rollerblade
Registered User
جاده بالاي ديزين باز شد ولي پيست هنوز بازگشايي نشده اميدواريم كه همينطور باز نگه دارنش
حداقل خوبيش اين هست كه مثل پارسال با بلوك نبستنش از اول زمستان
خوش خبر باشید. اگر همچنان باز بمونه که عالی می شه!
جاده بالاي ديزين باز شد ولي پيست هنوز بازگشايي نشده اميدواريم كه همينطور باز نگه دارنش
ظاهرا دوباره جاده بالا شمشک دیزین بسته شد .:blink:
ديزين هنوز اعلام نكرده هر چي باشه يه ٤ ٥ تومن پايينتر شمشك و دربندسر هستسلام. قیمت بلیط امسال چطوریه؟
جاده شمشك ديزين باز نميشه متاسفانهاي بابا اينا ديگه گندشو دراوردن يا بگيد بسته كه ادم چشم اميد نداشته باشه يا بگيد باز هست
اخه ٧ ٨ سال پيش اين جاده چطور هميشه باز بود !!!! اين دوسال چه كسي پيدا شده كه انقدر قدرت داره كه جاده رو ميبنده و زور ديزين بش نميرسه ؟
ديزين هنوز اعلام نكرده هر چي باشه يه ٤ ٥ تومن پايينتر شمشك و دربندسر هست
جاده شمشك ديزين باز نميشه متاسفانه
قيمت بليط روز هاي تعطيل ٣٠ و باقي روزها ٢٥ مي باشد
جاده شمشك ديزين باز نميشه متاسفانه
قيمت بليط روز هاي تعطيل ٣٠ و باقي روزها ٢٥ مي باشد
دوست عزيز ميشه منبع خودتونو اعلام كنيدمنبع ؟!!! هنوز نرخ بليط از سوي ديزين در سال جاري منتشر نشده !
و در مورد جاده بالا خبراي خوبي به گوش ميرسه اينم سخن خود فدراسيون اسكي به تقل از مهر بخشدار اسارا همچنین با اشاره به پیگیری های به عمل آمده در خصوص بازگشایی مسیر شمشک به دیزین و تسهیل در تردد اسکی بازان از محور کرج – چالوس از حمایتهای ویژه مسئولان استان، شهرستان و بخش قدردانی کرد.
بله قيمت توچال هستقیمت پیست دیزین هنوز اعلام نشده.
این قیمت مربوط به پیست توچاله .
سلام به همگی
منم می خوام اسکی (فعلا لیز بازی) شروع کنم
به بورد خیلی علاقه دارم
اگه بخوام با برتون شروع کنم یه ست کامل حرفه ای (یا نیمه حرفه ای) با 3-4 م می تونم بخرم؟
میشه یک ست کامل همراه با مدل از برتون معرفی کنین؟
نمایندگی اصلی برتون داره تهران؟
تاييد ميشه اقا داوود هم قيمتاش خوبه هم خودش خيلي گوله ولي قبل از خريد حتما تاپيك چه لوازمي بخرم مطالعه كنسلام همين دو هفته پيش يك ست برتون براي يكي از دوستان در رنج خوب تا عالي برداشتيم شد نزديك ٣١٠٠ بورد و فيكس و بوت البته بورد و بوتش سال ٢٠١٢ بود ( هر چند سال تو اسمي خيلي معني نداره )
با اين بودجه شما ميشه ست جمع كرد البته اگه بخواي كاپشن شلوار عينك و دستكش هم برداري ١١٠٠ تا به بالا براش در نظر بگيري كلا فكر كنم با ٤٢٠٠ اينا بتوني همه رو برتون جمع كني اگر بخشيش از مدلاي پارسال گيرت بياد
نمايندگي خوب به نظر من اسكان هست و فروشنده اونم يه نفر به نام اقا داوود كه منصف و راهنمايي ميكنه شما رو ولي تو پاساژ الهيه و گلستان شهرك غرب هم هست
تاپيك ١٩٦٦ ملاحظه فرمايدمرسی از همگی
پس کلا تا 5 م اگه هزینه کنم می تونم همه برتون بردارم مجبور نشم از این مغازه به مغازه دیگه برم
فقط آمادگی بدنی خاصی لازم نداره!؟
من باشگاه نمی رم (یعنی وقتشو ندارم)
178 قدمه،84 ورنم - فکر کنم یکم اضافه وزن دارم ولی اصلا چاق نیستم
کلا منظورم از این حرفا اینه که بعد از اسکی اگه آمادگی بدنی خوبی نداشته باشی درد و کوفتگی بعد اسکی تا 2-3 روز اذیتت می کنه یا نه !؟ :blink: