• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
كسي از وضعيت پيست شب شمشك خبري داره ؟
كلا پيستاي دربند سنگ و شمشك تو اين روزا از لحاظ برف و شلوغي چطوره ؟

neusha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم یک شلوار دارم برا اسنوبرد بود دادم تنگ کردن برام البته خیاطش باید وارد باشه چون چند لایه هست
در مورد اسکی هم زیاد استعداد نمیخاد نمیخای مسابقه بدی که برا مسابقه استعداد لازم که اختلاف هزارم ثانیه هست اسکی کردن تفریحی مثل رانندگی یا دوچرخه سواری یا شنا میمونه هرکس وقت بذاره یاد میگیره نگران یاد گرفتن نباش :)

امیدوارم همینطور باشه که شما میگین . :)

kambif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . پيست شمشك و ديزين بعد از عيد نوروز هم آيا باز هستند و قابل اسكي كردن هستند؟پيست توچال چطور؟

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان . پيست شمشك و ديزين بعد از عيد نوروز هم آيا باز هستند و قابل اسكي كردن هستند؟پيست توچال چطور؟

شمشک امروز ظهر بارون اومده.
تقریبآ روزای آخر اسکی دیزین و شمشک هست،توچال رو که فعلآ میشه اسکی کرد تا اواسط اردیبهشت.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ديزين امروز هوا عالي و برفي بود اما اما اما رفتيم اونجا به دليل جمعيت كم اسكي بازان حاضر به باز كردن تله نشدن و اين در حالي بود كه صبح تلفن گوياي ديزين چيزي از بسته بودن نگفت ...

kambif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمشک امروز ظهر بارون اومده.
تقریبآ روزای آخر اسکی دیزین و شمشک هست،توچال رو که فعلآ میشه اسکی کرد تا اواسط اردیبهشت.
با تشكر از افشين - اس اس.:)
من دو فصل است كه اسكي را شروع كرده ام و عاشق اين بازي ( ورزش) شده ام.:wub:
براي خريد لوازم چند تا فروشگاه مناسب ميتونيد به من معرفي كنيد؟ :exclamatiممنون ميشم .
من در بابل زندگي ميكنم و براي اسكي به آبعلي ميرفتم.
آيا در پيست توچال هم لوازم اجاره ميدهند؟
يكبار ديگر متشكرم

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
با تشكر از افشين - اس اس.:)
من دو فصل است كه اسكي را شروع كرده ام و عاشق اين بازي ( ورزش) شده ام.:wub:
براي خريد لوازم چند تا فروشگاه مناسب ميتونيد به من معرفي كنيد؟ :exclamatiممنون ميشم .
من در بابل زندگي ميكنم و براي اسكي به آبعلي ميرفتم.
آيا در پيست توچال هم لوازم اجاره ميدهند؟
يكبار ديگر متشكرم

خواهش میکنم،فوق العادست.
توچال هم لوازم کامل اجاره میدن.آبعلی رو ولش کن آقا،آبعلی فقط بدرد تیوپ بازی میخوره :lol:

پیست فقط دیزین.

لوازم چی میخوای بخری دقیقآ،آلپاین یا اسنو ؟؟ آلپاین رو زیاد بلد نیستم،ولی من خودم معمولآ از K2 میرداماد زیاد خرید کردم،واسه آلپاین هم لوازم خوبی داره.

kambif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون . لوازم آلپاين ميخوام بگيرم. توي اين انجمن يه چيزهايي خوندم .غير از اين ذيگه چيزي نميدونم.:lol:

faww

Registered User
لایک‌ها
6
سلام من چند هفته پیش یه ست آلپاین با فیکس و بوت و میله(چوب) خریدم که آلپاین رو با فیکس که head هستن و بوت و میله رو که salamon هست رو رو هم خریدم 500 تومان دست دوم بود اما بوت بوتش نو بود...سوال های بنده در مورد اینهایی که خریدم ایناست :

1-قیمتی که گرفتم مناسبه؟
2-میخوام کاپشن و شلوار و دست کشش رو بگیرم کی(چه موقع) و از کجا بگیریم که هم مارک خوبی باشه هم ارزون بتونم بگیرم تو تخفیف و از این جور چیزا

ساکن تهران هستم طرف غرب اما باز اگه شرق ارزون میشناسید که اصل و خوب باشه لطفا اطلاع بدید...ممنون

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان کسی جدیدا دیزین رفته الان تی وی نشون داد امروز مسابقه بوده کسی از وضع برف خبر داره چجوریاست
ممنون میشم اطلاع بدید

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
نه اقا چند روز پيش رفتيم پايين كه چمن شده از قله تا نيم هم شلاب براي جايي كه مسابقه بود برف رو كوبيده بودن كه تو تي وي خوب به مظر ميرسيد ولي در كل حال نميده ديگه

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
راستش لذت اسكي رو نميبري
و فقطم ٥شنبه و جمعه ها باز هست

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون دوست عزیز
منم تعجب کردم تو تی وی برف خوب به نظر میرسید اسکی تو برف شلاب هم خیلی خطرناکه

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
از دوستان توچال کسی جدید رفته؟
میشه اسکی کرد یا شلابه؟

sAj!_Al!nE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
دوستان من دنبال بوت سایز 44-45 برای آلپاین میگردم.چوب روسیگنال دارم.ممنون میشم اگه کسی رو میشناسین که قصد فروش داره بهم معرفی کنین.

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
دوستان عاشق اسکی فصل اسکی هم تموم شد.
و هممون باید حد اقل یه چهر پنج ماهی رو انتظار بکشیم.

تماشای مسند The Art of Flight
گزینه بسیار خوبیه واسه این مدت بخصوص واسه علاقمند های اسنوبرد .
اینم لینک دانلود

https://rapidshare.com/#!download|8...528509|R~48C240F3B8B4BDCCDB5561D67C5CCD8A|0|0

در این مستند با دوربین های پیشرفته با برترین اسکی سواران دنیا در کوه های سربه فلک کشیده و پوشیده از برف همراه خواهیم شد.Travis Rice یکی از برترین اسنوبرد سواران دنیاست که به همراه دوستانش صحنه های هیجان انگیزی با اسنوبرد بر روی برف ایجاد می کنند
همچنین گذر از پیج های خطرناک ، پرواز کردن بر روی برف با اسنوبرد از جمله کارهایی است که این وزرشکاران در این مستند انجام می دهند

dr.nasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام من جدید هستم و برد و فیکس technine هدیه گرفتم.قبلا یکبار آلپاین در بند سر با 2 ساعت آموزش رفته بودم و واقعا لذت بردم.میخوام بوت و لباس رو تو تخفیف بگیرم.لطفا راهنماییم کنید.مرسی :) در ضمن یک ست کامل برد دخترونه هم باید خریداری بشه.بودجه برای لباس و بوت و دستکش : 600...........بودجه برای ست دخترونه : یک میلیون و صد...........من عینکی هستم .برای عینک اسکی چه پیشنهادی دارین؟ تا میشه میخوام از لنز استفاده نکنم.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام من جدید هستم و برد و فیکس technine هدیه گرفتم.قبلا یکبار آلپاین در بند سر با 2 ساعت آموزش رفته بودم و واقعا لذت بردم.میخوام بوت و لباس رو تو تخفیف بگیرم.لطفا راهنماییم کنید.مرسی :) در ضمن یک ست کامل برد دخترونه هم باید خریداری بشه.بودجه برای لباس و بوت و دستکش : 600...........بودجه برای ست دخترونه : یک میلیون و صد...........من عینکی هستم .برای عینک اسکی چه پیشنهادی دارین؟ تا میشه میخوام از لنز استفاده نکنم.

تو برد هر كمكي باشه در خدمتم

بالا