همشون مثل هم دیگن..از انصاف خبری نیست.
چرا دروغ میگی ؟؟
من ست کامل جمع کردم 850؛ تو ست کامل جمع کردی 1.300 تازه با اون وضعیت دستکش
جفتمون هم پیش فصل خرید کردیم!!
سلام.فردا به نظرتون توچال چه جوریاست؟!!!
ما 4شنبه رفتیم دربندسر ، هوا خوب بود خود پیست هم بد نبود ، خیلی سنگ داشت دهن بردم سرویس شد . من پارسال هفته های آخر فصل و 3 هفته اول فصل امسال رفتم توچال کلآ اسکی تو دیزین و دربندسر یادم رفته بود فکر کردم چقدر اسکیم خوب شده نگو توچال
خیلی هتله آدم فکر میکنه چقدر حرفه ای شده که از اول پیست تا آخر شوز میکنه . دیروز که رفتم دربندسر دوباره یادم اومد اسکی یعنی چی ، شیب زایاد پر بس . خلاصه کلی حال داد .
ما 4شنبه رفتیم دربندسر ، هوا خوب بود خود پیست هم بد نبود ، خیلی سنگ داشت دهن بردم سرویس شد . من پارسال هفته های آخر فصل و 3 هفته اول فصل امسال رفتم توچال کلآ اسکی تو دیزین و دربندسر یادم رفته بود فکر کردم چقدر اسکیم خوب شده نگو توچال خیلی هتله آدم فکر میکنه چقدر حرفه ای شده که از اول پیست تا آخر شوز میکنه . دیروز که رفتم دربندسر دوباره یادم اومد اسکی یعنی چی ، شیب زایاد پر بس . خلاصه کلی حال داد .
برادر من شیب هیچ جا بد تر از شمشک نیست ... شیب دربند سر که چیزی نیست
در ادامه صحبت دوستمون، توچال خیلی هتله، ولی برای یادگیری خیلی خوبه. من خودم اگه مجبور نباشم نمی رم توچال ولی هر دفعه که می رم خیلی راحت تمرین می کنم و مسائل پایه ای برام جا می افته. دیروز هم رفتم و هوا خیلی خوب بود (یه نمه سرد بود البته). حالا کشف دیروز من:
من دارم کارو کردن یاد می گیرم. برای کارو کردن باید در مراحل ابتدایی پیچ های بزرگ ژیان (همون giant خودمون) زد و وقتی حرفه ای شدی می تونی پیچ های ریز اسلالوم بزنی. من دارم همون ژیانشو یاد می گیرم. همون طور که می دونید روش پیچیدن با چوب های اسکی جدید و قدیم فرق می کنه. با چوب اسکی های قدیمی برای پیچیدن باید دراپاژ می کردی، یعنی باید حرکت دورانی به پاها می دادی (پیچ موازی). با چوب های جدید (کارو) کافیه به چوب لبه بدی و به بدنت حالت قوس بدی و روی چوب (ساق پا) فشار بیاری تا چوب خود به یه مسیر منحنی رو طی کنه. حالا مشکل خیلی ها (از جمله خودم) این هست که وقتی می پیچند ناخودآگاه به پاهاشون دوران میدن، یعنی به جای انجام حرکت صحیح کاروینگ از دراپاژ برای پیچیدن استفاده می کنند. برای رفع این مشکل باید موقع پیچیدن عجله نکرد و صبور بود. وقتی به چوب ها لبه دادی و وارد پیچ شدی، نباید از اینکه سرعتت یک مقدار بالا رفت بترسی و فوری دراپاژ کنی و پیچ رو خراب کنی. باید منتظر بمونی تا چوب خودش مسیر منحنیش رو طی کنه و دور کامل بشه. من این مسئله رو دیروز توی توچال متوجه شدم، به خاطر اینکه اونجا پیست عریض و صافه و می شه راحت پیچ های با شعاع زیاد زد، و مجبور نیستی به خاطر کم بودن عرض پیست پیچ ها رو کوچک کنی و در نتیجه از دراپاژ استفاده کنی. این بود انشای من درباره اینکه چرا به جای کارو کردن دراپاژ می کنم.![]()
دقیقآ من توچال خیلی دوست دارم چون اولین خاطرات اسکیم و خیلی چیزها که یاد گرفتم و نیاز به تمرین زیاد داشته تو همین توچال بوده . توچال برای یادگیری عالیه ولی از یه حدی بیشتر نمیشه توش پیشرفت کرد . اونوقته که وقتی مثلآ میری دیزین احساس میکنی ای بابا من هیچی بلد نیستم .
راستی اینا که گفتی اصطلاحات آلپاین بود دیگه ؟ من که هیچی نفهمیدم :blink:
سلام دوستان
این اولین پستم تو این انجمن هست
کسی از بچه ها تجربه اسکی تو پیستهای ترکیه(مخصوصا پیست پالاندکن ارزروم) رو داره؟ تصمیم دارم امسال برم اونجا اسکی کنم یه کم اطلاعات میخواستم
ممنون از توجهتونخوانده های من از اینترنت (مربوط به پارساله): قیمت هتل و پیست مناسبه، با ایران خیلی فرقی نمی کنه. چند تا هتل اصلی دارند که قیمت پیست سر هتله. توی فروم های انگلیسی زبان بگردید اطلاعاتش هست. فقط من پارسال یه پستی رو خوندم که محض احتیاط اینجا میذارم: حتما وضعیت برف رو قبل از رفتن چک کنید که کافی باشه و پیست سنگ نداشته باشه. یه بنده خدایی رفته بود می گفت کلا 10 سانت برف بیشتر نبوده، در حالیکه محلی ها می گفتند برف خیلی هم خوبه.
زمینی هم میشه رفت، و با توجه به اینکه پرواز مستقیم از تهران نداره قیمتش خیلی کمتر در میاد. اتوبوس هاش فراوان و راحت هستند (البته تا مرز میرین بعد اتوبوس رو عوض می کنید).
امسال یکی از سرد ترین سالها تو 40 سال اخیر تو کل دنیا بوده ... برو خیالت راحت تا خر خره برف اومده ... مارم دعا کن اونجا
همه جا اینطوری نیست، من دوستم استکهلم درس میخونه، سوئد، میگه پارسال این موقع دما -10 بود، ولی امسال هنوز یه بارم 0 نشده، برفم خبری نیست، فقط بارون میاد
سلامبا سلام خدمت همه اساتید
بچه ها من می خوام تازه اسکی شروع کنم.هنوز چوب ولوازم نگرفتم.می خواستم منو راهنمایی کنید.همون تو برند هم توی خرید نو یا دست دوم.(آلپاین)
اگه میشه یکم اطلاعات راجع به انواع چوب آلپاین بدین.چون شنیدم مدل های مختلفی داره.مثل سرعت و پرش و...خلاصه می خوام کلاه سرم نره
با سلام خدمت همه اساتید
بچه ها من می خوام تازه اسکی شروع کنم.هنوز چوب ولوازم نگرفتم.می خواستم منو راهنمایی کنید.همون تو برند هم توی خرید نو یا دست دوم.(آلپاین)
اگه میشه یکم اطلاعات راجع به انواع چوب آلپاین بدین.چون شنیدم مدل های مختلفی داره.مثل سرعت و پرش و...خلاصه می خوام کلاه سرم نره