• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
دیزین امروز خیلی خیلی حال داد همین.
کلی اسکی کردیم،الان دارم از خستگی غش میکنم دیگه!!!

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
جاده بالا باز شده ؟
نه،از چالوس رفتیم.
فرق زیادی نداره از لحاظ تایمی!!
فقط مسافتش بیشتر میشه که اونم حله دیگه،فوقش میخوای 10 لیتر بیشتر بسوزونی که باید بگم اسکی ارزشش رو داره:lol:

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
نه،از چالوس رفتیم.
فرق زیادی نداره از لحاظ تایمی!!
فقط مسافتش بیشتر میشه که اونم حله دیگه،فوقش میخوای 10 لیتر بیشتر بسوزونی که باید بگم اسکی ارزشش رو داره:lol:
البته وقتی خوبه که با یه راننده خوب برید که حواسش به جاده باشه :D

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
388784_207238216018241_100001961916095_476796_1230160437_n.jpgیه خبر خوب...دربندسر امروز 5شنبه به صورت آزمایشی افتتاح شده...برفشم گویا خوب بوده

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
این الان پیسته دربندسره؟؟؟ من تا حالا نرفتم، ولی از این عکسه اینا برداشت میشه، پیستش هم باریکه، هم ناهموار ، پس چرا اینقدر طرفداااار دااااره؟؟؟؟؟؟؟؟

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
البته وقتی خوبه که با یه راننده خوب برید که حواسش به جاده باشه :D

دلتم بخواد!! کلی هیجان داشت رانندگیم،حداقل بیشتر از پیست هیجان داشت:p
تا حالا تو عمرت به CLS زدی ؟؟ :lol: همچین هیجانی رو هم تجربه کردی دیگه،مگه بد بود؟؟

v20

Registered User
لایک‌ها
18
این الان پیسته دربندسره؟؟؟ من تا حالا نرفتم، ولی از این عکسه اینا برداشت میشه، پیستش هم باریکه، هم ناهموار ، پس چرا اینقدر طرفداااار دااااره؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز دربندسر هیچ وقت به دیزین نمی رسه ولی جاهای پهن تر از این هم داره مثل پیست مسابقه . به نظر من هیجان دربندسر بیشتره و با توجه به نزدیک بودنش من یکی طرف دارشم.
یه دفه بری مشتری میشی

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیز دربندسر هیچ وقت به دیزین نمی رسه ولی جاهای پهن تر از این هم داره مثل پیست مسابقه . به نظر من هیجان دربندسر بیشتره و با توجه به نزدیک بودنش من یکی طرف دارشم.
یه دفه بری مشتری میشی

مرسی، حتما امتحانش میکنم :دی

adhan

Registered User
لایک‌ها
2
امروز و فردا مسابقات اسکی آلپاین رای اسپرت هم پخش میکنه بوقت ایران حدود 8/30 امشب

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
طبق اطلاعات دريافتي پيست اسكي دربندسر از 5شنبه رسماً افتتاح شده.

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0

اون پاییناش درسته یه خورده باریک میشه. ولی اون قدر شلوغ نیست که اذیت بشی، فقط باید حواستو بیشتر جمع کنی. اگه خوب بلد باشی ویراژ ( :) ) بدی که مشکلی نیست. اون بالاهاش هم خوبه. طول پیستش هم تقریبا مثل وقتی هست که دیزین از نیم قله به پایین یخه، فقط از قله تا رستوران سوپراستارو اسکی کنی (البته این حس من هست شاید این طور نباشه). برفش هم من هر وقت رفتم خوب بوده، حالا نمی دونم شاید خوش شانس بودم. ناهمواری پیست مگه بده؟ صاف صاف باشه مثل توچال خوبه؟ توچال انگار فرش سفید کردند این قدر صافه. بدترین مشکل دربندسر به نظر من یکی کمبود خوراکی توی پیسته. توی دیزین همه چی واسه خوردن پیدا میشه، فست فود، کیک، چای. از رستوران دربندسر زیاد خوشم نمیاد. مشکل دیگه اش هم کوچک بودن پارکینگشه، ولی کلا وقتی جاده بالا بسته باشه می ارزه آدم بره دربندسر.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

پیستش حرف نداره ... من خیلی با دربند سر حال میکنم ... مخصوصا اگه برد داشته باشی

soroosh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوال داشتم خدمتتون
من قدم 187 هستش یه چوب هست نو ، کسی بهم هدیه داده مارکش هم روسیگنال هستش با سایز 198
تا حالا هم اسکی نکردم ، با این سایز به درد من میخوره؟؟؟

e.soleimani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میشه کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم...:(:(:(
من راستش تاحالا اسکی نکردم و میخواستم بدونم با 750 هزارتا (فقط برای بوت فیکس بورد اسنو) میتونم از چه برندی خرید کنم؟:blush:

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
من راستش تاحالا اسکی نکردم و میخواستم بدونم با 750 هزارتا (فقط برای بوت فیکس بورد اسنو) میتونم از چه برندی خرید کنم؟:blush:

سلام
فکر کنم بتونی nidecker بخری

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

head ام میتونی بخری، بعضی مدل های Nitro هم میشه

بالا