• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خوب یکم سوال کنیم تاپیک جون بگیره
اگه امکان داره توضیح بدید برای مبتدی Goofy Foot (یعنی پای راست جلو هست) فیکس ها رو چند درجه ببندیم بهتره ؟

مرسی

بستگي داره چه سبكي ميخوايد اسكي كنيد !
معمولا سال اول صفر ١٥ يا هر دو رو صفر ميبندند
بعضيا ١٥ ٣٠ بعضيا ١٥ ١٥
بعضيا يه پا رو منفي و يك پا رو ١٥ ميبندند
من خودم با چارلي حال ميكنم و راحترم
كلا ادم بايد ببينه با كدوم حالت راحت تر هست و تو سرعت تاثير داره ولي نه خيلي

nanonima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
مرسی منم فکر کنم باید با 0-15 شروع کنم
امروز دنبال فیکس برتون پارسالی بودم رفتم ایران زمین بسیار برخورد افتضاحی داشتن.. جسارتا یک سری بچه پولدار که پول اسکی شون رو باباشون میده. منم با خانومم رفته بودم بسیار رفتارشون زننده بود.
به هر حال به من گفت که کارتل داره از پارسال میده 520 تومن منم سریع رفتم بعد اونجا گفت ندارم یه میشن سفید داشت 450 که نگرفتم
رفتم برتون الهیه یه دیود DIOD داشت مثل اینکه خیلی خفنه مال امسالش یک و هفتصد مال پارسال رو داشت 790 گرفتم. به آقا داوود هم زنگ زدم گفت خیلی عالیه از کارتل هم شاخ تره و اینا... خلاصه مثل اینکه خوب گرفتم
یه شلوار کلمبیا هم از مدرن الهیه گرفتم امیدوارم خوب باشه اونم 250 البته راید هم داشت 440 اینا بود که خوب کلمبا خوب بود گفتم چرا پول اضافه بدم.
دیگه همین. بیشتر شبیه خاطره شد تا پست مفید ولی امیدوارم به درد بخوره

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
کسی خبر از پیست ها داره ، دیزین کی میخواد باز بشه ؟؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
پارسال اين موقع همه ي پيستها بازگشايي شده بود البته پارسال فصل سرما زود شروع شد
طبق ميانگين هر ساله بايد تو روزاي ٨ ١٠ اذر ماه پيستها بازگشايي بشه

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
کاپشن اوکلی خریدم 380 تومن.خوبه ؟ بده ؟ ارزونه ؟ گرونه ؟
هزینه آموزش برد چقدر میشه ؟ چند ساعت نیازه ؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
کاپشن اوکلی خریدم 380 تومن.خوبه ؟ بده ؟ ارزونه ؟ گرونه ؟
هزینه آموزش برد چقدر میشه ؟ چند ساعت نیازه ؟

كاپشن رو خوب گرفتيد تو اين قميتاي حالا برند خوبي هم هست

بسته به اين داره با كي اموزش بخوايد ببينيد
تو پيست يك سري هستند كه مثلا ساعتي ١٥ ٢٠ ميگيرن ولي شايد بيشتر به فكر سود خودشون باشن تا اموزش شما و ١٠٠ ساعت هم كه بري پيششون هيچي ياد نگيري

بهتر هست كه اگه دوست يا رفيق داريد كم كم ازش ياد بگيريد اگه خودش اصولي و كامل بلد هست

يا مثلا پول به يه مربي بديد بگيد تو ١٠ جلسه منو اموزش بده نصف اول نصف اخر

كلا تو برد اگه يكم نترس باشيد تو ٥ ٦ جلسه اصولش رو ياد ميگيريد و ادامه كار به شما و تمرين بستگي داره

.milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بوت اسكى اگر وزن شما پايين هست زير ٨٠ از اين پيچيا كه تازه اومده خوبه و بوت دي سي و برتون خيلي سبك و عالي هست سالامون هم خوبه بسته به اين داره كه چقدر هزينه ميخوايد بكنيد و تو چه سبكي ميخوايد اسكي كنيد من نظرم اگر برتون ميخوايد برداريد و يا برنداي خوب ديگه اسكان هست و مركز خريد الهيه و مدرن الهيه و همچنين پيمان اسپرت در بلوار ارتش هم قيمتاش خوبه سالامون و هد هم داره

سلام دوستان عزیز
دلیل اینکه وزن کمتر از 80 باشه چیه؟
دوست من با وزن 100 کیلو سال قبل گرفت راضیم بود منم امسال میخوام بگیرم ولی 92 کیلو هستم :((

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
برای آموزش از کجا ی توچال شروع کنم؟ تله کابینش که تا بالای قله میره.منم از بالا شروع کنم یا از گوشه کنارای پیست؟
مرسی

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
سلام دوستان عزیز
دلیل اینکه وزن کمتر از 80 باشه چیه؟
دوست من با وزن 100 کیلو سال قبل گرفت راضیم بود منم امسال میخوام بگیرم ولی 92 کیلو هستم :((

وزن ٨٠ مثال بود شايد خيلي بالاتر از اينا رو هم جواب بده و من درست نقل نكردم ،
راستش اينو من تو يك نمايشگاه اسكي شنيدم و ميگفتن بهتر هست تو وزنهاي بالا از بوت بندي و يا از اين مدلي كه برتون چند سال هست داده بيرون ( از نظر خودم از پيچيا هم خيلي ساده تر و بهتر هست ) استفاده بشه بهتر هست حالا اينكه وزن بالا رو چه وزني قلمداد ميكردن نميدونم و اين ( وزن ٨٠ كه گفتم ) برداشت خود من بود
شايد هم كلا نادرست باشه اين حرف و اين حرفي كه زدن به ما براي چند سال پيش بود و تازه اين بوت اومده بود شايد الان فرق كرده باشه و شايد يك تبليغات بد اقتصادي پشتش بوده

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
هفته ی آینده هفته ی پر برفیه...سایتا میگن

nanonima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
برای آموزش از کجا ی توچال شروع کنم؟ تله کابینش که تا بالای قله میره.منم از بالا شروع کنم یا از گوشه کنارای پیست؟
مرسی

ابنطور که من فهمیدم باید برای استارت حدود مثلا 20 متر از جایی که پیست تموم میشه بری بالا و از اونجا Glide یا همون لیز خوردن صاف رو بری ... طوری که نیاز به ترمز نداشته باشی و خودش وایسه
بعد از اون پاشنه رو شروع میکنی یعنی لیز میخوری و آروم به پاشنه فشار میاری تا بورد آروم بچرخه و وایسی (بهش میگن J-Turn ) که جی ترن ها رو باید اول با پاشنه یاد بگیری. بعد با پنجه بری و یاد بگیری
بعد کمی میری بالاتر و بعد از شروع لیز خوردن با پاشنه کردن استاپ میکنی و آروم به پنجه فشار میاری تا دوباره بورد بچرخه به سمت دره و وقتی دوباره راه افتادی با پاشنه ترمز میکنی. و همینور تعداد این حرکت رو زیاد میکنی
یعنی دفعه بعدی مثلا جای 20 متر ... 30 متر میری بالا که بتونی مثلا 3 بار این کارو بکنی تا به ته پیست برسی ( اینکار رو میگن Garlands ) این حرکت هم اول با پاشنه و بعد با پنجه تمرین میشه.
و در آخر C-Turn رو تمرین میکنی که همون اتصال j-turn پنجه به j-turn پاشنه هست. که ایرانی ها بهش برگ خزان هم میگن

در ضمن مهمترین چیز توی اسنوبورد روش ایستادن یا Stand هست که باید وزن روی بورد پخش بشه (یعنی به یک طرف متمایل نباشه) و پاها به شکل Athletic Stand باشه (یعنی به شکل ایسنادن دروازبان فوتبال که کمی پاهاشو خم میکنه)
سر به سمت پای جلو و موازی اسنوبورد باشه. و مهمترین قسمت دستهاست که باید کاملا ثابت و ریلکس در دورف بدن آویزون باشه.. حتی روشهایی رو پیشنهاد میدن که مانع استفاده شانه و دستها در انجام دور زدنها بشه... مثل فرار دادن دستها در جیب شلوار یا گرفتن دو طرف شلوار و یا قرار دادن دو گوله برف بین مچ دست و قسمت بیرونی ران پا.
و کسی که از دستهاش برای دور زدن استفاده میکنه واقعا بدترین کار رو میکنه و مثل اینکه خیلی هم مسخره هست چون اصطلاحا بهش میگن Ape Arms یا دستهای میمونی ;))

البته من خودم مبتدی هستم ولی میدونم که فرایندش به این شکل هست.
خودم تصمیم دارم با مربی کار کنم ولی امیدوارم از اینا نباشه که فقط میخواد پول بگیره.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ابنطور که من فهمیدم باید برای استارت حدود مثلا 20 متر از جایی که پیست تموم میشه بری بالا و از اونجا Glide یا همون لیز خوردن صاف رو بری ... طوری که نیاز به ترمز نداشته باشی و خودش وایسه
بعد از اون پاشنه رو شروع میکنی یعنی لیز میخوری و آروم به پاشنه فشار میاری تا بورد آروم بچرخه و وایسی (بهش میگن J-Turn ) که جی ترن ها رو باید اول با پاشنه یاد بگیری. بعد با پنجه بری و یاد بگیری
بعد کمی میری بالاتر و بعد از شروع لیز خوردن با پاشنه کردن استاپ میکنی و آروم به پنجه فشار میاری تا دوباره بورد بچرخه به سمت دره و وقتی دوباره راه افتادی با پاشنه ترمز میکنی. و همینور تعداد این حرکت رو زیاد میکنی
یعنی دفعه بعدی مثلا جای 20 متر ... 30 متر میری بالا که بتونی مثلا 3 بار این کارو بکنی تا به ته پیست برسی ( اینکار رو میگن Garlands ) این حرکت هم اول با پاشنه و بعد با پنجه تمرین میشه.
و در آخر C-Turn رو تمرین میکنی که همون اتصال j-turn پنجه به j-turn پاشنه هست. که ایرانی ها بهش برگ خزان هم میگن

در ضمن مهمترین چیز توی اسنوبورد روش ایستادن یا Stand هست که باید وزن روی بورد پخش بشه (یعنی به یک طرف متمایل نباشه) و پاها به شکل Athletic Stand باشه (یعنی به شکل ایسنادن دروازبان فوتبال که کمی پاهاشو خم میکنه)
سر به سمت پای جلو و موازی اسنوبورد باشه. و مهمترین قسمت دستهاست که باید کاملا ثابت و ریلکس در دورف بدن آویزون باشه.. حتی روشهایی رو پیشنهاد میدن که مانع استفاده شانه و دستها در انجام دور زدنها بشه... مثل فرار دادن دستها در جیب شلوار یا گرفتن دو طرف شلوار و یا قرار دادن دو گوله برف بین مچ دست و قسمت بیرونی ران پا.
و کسی که از دستهاش برای دور زدن استفاده میکنه واقعا بدترین کار رو میکنه و مثل اینکه خیلی هم مسخره هست چون اصطلاحا بهش میگن Ape Arms یا دستهای میمونی ;))

خودم تصمیم دارم با مربی کار کنم ولی امیدوارم از اینا نباشه که فقط میخواد پول بگیره.

چه اطلاعات جالب و قشنگي ...
منم وقتي خواستم ياد بگيرم يادم مياد روز اول كه تا حالا نه اسكي ديده بودم نه پيست ، رفيقم كه به من ياد ميداد منو برد پيست شمشك اونم قله گفت حالا اين شكل مي ايستي و رو پاشنه مياي پايين و شكل ترمز و ايستادن و نحوه خوردن زمين رو ياد داد تا ٥٠ متري اومد دنبالم گفت خوب من ميرم خودت بيا پايين جاتون خالي انقدر خوردم زمين كه تا به پايين برسم همون پايين گفتم من غلط ميكنم بيام ديگه اسكي ...
ولي خدايش من تو ٥ ٦ جلسه ياد گرفتم و جلسه ٦ ٧ قشنگ پاشنه پنجه ميكردم و اينو مديون دوستم هستم كه يكسال وقتمو تلف نكرد از همون اول ترس رو از دلم ريخت با اون شيب شمشك

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1

خیلی جالبه..اطلاعات خوبی دارید.یاد خودم افتادم که وقتی می خواستم شروع کنم اونقدر فیلم آموزشی دیدم و اونقدر اطلاعات جمع کردم که وقتی رفتم تو پیست دقیقا می دونستم چیکار باید بکنم..یه جلسه 2 ساعته بیشتر مربی نگرفتم اونم به خاطر اینکه خوب اولش یکم ترس داره از بالا که پیستو نگاه می کنی..خیلی خوبه که اینقدر علاقه مندین ....موفق باشین

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
من اولین بار یادمه رفتم دربند سر
اولین بار که با تله سیژ رفتم اول پیست کلی خوف کردم
به خودم گفتم یعنی من از این بالا میخام بیام پایین
تو اولین جلسه کلی خوردم زمین همین شد به کل ترسم ریخت
ولی از دومین جلسه اونم بدون اینکه مربی بگیرم از قله اومدم پایین
اولین و مهمترین مرحله از آموزش اسکی بخصوص برد اینه که نترسی
و اگه اولش به نظرت سخت اومد اصلا نا امید نشید

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
طبق گقته هواشناسي سرماي زمستان امسال گفته مي شود پربرف وسخت خواهد بود اميدواريم همينطور باشد
البته هر سال ميگن :)
طبق هواشناسي ماهواره اي از چهارشنبه هفته اينده بارش برف در ديزين استارت ميخوره

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ygeru6eb.jpg

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
زیر شلوار و زیر کاپشن چی باید بپوشیم ؟
مرسی

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
زیر شلوار و زیر کاپشن چی باید بپوشیم ؟
مرسی

زير شلوار كه ادم چيزي نميپوشه مگر اينكه از اين نيم تنه هاي استرچ گارد كه بعضيا ميپوشند چيز خوبي هم هست
زير كاپشن هم يه لباس معمولي كه نه خيلي گرم نه تابستوني باشه البته يه تيشرت استين بلند هست استرچ كه ادم ميپوشه و بسيار عالي هست و نميزاره ادم عرق كنه و روش يه لباس معمولي و روي اون كاپشن اون لباس باعث ميشه زماني كه اسكي نميكنيد سرما نخوريد و از عرق جلوگيري كنه يه چيزي تو مايه هاي اين تيشرتهايي استرچ اديداس كه فوتباليستا تو فصل سرما ميپوشند

لباس زياد باعث ميشه هم گرمتون بشه هنگام اسكي كردن هم خسته و سنگين بشيد مخصوصا كسايي تستند كه زير شلوارشون يك شلوار ديگه ميپوشند كه بسيار كار غلطي هست

بالا