littleprince
Registered User
دربندسر..................باز شده؟
دیزین امروز خیلی خیلی حال داد همین.
کلی اسکی کردیم،الان دارم از خستگی غش میکنم دیگه!!!
نه،از چالوس رفتیم.جاده بالا باز شده ؟
البته وقتی خوبه که با یه راننده خوب برید که حواسش به جاده باشهنه،از چالوس رفتیم.
فرق زیادی نداره از لحاظ تایمی!!
فقط مسافتش بیشتر میشه که اونم حله دیگه،فوقش میخوای 10 لیتر بیشتر بسوزونی که باید بگم اسکی ارزشش رو داره:lol:
البته وقتی خوبه که با یه راننده خوب برید که حواسش به جاده باشه![]()
این الان پیسته دربندسره؟؟؟ من تا حالا نرفتم، ولی از این عکسه اینا برداشت میشه، پیستش هم باریکه، هم ناهموار ، پس چرا اینقدر طرفداااار دااااره؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز دربندسر هیچ وقت به دیزین نمی رسه ولی جاهای پهن تر از این هم داره مثل پیست مسابقه . به نظر من هیجان دربندسر بیشتره و با توجه به نزدیک بودنش من یکی طرف دارشم.
یه دفه بری مشتری میشی
این الان پیسته دربندسره؟؟؟ من تا حالا نرفتم، ولی از این عکسه اینا برداشت میشه، پیستش هم باریکه، هم ناهموار ، پس چرا اینقدر طرفداااار دااااره؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام میشه کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم...
من راستش تاحالا اسکی نکردم و میخواستم بدونم با 750 هزارتا (فقط برای بوت فیکس بورد اسنو) میتونم از چه برندی خرید کنم؟:blush:
سلام میشه کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم...
من راستش تاحالا اسکی نکردم و میخواستم بدونم با 750 هزارتا (فقط برای بوت فیکس بورد اسنو) میتونم از چه برندی خرید کنم؟:blush: