• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

arshia_matrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی تو این چند روز دریندسر رفته؟
هنوز پر از سنگه؟

SNOWBOARD MAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز 16/10/90 توچال بودم برف عالی هوا افتابی و یکمی سرد....دیروز کلا رو کیکر تمرین میکردم و زیاد اسکی نکردم...اما پرشهام خوب شدن....

کسانی که پایه اسکی دسته جمعی هستن بگن تا با هم بریم....به این ایدی پی ام بدین...peymangafary

ohad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی ست کامل وسایل اسکی آلپاین سایز کفش 38 قد 160 دست دو خوب سراغ نداره امروز رفتم توچال 30 اجاره می داد فکر کنم پیست های دیگه ارزون تر باشه اما مربی قیمت اش خیلی خوب بود خیلی زور داره هر دفعه برای وسایل 30 بدم

amd-ski

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی ست کامل وسایل اسکی آلپاین سایز کفش 38 قد 160 دست دو خوب سراغ نداره امروز رفتم توچال 30 اجاره می داد فکر کنم پیست های دیگه ارزون تر باشه اما مربی قیمت اش خیلی خوب بود خیلی زور داره هر دفعه برای وسایل 30 بدم

ديزين هم همينه . مدل قديمي هست 20 الي 35 بسته به نوعش ... متوسط 30 تومن هزينه اجاره هستش... مدلهاي جديد هم 45 الي 50.

Last edited:

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0

دیزین میری 30 تومن پول اجاره میدی ولی خوشگل و راحت میتونی اسکی کنی،توچال یه اتوبان به تمام معناست!!
شیب اتوبان یادگار امام جنوب از پیست توچال بیشتره!!!

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
دیزین میری 30 تومن پول اجاره میدی ولی خوشگل و راحت میتونی اسکی کنی،توچال یه اتوبان به تمام معناست!!
به نظر من بیشتر شبیه اتوبان تهران کاشانه

ohad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ديزين هم همينه قديمي 25 الي 50 بسته به نوعش ... متوسط 30 تومن هزينه اجاره هستش...

ااا آها آخه من دوسال پیش یه بار دیزین رفته بودم 15 بود الانم فکر می کردم حداکثر 20 باشه چه خبره 30!!! الانم متاسفانه نمی تونم بخرم مگر نه می خریدم

ohad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حالا من که اسکی بلد نیستم .. هر دفعه 100 خرجم می شه برم اسکی حالا توچال

dr.killjoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه من چندتا سوال داشتم
من الان یه ست dc snow board گرفتم حالا میخوام برم اسکی یاد بیگرم کجا برم؟ مربی باید بگیرم دیگه ؟ ساعتی چنده مربی ؟ اسکی سخته ؟ یکی از رفیقام هم بورد خالی داره میتونه بوت و فیکس کرایه کنه ؟ چنده بوت و فیکس کرایش ؟

hirbodhatami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
آقا من دنبال بورد و فیکسه دسته 2 میگردم
مارکش k2 ,burton ya nitro باشه
قدشم 160 فش 165 باشه
اگه منصف هستی شمارتو بزار

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه من چندتا سوال داشتم
من الان یه ست dc snow board گرفتم حالا میخوام برم اسکی یاد بیگرم کجا برم؟ مربی باید بگیرم دیگه ؟ ساعتی چنده مربی ؟ اسکی سخته ؟ یکی از رفیقام هم بورد خالی داره میتونه بوت و فیکس کرایه کنه ؟ چنده بوت و فیکس کرایش ؟

توچال میتونی بری،دیزین هم میتونی بری،ولی پیشنهاد من واسه یادگیری توچاله!!
چون شیب کمتری داره و یادگیری راحت تره اونجا.

مربی ساعتی 10 الی 20 تومن باید باشه!
نه سخت نیست،خیلی هم لذت بخشه،علاقه میخواد زیاد.

معمولآ فیکس رو بورد بسته میشه،من ندیم فیکس خالی کرایه بدن!!

dr.killjoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

مرسی عزیز
توچال هر موقع برم ردیفه یا باید ساعت خاصی برم ؟ شلوغه ؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71

نه دادش ميخواي ياد بگيري از ديزين شروع كن
من خودم اولين بار كه رفتم و به من اسكي ياد دادن قله شمشك بود و اونجا اگه ياد گرفتي همه جا در هر شرايطي اسكي ميتوني بكني
ولي اگه رفتي توچال و ١٠ جلسه حرفه اي شدي از نظر خودت بعد بياي شمشك يا ديزين ميبين كه از همه بدتر و چيزي بلد نيستي

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی عزیز
توچال هر موقع برم ردیفه یا باید ساعت خاصی برم ؟ شلوغه ؟
توچال نسبتآ همیشه شلوغه!! روزای تعطیل که شلوغتره!! ساعت 9 برو،دیگه زیاد تو صف کابین نیستی!

نه دادش ميخواي ياد بگيري از ديزين شروع كن
من خودم اولين بار كه رفتم و به من اسكي ياد دادن قله شمشك بود و اونجا اگه ياد گرفتي همه جا در هر شرايطي اسكي ميتوني بكني
ولي اگه رفتي توچال و ١٠ جلسه حرفه اي شدي از نظر خودت بعد بياي شمشك يا ديزين ميبين كه از همه بدتر و چيزي بلد نيستي
من به این خاطر گفتم توچال،چون دیزین خیلی بزرگتره و خیلی جاهاش شیب برعکس داره و کسایی که بلد نیستن گیر میکنن و مجبورن بوردشون رو آزاد کنن و بذارن زیر بغل و پیاده برن تا برسن به شیب!
ولی توچال کوتاهتره و طرف اگر خسته شد میره میشینه پایین استراحت میکنه و به نظر من واسه یاد گیری بهتره!!
آدم باید بره تو دیزین و شمشک عشق و حال کنه.

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان من تازه میخوام این ورزش شروع کنم ولی فکر کنم یکم دیر شده!!!!.به هرحال از اساتید یه کوچولو کمک میخوام کل هزینه ای که واسه وسایلام گذاشتم1500(با لباس).از پست های قبلی هم متوجه شدم که برتون تقریباٌ بهترین مارک و از همه گرون تر اما فکر نمیکنم من بتونم تهیه اش کنم ولی تو سایتش که رفتم عاشق لیپ استیک اش شدم از دوستان کسی قیمتش میدونه؟میشه ی راهنمایی کلی کنین که چه مارک و چه مدلی میتونم تهیه کنم.پیشاپیش سپاسگذارم

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تازه میخوام این ورزش شروع کنم ولی فکر کنم یکم دیر شده!!!!.به هرحال از اساتید یه کوچولو کمک میخوام کل هزینه ای که واسه وسایلام گذاشتم1500(با لباس).از پست های قبلی هم متوجه شدم که برتون تقریباٌ بهترین مارک و از همه گرون تر اما فکر نمیکنم من بتونم تهیه اش کنم ولی تو سایتش که رفتم عاشق لیپ استیک اش شدم از دوستان کسی قیمتش میدونه؟میشه ی راهنمایی کلی کنین که چه مارک و چه مدلی میتونم تهیه کنم.پیشاپیش سپاسگذارم

سلام،هیچوقت واسه اسکی دیر نیست،تازه آخر دی هست و بیشتر از 3 ماه دیگه میتونی اسکی کنی!!
تا 15 فروردین تو دیزین،باقیش هم توچال.
خودت که گفتی،برتون یکی از بهترینهاست تو ایران،لیست قیمتهای برتون رو هم بچه ها چند وقت پیش همینجا گذاشته بودن!
لیپ استیک 790 تومنه.
واسه اینکه تازه میخوای شروع کنی،لازم نیست همه چی رو با قیمت بالا بگیری،میتونی از مدلها و مارکهای معمولی شروع کنی،شاید بعدآ دلت خواست عوض کنی.فعلآ سعی کن فقط استارت کار رو بزنی،1-2 سال که گذشت بعدآ برو سراغ بوردهای تخصصی تر!
مارکهای زیادی هم هست،فلو،نیترو،راید،برتون،هد،دی سی و کلی برند دیگه که باید بری بگردی و ببینی.

baran hajizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام،هیچوقت واسه اسکی دیر نیست،تازه آخر دی هست و بیشتر از 3 ماه دیگه میتونی اسکی کنی!!
تا 15 فروردین تو دیزین،باقیش هم توچال.
خودت که گفتی،برتون یکی از بهترینهاست تو ایران،لیست قیمتهای برتون رو هم بچه ها چند وقت پیش همینجا گذاشته بودن!
لیپ استیک 790 تومنه.
واسه اینکه تازه میخوای شروع کنی،لازم نیست همه چی رو با قیمت بالا بگیری،میتونی از مدلها و مارکهای معمولی شروع کنی،شاید بعدآ دلت خواست عوض کنی.فعلآ سعی کن فقط استارت کار رو بزنی،1-2 سال که گذشت بعدآ برو سراغ بوردهای تخصصی تر!
مارکهای زیادی هم هست،فلو،نیترو،راید،برتون،هد،دی سی و کلی برند دیگه که باید بری بگردی و ببینی.

سلام اقا افشین ممنون از راهنمایی تون. ببخشید من لیست قیمت برتون امروز تازه دیدم بعدشم من یکی دو روز که با این فروم اشنا شدم,برادر من شما توقع نداری که تو این 2 روز کل فروم 118 صفحه ای رو بخونم:blink:(بخاطر علامت ! تون میگم)
میخوام بدونم اگه پول بیشتری باید بزارم برم رو مخ بابای بیچارم کار کنم.نمی خوام جنس اشغال گیرم بیاد,اخه مشکل دوستم هم هست, با هم می خوایم شروع کنیم و قرار شده مثلا من برم تحقیق کنم که چی بخریم حالا شما یا دوستان دیگه که این پست می خونن لطف کنین یه حدود قیمت از وسایلش بهم بگه مثلا کاپشن و شلوار چه میدونم:wacko: 300 تومن اینطوری.....

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اقا افشین ممنون از راهنمایی تون. ببخشید من لیست قیمت برتون امروز تازه دیدم بعدشم من یکی دو روز که با این فروم اشنا شدم,برادر من شما توقع نداری که تو این 2 روز کل فروم 118 صفحه ای رو بخونم:blink:(بخاطر علامت ! تون میگم)
میخوام بدونم اگه پول بیشتری باید بزارم برم رو مخ بابای بیچارم کار کنم.نمی خوام جنس اشغال گیرم بیاد,اخه مشکل دوستم هم هست, با هم می خوایم شروع کنیم و قرار شده مثلا من برم تحقیق کنم که چی بخریم حالا شما یا دوستان دیگه که این پست می خونن لطف کنین یه حدود قیمت از وسایلش بهم بگه مثلا کاپشن و شلوار چه میدونم:wacko: 300 تومن اینطوری.....

اصلآ توقع ندارم یه صفحش رو هم بخونی :D سوالی داری بپرس،جواب میدیم،دیگه نمیخواد بری 118 صفحه بخونی!
همون 1.5 که گفتی عالیه،زیاد هم هست به نظر من،جنس بنجول بهت نمیندازه کسی!!
کاپشن شلوار فکر نمیکنم با 300 بتونی گیر بیاری،آخه هم قیمت دلار رفته بالا،هم الان وسط فصل هستیم و تخفیف خاصی بهت نمیدم،جنسای 2011 هم نمیتونی پیدا کنی دیگه!! تموم شده!
احتمالآ کاپشن شلوار رو با قیمت 400یا بیشتر میتونی گیر بیاری.بستگی به سلیقت داره.
بورد رو بستگی به مدلش داره دیگه،همه مدل هست از 400 بگیر تا 2 میلیون،ولی لازم نیست واسه بورد خیلی پول بدی،چون بعد از یکی دو سال ممکنه بخوای عوض کنی.
ولی سعی فیکس و بوتت رو خوب بگیری.بوت رو به نظرم بندی نگیر،موقع بستن بندهاش کارت سخت میشه:cool:

راستی همون 1.5 فکر کنم خوب باشه،دلار گرون شده.
من یه رفیقم پارسال گرفت 1.200 خودم گرفتم 850،یکی دیگه از رفیقام گرفت 650،و امسال هم باز یه ست کامل دیگه اسنوبورد جمع کردیم شد نزدیک 900.

بازم سوالی داشتی بپرس،فعلآ ظاهرآ من تنها فردی هستم که میام اینجا جواب میدم.

_root

Registered User
لایک‌ها
8
من بگم 70% این صفحات رو خوندم خالی نبستم :D

دوستان اینطور که معلومه اولین پیشنهاد قبل از شروع اینه که بریم کرایه اسکی کنیم ببینیم آلپاین یا اسنو کدوم بیشتر بهمون حال میده ( 100% اسنو )

سوالم اینه که توچال کجا اسنوبورد کرایه میدن ؟ هزینش ؟ و کلاً از ایستگاه 1 بخوای بری بالا باید کدوم ایستگاه پیاده بشی ؟ هزینه هاشم بگید.

ممنون

بالا