• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچهها.
بازم که سرد شدید.میشه یکم راجع به قیمت لباسها و برنداشون توضیح بدید.البته کمو بیش راجع به روسیگنال و برتون می دونم.چون کاپشنشو داشتم.واسه لباس هر فروشگاهی رفتم نداشته.میگن هنوز وارد نشده.فکر کنم مشکلی دارن باهاش.هو توچال اسپرت رفتم هم پامچال.فقط کرج نرفتم.یه سط متوسط چقدر میشه تقریبا

خوب شما باشی ما هم گرم میشیم.
لباس برندهای مختلف داره،برتون،نیترو،کلمبیا،روکسی،راید،بون فایر و کلی برندهای دیگه.
بستگی به نوعشون دسته بندی میشن،به قول خودشون سطح بالا دارن سطح پایین دارن.
لباسهای سطح بالا خوب معمولآ سبکتر هستن،لباسهای سطح پایین رو هم نگاه کنی سنگین هستن.
من خودم 2 تا کاپشن دارم،یه بون فایر،یه کلمبیا!!! کلمبیا خیلی سنگینتره!!

قیمتها هم مختلفه دیگه،البته الان که تو فصل هستیم میتونی با 350-400 گیر بیاری،ولی اول و آخر فصل خوب ارزونتره دیگه.

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
پامچال اسپرت لباس تداشت؟!!!!!!! من آخر شهریور اونجا بودم ی ست آلپاین گرفتیم برا کسی کلی هم لباس داشت

سلام بچهها.
بازم که سرد شدید.میشه یکم راجع به قیمت لباسها و برنداشون توضیح بدید.البته کمو بیش راجع به روسیگنال و برتون می دونم.چون کاپشنشو داشتم.واسه لباس هر فروشگاهی رفتم نداشته.میگن هنوز وارد نشده.فکر کنم مشکلی دارن باهاش.هو توچال اسپرت رفتم هم پامچال.فقط کرج نرفتم.یه سط متوسط چقدر میشه تقریبا

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
فروشگاه معتبر برا خرید چه چیزی دقیقا؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اسكان ، زير برج سفيد ، مدرن اسپرت جردن
پاساژ الهيه ، شريعتي سالامون ، شيراز جنوبي دي سي ، منيريه ، پيمان اسپرت ارتش

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان. کسی میدونه امسال کدوم فروشگاه چوب فیشر میاره؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
كسي ميدونه وسايل واكس و تعمير از كجا ميشه خريد

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد فیشر زرین اسپرت نمایندگی هست نمیدونم فروشگاهش کجاست من کارتش رو نمایشگاه دیدم

این شماره هست: 5726476-0221 ابراهیمی

nimanazarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من میخام به تازگی اسکی رو شروع کنم ، با اسنو ، ولی نمیدونم اول وسایل بخرم یا برم آموزش ، کجا واسه آموزش بهتره ، همینطور دنبال یه تور خوب هم میگردم ، که همیشه بچه های پایه داشته باشه ،میشه راهنماییم کنین ؟؟؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
راستش من میخام به تازگی اسکی رو شروع کنم ، با اسنو ، ولی نمیدونم اول وسایل بخرم یا برم آموزش ، کجا واسه آموزش بهتره ، همینطور دنبال یه تور خوب هم میگردم ، که همیشه بچه های پایه داشته باشه ،میشه راهنماییم کنین ؟؟؟

اول وسايل نخر يكي شايد اصلا از اسنو خوشت نياد يكي هم چون تازه ميخواي ياد بگيري وسايل نو رو ميزني داقونش ميكني برو ٣ يا ٤ جلسه اموزش بعد اصولش دستت مياد و بقيش ديگه به استعداد و نترس بودن و تلاشت بستگي داره بعد برو وسايل بگير
در مورد اموزش هم داخل پيست هستند ولي بضيهاشون براي اينكه ديرتر ياد بگيري و بيشتر پول بگيرند درست و حسابي يادت نميدن اگه اشنا داري و كامل بلده بهترين گزينه هست

ershad79

Registered User
لایک‌ها
21
پامچال اسپرت از امسال دیگه نمیاره
فقط دیزین اسپرت و ابرهیمی رودهن

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
پامچال اسپرت تخصصی روسیگنول میاره توضیع کننده روسیگنول هست اگه الان فیشر چیزی داشته باشه از قبل مونده حتما

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
منظور من پوشاک اسکی بود.آره هم پامچال اسپرت توی یوسف آباد رفتم هم نوچال تو پاسداران.کاپشن می خوام.از دوستان کسی می دونه کبیپ redbull از کچا بگیرم.
نمایندگی فیشر رو هم همونطور که دوست عزیز گفتن توی رودهن هستش.علی ابراهیمی.

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
نیک اسپرت هم هست که پوشاک سالومون و بن فابر داره چندتا نمایندگی داره ولی همشون همه چیز ندارن اصلیهاش شریعتی هست برج سفیران میتونی آدرس دقیق رو از سایتش نگاه کنی
Nik Sport

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال.
حتی اگر بورد خیلی کنده کاری شده باشه روش:D یعنی خیلی زیاد بری روی سنگ و خراش های عمقی ورداره،تعمیرات روش انجام میشه؟؟
==============================================================================
امروز دیزین بودیم،عجب برف ملسی.
تا حالا نشده بود برم دیزین و شب قبلش برف زده باشه.
همش پودر پودر.خوراک اسنو باز ها بود.خیلی حال داد.

sasha_ysa

Registered User
لایک‌ها
0
adhan جان به سوال فنی.البنه از همه اساتید می پرسم.من توی پیج مشکل دارم.البته می دونید که اماتورم... :blush:
مب خوام پیچ بزم حس میکنم می خورم زمین.و همینم میشه.البته تا الان مربی نداشتم.تازه از جمعه مربیس می خواد کارشو شروع کنه...اگه میشه واسه پیچ زدن یکم توضیح بدید...

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال.
حتی اگر بورد خیلی کنده کاری شده باشه روش:D یعنی خیلی زیاد بری روی سنگ و خراش های عمقی ورداره،تعمیرات روش انجام میشه؟؟
==============================================================================
اون بردی که من دیدیم کارش از تعمیرات گذشته برادر من

بالا