که البته 2 روز بعد از من دوستم خواست بخره هیچ کدوم از نمایندگیها نداشتن بجز برتون الهیه که اونم سایزش 40 بود.
در مورد فیکس هم باز به همین شکل... فیکس های برتون به ترتیب قیمت از برای امسال اینطور هستن Custom 750t -- Mission 940T --- Cartel 1045t --- Malavta 1280 --- Diode 1400-1600 که این قیمتها اگه پارسالیشو پیدا کنی برای کاستوم 350 ، میشن 470، کارتل 550 تا 600 هست و دیود و مالاویتا هم عمرا پیدا نمیشه. اگه پات مدیوم هست یعنی بین 40 تا 43.5 یه میشن سفید پارسالی فرکام (ایران زمین) داره 450 میده و اگه لارج هستی یعنی 43.5 به بالا ،یه دونه هم برتون برج سفید داره که رنگش آبی و فوق العاده زیبا هستش میده 470 و کاستوم و کارتل هم من ندیدم البته بود ولی تموم شد.
یه دیود 3D هم بود از پارسال که من از الهیه گرفتم 790 دیگه پیدا نمیشه. فقط یدونه دیگه داره اونم EST هست.
بوردهای برتون هم از 1400 شروع میشه که تا زیر 2 تومنش 3D هست و از اون به بعد همه EST هستن.
بوردهای نیترو هم رنجش بین 1200 تا 1400 هست.
من خودم بورد رو از مغازه ورزشی تو توچال گرفتم که Volkie داره و 530 پول دادم تا سال دیگه که میخوام Burton Sherlock بگیرم (البته اگه تا اون موقع نشه 10 میلیون تومن)
سوال دیگه بود بگید
به امید اینکه پیست ها زودتر باز شن بریم لیز بخوریم . :x